Kas midagi mõjutab ka see, kui sodiks sa oma auto sõidad (nt fanide arvu) ja kas olen ainuke, kellel mäng ise jookseb siledalt, aga laadimise ekraanid laggivad?
Mõjutab jap, UI peal on väike indikaator ka, mingi hüüumärk. Olenevalt kahjustuse asukohast on autot mingis suunas raskem pöörata ning kaheneb ka kiirendus ja maksimaalne kiirus. Optionitest saab raudselt muuta, kui ei meeldi . (Fanide arvu ei mõjuta, olen täiesti sodiks autoga ka üle finiši veerenud ja ei tundu nagu oleks mingeid tagajärgi olnud )
Laadimise ekraanid laggivad tõepoolest alguses.
El-Fuego mis hinnaga sa ostsid selle? nädal tagasi ostsin ka selle 6 euriga samast kohast ja vahepeal läks uuesti 24 euri peale tagasi. Seal muutuvad need hinnad päris kiirelt muidu mäng on tõesti päris hea ainult see häirib et multiplayeri osas vähe mängijaid ja peab pidevalt steamis download regioni uk londoni peale panema.
Ühesõnaga mängu multiplayer lobby on seotud steami download region-iga. Kui näiteks arma 3 multiplayer server listis näed korraga ameerika , vene ja austraalia servereid siis gridis näed ainult teatud piirkonna mängijaid. Uuri grid2 steam communityst , seal mängijad kirjutavad täpsemalt
Midagi Gridiga seoses kindlasti kuna sepad on GRID facebooki fännilehe linkidena alla pannud. See ei saa midagi muud olla. Loodetavasti mitte mingi mõttetu DLC ja korralik reboot.. Toca Race Driver _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Midagi Gridiga seoses kindlasti kuna sepad on GRID facebooki fännilehe linkidena alla pannud. See ei saa midagi muud olla. Loodetavasti mitte mingi mõttetu DLC ja korralik reboot.. Toca Race Driver
Karta on, et ikka SIMS seeriaga seoses. Sepad hakkavad driftima ümber majade! _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Olen ka mõnda aega proovinud. Juhitavus üldiselt tava mängule kohane küll. Näitena seegi kui keegi siin küsis pidurdamise kohta siis rwd puhul pidurdada võib lausa kurvis, mäng juskui soosiks seda. Nii driftides saab parema ringiajagi. See siis "very easy". Kõige raskemas seades autod jälle vastupidi .. nii alajuhitavad ning mootorid pöördesse ei lähe nagu vale jäik oleks.
Vastased on tõesti betoonist..eriti karjääri lõpus.
Tegu siiski laialdasele sihtgrupile mõeldud mänguga. Mängida muidugi fun
Midagi muud oodata siis vaadata selle projekti autode poole. Tahaks juba proovida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.