Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Huawei Ascend P6 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
infiltrant
HV kasutaja

sõnum 24.11.2013 13:23:29 P6 fotod vasta tsitaadiga

Mind huvitab väga fotode kvaliteet, just vähese valgusega siseruumides ja oludes, kus mobiilivälk ei anna mingit effekti. Senini on mul kasutusel väga tublilt pildistamisfunktsiooni täitnud SE ArcS ja uueks telefoniks kaalusin toda Huaweid, kuid kui vähemalt sama häid pilte ei saa, siis jääb ära.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 06.01.2014 01:19:48 vasta tsitaadiga

Ise olen rahul fotodega, aga pole kasutuses olnud laia valikut nutikaid varasemast, seega võrdlusmomenti ei oska tuua. Aga kes veel ei tea, siis jaanuari lõpuks peaks Android 4.4 firmware update tulema thumbs_up.gif Ei jõua ära oodata. Ja lisaks veel Emotion UI 2.0 thumbs_up.gif
Allikas: http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p6_gets_android_44_kitkat_in_january-news-7195.php

Muidugi spekuleeritakse ka selle üle, kas hiinlased saavad ennem või kõik korraga, aga kuskilt lehe pealt jäi silma, et tõenäoliselt ikkagi korraga thumbs_up.gif

sabs
HV kasutaja
sabs

sõnum 25.02.2014 20:20:16 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Ise olen rahul fotodega, aga pole kasutuses olnud laia valikut nutikaid varasemast, seega võrdlusmomenti ei oska tuua. Aga kes veel ei tea, siis jaanuari lõpuks peaks Android 4.4 firmware update tulema thumbs_up.gif Ei jõua ära oodata. Ja lisaks veel Emotion UI 2.0 thumbs_up.gif
Allikas: http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p6_gets_android_44_kitkat_in_january-news-7195.php

Muidugi spekuleeritakse ka selle üle, kas hiinlased saavad ennem või kõik korraga, aga kuskilt lehe pealt jäi silma, et tõenäoliselt ikkagi korraga thumbs_up.gif

Hiinlased jõudsid ennem kahjuks.

Kogu info siin: http://huaweinews.com/2014/01/android-4-4-beta-ascend-p6/
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 27.02.2014 13:50:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Hiinlased jõudsid ennem kahjuks.

Kogu info siin: http://huaweinews.com/2014/01/android-4-4-beta-ascend-p6/

Yehh, olen kursis. Kuna ootan ise KitKat uuendust, siis olen enamike uudistega antud mudeli puhul kursis. Hiinlased jõudsid ennem betat testima ja see oli minu jaoks crappy. Tuttav, kellel ka sama telefon, tõmbas selle omale peale. Oli vigane ja ametlikuks kasutuseks küllaltki poolik. Võiksin isegi seda juba ammu kasutada, aga milleks kasutada ShitKat-i, kui magusam on KitKat icon_razz.gif Tarkpead muidugi oskavad modida oma telo korralikult ja ka betast võtta väga palju, mina androidi tuuma ei tunne, seega olen sunnitud ootama ametlikku ja magusamat osa!

kikaskilla
HV kasutaja
kikaskilla

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.03.2014 11:40:24 vasta tsitaadiga

Elisast korralik hinnaalandus sellele telefonile. Soodushinnaga saab 252 euro eest kätte thumbs_up.gif Võrreldes veel EMT 360 euroga. Ostan endale ka lõpuks ära.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
sabs
HV kasutaja
sabs

sõnum 02.03.2014 00:05:28 vasta tsitaadiga

kikaskilla kirjutas:
Elisast korralik hinnaalandus sellele telefonile. Soodushinnaga saab 252 euro eest kätte thumbs_up.gif Võrreldes veel EMT 360 euroga. Ostan endale ka lõpuks ära.

Hea telefon on, võiks olla vähe kitsam ainult icon_smile.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
kikaskilla
HV kasutaja
kikaskilla

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2014 11:09:57 vasta tsitaadiga

sabs kirjutas:
kikaskilla kirjutas:

Hea telefon on, võiks olla vähe kitsam ainult icon_smile.gif

On tõesti! Esmamulje on äärmiselt positiivne. Väga tugeva korpuse ja ilusa disainiga telefon. Mind ehmatas ka see, kui õhuke ta on icon_biggrin.gif Ehituskvaliteet on minu jaoks küll Samsungi kallitest lipulaevadest omajagu kõrgem ja võrreldav iPhonega. Ja seda kõike vaid 250 euri eest icon_biggrin.gif Ainukene asi mis häirib on see, et aku võiks natukene paremini vastu pidada.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 02.03.2014 22:06:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ainukene asi mis häirib on see, et aku võiks natukene paremini vastu pidada.

Firmware update B125 peale ja saad +8h selle järgi mis seal defauldina seda järelejäänud aega näitab icon_smile.gif Lisaks sujuvam menüü ja paremini jooksev mängugraafika!

Bounty
HV vaatleja

sõnum 21.03.2014 11:27:11 vasta tsitaadiga

Mul on P6 jaanuarikuust.
Kaks häda või viga, millega ma üldse rahul ei ole või on minus asi või telefonis :
1. Maksimumi peale keeratud heli on ikka nii vaikne. Ka Dolby Digital Plusiga! Olen proovinud ka erinevaid kõrvaklappe- sama seis. Eelmise telefoniga oli maksimum heli ikka palju võimsam, et ei kuulnud midagi muud peale selle, mis klappidest tuli. Praeguse maksimumheliga kuulen ümbertoimuvat heli jms. Milles asi võiks olla?? Või on midagi "pekkis" telefonis ja peaksin pöörduma esindusse/garantiihooldusesse?
2. Profiilipildid, mis ma olen kontaktidele määranud, neid ei näita, kui helistatakse mulle või mina neile. Kontaktideloendis on need pildid olemas nime ees, aga kui helistan neile v nemad mulle, sõnumites samuti, kontaktipilte njeetu. Ainult ühel sõbrannal näitab profiilipilti, kui tema mulle hellab, smsib v mina talle. Millest see erinevus tuleb, seda ma ei ole suutnud tuvastada. Jällegi või, pöördun murega esindusse?
Olen seadetes ja kõikvõimalikes valikutes ringi tuhninud kuid mitte midagi seonduvat/abistatavat valikut pole leidnud.

Muidu tore mops. Nett on mul hommikust õhtuni järel, aku veab kenasti järgmise päevani. Väga ilusaid pilte teeb. Jaa niii edasi. Aga need eelnevad kaks asja.. närvi ajavad icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 21.03.2014 18:33:18 vasta tsitaadiga

1. Telefoni heli ei ole jah kõige parem, see laiahaardelisem mure, mis ei puuduta ainult sinu telefoni.
2. Pane kontaktid sünkroonima gmaili kontoga. Saad Arvutis oma kontaktipilte muuta ja siis ilmuvad need automaatselt ka telefoni ja vastupidi. Põhjus võib olla, et kontaktid kuvatakse sim kaardilt ja telefon mingil põhjusel ei taha nii neid pilte kuvada.

Bounty
HV vaatleja

sõnum 21.03.2014 21:52:08 vasta tsitaadiga

Kurvaks teeb lisaks veel see, et tuttav kiidab antud telefoni heli taevani.
Kuvamisvalik on Telefonimälu peal. Kõikvõimalikud kontod on synkroonitud. Aga ma tegin hoopiski sellise lükke, et kustutasin SIM-kaardilt kõik kontaktid ära ja nii hakkaski kontaktipilte näitama. Ometi mul oli mälu ja kontaktid telefoni peale sätitud.
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 21.03.2014 22:20:49 vasta tsitaadiga

Heli on väga hea, lihtsalt ei ole piisavalt detsibille välja lendamas sealt. Hea, et korda said icon_smile.gif
Bounty
HV vaatleja

sõnum 21.03.2014 22:25:18 vasta tsitaadiga

Kas mingisuguseid variante vms on, millega annaks seda heli "tugevamaks" teha? Ehk siis Sinu keeli, midagi, mis neid detsibille välja lennutaks icon_biggrin.gif
Milleks on see kuramuse hoiatus, et ära kuula valju heli liiga pikalt, aa laa, et kuulmist kaitsta blaa blaa, kui see maksimum heli on tegelikult väga-väga lahja. Eelmine pill oli Samsung Galaxy Advance ja selle maksimumheli oli ikka nii võimas, et nutumaik tuleb lausa suhu kuna esineb selline helitugevuse erinevus icon_biggrin.gif icon_sad.gif icon_smile.gif
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 21.03.2014 22:56:37 vasta tsitaadiga

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2415736&page=3 alusta näiteks selle teemaga. Millist FirmWaret sa kasutad. Noo see Cxxx numbriga. C125 on väga hea, ise lasin c132 peale, aga sellega on aku tühjenemise probleemid jne.? Ei anna pead, aga mingit volüümi Bugi on parandatud ka nende updatedega... icon_smile.gif
Bounty
HV vaatleja

sõnum 21.03.2014 23:04:35 vasta tsitaadiga

Ma selliseid asju ei tea absull, ei oska vaadatagi. Peaasi, et ma oskan telefoniga netis käia, helistada ja sõnumineerida ja paari muud lihtsat toimingut teha icon_biggrin.gif
Kust ma seda vaadata saan? icon_smile.gif
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 21.03.2014 23:08:40 vasta tsitaadiga

Võta seaded, keri kõige lõppu täpsemalt telefonist ja siis ehituse number, seal on pikk number ja lõpus on Bxxx ehk B ja kolm numbrit, vot mis need numbrid on? (Sorry, ajasin eelmises postituses sassi omavahel C ja B. Õige on jah B
Bounty
HV vaatleja

sõnum 21.03.2014 23:16:37 vasta tsitaadiga

Ma lootsingi sealt need andmed leida, aga Cxxx-i ei leidnud. Anyway, B111 on icon_biggrin.gif
Ma lugesin eelnevas postituses antud lingilt ka natuke ja ma olen sel alal ikka võhik ja ei julge ise oma peaga selliseid asju teha. Kardan midagi pekki keerata. Lisaks sellele, küsin ka, kas see toiming/õpetus(ed), mis seal on, kaotab garantii telefonil, kui ma peaksin kunagi (ptui ptui ptui) hooldusesse pilli viima?
Keegi seal karjus veel DO IT AT YOUR OWN RISK - seega, annabki midagi pekki keerata? icon_razz.gif
Kas hoolduses ei tehta selliseid asju, toiminguid, et telefoni heli paremaks saada?
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 21.03.2014 23:33:50 vasta tsitaadiga

Ei tehta hoolduses, see on telefon ja tootja endapoolne "viga" jutumärkides. See mis puudutab B111 on sul igivana, tõmba netist b125 ja laadi see mälukaardile lahtipakituna on seal vist kaust "dload". See pane oma mälukaardile, siis võta süsteemi värskendus ja sealt siis kohalik värskendus ja nõustu selle jutuga ja siis teeb telefon restardi ja lmub see installimise asi ja siis saad omale mõistliku firmware, kiirem, stabiilsem ja mis peamine, aku vastupidavus on märgatavalt parem icon_smile.gif
Bounty
HV vaatleja

sõnum 21.03.2014 23:36:02 vasta tsitaadiga

Mmm, okas, ehk vaatan homme, mis teha annaks. Täna küll ei jõua icon_smile.gif Head ööd icon_biggrin.gif
tagasi üles
infiltrant
HV kasutaja

sõnum 27.03.2014 18:21:27 vasta tsitaadiga

Ostsin ka ära Ascend P6. Vahepeal jõudsin olla kuu aega Huawei Ascend G740 omanik ja nüüd on sellega võrdlusmoment olemas. Vaatamata sellele, et igasuguste tehniliste parameetrite poolest peaks P6 olema palju krapsakam telefon, oli esialgne mulje P6-st kui oluliselt uimasemast aparaadist, mis tundus, et lausa hangus kasutamise käigus korduvalt lühikesteks hetkedeks ja oli aeglane. Ka Antutu (P6-l 13200 vs G740-l 13800) ja Quadranti (P6-l3600 vs G740-l 4800) testid andsid kehvema tulemuse. Nüüd uuendasin fw b132-le ja läks ikka palju paremaks. Nüüd võib öelda, et on tõesti kiirem kui G740, kuid see vahe pole mitte mäekõrgune (Antutu 14200 ja Quadrant 5200). Seega, kel 4G-d, pikemat akukestvust ja suuremat ekraani vaja on julgen G740-t soovitada. Esmamulje on siiski P6-st hea. Mõnusalt mahub mulle kätte ära ja on ilus. Pildid tulevad pärist head, kuigi pildistabilisaatorit pole. Autofookus tundub igatahes kiiremini toimetavat kui G740-l seega on lootust vähemalt mõni oluline hetk pildile püüda. Heli on jah vaiksevõitu. Hakkan kohe tegelema Tiiger15 poolt antud lingil olevate õpetustega, et euroopa turule tehtud aparaadi helivaljuse piirang maha võtta.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 04.04.2014 00:17:03 vasta tsitaadiga

And now you have 50% bigger change to get KitKat update after you read this: http://huaweinews.com/2014/03/ascend-p6-b506-kitkat-firmware/ thumbs_up.gif
Bounty
HV vaatleja

sõnum 08.04.2014 18:01:12 vasta tsitaadiga

Mul viskas oma nädal aega lampi errorit ekraanil : google.process.gapps.com vms stopped working. Vaatasin siis netist, misasi see üldse on ja sain kohe õpetuse, kuidas sellest lahti saada ning paljudel sama error olnud. Fixisin ära ja panin telefoni laadima. Hiljem kui telefoni kätte võtsin, telefon värskendas erinevaid rakendusi ning ka süsteemi värskendus oli saadaval, mille ma ka ära tegin ja sain tolle B111 B132 peale uuendusega. icon_smile.gif
Erinevusi märkasin ainult seda praegu, et uusi teemasid tuli juurde, google drive ja play mängud ka. Aku kestvuse kohta saan hiljem kommida.
tagasi üles
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 14.04.2014 19:05:42 vasta tsitaadiga

Sain ka siis eile selle telefoni ja väga viis minule sobib väga sellise hinna eest on ikka väga hea ja ilus telefon !
Jään ainult 4.4 ootama , loodame et ikka jõuab ka icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 15.04.2014 10:04:56 vasta tsitaadiga

Kõik peale Hiina, ootavad seda juba jaanuarikuust saati. Mul kopp ees ametliku versiooni ootamisest ja installisin ta juba peale omale icon_neutral.gif
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 15.04.2014 10:09:06 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Kõik peale Hiina, ootavad seda juba jaanuarikuust saati. Mul kopp ees ametliku versiooni ootamisest ja installisin ta juba peale omale icon_neutral.gif

Ja kas on ka "Stable" ?
Ja kas garantii on ikka alles ?
Panid siis selle hiina vers. peale ?
icon_lol.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Huawei Ascend P6 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.