Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1113, 1114, 1115 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
puik17
HV veteran
puik17

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.04.2014 22:33:29 vasta tsitaadiga

kellelgi 48h koodi on üle? Oleks tänulik thumbs_up.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xmbs
HV kasutaja

sõnum 11.04.2014 14:03:44 vasta tsitaadiga

Probleem:
Tegin rumalusest regiooni vahetuse UK to Fin (paar päeva tagasi). Selle vahetamisega kadus kolme kuu Gold Membership ära. Support veel uurib, et mis värk on (pakkusid mulle isegi koode). Logides xbox.com sisse, puudub üldse Gold Membershipi aktiveerimis võimalus (Located using does not support the Gold membership). Kardan, et support ei leia probleemile lahendust (jaja, oodake 30 päeva et süsteem selle omaks võtab...IKKA OOTAN JU). Logides live.com sisse on mul 3 varianti (GB, Est ja FIN). Valides Soome, näen et mu kolme kuu membership veel kehtib :S. Kontaktandmed live.com ja xbox.com on samad, kasutan g-mail.com'i.
Milles võib probleem olla? Oleks vaja et xbox.com aktsepteeriks minu regioonis Gold Membershipi ning kadunud kolm kuud taastuks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 11.04.2014 14:07:32 vasta tsitaadiga

Veel 1 võimalus on et oota 3 kuud ja siis pane tagasi UK.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
T6hh
HV vaatleja
T6hh

sõnum 11.04.2014 19:21:14 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:

Ootasingi ühest maksest teiseni peaaegu päev ja ikka polnud võimalik osta :C

Proovi teist browserit-IE,chrome.Veendu ,et oleks oleks flash,java ja cookies enabled. icon_wink.gif

xmbs kirjutas:
Probleem:
Tegin rumalusest regiooni vahetuse UK to Fin (paar päeva tagasi). Selle vahetamisega kadus kolme kuu Gold Membership ära. Support veel uurib, et mis värk on (pakkusid mulle isegi koode). Logides xbox.com sisse, puudub üldse Gold Membershipi aktiveerimis võimalus (Located using does not support the Gold membership). Kardan, et support ei leia probleemile lahendust (jaja, oodake 30 päeva et süsteem selle omaks võtab...IKKA OOTAN JU). Logides live.com sisse on mul 3 varianti (GB, Est ja FIN). Valides Soome, näen et mu kolme kuu membership veel kehtib :S. Kontaktandmed live.com ja xbox.com on samad, kasutan g-mail.com'i.
Milles võib probleem olla? Oleks vaja et xbox.com aktsepteeriks minu regioonis Gold Membershipi ning kadunud kolm kuud taastuks icon_biggrin.gif

Ei tea tõesti kas nad tassivad seda live gold'i isiklikult ühest riigist teisse aga see tavaline ,et läheb 2 nädalat kuni kuu.Hea siis kui ei pea neile seda veel mitu korda meelde tuletama.Kui nad sulle koodi pakkusid siis üks võimalus on teha uus konto goldiks ja ootad kuni eelmisel kontol kõik korda saab.
3 kuu pärast saad tagasi vahetada.Nendest live.com variantidest ära lase ennast üldse häirida.Sinna jäävad kõik regioonid ,kus sa oma kontoga olnud oled.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 13.04.2014 21:13:11 vasta tsitaadiga

Siinkohal ei tohiks viga olla selles et goldi tassimine ühest regioonist teise liigne töö oleks. See kõik käib automaatselt. Regiooni muutmisel ei muuda sa midagi muud kui oma regiooni ja ilusa ilma korral peaks kõik sinu kasutaja peal olev info olema automaatselt kättesaadav kohe peale uue regiooni valimist - Xbox Live Gold ka. Tean , et antud migratsiooniga (ei olene mis riigist mis riiki) võib sinu kasutaja peal olev nö. billing account kahestuda. Selle tagajärjel on sinu ühest Gamertagist nende süsteemis 2 erinevat versiooni - üks eelmise regiooni ja teine uue regiooni oma. Sellise jama korral võis sinu Gold jääda näiteks selle esimese poole peale ja sinu uues regioonis ei ole sellest kipu ega kõppu. Sellist asja juhtub enamasti siis kui minnakse üle regioonist/riigist, kus XBL on täielikult supporditud, teise riiki, mis ei ole täielikult supportitud.

PS! Regiooni vahetusega jääd ilma kõigest mille ostsid UK marketist ja mis FIN regioonis saadaval ei ole. Gold sinna alla ei lähe, aga kõik mängud ja muud appid küll mis on ainult UK marketi jaoks.

Soovitan support liinile actually helistada. UK number saadaval @xbox.com ja lauatellarilt on tasuta. Kui veab satute mõne vähe targema tegelase otsa. Sellise asja lahendamine ei võta kohe kindlasti 30 päeva ja vajadusel saavad nad abi ka kõrgematelt tegelinskitelt - juhul kui asja ei lahenda esimese kõne jooksul ära.

EDIT: website ei anna telefoni nummert, aga see peaks olema legit: 0800 587 1102 (UK number, sisse saab sinna helistada üle maailma pm.)

xmbs
HV kasutaja

sõnum 14.04.2014 12:27:29 vasta tsitaadiga

Aitäh seletamast, thebull.
Kontakteerudes suppordiga, sain vastuse, et kuna ma paiknen Eestis, siis polegi mul võimalust üldsegi Gold Memberiks saada. Tuues sisse ka kahestumise/2 erinevat Gamertag versiooni, sain ikka vastuseks et kõik korras, Te Eestist pärit ning ei saagi üldse kasutada...
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 14.04.2014 14:20:28 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel esineb paypaliga maksmisel probleeme? Pole juba mitu päeva saanud paypaliga midagi osta LIVE-st, ütleb, "Your purchase cannot be completed at this time. Please try again."

Hakkas eelmise nädala keskpaiku pihta kusagil. One peal pole proovinud, pole lihtsalt osta sealt midagi hetkel, xbox.com kaudu ka ei saa, annab sama veateate.
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 155
tagasi üles
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 14.04.2014 14:31:18 vasta tsitaadiga

Tom-D kirjutas:
Kellelgi veel esineb paypaliga maksmisel probleeme? Pole juba mitu päeva saanud paypaliga midagi osta LIVE-st, ütleb, "Your purchase cannot be completed at this time. Please try again."

Hakkas eelmise nädala keskpaiku pihta kusagil. One peal pole proovinud, pole lihtsalt osta sealt midagi hetkel, xbox.com kaudu ka ei saa, annab sama veateate.

Paypal töötab. Aga 1 kuu goldi koodiga oli sama jama. Paar päeva hiljem tuli kiri, et üks kuu on lisatud. Ju mingi süsteemi kalad.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 14.04.2014 14:35:28 vasta tsitaadiga

Kui mõtlema hakata siis probleem hakkas peale seda, kui reward system mulle eelmisel kuul teenitud reward raha ~£5 kontole pani, peale seda ei lase enam paypaliga midagi osta.
Kontol oleva rahaga sain ühe soovitud asjadest ostetud aga rohkem midagi osta ei lase. Kas eesti krediitkaardid töötavad LIVE-s? Täpsemalt mõtlen SEB virtuaalkaarti.
tagasi üles
xmbs
HV kasutaja

sõnum 14.04.2014 18:06:45 vasta tsitaadiga

Tom-D kirjutas:
Kas eesti krediitkaardid töötavad LIVE-s? Täpsemalt mõtlen SEB virtuaalkaarti.

jep, töötavad thumbs_up.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 14.04.2014 18:24:48 vasta tsitaadiga

Tom-D kirjutas:
Kui mõtlema hakata siis probleem hakkas peale seda, kui reward system mulle eelmisel kuul teenitud reward raha ~£5 kontole pani, peale seda ei lase enam paypaliga midagi osta.
Kontol oleva rahaga sain ühe soovitud asjadest ostetud aga rohkem midagi osta ei lase. Kas eesti krediitkaardid töötavad LIVE-s? Täpsemalt mõtlen SEB virtuaalkaarti.

Ega sa liiga tihti pole ostnud? Mul oli ka sama teema kui ostsin midagi liiga tihti ühe kuu jooksul, nemad kartsid muidugi et "varastatud" kuna liiga palju osteti järsku, siis pannakse õrnalt blokk peale. Peab ootama mingi mitu nädalat et saab jälle osta.

Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 14.04.2014 20:19:00 vasta tsitaadiga

Ei ole palju ostnud, viimane asi poolteist kuud tagasi. Jamad hakkasidki pärast viimast reward raha saamist. Imelik, et varem see probleemi ei valmistanud, rewardse saanud 2011 aastast alates juba, paypali veel kauem kasutanud. Aga support soovitas krediitkaardi regada kontole juurde ja siis valida default maksevahendiks paypali, et nii peaks toimima jälle. Ei osanud ka nemad muud midagi öelda, et eks ta regiooni jama ole, kuna asud eestis. Teen SEB kaardi ja proovin nii, kui see ka ei toimi eks siis tuleb kiviaega naasta ja rahakaarte hakata jälle kasutama icon_sad.gif
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 14.04.2014 22:19:26 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Tom-D kirjutas:

Ega sa liiga tihti pole ostnud? Mul oli ka sama teema kui ostsin midagi liiga tihti ühe kuu jooksul, nemad kartsid muidugi et "varastatud" kuna liiga palju osteti järsku, siis pannakse õrnalt blokk peale. Peab ootama mingi mitu nädalat et saab jälle osta.

Selle vastu aitab suppordiga chati või telefoni teel suhtlemine ja blokk on maas mõne päeva jooksul - tean omast käest. Kõige jaoks ei pea ootama, et asi lahenduse saaks.

Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 15.04.2014 11:32:19 vasta tsitaadiga

SEB kaart toimib probleemivabalt, paypal siiani mitte.
tagasi üles
shizny
HV kasutaja
shizny

sõnum 16.04.2014 17:01:46 vasta tsitaadiga

mis kamm sellega siis on, et paypaliga osta ei saa? lahenduseta? ja see tihedalt ostmise väide jätta välja kuna see aasta pole ühtegi ostu teinud.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 16.04.2014 17:32:03 vasta tsitaadiga

Kas Reward programmis osaled? Minul too vist kurja juur oligi, peale viimast rewardsi laekumist enam paypaliga maksta ei lase, netist uurides on ka teistel sarnaseid probleeme esinenud. Hetkel toimetan ise SEB virtuaalkaardiga, otsustasin natuke oodata, ehk on mingi ajutine kamm ja mõne aja pärast hakkab jälle toimima. Support eriti kaasa ei aidanud, nende antud soovitused ei toiminud ja nad ajasid kõik Eestis asumise süüks. icon_sad.gif

Samas äkki oli mingi system update vahepeal mis asja ära rikkus ja regiooninõude tõsisemaks tegi? Ei mäleta ka enam... viimase paari nädala jama ta on igastahes.
tagasi üles
shizny
HV kasutaja
shizny

sõnum 16.04.2014 21:44:52 vasta tsitaadiga

ma ei saa sellest rewardsi asjast mõhkugi aru. mõned korrad olen nagu seal uurimas käinud, aga ei ole huvi pakkunud. support ka ütleb, et kui paypal ja live konto on samas riigis siis asi toimib (näitkes UK vms), vastasel korral ei oska keegi öelda milles probleem. värdjate kari seal, muud midagi. kõik mis hea, keeratakse pea peale.
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 16.04.2014 22:07:31 vasta tsitaadiga

See rewards töötas umb nii et pidid midagi ostma või tegema ja said raha tagasi natuke. Ma pole ka tükk aega seda käppind... viimasel ajal häirivad need igast "osta mingi season teleasde" omad.
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 18.04.2014 16:52:58 vasta tsitaadiga

eestis ka mingi pood on, kus saada juppe selleks, et xbox 360 kasutada koos arvutimonitoriga? enne oli teleriga ühendatud
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 18.04.2014 17:01:35 vasta tsitaadiga

milliseid juppe? hdmi kaabel peaks lahenduse nimi olema ju...
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 19.04.2014 07:13:35 vasta tsitaadiga

Või kui sa miskil põhjusel ei oma arvutil HDMI sisendit, siis on olemas XBoxi VGA kaabel, mida võid küsida Progamesist ja Euronicsist... isegi Karupoeg Puhhis vedeleb üks vist pikemat aega.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Durin
HV kasutaja

sõnum 20.04.2014 11:59:29 vasta tsitaadiga

Kuna Forza Horizoni teemas keegi mulle ei vastanud, siis kopeerin teksti siia.

Sai läbi foorumi ostetud kasutatud Forza Horizon Collectors Edition, aga mäng on soome keeles. (kasutatud mäng, väidetavalt Inglismaalt tellitud)
Kas asi selles, et võib-olla sai pandud Soome oma regiooniks ?
Lisaks on olemas xbox Gold membership ja siit ka küsimus, et kas regiooni vahetades kaotan Gold membershipi ?
Horizon sai just online pärast ostetud, aga no krt soome keeles mäng on ajuvaba icon_evil.gif

EDIT: kuidas aru saada , et mäng on bannitud ? Multiplayeris (soome keeles Moninpeli-s) ei leia nagu kohta, kus saaks niisama ringi sõita, kus oleksid ka teised inimesed. Kui otsida mingit online sõitu, siis ringrajasõitu olen saanud teha... kuid mäng sai ostetud just sellepärast, et kui on igav, siis teha aega parajaks kellegagi vähe dragida, niisama cruisida vms... aga no ei saa aru, KUIDAS.. palun abi icon_sad.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
shizny
HV kasutaja
shizny

sõnum 20.04.2014 15:03:17 vasta tsitaadiga

niipalju kui mina mängisin, kas mitte Horizon nagu TDU (TestDriveUnlimited) ei ole? (noh midagi sinnapoolegi vähemalt) Palju ei mäleta, aga sai ise ka kruiisitud ja tegevusi tehtud ja kui ei eksi, siis oli ka teisi tegelinskeid seal.
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 20.04.2014 15:11:13 vasta tsitaadiga

Durin, muuda konsoolil seadete alt asukoht ja keel UK või USA.
Osad mängud võtavad kasutusele selle keele, mis on konsooli seadetes määratud.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Durin
HV kasutaja

sõnum 20.04.2014 19:08:05 vasta tsitaadiga

Aga , kui ma muudan regiooni / keele UK-US , siis kas mul kaob Gold Membership ära ?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1113, 1114, 1115 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.