Lumia 925-l on tekkinud probleem, et ei lase ühel hetkel enam helitugevust muuta. St numbrid muutuvad aga tugevus ei muutu. Hüppad muusikat kuulates järgmise loo peale, tuleb ka helitugevus "järgi". Restart lahendab mõneks ajaks olukorra. Ilmselt päästaks hard reset aga pole viitsinud hakata kõiki asju jälle seadistama jne .
On kellelgi veel midagi sellist juhtunud, kuidas lahendasite?
Kas kellelgi on veel esinenud sellist juhtumit, et telefon lihtsalt ei lase helistada? Kõik muud funktsioonid toimivad korralikult aga kui avan telefoniraamatu, valin isiku nime, kellele helistada ning telefon hakkab numbrit valima, tuleb ette kiri, et kõne lõpetatud ja kõik. Vahepeal töötab telefon korralikult. Proovitud restarte jne aga sellist olukorda esineb aina enam. Mõtlesin, et vb asi levis aga kogu aeg on 3,5g levi põhjas ning asun õues, mitte kusagil keldris. Telefoniks Nokia Lumia 620.
Ma mõtlen, siis mul vist naisel tegi 820 midagi sarnast peale mingite updatede pealelaskmist.
Tegi mingihetk formati telefonile ja käib nagu kellavärk siiani...
Nüüd olen asjale nii palju pihta saanud, et ei saa üldse enam 3G võrgus helistada. Inimesed mulle saavad helistada aga kui ise tahan helistada, siis pean esmalt telefoni võrguks valima 2G ning siis helistama. Juhul, kui üritan helistada 3G võrgus, siis viskab kõne kohe kinni ja ei hakka isegi numbrit valima. Kas see võib olla riistvara viga ning kas on sellega mõtet garantiisse minna? Pole viimasel ajal mingit update-i ka teinud, et asjad sellepärast ei töötaks.
Kas kellelgi on veel esinenud sellist juhtumit, et telefon lihtsalt ei lase helistada? Kõik muud funktsioonid toimivad korralikult aga kui avan telefoniraamatu, valin isiku nime, kellele helistada ning telefon hakkab numbrit valima, tuleb ette kiri, et kõne lõpetatud ja kõik. Vahepeal töötab telefon korralikult. Proovitud restarte jne aga sellist olukorda esineb aina enam. Mõtlesin, et vb asi levis aga kogu aeg on 3,5g levi põhjas ning asun õues, mitte kusagil keldris. Telefoniks Nokia Lumia 620.
Ma mõtlen, siis mul vist naisel tegi 820 midagi sarnast peale mingite updatede pealelaskmist.
Tegi mingihetk formati telefonile ja käib nagu kellavärk siiani...
Nüüd olen asjale nii palju pihta saanud, et ei saa üldse enam 3G võrgus helistada. Inimesed mulle saavad helistada aga kui ise tahan helistada, siis pean esmalt telefoni võrguks valima 2G ning siis helistama. Juhul, kui üritan helistada 3G võrgus, siis viskab kõne kohe kinni ja ei hakka isegi numbrit valima. Kas see võib olla riistvara viga ning kas on sellega mõtet garantiisse minna? Pole viimasel ajal mingit update-i ka teinud, et asjad sellepärast ei töötaks.
Proovi kellegi teise kaardiga, kas telefon käitub samamoodi.
Halb uudis, väidetavalt saab Miracasti toe ainult uuemate kividega Windows Phone.id(näiteks 1520).
Lumia 1020, 920, 925, 820 on tugi rauas olemas. Loodame, et MS muudab oma meelt.
Hetkel oleks tark kasutada kõiki vahendeid olemas olevate ja uute klientide meelitamiseks. _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
mul 4.5 tolli ja ei ole just väikest kasvu ja käedki mitte väiksed aga koos ümbrisega on vahest juba ebamugav kasutada, siuke viimane piir ilma ümbriseta(otterbox) oli paras. 6 tolli kui on suured taskud ja kitarri mängi pikad näpud siis miks mitte
Käisin seda 1320 vaatamas ja näppimas... See on ikka ilge mölakas, seekord jääb ära.
Jah, tõesti, see telefon on suhteliselt suur tõesti. Just ostsin ta endale seepärast, et tahtsin tahvelarvutit, mis oskaks ka helistada. Ning oli huvi ka WP süsteemiga lähemalt tutvuda. Aga muidu, seda isendit nimetatakse phabletiks. Ma ei kujuta ette, millised need taskud olema peaks, kuhu see mahtuda võiks. Pigem vöö vahele Aga ilusa pildiga on muidu, seda peab tunnistama. _________________
Millised kokkupuuted teil Nokia Lumia 925'ga on? Oleks plaanis soetada seda ja nüüd natukene internetist juba uurinud.
Negatiivsed/Positiivsed küljed jne
Eile tekkis seniajani arusaamatu probleem programmide installimisega läbi Poe. Saan errori koodiga 80048832. Ühed räägivad, et see on sellest, kui oled vahepeal muutnud keeleseadeid, mida ma tõesti tegin, kuid selle vastu soovitatud restardist sisulist abi pole olnud. Millest see siiski tekkida võis ja kuidas see olukord lahendada?
--e--
Hetkel oli kasu telefoni algseadistuse tegemisest, kuid ikkagi huvitaks, et millest eelpool mainitud probleem tekkida võis... _________________
Viimsed pool aastat olen ka 925-te kasutanud ning ei ütleks küll, et nende külgedega mingeid probleeme oleks. Kogemata on paar korda maha ka kukkunud ning midagi näha pole. Eks peab ise oskama hoida ka muidugi.
Aga 925-te julgen soovitada küll.
See 925 servade materjal on üsna nüri tõesti - sain isegi kohe esimesel nädalal täkked peale, kui telefon koos sentidega korra taskus oli.
Ise tegelikult ei salli üldse neid kumme, kuid pidin samuti ümbrise muretsema, sest ilma on telefoni lihtsalt võimatu käes hoida, ilma et maha ei pillaks. Korpus, või õigemini just need neetud ääred on sigalibedad.
Aga muidu on muhe telefon!
Käisin seda 1320 vaatamas ja näppimas... See on ikka ilge mölakas, seekord jääb ära.
Jah, tõesti, see telefon on suhteliselt suur tõesti. Just ostsin ta endale seepärast, et tahtsin tahvelarvutit, mis oskaks ka helistada. Ning oli huvi ka WP süsteemiga lähemalt tutvuda. Aga muidu, seda isendit nimetatakse phabletiks. Ma ei kujuta ette, millised need taskud olema peaks, kuhu see mahtuda võiks. Pigem vöö vahele Aga ilusa pildiga on muidu, seda peab tunnistama.
Mul mahub 8 tolline tablet ka taskusse ära.
Aga noh, ostangi pükse suurte taskute järgi peamiselt
1520 oli minuarust täitsa okei isegi käes... Mina ära ei ütleks
p.s. 8.1 on 46% installitud _________________ Jogani pogani pooh
Kodanikel kes backupi ei tee võivad kurvad ajad tulla peale upadte. Kui interneti ühendus kättesaadaval pole, siis hardreset aitab. Päikest. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lock screenil kellal ja nädalapäeval font suuremaks muudetud, lisaks sellele veel action center ja notifications. Koheselt tuli ära proovida eraldiseisev volüümi süsteem, mis igapäevasel kasutamisel väga oluline on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.