Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
28.02.2004 22:53:52
|
|
|
tanq kirjutas: |
tsitaat: |
Ühispangas see PINi värk ei toimi - teaduslikult tõestatud. Nii, et ei soovita sellega riskida... |
Huvitav, kuida see PIN koodi kasutamise teaduslik tõestamine välja näeb?  |
Lihtsalt, inimene unustab kaardi automaati ja senitundmatu rahvas võtab raha välja - on selline juhus olnud. Pärast sai netist vaadatud, et umbes viis minutit peale viimast sularaha väljastamist oli automaat veel raha väljastanud. Õnneks oli limiit peal...
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
29.02.2004 15:35:48
|
|
|
Oskar kirjutas: |
Andium kirjutas: |
Selleks saatke talle tema meilist kiri et logi järgmine kord välja |
Ma ei viitsinud seda teha logisin välja ja kõik |
See on ka üks võimalus aga juts mitte kõige parem.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
29.02.2004 19:07:41
|
|
|
indre329 kirjutas: |
Ühispangas see PINi värk ei toimi - teaduslikult tõestatud. Nii, et ei soovita sellega riskida... |
Lihtsalt, inimene unustab kaardi automaati ja senitundmatu rahvas võtab raha välja - on selline juhus olnud. Pärast sai netist vaadatud, et umbes viis minutit peale viimast sularaha väljastamist oli automaat veel raha väljastanud. Õnneks oli limiit peal... |
eks proovi seda ka reaalselt ise teha siis. iga kord küsib pinni kui raha välja võtad. kui kaardi sisse jätad peale oma toiminguid siis peale mingit aega peaks masin kaardi alla neelama.
selline juhus saab olla "teaduslikult tõestatud" ainult siis kui inimene paneb just pin'i, jalutab minema ja keegi kohe seejärel raha välja võtab. teistkordsel raha väljavõtul tahab juba uuesti pin'i, isegi kui ennem pin juba sisestatud ja kaart vahepeal välja võtmata.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.02.2004 19:39:05
|
|
|
marko kirjutas: |
Lihtsalt, inimene unustab kaardi automaati ja senitundmatu rahvas võtab raha välja - on selline juhus olnud. Pärast sai netist vaadatud, et umbes viis minutit peale viimast sularaha väljastamist oli automaat veel raha väljastanud. Õnneks oli limiit peal... |
eks proovi seda ka reaalselt ise teha siis. iga kord küsib pinni kui raha välja võtad. kui kaardi sisse jätad peale oma toiminguid siis peale mingit aega peaks masin kaardi alla neelama.
selline juhus saab olla "teaduslikult tõestatud" ainult siis kui inimene paneb just pin'i, jalutab minema ja keegi kohe seejärel raha välja võtab. teistkordsel raha väljavõtul tahab juba uuesti pin'i, isegi kui ennem pin juba sisestatud ja kaart vahepeal välja võtmata. |
Ühispanga automaat tahab ainult ühe korra PINi ja seda alguses. See pole nagu Hansapanga oma kus iga korra puhul, kui tahad raha välja võtta, pead PINi sisestama. Saast süsteem EÜP'l...
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
antoonio
HV kasutaja
|
01.03.2004 13:21:03
|
|
|
Ühispanga automaat tahab ainult ühe korra PINi ja seda alguses.
ei tea mis EÜP atm-e siin mõned kasutavad kuid neil s.t. EÜPl on süsteem kui korra raha võtad siis sama seansi juures uuesti raha võttes küsib pinni. Küll aga ei küsita seda siis, kui sa oled pikemat aega lammutanud aga raha pole võtnud ja sealt ATMi juurest ise ka vehkat teinud, vot siis võib mõni pahalane küll raha võtta.
Samas kellegi poolt mainitud 5 minutit on ikke liiga pikk aeg- Täpselt ei oska hetkel öelda aga see kaardi "söömise" moment peaks ikka varem kätte jõudma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
01.03.2004 19:37:39
|
|
|
Ühispanga automaat tahab ainult ühe korra PINi ja seda alguses. See pole nagu Hansapanga oma kus iga korra puhul, kui tahad raha välja võtta, pead PINi sisestama. Saast süsteem EÜP'l... |
Ei tea mis imelik ühispanaga uatumaat sinul seal on mida sa kasutad. Minul ikka nõuab alati, kui soovin raha välja võtta uuesti olenemata kui kaua ma seal meeltolen lahutandu
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.03.2004 21:08:11
|
|
|
Idanow, igatahes 3 kuud tagasi oli selline jama... Võib-olla on tüübid lõpuks oma süsteemi muutnud. Who knows?
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaak82
Kreisi kasutaja
|
03.03.2004 14:08:53
|
|
|
peaks kohe proovima minema - aga olen kindel et need eyp ATM`d mida mina kasutan küll teist korda pin`i ei küsi..., küll aga hansa.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Homer5
Kreisi kasutaja
|
15.03.2004 21:24:35
|
|
|
MSNiga on veel selline asi, et paljud on pannud oma "küsimus vastuseks" nt. "your favorite petz" on koer või kass. Ise olen nii mõnegi MSNi lahti saanud 8)
_________________ viimati muutis Homer5 29.04.2005 18:19, muudetud 951 korda |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
2 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
16.03.2004 01:27:59
|
|
|
Idanow, igatahes 3 kuud tagasi oli selline jama... Võib-olla on tüübid lõpuks oma süsteemi muutnud. Who knows? |
te poisid ajate midagi segi, eüp automaadid on vähemalt viimase aasta küll iga raha väljavõtuga pinni küsinud.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
16.03.2004 14:28:59
|
|
|
marko kirjutas: |
Idanow, igatahes 3 kuud tagasi oli selline jama... Võib-olla on tüübid lõpuks oma süsteemi muutnud. Who knows? |
te poisid ajate midagi segi, eüp automaadid on vähemalt viimase aasta küll iga raha väljavõtuga pinni küsinud.  |
minu teada ka, vähemalt minul on olnud
|
   |
3 |
|
tagasi üles |