näeb välja umbes gta4 tasemel. ei midagi hullu, aga praeguse/tuleva mängu puhul tahaks näha mõnevõrra enamat.
promo esitamine "next-gen" konsoolil on ilmselt paratamatus, muidu oleks reliisil tugev backlash (ilmselt suurema) konsoolirahva poolt. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Plätuga kahekesti kirute graafika üle _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Mina olen ka seda meelt, et momendil on aasta 2014 mitte 2008. Graafika pole küll mängus kõige olulisem asi, kuid antud juhul on pettumus siiski suur. Mida rohkem väljalaske kuupäevale lähemale, seda kehvemaks muutub graagika videodes - taoline veesogamine on minule igatahes väga vastukarva.
DirectX 11 GPU with at least 1GB of VRAM, along with a quad core CPU and at least 4GB of RAM. Example GPUs include NVidia GTX 460 or AMD Radeon HD 5770, and an Intel Core2 Quad Q8400 or AMD Phenom II X4 940.
Recommended
Spoiler
DirectX 11 card with at least 2GB of VRAM, an eight core CPU and 8GB of RAM. Steam's example GPUs include NVidia GTX560 ti or AMD Radeon HD 7850 and for CPUs the Intel Core i7-3770 or AMD FX-8350 Eight-Core CPU.
recommended gtx 560 ti. No erilist graafilist iludust küll oodata pole kui sellise vana raua peal jookseb. Mida kõik need Titan Zitt omanikud teevad, jooksutavad 3d maxi ja imetlevad punne? _________________ zero
Ostad tavaversiooni, saad mingisuguse demo versiooni. Edu neile. Oli plaan osta, aga seekord läheb torrent käiku.
100-st tunnist gameplayst 1h on exclusive. Põhjust nutta idd
ja kui see 1h gameplay nii oluline on siis osta deluxe versioon
Kes sul nutab siin? Kui ei taju, siis hoia suu kinni. Asi on põhimõttes. Maksad täisversiooni eest, aga tervet mängu ei saa. Hetkel võib kaotatud gameplay ajaks olla 2h, kuid tulevikus juba 1/4, 1/3 jne tervest mängust.
Ostad tavaversiooni, saad mingisuguse demo versiooni. Edu neile. Oli plaan osta, aga seekord läheb torrent käiku.
Kes sul nutab siin? Kui ei taju, siis hoia suu kinni. Asi on põhimõttes. Maksad täisversiooni eest, aga tervet mängu ei saa. Hetkel võib kaotatud gameplay ajaks olla 2h, kuid tulevikus juba 1/4, 1/3 jne tervest mängust.
Ja kui kõik sinusugused ahvid mängu pirama hakkaksid mis siis tulevikus juhtuks PC mängudega?
deluxe=täisversioon, kui sulle kalliks jääb siis oota hinnalangust
Ja kui kõik sinusugused ahvid mängu pirama hakkaksid mis siis tulevikus juhtuks PC mängudega?
Kuhu sinu meelest piraatlus kadunud on? Kui piraatlus peaks "tagasi tulema", mis siis väidetavalt PC mängude juhtuma peaks?
deluxe=täisversioon, kui sulle kalliks jääb siis oota hinnalangust
Sa ei saa aru sellest, mida mängutootjad on hakanud üha rohkem tegema? Seletan hästi lihtsalt.
Mõned tootjad, eriti ubisoft on hakanud harrastama müügitaktikat, kus täishinna eest müüakse poolik mäng. Nende meelest peaks mängude ostmine nii välja nägema:
1. Mäng tuleb välja.
2. Sa ostad pooliku mängu täishinna eest või ostad terve mängu ja maksad täishinna (+maksad veel lisaks).
3. Läheb natuke mööda, lastakse veel välja mingi väike jupp mängu, mis oleks sama hästi täishinna sisse mahtuda (sest tänapäeva mängud on teatud tootjatel üpris lühikesed). Selle jupi nimi on "paid DLC" ja sa maksad selle eest veel lisaks.
4. Läheb natuke veel mööda, lastakse välja veel mingi "paid DLC".
5. Läheb veel natuke mööda... tehakse sama trikki.
6. ... ja uuesti.
7. ... ja uuesti.
8. Mõne aja pärast lastakse välja mängust "täisversioon", mida nimetatakse näiteks goty'ks, mis sisaldab kõiki eelnevaid DLC'sid JA asju/võimalusi, mida saab ainult goty ostmisega (need inimesed neid asju ei saa, kes ostsid mängu alguses ja dlcd lisaks).
Sinu arust on see normaalne. Minu (ja ka mõne teise meelest) selline käitumine ei ole normaalne ning mina isiklikult jätan selle mängu (nagu sai tehtud ka elder scrolls onlinega värdja maksemudeli tõttu) vahele. Loomulikult võin oma meelt muuta, kui kirjastaja hakkab asjale inimlikumalt suhtuma, seniks võivad nad oma kliendivaenuliku poliitika suunata lammastele, kes söövad kõike, mis neile ette antakse. TÄnapäeva videomängu turg on piisavalt kirju, et leida tooteid, mis maksavad vähem või rohkem kuid ei situ seejuures tarbijale hinge.
Kuhu sinu meelest piraatlus kadunud on? Kui piraatlus peaks "tagasi tulema", mis siis väidetavalt PC mängude juhtuma peaks?
arusaamisega probleeme? kui 100% mängijatest oleksid sinusugused pirajad kas sa arvad et siis tehtaks üldse mänge?
Timberg, too mulle näiteks need "poolikud" mängud. Kas story lõppeb lambist poole pealt ära? Ma pole kunagi ühegi sellise otsa sattunud
kui sulle ei meeldi hinnapoliitika, siis selle vastu protestida saad näiteks hiljem mängu ostes 75-80% odavamalt (või üldse mitte), mitte tuua see ettekäändeks et mitte maksta ja siis ikkagi mäng varastada ja mängida
arusaamisega pobleeme? kui 100% mängijatest oleksid sinusugused pirajad kas sa arvad et siis tehtaks üldse mänge?
Timberg, too mulle näiteks need "poolikud" mängud. Kas story lõppeb lambist poole pealt ära? Ma pole kunagi ühegi sellise otsa sattunud
kui sulle ei meeldi hinnapoliitika, siis selle vastu protestida saad näiteks hiljem mängu ostes 75-80% odavamalt (või üldse mitte), mitte tuua see ettekäändeks et mitte maksta ja siis ikkagi mäng varastada ja mängida
Hakka siis lahti seletama mille poolest mina nii eriline piraat olen. Samuti seleta lahti mis saaks juhtuma PC mängudega, kui kõik oleksid "minusugused" piraadid? Ära loobi niisama sitta, kui ei taju. Mul on tõenäoliselt rohkem mänge PC peal ostetud, kui sa jõuad neid eluajal kokku osta.
Lisaks, mis ajast tähendab Deluxe täisversiooni? Rumal inimene.
"piraadin aga tegelikult ma pole piraat" tüüpi vabandused.
krt, lõpetage ära. piraadid siis oled piraat.
kui ei meeldi väljastatud versioon, ootad 6k-aasta ja ostad goty. _________________ - londiste
"piraadin aga tegelikult ma pole piraat" tüüpi vabandused.
krt, lõpetage ära. piraadid siis oled piraat.
kui ei meeldi väljastatud versioon, ootad 6k-aasta ja ostad goty.
londiste, kas sa ei arva, et muud moodi äkki ei olegi võimalik suurel tasandil muutusi läbi viia? Varsti kaovad filmidel ka regioonid ära, sest rahvas lihtsalt ei jaksa oodata paar kolm kuud filmi nägemiseks, mis kõrvalriigis juba ammu väljas.
Boonus lisamissioonid olid juba 90ndate shooteritel (duke nukem 3d jne). Ei mäleta vanemast ajast sellist vingumist. Peale Mass Effecti ei meenu hetkel absoluutselt yhtegi nn. ''poolikut'' mängu.
Boonus lisamissioonid olid juba 90ndate shooteritel (duke nukem 3d jne). Ei mäleta vanemast ajast sellist vingumist. Peale Mass Effecti ei meenu hetkel absoluutselt yhtegi nn. ''poolikut'' mängu.
Rage on poolik, lõpus aktiveerisid arki reaktorite beaconid and...and... the end. Mäng müüs nii halvasti et polnud raha lõpuni teha(expansioni või dlc). Ikkagi lasti poolik mäng välja.
Meenub Gothic 3 hullemat sorti bugfest ja lõpp oli naeruväärne. Ütleks et on poolik.
Hea et on dlc-d muidu jääksidki need kaasaegsemad mängud lühikeseks.
LKits, jääb arusaamatuks, milliseid suure tasandi muutuseid sa silmas pead?
alartt, rage ei olnud poolik, lõpp oli lihtsalt kräpp. pealegi, ragel on dlc täitsa olemas ja samuti päris hea.
aga su pooliku definitsioon läheb väga laiaks kätte. _________________ - londiste
imo pole SP mängu mängimisel aasta, kaks hiljem mitte mingi probleem.
Ubi mängud küll hoiavad hinda päris hästi, siis kannataja võtab ikka kõikide DLC'dega Anno ca 10 dollari eest.
Ma ei saa aru, kas on maailmas vähe mänge, et peab kohe nüüd ja praegu täis hinna eest mängu ostma?
Mul on igasuguste sale'de ja pakkumistega tekkinud PÄRIS suur hulk mänge, mida ma pole veel installinudki.
Kui pole mängu, siis osta täna kaks aastat vana mängu goty 10 dollari eest.
Kui mäng on hea, siis on ta ka täpselt 2 või 3 aasta pärast hea. Mäng, mille põhirõhk on graafika all, et 3 aasta pärast pole enam see, pole imo üldse raha väärt.
Muide, mitte et ma siin mingit revolutsiooni tahaks läbi lüüa, kuid kui mõnda aega oled mängumaailmast eemal, saad aru, et ka kõikge paremad mänguloojad tahavad lihtsalt võid oma leivale määrida.
Mis tähendab, et see kullakallis mäng(misiganes see ka ei oleks) on väga tihti tehtud vaid raha pumpamiseks.
Mis puutub jupikaupa maksmiseks, pooldan mina küll täismängu jupitamist.
Jagada täismäng 6ks 10 tunniseks jupiks, iga chapteri eest näiteks 10 dollarit. Poleks probleem, kui on põnev, mängin lõpuni, kui ei ole, ei osta järgmist chapterit. _________________ Winter is coming...
Tegelikult on olukord suht absurd tõesti, sest olgem ausad. Mänge mida mängida on kordades rohkem, kui ühelgi inimeseloomal on aega. Mul on erinevates mänguportaalides jms kokku ca. 500 mängu, millest olen läbi teinud heal juhul 50 tükki ja veel 50-t on veidi mängitud. Ülejäänud kõik kas odavate bundletega või meeletute saledega ostetud, kuid mängimata jäänud, sest lihtsalt aega pole. Ja ma mängin ikka vabalt oma 5+h päevas.
Põhjuseid midagi täishinnaga kohe alguses osta ei olegi väga. Lihtne kannatamatus on selle nimi. Põhjuseid mitte osta ja oodata GOTY jms versioone on mitu, sest 1) mäng on alguses kallis, hiljem võib sentide eest saada, 2) ükski mäng ei ole välja tulles täiuslik - ehk vajab patche, 3) enamik mänge saab sisutäiendusi või järgesid ning seega jääd niivõinaa "ootama" edasist kulgu.
Ei ole võrreldav näiteks filmidega, sest neid saab ainult alguses kinos suurel ekraanil vaadata. Ega raamatutega, kuna need väärtust üldjuhul ei kaota ning on ka mitme aasta pärast sama kallid.
Videomängude puhul on ainult see asi, et kui mängid mingit tänapäevast mängu, siis on vanemaid väljalaskeid ebamugavam mängida kuna visuaalid jms võib tunduda algelisemad. Kuid eeldades, et sa üle 1-2 aasta ei oota, pole ka see probleem ning boonusena saad ka nõrgema rauaga kõik maxi panna ning see kompenseerib ilusti.
Seega jah. Miks me kõik tungleme pre-ordereid tegema ja soovime uusi SP mänge kohe-kohe täies mahus kätte saada? Imelik. Pole ju mäng sugugi kehvem, kui seda mängida paari aasta pärast - vastupidi, suure tõenäosusega on ta siis kordades parem ülalmainitud põhjuste tõttu. Teine teema on MP mängudega, mida ilmselgelt ei kannata liiga hilja osta, kui just tühja lobbyt ei taha vahtida või totaalset noob vs master laksu saada.
...
Ei ole võrreldav näiteks filmidega, sest neid saab ainult alguses kinos suurel ekraanil vaadata. Ega raamatutega, kuna need väärtust üldjuhul ei kaota ning on ka mitme aasta pärast sama kallid.
...
ot:
Raamatute kohapealt vaidlen vastu, vägagi kaotavad hinda, kui just karmi bestselleri või klassikuga tegu pole. Kindlasti ei tasu ära unustada, et eesti keelseid raamatuid tuleb välja (s.h kordustrükid) keskmiselt 5-10 ühe kalendripäeva kohta.
Sellegipoolest on mängurlus üks soodsamaid hobisid. Muidugi ei pea koheselt täishinnaga ostma ning poole aasta pärast saad arvatavasti 50% soodsamalt, aga eks see haip ja massipsühhoos mängi ikka rolli - teistel on, tahaks ka.
Ma ei arva, et peab selle üle kisa tegema. Day 1 ingame relvad ja boonused ja paremad asjad SINGLE PLAYER mängus on täiesti mõttetus, kuid kui leidub lolle, keda selline asi motiveerib, siis miks mitte.
See, et konkreetselt mängul mingi 8 playeriga free roam variant on, so what, rahakotiga mehel on parem recoil, mida see lõpuks annab?
Ingame saasta eest pole lihtsalt mõtet maksta.
See oleks sama hull nagu hakkaks mingile iphone mängul natu näiteks Asphalt 8 ingame raha ostma.
Lisaks Archangel heale jutule veel see ka, et mõningad pärlid (knights of the old republic, fallout 1,2 ja tänaseks juba 3) kannatavad endiselt mängimist, olgugi et graafika võib olla ajast ja arust, siis tegelikkuses loeb ainult hea visuaalne kogukompott, mis ei nõua absoluutselt üliteravat graafikat.
(üks näide on udutekstuuridest kokku pandud red dead redemption, iganenud x360 rauas, mis on üks ilusamaid kompotte, uncharted seeriast rääkimata, kuigi tegemist on vaid ps3e piiratud võimsusega)
Ehk siis kiirustamata võidad. Säästad raha ja avastad, et 2 aastat vana mäng võib ka silmale kaunis olla. _________________ Winter is coming...
See, et konkreetselt mängul mingi 8 playeriga free roam variant on, so what, rahakotiga mehel on parem recoil, mida see lõpuks annab?
annab seda , et kui rahvas kisa ei tee, julgustab see deve ka tulevikus selliseid lahendusi mänge panema, 10 aasta pärast pead 5ka mängu panema, et battlefieldis tanki saada...
annab seda , et kui rahvas kisa ei tee, julgustab see deve ka tulevikus selliseid lahendusi mänge panema, 10 aasta pärast pead 5ka mängu panema, et battlefieldis tanki saada...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.