Kasutasin vahelduseks AWP'i, võib öelda, et läks hästi:
http://youtu.be/2GZHNGKZac0 _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Tavaliselt queme 1-2 sõbraga MMi, rankid on hetkel seal MGII tasemel, aga tundub, et potentsiaali tõusta on. Kasutame mikreid. Kui keegi huvitatud vahel koos tegema, et 5manida siis lisage
http://steamcommunity.com/id/orauam/
Paraku küll. Värvilahenduse elaks ehk veel kuidagi üle, kuid mis põhjusel on mingeid suvalisi kujundeid/logosi sinna peale topitud, mõne kena mustri asemel? Või oleks siis mingi kena logo vähemalt..
AK puhul samamoodi, täielikult out-of-place on see rist, mis sa sinna peale toppisid ning üldiselt kuidagi liiga kirev on see.
Ahjaa, see esimenepilt AWP'st.. Wut? Miks ei võiks mõistlikku pilti näiteks külgvaatest lisada?
Paraku küll. Värvilahenduse elaks ehk veel kuidagi üle, kuid mis põhjusel on mingeid suvalisi kujundeid/logosi sinna peale topitud, mõne kena mustri asemel? Või oleks siis mingi kena logo vähemalt..
AK puhul samamoodi, täielikult out-of-place on see rist, mis sa sinna peale toppisid ning üldiselt kuidagi liiga kirev on see.
Ahjaa, see esimenepilt AWP'st.. Wut? Miks ei võiks mõistlikku pilti näiteks külgvaatest lisada?
Njh püüan järgmised paremad teha. Vaja õppimist skinnide tegemise koha pealt järelikult. Tahtsin midagi erilist teha aga jmh
Haige asi juhtus just. Mängisin MMi koos kahe sõbraga ja saime vastaseks tiimi kus oli üks kooder sees, reportisime ära tüübi ja pidasime suht soliidselt isegi vastu neile. Seis oli 11 10 Infis meie kahjuks CT poolel ja vastase kooder sai poole mängupealt permanent bänni võitsime mängu 16 11 Kõik möll toimus DMG skilli juures.
Haige asi juhtus just. Mängisin MMi koos kahe sõbraga ja saime vastaseks tiimi kus oli üks kooder sees, reportisime ära tüübi ja pidasime suht soliidselt isegi vastu neile. Seis oli 11 10 Infis meie kahjuks CT poolel ja vastase kooder sai poole mängupealt permanent bänni võitsime mängu 16 11 Kõik möll toimus DMG skilli juures.
Väga vinge.. Kaurrr võid lisada mind steami: 100392 (xzx)
Huvitav et poole mängupealt sai perm banni.. Meil oli eile mäng mingisuguse yzm vastu, kes oli mänginud 4 tundi.. ja lasi väga haigelt ette, kuid siiski suutsime võita. Skill: DMG samuti.
Huvitav et poole mängupealt sai perm banni.. Meil oli eile mäng mingisuguse yzm vastu, kes oli mänginud 4 tundi.. ja lasi väga haigelt ette, kuid siiski suutsime võita. Skill: DMG samuti.
Härra ZXZ, te olete juba mu steami sõbralistis ammu mu nimi hetkel vast Luule Komissarov steamis
Mis teema Steamis nende nimede vahetamisega koguaeg on? Mul algusest peale, 5a, juba george.w.bush olnud ja ei näe mõtet iga nädal muuta küll Mõni on selline, kes ühe CS competitive matchi ajal isegi mitu korda muudab
Härra ZXZ, te olete juba mu steami sõbralistis ammu mu nimi hetkel vast Luule Komissarov steamis
Oi-oi-oioiiiiiiii .. Ma ei teadnudki.. Mõtlesin kes sellise haige nimega mu sõbralistis veel on.. Mul nimi kogu aeg xzx olnud. CS1.6 scenest saati.
Mis teema Steamis nende nimede vahetamisega koguaeg on? Mul algusest peale, 5a, juba george.w.bush olnud ja ei näe mõtet iga nädal muuta küll Mõni on selline, kes ühe CS competitive matchi ajal isegi mitu korda muudab
Ma ei teagi suhti tihti vahetan tõesti oma nime. Aga kuna ma mängin hetkel CSi suht enda lõbupärast ja koos irl sõpradega siis ei näe põhjust miks ühe nimega mängida, ega nimi ju meest ei muuda . Kunagi kui 1.6-te sai rohkem taotud siis hoidsin ka enamasti steamis ühte nime.
Hetkel olen ise küll õnnelik oma nime üle
CS GO on ikka totaalne pask! Näiteks de_dust2 ei näe a b uksi, mapid on ikka total crapid.
Hetkel teen cs1.6 27 tollisel ekraanil resoga 1920x1080 living the dream peaks ytlema cD
CS GO on ikka totaalne piix! Näiteks de_dust2 ei näe a b uksi, mapid on ikka total crapid.
Hetkel teen cs1.6 27 tollisel ekraanil resoga 1920x1080 living the dream peaks ytlema cD
Mapid on basically samad mis cs 1.6, ainult visuali on juurde pandud. Ja peaksid tõesti silmad lahti tegema, uksed on täitsa olemas.
CS GO on ikka totaalne piix! Näiteks de_dust2 ei näe a b uksi, mapid on ikka total crapid.
Minu poolest jää oma 1.6 mängima kauaks tahad, vaevalt kedagi huvitab, kumba sa mängid.
Hetkel sain elu parima kaotuse kirja. Quesin ühe sõbraga MMi ja tiimis oli kolm soomlast. Esimese roundi freezetime ajal saime mõlemad kicki 2 PASS votega, et ehk keegi oskab seletada, et kuidas selline jama saab võimalik olla ?
Hetkel sain elu parima kaotuse kirja. Quesin ühe sõbraga MMi ja tiimis oli kolm soomlast. Esimese roundi freezetime ajal saime mõlemad kicki 2 PASS votega, et ehk keegi oskab seletada, et kuidas selline jama saab võimalik olla ?
Usun, et pigem hääletas üks teist kogemata teise välja esimene kord...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.