Juhuslikult avastasin selle mängu, kas see nagu gta?
kõvasti parem, üks lemmikmängudest
Ega kuidas kellelegi. Ise tegin mängu läbi ja jäi sinnapaika, kuid GTA-des (kui võrrelda kas või V-ga) on mulle ikkagi rohkem huvi pakkunud ja siiani vaikselt mängin seda, kuigi story jm missioonid juba ammu läbi.
Aga muidugi, Sleeping Dogs ka väga hea mäng.
gta-ga võrreldes on sleeping dogs oluliselt storykesksem. story missioonid on väga tasemel, muud random tegevust linnas on vähem kui viimastes gta-des. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kas terve mäng ongi selline,et jooksed ja kakled kitsastel tänavatel ja teed mingid pisitöid? Algus on igatahes väga igav Mängus vist ei ole sellist avatud maailma nagu gta-s oli?
Kas terve mäng ongi selline,et jooksed ja kakled kitsastel tänavatel ja teed mingid pisitöid? Algus on igatahes väga igav Mängus vist ei ole sellist avatud maailma nagu gta-s oli?
alguses 30 minti on lineaarne ,aga peale seda on open
Oh nüüd avatud maailmas ja asi näeb päris ilus välja Vaatasin, et AA-d ei saagi max keerata, peab meediumi peale panema.
Keegi teab mida display seadete all need 3d settingud mõjutavad? 1-10 saab panna, 2 neid seadeid. Ja teine küsimus, et kui panen reso 1920x1080, siis monitori hrz näitab 59, see norm?
Oh nüüd avatud maailmas ja asi näeb päris ilus välja Vaatasin, et AA-d ei saagi max keerata, peab meediumi peale panema.
Keegi teab mida display seadete all need 3d settingud mõjutavad? 1-10 saab panna, 2 neid seadeid. Ja teine küsimus, et kui panen reso 1920x1080, siis monitori hrz näitab 59, see norm?
3d settinguid näpi ainult siis kui sul 3d ekraan. Mul oli ka jama 59Hz-ga.
Mul need 3d settingud 10 peale keeratud, aga ei mäleta enam mis muidu olid, üks nendest vist oli 0 ja teine1, aga vist vahet pole kui 10 need ei mõju midagi, kui nagunii pole 3d.
Selle 59Hz-ga nii palju, et bf4-s ka näitab seda, ju siis vahet pole.
Mul need 3d settingud 10 peale keeratud, aga ei mäleta enam mis muidu olid, üks nendest vist oli 0 ja teine1, aga vist vahet pole kui 10 need ei mõju midagi, kui nagunii pole 3d.
Selle 59Hz-ga nii palju, et bf4-s ka näitab seda, ju siis vahet pole.
videokaart võib sul niiöelda 3d kuvada ja kakub su fpsi alla. pane seaded default peale ja siis uuesti pane graafika maxi peale ja ära seda 3d näpi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.