praegune kellaaeg 19.06.2025 15:08:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
darzik
HV veteran

|
26.02.2004 11:58:01
sony DCR-SC100E-st vaja pildid kätte saada |
|
|
Sattus siis minu kätte selline veidi vanem kaamera, mis lisaks videole oskab ka pilti teha. Pildid salvestatakse lindile, MemoryStick'i ei käi masinasse...
Probleem sai alguse sellest, et kaamera omanik ostis uue arvuti koos XP-ga ja kurtis, et kaameraga koos ostetud firewire kaart ei pidavat töötama uuemate OSdega kui 98. Seda kinnitasid ka SonyCenter ja internet.
Istutasin oma masinasse ST-Labi firewire kaardi ja kaasasoleva Ulead VideoStudio ... video saan ilusti kätte, aga tahaks pilte ka. Sony enda kaasasolnud soft ei ole nõus XP peale installeeruma.
Explorerisse tekib miski Sony nimeline "asi" ka, aga pilte ta sealtkaudu mulle anda ei taha...
On kellelgi kogemust või mõni hea soovitus?
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
01.03.2004 01:16:24
|
|
|
up
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nicko
HV vaatleja
|
01.03.2004 16:21:42
|
|
|
Mul oli selline asi Sony DCR-VX2000 kaameraga. Seal on võimalus salvestada pilte nii MemoryStick'ile kui kassetile. Kassetile salvestas ~5 sek filmi 1 kaadriga (ehk siis foto) Mina sain kätte nii, et tõmbasin filmi (läbi firewire) arvutisse ja hiljem BSPlayeriga võtsin tolle koha kus pildid olid ja tegin kaadrist salvestuse jpg failiks.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harley
Piiratud kasutaja
|
01.03.2004 16:25:51
|
|
|
darzik, pane programmile et ta jokseb XPiga nagu 98ndaga! Klopsuta installi peale parema nupuga ja pane et joksis nagu Me/98 ja saad installida... ja parast exe faili peal teed sama moodi... (peab ikka sinna pana sama uhilduvus 98 aga kontrollida vaja)
_________________ Liikluspolitsei sponsor |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
4 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|