|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
yerba
HV Guru

|
05.04.2014 22:35:57
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
| Yerba peaks meie taksojuht olema ju. |
Aye, sir! Võtan omaks.
Kuhu sõita sooviksite?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
05.04.2014 23:19:19
|
|
|
Kust neid valeandmeid said
Või on mulle kägu aetud (loomulikult ma ei hakka siin ega mujal teiste töid ja tegemisi lahkama)
_________________ Vajad midagi Würthist , küsi julgelt 😉 https://eshop.wuerth.ee/et/EE/EUR/
taavi.jahu@wuerth.ee +37258309618 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
05.04.2014 23:39:31
|
|
|
| -cocain- kirjutas: |
Või on mulle kägu aetud (loomulikult ma ei hakka siin ega mujal teiste töid ja tegemisi lahkama)  |
Kõik on ok, las teavad mind taksojuhina.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
06.04.2014 00:01:33
|
|
|
Ah, ei tea ma, on nagu meelde jäänud nii. Kes see taksojuht siin on siis?
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.04.2014 00:10:57
|
|
|
Ah, ei tea ma, on nagu meelde jäänud nii. Kes see taksojuht siin on siis?  |
No kui ei tea siis pole ju mõtet väita nii. Aga see selleks. Ma võin vabalt taksojuht olla.
Mitte, et see nüüd kuidagi krüptorahadesse üldse puutuks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
06.04.2014 00:12:18
|
|
|
| yerba kirjutas: |
No kui ei tea siis pole ju mõtet väita nii. Aga see selleks. Ma võin vabalt taksojuht olla.
Mitte, et see nüüd kuidagi krüptorahadesse üldse puutuks. |
Ja kõige innovaatilisem. Arve kirjutad välja BTC-nis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
06.04.2014 00:17:02
|
|
|
| SSD kirjutas: |
Ja kõige innovaatilisem. Arve kirjutad välja BTC-nis.  |
BTC-s mitte satoshis ja kui nullide arv juhtumisi vale tuleb, siis mingist raha tagasiandmisest küll juttu ei tule...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
06.04.2014 00:25:44
|
|
|
Mitte, et see nüüd kuidagi krüptorahadesse üldse puutuks. |
No ma ütlesin "peaks" s.t pole 100% kindel. Kunagi keegi seda sinuga seoses mainis ja sealt see ka meelde jäi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
06.04.2014 00:28:17
|
|
|
Yerbs, kas vahetasid ametit ning oled nüüd taksojuhist kaevur ? Hahaa, lol
|
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.04.2014 00:38:08
|
|
|
| martin366 kirjutas: |
Yerbs, kas vahetasid ametit ning oled nüüd taksojuhist kaevur ? Hahaa, lol  |
Kilomeeter on 0.05 btc, kuhu tulla?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
06.04.2014 10:54:36
|
|
|
Või on mulle kägu aetud (loomulikult ma ei hakka siin ega mujal teiste töid ja tegemisi lahkama)  |
Kõik on ok, las teavad mind taksojuhina.  |
Eks see siit postitusest pärine: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7937654#7937654
|
|
| tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
06.04.2014 14:27:48
|
|
|
HV-s on väga erinevate ametite esindajaid. Vähemalt mina olen äri tehes nii seda märganud. Üldiselt mis sel tähtsaust kes mis tööd teeb. Tahad mine ise ka taksojuhiks, - minu meelest elektritakso võtab suhteliselt lihtsalt sind tööle .
_________________ --- |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
06.04.2014 17:26:42
Re: Midagi segast toimub Dogehouse'is - kui keegi seal kaevab veel, on ehk paras aeg olukorra selginemiseni teist pooli kasutad |
|
|
Dogbert
Spoiler 
| Dogbert kirjutas: |
Midagi segast toimub Dogehouse'is, kui keegi ka seal kaevab veel, on ehk paras aeg olukorra selginemiseni mõnda teise pooli lülituda.
Selgituseks:
Ma tegin minerile restardi ja vaatasin, et enam ei saa kummalegi dogehouse'i poolile ligi, mis mul minerisse konfitud on (teine on failover backup), selle asemel lülitus miner kohe poolerino peale, mis mul on järjekorras kolmas. Avasin siis dogehouse.org lehe ja koos lehekülje uue disainiga vaatas sealt vastu järgmine sõnum:
| smiba kirjutas: |
Hi there miner at dogehouse, you may wonder why you were asked to move... Well here is the answer.
Pronooob was managing the orginal dogehouse and owned the servers, but since about a week he is not responding to my messages or doing anything dogehouse releated. I don\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'t have access to the mysql database neither do i have the root password of the server. In other words: I cant fix things when they break.
This is where new.dogehouse.org comes in, its managed by me.. Smiba! This makes it possible to fix things again, and more important.. Upgrade dogecoin to a newer version when required.
The orginal dogehouse keeps on working for 24h and then dogehouse.org will be redirected to new.dogehouse.org... The stratums will also redirect to new stratums, if you dont have a account on new.dogehouse.org yet.. Make one or you can not be paid!
If there are anymore questions, come and visit us at #dhp_support
(Please registrate a new account! Your old balance is avaliable for withdraw for 24h at old.dogehouse.org) |
Ühesõnaga on selle sõnumi kohaselt dogehouse'i serverite omanik ja dogehouse'i peamine administraator Pronooob juba nädal aega teadmata kadunud olnud, st ei vasta teadetele ega majanda servereid. Kuna temal ainsana on ligipääs andmebaasile ja serveritele, siis tegi smiba uue pooli ja suunab praegu domeene ringi.
Tundub, et muutus on toimunud millalgi vähemalt 12 tundi tagasi ja aega pole enam palju järel. Praegu on vanasse pooli kogunenud mündid veel kättesaadavad nimetatud old.dogehouse.org aadressil, aga mis hiljem juhtub - pagan seda teab. Lugu on minu jaoks praegu segane, nii et uuel lehel regisreerumise asemel lülitasin primaarse pooli ja backupid kõik poolerino peale (eu, us ja asia), kuniks see jama selgineb.
Nii et kellel hetkel veel minerid dogehouse'i kaevavad, lülituge kuhugi mujale ümber - kas siis registreerige uus konto uues dogehouse'is või kui lugu ka teile veidi kahtlane tundub hetkel, siis mõnda teise pooli ja tehke vanast dogehouse'ist manual transfer oma kontole. Või siis lausa kaks ülekannet - esimesega juba kinnituse saanud shared ja teise teete siis, kui viimased shared on ka kinnituse saanud. Igaüks ise teab, mida teeb.
TL;DR Smiba and Pronooob have decided to terminate their partnership. You can choose which Pool to use - Pronoob's or Smiba's
After a long partnership smiba and pronooob decided to their separate ways.
The old pool will change domains to dogehousepool.com and smiba will open his own pool at dogehouse.org
Both pools will share the same db at reopening. You will be able to choose for yourself on which one to mine
UPDATE After smiba violated the deal that was made publicly in #dogehousepool ( with 176 people online ) official irc channel and moved the dns servers prematurely he will not be getting the database. |
Ehk siis smiba, kelle käes nähtavasti oli õigus dns serverit näppida, tegi ümbersuunamise enneaegselt ja oma uuel lehel ta lihtsalt valetab - üritab rahvast selle valega oma pooli üle tõmmata.
Lugu on segane seal ühesõnaga. Mina olen praegu äraootaval seisukohal, vaatan, millal see kõrgesti tasustatud lasteaed vaikseks jääb ja mis lõpuks selgub. Keda lähemalt huvitab ja aega on, võib irtsus istuda ja jälgida-uurida. |
Originaal Dogehousepool.com'il silt üleval et homsest pannakse leht kinni, nii et kellel seal münte tehke manual payout. Uus Simba Dogehouses on üsna vähe kasutajaid. Tegin sinna ka konto aga praktiliselt kahe tunni jooksul korra teeb cgwathcer restarti kuna pool ei vasta vahepeal. Kolisin sealt ka ära. Tundub et tuleb mõlemaga hüvasti jätta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
henri123
HV kasutaja

|
06.04.2014 20:51:37
|
|
|
| Dogecoin ja nascar teemat kuulsite? Ei viitsi linki otsida aga google vast aitab. Muide vist esimene crowdfunding autospordis
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.04.2014 01:01:15
|
|
|
Jep, dogehouse on omadega õhtal, nägin päeval ka seda teadet.
Lasen vahepeal 24 tundi verti ja vaatan, palju tiksub. Kui vähe, siis lülitan poolerino dogepooli ja vaatan mingit asendust dogehouse'ile. Poolerino on juba nii väikese hashiga praeguse diffi jaoks, et on liiga suureks õnnemänguks muutunud see blokkide leidmise sagedus.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
07.04.2014 02:21:16
|
|
|
MAX'il on jälle uus wallet.
link
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
07.04.2014 09:15:23
|
|
|
Dogbert
fast-poolist tuleb vähem kui dogehousest tuli. Pooleriinost tuleb ka minu mäletamist mööda vähem.
Proovin praegu netcodepooli õhtal kell 8 peaks pildi ette saama.
Ühtegi asjaliku multipooli pole ka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KAMY
HV kasutaja
|
07.04.2014 09:30:26
|
|
|
| Kraken.com maas (The Kraken website is currently unavailable.)!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
08.04.2014 16:25:53
|
|
|
| Mis juhtub 15-ndal?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
arksa
HV vaatleja
|
08.04.2014 18:02:42
|
|
|
| netcat kirjutas: |
| Mis juhtub 15-ndal? |
Arvata on, et midagi ei muutu. Inimesed on lihtsalt ärevil ja ootavad. Olen lugenud mitmeid foorumeid ja tundub, et see 15.04 on lihtsalt kellegi poolt lahti lastud kuulujutt, mis eesmärgil ei tea.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
08.04.2014 18:09:18
|
|
|
| aise kirjutas: |
link |
Saadad ehk otselingi kust seda laadida saab. Ei tahaks münte hetkel kõiki vahetussaidil ka hoida.
Mälu järgi oli alguses lihtsalt kui see münt tekkis mingi jama nende walletitega.
_________________ Vajad midagi Würthist , küsi julgelt 😉 https://eshop.wuerth.ee/et/EE/EUR/
taavi.jahu@wuerth.ee +37258309618 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
08.04.2014 19:29:42
|
|
|
| aise kirjutas: |
link |
Saadad ehk otselingi kust seda laadida saab. Ei tahaks münte hetkel kõiki vahetussaidil ka hoida.
Mälu järgi oli alguses lihtsalt kui see münt tekkis mingi jama nende walletitega. |
http://www.maxcoin.co.uk/
F-Secure andis mingi hoiatuse, et jama sees aga pidi siiski puhas olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
09.04.2014 11:19:44
|
|
|
| mis lehel tavaliselt avalikustatakse uute müntide tulek?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
09.04.2014 12:38:20
|
|
|
Eks see bitcointalk.org ole nähtavasti, tundub olevat nagu mingiks standardiks kujunenud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
09.04.2014 12:59:12
|
|
|
Identsete IPO-de korraldamine on jabur. Kuna mündid on nagunii "legal tender" ehk väärtuse annab ainult usk nende väärtusesse (nagu sularahagi puhul), siis usk ja väärtus on uute müntide puhul mõlemad madalad.
Ka iga kodanik võib hakata omanimelist sularaha emiteerima. Printerid on kodudes olemas, andke minna. Aga mis selle mõte oleks kui seda vaid väga vähesed aksepteerivad?
Sama on nende pisikeste müntidega. Nad ei saa kunagi kursilt stabiilseks, sest kasutajaskond on niivõrd väike. Iga pisike tuuleiil mõjutab kurssi suvalises suunas. Saan aru, et selle kursi suure kõikumise nimel neid kasutataksegi aga see ei anna ju väärtust, kõik on õhk.
Bitcoini alla on aga juba oluline infrastruktuur tekkinud. ATM-id, netikaubamajad, söögikohad... Nende no-name müntidega tegelemine on suures pildis mõttetu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
09.04.2014 13:08:30
|
|
|
| arksa kirjutas: |
| Mis juhtub 15-ndal? |
Arvata on, et midagi ei muutu. Inimesed on lihtsalt ärevil ja ootavad. Olen lugenud mitmeid foorumeid ja tundub, et see 15.04 on lihtsalt kellegi poolt lahti lastud kuulujutt, mis eesmärgil ei tea. |
Vabandan, kui polnud piisavalt täpne oma küsimuses. Ma tahtsingi teadlikumatelt küsida - misasi see siis õieti on, mida nüüd oodatakse? Ei jõua ise "mitmetes foorumites" sobrada, lihtsalt on silma jäänud miski ärevus antud kuupäeva suhtes.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
arksa
HV vaatleja
|
09.04.2014 21:00:59
|
|
|
| Mis juhtub 15-ndal? |
Arvata on, et midagi ei muutu. Inimesed on lihtsalt ärevil ja ootavad. Olen lugenud mitmeid foorumeid ja tundub, et see 15.04 on lihtsalt kellegi poolt lahti lastud kuulujutt, mis eesmärgil ei tea. |
Vabandan, kui polnud piisavalt täpne oma küsimuses. Ma tahtsingi teadlikumatelt küsida - misasi see siis õieti on, mida nüüd oodatakse? Ei jõua ise "mitmetes foorumites" sobrada, lihtsalt on silma jäänud miski ärevus antud kuupäeva suhtes. |
Oodatakse, et Hiina keelustab pankadel Bitcoiniga seotud börsidele nt. Hyobi raha ülekandmise, samas ka USA IRS (nende maksuamet), mis võrdsustas Bitcoini mitte maksevahendiga (raha) aga aktsiatega, mille pealt tulumaksu maksta, mis hinnaga ostsid millega müüsid, kasum läheb tulumaksu alla.... kuigi ma ei mõista kuidas see praktiliselt toimima hakkab:) Aga seda Hiina värki ma ei usu, kuulujutte tekitavad ikka need, kellele de kasulik on....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
10.04.2014 11:47:48
|
|
|
https://coinkite.com/
Pakuvad Bitcoini deebetkaarti.
Kahju et nii vähe informatsiooni selle kohta on. Vaat et ei olegi mõtet Krakeneid ja asju Bitcoini müügiks kasutada.
Ehk kellelgi siit juba on?
E: Kaardi saab vähem kui 10€ eest, teenustasusid ei tea.
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
10.04.2014 12:30:19
|
|
|
| riaak kirjutas: |
https://coinkite.com/
Pakuvad Bitcoini deebetkaarti.
Kahju et nii vähe informatsiooni selle kohta on. Vaat et ei olegi mõtet Krakeneid ja asju Bitcoini müügiks kasutada.
Ehk kellelgi siit juba on?
E: Kaardi saab vähem kui 10€ eest, teenustasusid ei tea. |
1 juunist saab seal olema toetatud ka Blackcoin, 25BTC saadeti sinna ühe päevaga.
https://twitter.com/Coinkite/status/453959431383179264/photo/1
|
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
10.04.2014 14:18:17
|
|
|
Oodatakse, et Hiina keelustab pankadel Bitcoiniga seotud börsidele nt. Hyobi raha ülekandmise |
No oletame, et keelustab ja siis? Ülejäänud maailma see ei mõjutaks ju. Hiinlastel muutub lihtsalt elu keerulisemaks. Eksisteerib mingi eeldus, et nad kukuvad siis kõik oma bitcoine maha müüma ja hind katastroofiliselt langeb? Aga kui Hiina pankadel on börsidega ülekanded keelatud, siis ei saa nad ju müügist saadud raha samuti kätte?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
10.04.2014 15:52:36
|
|
|
Oodatakse, et Hiina keelustab pankadel Bitcoiniga seotud börsidele nt. Hyobi raha ülekandmise |
No oletame, et keelustab ja siis? Ülejäänud maailma see ei mõjutaks ju. Hiinlastel muutub lihtsalt elu keerulisemaks. Eksisteerib mingi eeldus, et nad kukuvad siis kõik oma bitcoine maha müüma ja hind katastroofiliselt langeb? Aga kui Hiina pankadel on börsidega ülekanded keelatud, siis ei saa nad ju müügist saadud raha samuti kätte? |
Point on selles, et 92% käibest toimub Hiinas.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
10.04.2014 16:08:07
|
|
|
| Nii suur osa?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
10.04.2014 16:08:59
|
|
|
| väike turu puhastus ja küll keegi ju jälle teenib sellega
|
|
| tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
10.04.2014 16:15:40
|
|
|
| Magic kirjutas: |
| Nii suur osa? |
Kõige hullema stsenaariumi puhul küll jah. Erinevad allikad annavad erinavaid numbreid 70-92%'ni. Päris selge pole muidugi ka see kas Huobi ja Btcchina volüümid üldse autentsed on muidugi.
Bitcoincharts väidab muidugi, et CNY's toimub üldse ainult 8% tehingutest aga see number on ilmselgelt vale.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
10.04.2014 16:17:12
|
|
|
Rahakoti asukoha IP'd ei regata?
BTC osas pole ise väga uurinud kuna see vaid vahend kuidas reaalne raha kätte saada
Pilk lihtsalt graafikule ja tuld...aga graafik ise mulle ei meeldi juba ammu
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
15.04.2014 17:49:21
|
|
|
kuulsin siin raadiot ja HEA UUDIS tänu LÄÄNE-Virumaa troppidele kes BTC eest omale mõjuaineid ostsid.
Eks riik hakkabki koinama normaalseid kasutajaid
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
15.04.2014 18:21:11
|
|
|
Ja siia kõrvale võiks tuua selle kui palju narkot eurode eest ostetakse
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
15.04.2014 18:32:06
|
|
|
Ja siia kõrvale võiks tuua selle kui palju narkot eurode eest ostetakse  |
Kui parteid ära tabavad, et BTC eest saab parteile palju anonüümseid annetusi lasta teha, ei koti BTC eestis enam kedagi.
Alustuseks tuleb partei raha eest ainult paar ASIC kaevurit osta ja siis saavad täiesti legaalselt oma annetatud BTC müüa oma kaevandatu pähe.
Kes viitsib, võib parteibosside nõunikele vihje saata. Stiilis, BTC partei liikmemaksu legaalseks maksevahendiks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
15.04.2014 18:37:09
|
|
|
Ma ei saa aru, kui pikad juhtmed peavad ikka ametnikel olema, et ikka veel kanepi vastu võideldakse. Ja ma ei saa aru, kui pohhuist peab ametnik olema, kui lastakse fentanüüli süstivatel troppidel rahulikult oma asju ajada. Ükski jobu parlamendis ei julge võtta ette uimastite klassifitseerimist ja sellest lähtuvalt ka ressursside suunamist sinna, kus tegelikult põleb.
Läheb teemast välja, aga no see on selge, et BTCst tehakse patuoinas.
_________________ Ära kunagi vaidle rumalaga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega. - Mark Twain
Ära vaidle rumalaga. Kõrvalvaataja ei pruugi teil vahet teha. |
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
15.04.2014 19:09:45
|
|
|
| kes kolm korda üledoosiga vahele jäänud siis selle tuleb kohe 5x kangem veeni ja jokk.Las tegelevad sõbrad tuttavad või vanemad.Miks peab selliseid troppe aitama:S
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LaC3rtosus
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
17.04.2014 16:07:56
|
|
|
BTC China raiub, et keskpank pole mingit kirja saatnud ja kogu bän on kuulujutt. Huijobi trükib koguaeg uudislehti kuidas kõik on ära bännitud. Tõde on kahe vahel ja kõik saavad iga kuu aja tagant ühe korraliku lüpsi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
17.04.2014 16:21:48
|
|
|
250 ?
See on sama lambi uudis kui eilne Mtgox uudis. Easy money
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
17.04.2014 16:27:25
|
|
|
Need uudised ei mõju enam hinnale, tuimaks tehtud kõik. Kuna hetkel on klots BTC all siis pigem võiks 500€+ olla
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|