|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Forss
HV kasutaja

|
31.03.2014 17:12:36
|
|
|
| vana_urr kirjutas: |
Mis on "linnast väljas"? Mis on "uimab"? Kiirus või ping või miski muu? Mis toimingus ilmneb - surfad?
Kas seda pole võimalik numbris kirjeldada?
Kõlab nagu "tundub et mind enam ei armastata" ja "vanasti oli rohi rohelisem"
Aga kes ei armasta ja kui roheline oli siis vanasti, ei selgu.
Või kõlab nagu parteide koalitsiooni leping - kirjeldab kõike, aga ei saa ka 10dat korda
lugedes aru, mis siis tegelikult kokku lepiti... "Parandame elukvaliteeti!" "Parem turvalisus"
jne...
Ehh, pedant olen. |
Ja mis su jutu point on?
Tüüp ütles, et teenuse pakutav kvaliteet on halvemaks läinud.
Nüüd ootad selle kohta 300lk pikkust romaani?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
31.03.2014 17:16:12
|
|
|
| Forss kirjutas: |
| vana_urr kirjutas: |
Mis on "linnast väljas"? Mis on "uimab"? Kiirus või ping või miski muu? Mis toimingus ilmneb - surfad?
Kas seda pole võimalik numbris kirjeldada?
Kõlab nagu "tundub et mind enam ei armastata" ja "vanasti oli rohi rohelisem"
Aga kes ei armasta ja kui roheline oli siis vanasti, ei selgu.
Või kõlab nagu parteide koalitsiooni leping - kirjeldab kõike, aga ei saa ka 10dat korda
lugedes aru, mis siis tegelikult kokku lepiti... "Parandame elukvaliteeti!" "Parem turvalisus"
jne...
Ehh, pedant olen. |
Ja mis su jutu point on?
Nüüd ootad selle kohta 300lk pikkust romaani?  |
Tunnetest räägitakse naisele või mehele See ei pea olema
mõõdetav.
See et miski on "uimsim kui enne" on ka tunne.
Teenuse korral võiks olla faktitäpsem. Sest eesti on suur ja lai.
Uimane on suhteline mõiste.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
02.04.2014 23:43:30
|
|
|
Kahjuks pidin loobuma stabiilsest elioni WIMAX ühendusest, päris hea mitu aastat oli.
Oma lemmikmängu, MOHAA-d mängides, ping on EMT-i 4-ga kuskil10-15ms parem vs. elisa 4G-ga.
võib-olla loeb masti lähedus=signaali tugevus, stabiilsed on mõlemad.
Algusjärgus viskas EMT-i 4G ühendus serverist lambist välja.
lihtsalt lobisen, meil maainimestel, kus mastikoormus väiksem kui linnas ongi see 4G nö. last mile.
praegu paistab, et ELISA oma pakkumistega sutsu ees.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
03.04.2014 03:24:34
|
|
|
minul kui samuti metsaga ümbritsetud maakal ei leidnud Elisa 4G pulk peale Tele2 2G ja EMT 3G midagi ehk siis Elisast mitte s*ttagi. proovinädal lõppes päevaga, mis tõestas, et pulk toimib vaid linnas.
EMT 30GB mahuga 4G pulk omal eelmise aasta novembrist alates, kiirus on ülim. isegi isa 12/1 kunagisest EMT keskmisest kodupaketist on asi kõvasti kiirem ja stabiilsem. mängudes on ping 50 ümber, steamist reaalne alla on tulnud selge ilmaga 2.0 megaämbrit sekundis. ainus mure ongi maht ja selle kuumaks - 30GB ja 15 eurot. hea meelega valiks mingi 45GB variandi, kui oleks, sest kui rohkem kodus oldud saab, siis tuleb ikka kaks-kolm-neli kahegigast pakki juurde osta ja see häirib pisut. võiks olla 45GB ja 20€ näiteks või midagi.. aga ei.
üldiselt olen rahul kannatab võrdlust nii mõnegi linnavurle kaablinetiga
_________________ Teen 3D-skännist päris-asju, 3D-prindin (ühes tükis kuni 350x350x433mm) ja joonestan-modelleerin. Küsi julgelt. |
|
| Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
1 :: |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neoman
HV veteran
|
03.04.2014 12:05:24
|
|
|
| Mahud on tõesti nii väiksed. Kellele on see 4g pakett suunatud ? Tööinimestel jääb 30gb väheks ja light user ei osta delfi lugemiseks või foorumis passimiseks 4g ühendust.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.04.2014 13:05:48
|
|
|
Mobiiltelefonis on 30GB mahtu maa ja ilm.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.04.2014 13:06:32
|
|
|
| Forss kirjutas: |
Nüüd ootad selle kohta 300lk pikkust romaani?  |
Just... 300lk india seepi järgneb nüüd.
Põhjused erinevad, aga selge on see, et kvaliteet pole pärast nutiseadmete hüppelist kasvu enam sama.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.04.2014 13:40:13
|
|
|
Tegelikult on paljudel kasutajatel / peredel olemas hoopis suurem netimahu tarbimisv6imalus, lihtsalt ei osata seda ära kasutada.
Kui peres on 4 seadet, iga seadmega kaasas 30GB mahtu, siis pole pere kuumaht mitte 30GB, vaid on 120GB.
PS: Ja kui ma ise tahaksin, siis hetkel saaksin ma ise tarbida 100GB kuus ja seda siis erinevate netikapkettide mahtude kokkuliitmisega. Ning ilma vajaduseta veel mingit lisanetti mingite 2GB lisapakettidega juurde ostes.
------------------------------
Magic: Eks kvaliteet on kehv neil, kes aastal 2014, kardavad EMT-i ja ei julge v6idelda oma netikiiruste ja netikvaliteedi eest.
Mina küll ei kartnud, aastal 2013, EMT-i ja paarikuulise vaidlemise järel paigaldasid lisasaatja. Mina rahul, et EMT-i tehnikud tegid l6puks ära töö, mille eest nad palka saavad.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
03.04.2014 15:42:12
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
Tegelikult on paljudel kasutajatel / peredel olemas hoopis suurem netimahu tarbimisv6imalus, lihtsalt ei osata seda ära kasutada.
Kui peres on 4 seadet, iga seadmega kaasas 30GB mahtu, siis pole pere kuumaht mitte 30GB, vaid on 120GB.
PS: Ja kui ma ise tahaksin, siis hetkel saaksin ma ise tarbida 100GB kuus ja seda siis erinevate netikapkettide mahtude kokkuliitmisega. Ning ilma vajaduseta veel mingit lisanetti mingite 2GB lisapakettidega juurde ostes.
------------------------------
Magic: Eks kvaliteet on kehv neil, kes aastal 2014, kardavad EMT-i ja ei julge v6idelda oma netikiiruste ja netikvaliteedi eest.
Mina küll ei kartnud, aastal 2013, EMT-i ja paarikuulise vaidlemise järel paigaldasid lisasaatja. Mina rahul, et EMT-i tehnikud tegid l6puks ära töö, mille eest nad palka saavad. |
kui ma võtan pulkasid juurde, siis arve kasvab koos sellega. see ei toimi päris nii ja üldiselt mu pere on suhteliselt põikpäine, et mingit ägedat kompotti orgunnida. lihtsalt võiks mahud suuremaks minna, saaks netti ka muuks kasutada kui surfamiseks ja mängimiseks, harva ka YT
_________________ Teen 3D-skännist päris-asju, 3D-prindin (ühes tükis kuni 350x350x433mm) ja joonestan-modelleerin. Küsi julgelt. |
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.04.2014 15:58:14
|
|
|
120 eur on ju piiranguta pakett. Või tahad mahtu juurde ja ise mitte maksta "suurema" teenuse eest?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.04.2014 16:18:07
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| 120 eur on ju piiranguta pakett. Või tahad mahtu juurde ja ise mitte maksta "suurema" teenuse eest? |
ta tahab piiramatult tasuta torri ja porri, aga issi ja emme ei taha maksta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.04.2014 17:17:44
|
|
|
| Enamik soodsaid võimalusi ju kinni pandud. Päevapiletitel ka piir, jne.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.04.2014 18:06:20
|
|
|
Vahet pole. Internet ei peagi odav olema.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
03.04.2014 18:08:39
|
|
|
| Vahet pole. Internet ei peagi odav olema. |
Tõsi. Ei pea odav olema.
Tasuta peaks olema
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
| Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.04.2014 18:10:06
|
|
|
| Liil6u kirjutas: |
Tõsi. Ei pea odav olema.
Tasuta peaks olema  |
Miks peaks internet tasuta olema?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
03.04.2014 18:22:43
|
|
|
Tõsi. Ei pea odav olema.
Tasuta peaks olema  |
Miks peaks internet tasuta olema? |
Samamoodi, miks ta ei peaks odav olema.
Ei ela enam teab mis ajal, mil dial-up eest hingehinda küsiti. Arenguga võiks sellised teenused ikka vaikselt kõigile taskukohaseks muutuda.
Ei pea nii tuim olema. Veidi huumorit kulub igasse päeva ära.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
| Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.04.2014 18:30:58
|
|
|
Tapa-tartu vahel on jube levi, rongiga sõites. Krt vana rongiga nii palju auke küll ei olnud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.04.2014 19:29:57
|
|
|
Kui peres on 4 seadet, iga seadmega kaasas 30GB mahtu, siis pole pere kuumaht mitte 30GB, vaid on 120GB.  |
See pole ju tegelikult üldse oluline, 4x30GB paketti maksab rohkem kui 30GB : 4SIM kaarti pakett. Sõltub kliendist kes vajab igas seadmes kindla mahu jagu netti või piisab ühele poissmehele 30GB mahust kui see töötab auto tahvlis tunniksese internetiraadioga päevas, laeb mobiiltelefonisse meilid ja facebooki ning suudab kodus mõne youtube video ka arvutisse manada. (mõni mees saab ehk porriga ka hakkama) aga torri jaoks läheb ikka püsiühendust vaja, olgu sul kasvõi 10x30GB mobiilsega hakkama ei saa.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.04.2014 21:02:42
|
|
|
Tõsi. Ei pea odav olema.
Tasuta peaks olema :lol: |
Internet on juba tasuta. Mine enda nutitelefoni, läpaka või tahvliga bensukasse - päris tihti leiad sealt tasuta, avatud võrgu nimega "Elion".
|
|
| Kommentaarid: 184 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.04.2014 21:30:01
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
Tõsi. Ei pea odav olema.
Tasuta peaks olema  |
Internet on juba tasuta. Mine enda nutitelefoni, läpaka või tahvliga bensukasse - päris tihti leiad sealt tasuta, avatud võrgu nimega "Elion". |
Aga see internet pole tegelikult ju tasuta, kuna seda saadavad kaudsed kulud. Autoga bensiinijaama s6ites on ju olemas nii bensiinikulu kui ka autokulu. Lisaks ostad ju veel mingit snäkki v6i jooki ja jällegi maksad ka sellega selle "tasuta interneti" eest.
Mina ise käisin viimati internetikohvikus aastal 2006 ja juba siis oskasin arvutada, et mobiilneti kasutus tuleb oluliselt odavam kui mitu korda päevas internetikohviku vahet sebida.
PS: Aga nii selle kapitalismiga kord juba on, pahad kapitalistid tahavad iga asja pealt teenida ja töölisklassi koorida.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
03.04.2014 21:31:11
|
|
|
Tegelikult on paljudel kasutajatel / peredel olemas hoopis suurem netimahu tarbimisv6imalus, lihtsalt ei Kui peres on 4 seadet, iga seadmega kaasas 30GB mahtu, siis pole pere kuumaht mitte 30GB, vaid on 120GB.
Mina küll ei kartnud, aastal 2013, EMT-i ja paarikuulise vaidlemise järel paigaldasid lisasaatja. Mina rahul, et EMT-i tehnikud tegid l6puks ära töö, mille eest nad palka saavad. |
miks peab omale terve elamise mingit rämpsu täis ostma, kui on 1 ja korralik seade. aga eks see olegi emt poliitika, et mõni saaks aga kommida.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
04.04.2014 05:40:22
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| 120 eur on ju piiranguta pakett. Või tahad mahtu juurde ja ise mitte maksta "suurema" teenuse eest? |
ta tahab piiramatult tasuta torri ja porri, aga issi ja emme ei taha maksta  |
esiteks, vanemad ei maksa minu arveid. teiseks, torrentitest ei ole enam mitu kuud midagi tõmmata, kolisin ära Steami. kolmandaks, ära mine isiklikuks
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
04.04.2014 17:33:06
|
|
|
| Isiklikult ei viitsigi pärast netflixi, torrentitest midagi eriti laadida.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.04.2014 20:11:59
|
|
|
| caramis kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
ta tahab piiramatult tasuta torri ja porri, aga issi ja emme ei taha maksta  |
esiteks, vanemad ei maksa minu arveid. teiseks, torrentitest ei ole enam mitu kuud midagi tõmmata, kolisin ära Steami. kolmandaks, ära mine isiklikuks  |
| tsitaat: |
| kui ma võtan pulkasid juurde, siis arve kasvab koos sellega. see ei toimi päris nii ja üldiselt mu pere on suhteliselt põikpäine, et mingit ägedat kompotti orgunnida. lihtsalt võiks mahud suuremaks minna, saaks netti ka muuks kasutada kui surfamiseks ja mängimiseks, harva ka YT |
Ei midagi isiklikku.
Ma lihtsalt järeldasin järelikult valest. Ei arvestanud, et su naise ja lapse? Käes on püksid
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |