Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 534, 535, 536 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 03.04.2014 14:47:45 vasta tsitaadiga

Ärge tehke järeldusi.. see kõik on täiesti RNG

Eile tapsin Ssthrass'i ~10 korda. Neli esimest killi andsid 3 leget.. ehk siis 3s kill 0, neljas jälle lege. Ülejäänud 6 täiesti 0.
Täna sain 4 Rifti tehes viimasest kahest Rifti set glovesid. -> 1 droppis kollilt Crusader seti glovsed, mängides ise Wizardit. 1 Rift hiljem esimene "pile of bones" laadne asjandus droppis Wizardi Archon seti glovesid.
Shardide eest olen saanud spämmides ühte asja legesi küll, enamus siiski juustud. Legse shouldereid jm.
Cachede käest ükskord joppas, avasin 2, sain 2. Küll aga olid need Cloak + crossbow.

Olgem ausaud, legesi võib droppida kui palju tahes.. enamus on siiski "free soul".

e: Hetke progress http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crinx-2258/hero/7434017 . Relvaga ei joppa ja belti vist niipea ka välja ei vaheta.
See armory on vist nii broken kui veel olla saab. Ühtegi rerolli ta geari peal ei kuva kahjuks.

viimati muutis Rasvane 03.04.2014 14:50:52, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.04.2014 14:51:22 vasta tsitaadiga

eShelobik, ma ei eelda midagi, sina olid see kes kirjutas et päevaga suurenes dps 3x, kõik on nii easy-nii easy. icon_lol.gif

Ja keegi ei hala siin, kust sa/te seda välja lugesite? icon_rolleyes.gif
Ma omaarust nagu kirjutasin, et "normaalsel" inimesel, kes päevas mõned tunnid mängib pole see teps mitte nii lihtne nagu siin välja paista tahetakse lasta.

Ja bountysid tehtud & kaste on mul ka omajagu, pole viitsinud ühtegi avada veel.

RNG on täpselt selline nagu ta on.
On juhtunud korduvalt, et joinin mängu, telepordin end party juurde ja oops, lege ootab juba ees. icon_lol.gif
40h vs 10h nädalas tehes ongi loogiline et sul keskmiselt 4x rohkem võimalust võita.

Killer85
HV veteran

sõnum 03.04.2014 14:58:56 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
on üldse mingit usaldusväärset infot, et riftidest või cachedest paremini legesid kukkuma peaks? ma olen vist kõik mingi random valge trashi käest või random chestidest saanud.

+1

Endalgi üpris palju legesid tünnidest, dungeonis vedelevatelt laipadelt vms saadud.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.04.2014 15:36:52 vasta tsitaadiga

no üldiselt on diablo 3'ga lihtne. mida rohkem mängid, seda paremat varustust saad ... iseasi, mitu tundi keegi on nõus mängu panema.
Ise olen alates RoSi tulekust tänaseni mänginud keskmiselt 10h päevas ja siiani pole ära tüdinenud.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.04.2014 15:41:22 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
no üldiselt on diablo 3'ga lihtne. mida rohkem mängid, seda paremat varustust saad ... iseasi, mitu tundi keegi on nõus mängu panema.
Ise olen alates RoSi tulekust tänaseni mänginud keskmiselt 10h päevas ja siiani pole ära tüdinenud.

woooooooow.keskmiselt 10h. Muljetavaldav
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2014 16:58:45 vasta tsitaadiga

Expansion on täiesti väärt seda raha mis ta maksis.
Crusader on üksi mängides t3 tasemel. Paberitel 620k damage ja 12m toughness. 80h mängitud millest 10h kindlasti afkimist. Erilist geari tuunimist muidugi teinud ei ole.

Muljeid.

Pahalaste peksmine on lõbusam kui kunagi varem. Adventures tuleb neid hordides. Elitesid ei pea ka enam taga otsima. Kui liiga palju ringi jooksed siis võitled 3-4 pundiga korraga.
Isegi kui ühtegi kasulikku asja ei kuku saad mõne paragoni leveli ikka. Loomulikult pole selle mõne leveli bonus midagi erilist , aga mingi progress tomub ikka.
Mängu parim drop on 2h sword Maximus. Isegi kui sa seda pikemalt kasutada ei kavatse on fire chainis surevate elitede nägemine puhas rõõm.

Üllatas , et enda crusader jäi lõpuks dps-ile orienteeritud heavens fury buildile. Oleks eeldanud, et mõni kilbil põhinev build meeldib rohkem.
Peabki vaatama kuhu siit edasi minna, kas tõmmata cd-d alla või jätkata crit dami boostimisrt.
Peab vist veits ootama. Äkki teeb mõni fanatt matemaatika ära ja mõtleb välja kumb annab lõpuks rohkem dps-i.

Lõpuks soovitus
Nendele kel aega vähe.
Kõige kiirem on asju farmida adventure modes pundiga. Tunduvalt lõbusam on ka.
Siiamaani pole ma veel küll ühtegi halba gruppi kohanud.
tagasi üles
format666
Kreisi kasutaja
format666

sõnum 03.04.2014 17:00:19 vasta tsitaadiga

jookske act 3 core of arreati T6 .geari pole vaja.samal ajal saab ämma s6imata ja seepi vaadata ei pea virisema kah et vähe legesid kukub.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 42
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2014 17:03:11 vasta tsitaadiga

droprate üle viriseda ei saa, kuid rng minule õnne palju pole toonud. Paar asjalikku jubinat, enamus puhas saast. Õnneks on retsepte paras kogus juba olemas, matse vaikselt vaja vaid farmida.
Hetkel dps 870k (+elemental damaged) ja toughness 6,5 milli. maagi käkk. T2 on suht läbi jooksmine - mõni üksik eliit tekitab probleeme natukene, kuid enamjaolt nagu kuum nuga läbi või.

WD on natukene raksem teema, pole veel õiget nippi enda jaoks leidnud milline see kõige efektiivsem viis temaga mängimiseks on.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2014 17:28:41 vasta tsitaadiga

Endale meeldib kõige rohkem ka rifte teha, see on ikka lõbus kui jaburaid elite combosid kohtab (vahel ajab muidugi närvi), hiljuti clanni kaaslane kutsus rifti bossu maha tapma, mõtlesin ok kiire d shardid kuluvad ikka ära, aga võta näpust, nagu uksest sisse läksin nii oli boss vastas (erit rõve kah vee)+ 1 kuradi elite töllas kah seak ja kogu action käis kitsas koridoris, saime ära suurema platsi peale mis oli paksuslt white mobe täis ja seal ringi tõmmeldes ajasime ühe 6-pack puude pundi kah tigedaks, nalja oli nabani icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 03.04.2014 17:29:09 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Siiamaani pole ma veel küll ühtegi halba gruppi kohanud.

Siis on sul küll VÄGA hästi läinud.

Minu senised kogemused pubides näitavad, et grupikaaslased kas:
- istuvad linnas ja tegelevad kurat teab millega
- surevad liialt tihti, ilmselgelt on liiga karm torment lvl valitud
- damage on olematu
- damage on olematu JA minnakse üksi-kaksi goblinitele peale, kui mina parasjagu linnas asju müümas.
- jooksevad üksi kurat teab kuhu, peale paari surma (rage)quit
- jne
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 03.04.2014 17:55:14 vasta tsitaadiga

format666 kirjutas:
jookske act 3 core of arreati T6 .geari pole vaja.samal ajal saab ämma s6imata ja seepi vaadata ei pea virisema kah et vähe legesid kukub.

Tundub jah kõige mõistlikum run olema hetkel, paari tunniga kukub 6-10 lege kui nonstop teha, samas vahest võib ka vähem tulla.. või rohkem.. aga vaadates seda runni siis ikka irw küll.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 03.04.2014 18:35:30 vasta tsitaadiga

ma ei jaksanud seda t6 coret kaua teha, jube tüütuks läks. no ei viitsi niimoodi grindida, pole minu ala.

küll aga hetkel plaanis aughildi juppe farmida, et setti teha.
tegin paar "muudatust" oma gearsetis ja tuleb tõdeda, et õnnestus ilma Apocita perma-arcane torrent teha KOOS arcane orbitiga.
mul muidugi joppas korraliku uue triumviratega ka.
profiil:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/highq-2314/hero/24850144

hetkel on soolas ühe sõrmuse rerollimine, aga lege sõrmuste rerollimine on paganama kallis. flawless imperial ühe rolli peale on ikkagi paljuvõitu. 4 korda juba tühja läinud.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.04.2014 08:35:27 vasta tsitaadiga

Hunnik hotfixe on lives.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12032813274
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 04.04.2014 10:33:19 vasta tsitaadiga

Riftid olidki kuidagi lahjavõitu. 25% lisa legendary dropi tundub hea lahendus.
Loodan , et nad nende blood shardidega ka midagi teevad. Praegu sobivad nad ainult craftimis materjalide saamiseks. Legendaryst võib ainult und näha.
Kas keegi teine on ka Kadala käest valgeid asju saanud ? Mul tuli eile 2 rea kilpide peale 4 valget. Bug või lihtsalt mu tavaline õnn ...
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 04.04.2014 10:48:25 vasta tsitaadiga

ha! nad suutsid veebis oleva armory ära fixida! viis+
tagasi üles
R3ality
HV kasutaja
R3ality

sõnum 04.04.2014 10:58:36 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Kas keegi teine on ka Kadala käest valgeid asju saanud ? Mul tuli eile 2 rea kilpide peale 4 valget. Bug või lihtsalt mu tavaline õnn ...
Ei mäleta, et valget oleks saanud. Sinised on küll suht tavalised. Legendary looti olen saanud vist kahel korral - seda umbes 15-e full-inventory peale.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 04.04.2014 11:02:58 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
ha! nad suutsid veebis oleva armory ära fixida! viis+

wow... isegi followere näitab... paragoni dps boosti ikka sisse ei arvuta minuarust. vähemalt number webis ja mängus ei klapi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 04.04.2014 11:23:42 vasta tsitaadiga

eShelobik, minumeelest ei arvestata sisse sinu passive skille ja followeri antavaid boonuseid.
quickmix
HV vaatleja

sõnum 04.04.2014 12:05:59 vasta tsitaadiga

See thread on ikka nii võitu täis, et lausa meel läheb heaks kui filthy casualide whine poste lugeda.

Siiani on ROS olnud väga meeldiv kogemus. Ainuke asi, et ma ei näe väga kuidas T6'te farmima saaks hakata piisava DPS'iga samas hp'd mitte ära andes aga eks aeg näitab kuidas ja millal.

Selle 1.5 nädalaga pea 100 para farminud ja kõige raskem osa oli uue hellfire saamine, lihtsalt unreal drop rate keywardenitel. Ei olnud suurt vahet kas T3 või T1.

Järgmiseks eesmärgiks on saada act1 seti vähendav ring hora kotist - selle üritab nädalavahetusega ära farmida.

Teiseks witching hour kadala käest sebida ja peale seda DOYOUEVENRIFTBRO ning talrasha set kätte saada sealt.

Wizardi elu on ezpz.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.04.2014 12:54:48 vasta tsitaadiga

quickmix kirjutas:
See thread on ikka nii võitu täis, et lausa meel läheb heaks kui filthy casualide whine poste lugeda.

Kas me ikka tohime härra järel üldse postitada või pole lihtsurelikel tõelise IRL Nephalemi aupaiste kõrval kohta?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 04.04.2014 13:26:43 vasta tsitaadiga

Nende wizarditega on nii, et nautige(m) kuniks võimalik.
Usun, et suure tõenäosusega saab lähitulevikus see Arcane Orb sellise nerf-i et keegi ei vaata ka enam selle poole. icon_lol.gif

High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 04.04.2014 13:41:46 vasta tsitaadiga

ei tea, ei mängi FO-d
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 04.04.2014 13:57:40 vasta tsitaadiga

ma juba ootan tükk aega et saaks laseri tööle panna, ei hakka vyrri saapaid ka veel rerollima, seal +15 orb dam. mingi hetk tuleb saab kiirelt lisadämmi ümber rollida.
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 04.04.2014 15:51:11 vasta tsitaadiga

mul hakkab melee wizardiga juba sünergia tekkima icon_biggrin.gif ainult MLW veel puudu ja siis oleks täislaks.
butchers sickle ja AT procivad venna minu juurde ja arcane orbit natuke pummeldab neid ja kui vendi piisavalt koguneb, siis tuleb ka pox fauldsi peeru neile näkku. Ja et väheks ei jää, siis saavad firewalkeri tuld taldade alla ka (firewalkeri procivad kusjuures päris hea raadiusega, mingi 8yardi või nii, igatahes märksa kaugemalt kui põrandal paistab).

ja kui goblin põgenema pääseb, siis hopsti, sickle tõmbab tagasi. kohe hea tunne tekib.

kõrgele tormentile sellega ei roni (melee eriti ei sobi väga kange incomind damagega), aga see pole ka primary. T2 riftid on ilusti tehtavad soolos ja praegu piisab. Saaks aughildi seti üles ehitada, siis annaks ka tiba kõrgemale ronida.

p.s pox fauldsi peer on ikka päris valus. pisikesi vendi pole T1/T2-s isegi muu asjaga puutuda vaja, surevad ise peeru kätta ära.
tagasi üles
Eldest
HV kasutaja
Eldest

sõnum 04.04.2014 17:28:51 vasta tsitaadiga

Naasin ka tagasi D3 juurde pärast RoS väljatulekut. Vend rääkis, et pmst. kõik legacy gear on mõttetu nüüd, seega suht hea meel, et ~30 euri eest oma cm-wiz'i geari maha müüsin icon_razz.gif. Suurepärane expansion tundub igatahes siiamaani, väga lahedad uued võimalused. Chatis küll jääb silma, et keegi ei trade enam üldse? Vanasti oli Trade channel kogu aeg spämmi täis..
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 534, 535, 536 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.