Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dijital
HV Guru

|
02.04.2014 21:27:47
Tagasi saabuvad mailid, mida mina pole saatnud |
|
|
Täna mingi kella 16-st saati olen saanud mailirobotite mailie, et minu kiri ei jõudnud saajani. Kõik on täiesti erinevad ja tundmatud kohad üle terve maailma ja mina pole ühtegi neist meilidest saatnud. Need vastused tulevad iga paari minuti tagant. Tegu siis veebimajutus.ee pakutavaga. Asja teeb imelikuks veel see, et need nagu oleks saadetud vana domeeni nime alt, mis on mitu aastat tagasi juba muudetud ehk siis meilid oleks nagu saadetud mina@vanadomeen.ee pealt. Mis samme ja mis järjekorras ette võtta sellise asja puhul?
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
02.04.2014 21:37:50
|
|
|
Keegi puhus vanale meiliserverile elu sisse jälle ja sealt oli kirjade suunamine uue meili peale?
Aga pöördu nende poole, mis räägivad
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
gynterk
HV kasutaja
|
03.04.2014 10:26:33
|
|
|
Ma arvan millegi pärast, et mingi vahva pahalane on pannud Teie aadressi rämpskirjade päistes saatjaks ning nüüd saad tagasi bounce kirjasid nende olematute/vigaste saajate kohta (vanalt aadressilt on ilmselt suunamine uuele, seetõttu jõuavad kirjad uude postkasti). Soovitan võtta ühendust Veebimajutus.ee klienditoega ning täpsustada, mis probleemiga ja domeenidega tegu.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.04.2014 10:41:37
|
|
|
gynterk kirjutas: |
(vanalt aadressilt on ilmselt suunamine uuele, seetõttu jõuavad kirjad uude postkasti) |
See on ka igati loogiline, keegi ju ei soovi, et domeeninime vahetudes jääksid osad (olulised) kirjad kätte saamata.
Aeg oleks see suunamine nüüd siis maha võtta.
See muidugi ei välista seda, et suvaline spämmer ei võiks saatmisel kasutama hakata sinu uut meiliaadressi, selles osas ju mingit takistust pole.
Põhimõtteliselt võiks ju tagasisaadetud kirja päises olla kirjas selle arvuti IP, kust algne kiri tegelikult välja saadeti. Kuigi vaevalt sul endal selle teadmisega midagi tarka peale hakata on.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
03.04.2014 11:06:04
|
|
|
Ma ise arvasin sama, et minu vana aadress on lihtsalt mingile robotile hambu jäänud ja nüüd bounceivad servud minu meilile tagasi. Aga juba eile ka kirjutasin Veebimajutusse ja nad tegelevad asjaga.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
04.04.2014 02:19:43
|
|
|
Kas nendes bounce'itud meilides meilide algallikat siis kirjas ei ole? Enamasti ikka on ja kui need on mingid suvalised lambiaadressid, siis on tegemist tavaliste spämmeritega, kui allikas on veebimajutus, siis mitte või on sinna spämmer sisse roninud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|