Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mp_csgo
HV vaatleja
|
31.03.2014 22:54:25
|
|
|
owndyaa kirjutas: |
pohmakas, kirjutas: |
SinineSiil kirjutas: |
owndyaa kirjutas: |
25h CS elus mänginud, polnud just kõige kehvem round
Spoiler 
|
Ega rank ka just kõige parem pole .
Sry
Ise jõudsin nüüd Master Guardian Elite Ranki. Wohoooo |
Mis sa ootasid uuelt CS'i mängijalt Global Elite siis või?  |
No võiks ikka olla ju.  |
Eks ma siis ennem ei postita miskit, kui Global Elite käes
Spoiler 
Edit: Vaikselt edenen, Silver Elite Master  |
Esimese kümne mänguga otsustab mis ranki saab või ei ole nii enam ? |
10win pead saama, et ranki kätte saaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
31.03.2014 23:06:34
|
|
|
ma ei saa aru, kuidas neid silver ranke saadakse, ise olin gold nova II korraga ja siis paari mänguga Master Guardian elite.. arusaamatu.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
31.03.2014 23:16:15
|
|
|
Silver on rank kust on raske minema rabeleda, sest seal tiimikaaslased ka vastavad, ja terve tiimi tööd ära teha ka ei saa üksi..
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
31.03.2014 23:18:52
|
|
|
oleks tahtnud ka sellist põnevust
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
31.03.2014 23:22:21
|
|
|
Ju sul vedas siis, mul enamused mängud algavad sõnadega "russki jest?", ja ülejäänud võid ise välja mõelda.
Kas mina hea, ja kõik teised MM's halvad, ei muidugi mitte, aga valdav enamus jätavad s*ta maitse suhu peale nendega mängimist.
Eks kõigil ole omad tõusad ja mõõnad, mul viimasel ajal mõõnad.
pohmakas,, 'ga mängides olen ma tavaliselt oma tiimis keskel(ta silver elite), aga ühe teise sõbraga mängides(ta MGII, ehk vastased ka kõvemad), olen tavaliselt tiimi esiotsas, et go-figure.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
viimati muutis Braien 31.03.2014 23:25:49, muudetud 1 kord |
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
31.03.2014 23:25:34
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
ma ei saa aru, kuidas neid silver ranke saadakse, ise olin gold nova II korraga ja siis paari mänguga Master Guardian elite.. arusaamatu. |
Varasem CS kogemus? Mul oli varasem kogemus null, seega kõik mapid ja üleüldine mängu toimimine oli võõras.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
31.03.2014 23:42:01
|
|
|
ma ei saa aru, kuidas neid silver ranke saadakse, ise olin gold nova II korraga ja siis paari mänguga Master Guardian elite.. arusaamatu. |
Varasem CS kogemus? Mul oli varasem kogemus null, seega kõik mapid ja üleüldine mängu toimimine oli võõras. |
Alates CS 1.5 mänginud, CSS-is sai LAN-idelgi käidud ja ega GO-gi võõras ei tundu, aga vajas natuke algul harjumist ja tuli aim paika saada.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
31.03.2014 23:48:42
|
|
|
Varasem CS kogemus? Mul oli varasem kogemus null, seega kõik mapid ja üleüldine mängu toimimine oli võõras. |
Alates CS 1.5 mänginud, CSS-is sai LAN-idelgi käidud ja ega GO-gi võõras ei tundu, aga vajas natuke algul harjumist ja tuli aim paika saada. |
Novot, seega vastus sinu küsimustele. Samas, mul sõpru, kes samuti üsnagi alguse aegadest mänginud ning on seal silveri kandis.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
01.04.2014 11:48:21
|
|
|
Braien kirjutas: |
Ju sul vedas siis, mul enamused mängud algavad sõnadega "russki jest?", ja ülejäänud võid ise välja mõelda.
Kas mina hea, ja kõik teised MM's halvad, ei muidugi mitte, aga valdav enamus jätavad s*ta maitse suhu peale nendega mängimist.
Eks kõigil ole omad tõusad ja mõõnad, mul viimasel ajal mõõnad.
pohmakas,, 'ga mängides olen ma tavaliselt oma tiimis keskel(ta silver elite), aga ühe teise sõbraga mängides(ta MGII, ehk vastased ka kõvemad), olen tavaliselt tiimi esiotsas, et go-figure. |
Pigem on asi suhtumises. Endal vene keelega probleeme pole ning need "russki jest" vennad ei ole enamasti nii hullud kui tundub kui kohe flamema ei hakka.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
01.04.2014 11:56:57
|
|
|
Mina ei saa ka vene poiskestega pelada, ainult üks mula käib, peamiselt Putin/krimmi teemadel, soundida võimatu ja muretsevad rohkem enda skoori pärast kui teamworki. Siis kui sured siis ka tuleb jeball jeball pla pla pla kuigi ise roundi esimestel sekunditel on surnud.
Sakslaste, usakate ja Brittidega on fun, rahulikud kujud ja mänguväline möla puudub. Siin hommiku kella poole 5 paiku oli Prantslastega ka väga hea mäng Vist mainisin eelnevalt, et teen ainult operationeid.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
01.04.2014 12:34:57
|
|
|
xonix, Ei hakka ma flamema, aga kuna ma vene keelt ei oska, siis läheb asi keeruliseks, kuna tundub, et nemad muud ei räägi kui vene keelt, ja eeldavad, et kõik vene keelt peavad rääkima.
Oleks siis see vene keel ainuke probleem, aga enamasti jah, suvaliseid "pubiownerid", tihti ~4 tüüpi awpivad, seda oskamata muidugi.
Kui surma saad, siis kohe lendab roppe sõnu, küll lendab kick votesid, küll quitivad nad ise, siis tahavad alla anda jne.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
rkO
HV vaatleja

|
01.04.2014 12:55:26
|
|
|
Vahet pidamata jookseb päris palju Kurwa sõnu läbi. Nüüd uue layoutiga saab kommunikatsiooni blokeerida - õnneks. Muidu lihtsalt keelasin audio settingutes ära selle ning sain muretult keskenduda.
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
01.04.2014 13:13:32
|
|
|
rkO, Vana layoutiga sai ka kommunikatsiooni blokeerida, pidid võtma tüübi CS:GO profiili lahti, ja sealt block communication, aga uue layoutiga üks samm vähem lihtsalt.
Aga jah, O Kurwa!
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
01.04.2014 16:00:18
|
|
|
Braien, isiklikult mängides on pmst kõikidel kordadel neil olemas ka inglise keele oskus, küll mitte hea, kuid arusaadav, et calle teha ning lasta oskavad paremini kui random botid, ära ei carry, kuid on kasu. Mul endal pigem tihtipeale Rootslastega probleeme :S
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
01.04.2014 16:52:48
|
|
|
Üks oskab paremini kui teine, mis siin ikka arusaamatut on. Mina mängin üldse nii, et istun voodi peal, ilmselgelt aim ei ole perfekt aga kärab piisavalt hästi, et saab mängida
Ja venelastest rääkida, kui nad endale mingi kaasmaalase leiavad siis läheb käest ära. Kui keegi üksi küsib "jeeest" siis enamasti saab rahus inglise keeles räägitud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
01.04.2014 17:09:31
|
|
|
Täpselt nii, kui nad üksteist peaksid seal leidma, siis on tunne nagu istuks viinalaua taga. Päevas tuleb juhuseid küll ette kus on täiesti inglise keele oskamatud.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
01.04.2014 17:41:48
|
|
|
Mayam paneb täna kinni?
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
01.04.2014 18:38:43
|
|
|
Evil14, mhm, võid noad juba peale visata.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
01.04.2014 20:39:26
|
|
|
Mayam (onbots) võiks vähe viisakamad olla, early gg (mis siis et 1v3 viimane round), isegi NBK ütled "don't :/" ja siis hakkavad veel seletama ja smailisid loopima. No sellist asja pole mõtet kirjutada, kui üritatakse top tiimide hulgas olla.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
01.04.2014 23:56:14
|
|
|
Lovvi kirjutas: |
Mayam (onbots) võiks vähe viisakamad olla, early gg (mis siis et 1v3 viimane round), isegi NBK ütled "don't :/" ja siis hakkavad veel seletama ja smailisid loopima. No sellist asja pole mõtet kirjutada, kui üritatakse top tiimide hulgas olla. |
Teadatuntud asi ju, et kui teistest parem oled, siis muututakse üleolevaks..
Edit: Edenemine jätkub, õige pisut aitasin oma tiimi võidule
Spoiler 
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Daedroth
HV kasutaja

|
02.04.2014 00:44:50
|
|
|
Kas see lisa 2€, mis tuleb seal mingi operatsiooni eest välja käia on nö permanent buy või ainult ajaline pass, mida peab mingi aja möödudes uuesti ostma?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rand0m
HV vaatleja

|
02.04.2014 01:00:59
|
|
|
Kuni 4. juunini saad operation mappe mängida.
Lisaks saad permanentse operation Phoenix coini, mida saad upgrade'da (bronze-silver-gold vastavalt tundidele ja operation mapides competitive võitudes) ja sellega kaasneb ka competitive scoreboard - need jäävad mõlemad alles.
Veel on võimalik saada Phoenix case dropidena, millega saab kulutatud raha kiirelt tagasi teenida müües need steam marketis maha (hetkel küll hind langenud 1€ peale).
Seega nii ja naa. Mapide mõttes ajaline, coini ja scoreboardi mõttes igavene.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rkO
HV vaatleja

|
02.04.2014 06:51:45
|
|
|
Braien kirjutas: |
rkO, Vana layoutiga sai ka kommunikatsiooni blokeerida, pidid võtma tüübi CS:GO profiili lahti, ja sealt block communication, aga uue layoutiga üks samm vähem lihtsalt.
Aga jah, O Kurwa! |
Vot ei pannudki tähele, lihtsam oli üldse public mic keelata. Palju paremini hakkasid võidud tulema, keegi ei nusperdanud soundi ära enda "Kurwa" või roppsõnadega. Kas ma vaatasin õieti, et Phoenixi case maksab mingi Euro peale ning võti maksab lausa 2 Eurot, et avada... Eile jäi vähemalt selline hind silma.
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rand0m
HV vaatleja

|
02.04.2014 07:17:02
|
|
|
rkO kirjutas: |
Kas ma vaatasin õieti, et Phoenixi case maksab mingi Euro peale ning võti maksab lausa 2 Eurot, et avada... Eile jäi vähemalt selline hind silma. |
Nii ta on jah. Võtmed on 1.8€, v.a sticker capsule key, mis on 0.75€
Phoenix pass on ka 0.75€ eest saadaval hetkel.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rkO
HV vaatleja

|
02.04.2014 10:30:43
|
|
|
Rand0m kirjutas: |
rkO kirjutas: |
Kas ma vaatasin õieti, et Phoenixi case maksab mingi Euro peale ning võti maksab lausa 2 Eurot, et avada... Eile jäi vähemalt selline hind silma. |
Nii ta on jah. Võtmed on 1.8€, v.a sticker capsule key, mis on 0.75€
Phoenix pass on ka 0.75€ eest saadaval hetkel. |
Kust seda passi nii odavalt saab, mingi discount?
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|