ottf, elvas sul ühtegi serverit ei asu titanfalli jaoks. Jooksevad Azure datacenterites, paraku Starmani välisühenduse pingid hüppavad nagu ma ei tea mis. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
d3t, "elvas asuma" on sama mis pärapõrgus. Siin polnud Elva kui asulaga midagi pistmist. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kuidas see Titanfall multiplayerina mängides on? Saab ikka koos partneriga ühte mapi logida ja tiimitööd teha?
Ühesõnaga, kas on ostmist väärt?
Saab ikka sõbraga ühte, kutsad ta oma partysse ja lähete koos mängima. Koost ööd on seal IMO sama palju kui Cod mängudes, enamus ajast on ikka "gun and run". Kas ostmist väärt.... hmm ma arvan, et mida odavam seda parem. Ja pealegi mingi aeg peaks tal ka DLC-d välja tulema.
Omapoolt lisaks ka seda, et pidid nad ära tasakaalustama selle, et tiimis on võrd väärsed levelilt ja üks õhtu pelades oli selline seis meil siis:
Spoiler
Kas siis tänapäeval ongi võrdne see, et ühel pool on kõik kogenud vennad ja teisel pool kari algajaid
Rallih007, nad ei balansseeri ju mänguaja järgi, vaid statside. Gen näitab ainult aega, mida sa mängimise alla pannud oled.
Hardpoint ja capture the flag mängud on tiimis päris head. Saab hästi surada vastaseid kui viitsimist on. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
liiv, ostmist väärt kui Starmani taga ei istu _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Kuidas see Titanfall multiplayerina mängides on? Saab ikka koos partneriga ühte mapi logida ja tiimitööd teha?
Ühesõnaga, kas on ostmist väärt?
No sõpradega peaks saama ühineda küll, kui ruumi lobbys on.
Aga viimased kaks päeva olen saanud mängida Private Match-is. Paisatab, et kõik töötab korralikult, kuid nii imelik, kui see ka ei ole, siis mängu seadeid saab muuta ükskõik kes, kes on lobbys sees. Private on hea, sest seal saab kasvõi 1vs6 teha jne.
Omapoolt lisaks ka seda, et pidid nad ära tasakaalustama selle, et tiimis on võrd väärsed levelilt
Mitte levelid, vaid skillid. Ja hetkel ei tööta balanseering põhimõtteliselt üldse anyways.
Töötab küll, ära plära. Kui rahvast piisavalt online'is, siis otsib iga paari matchi järel uued vastased.
Ja ilustatud-sapised kommentaarid võid kohe endale jätta. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Omapoolt lisaks ka seda, et pidid nad ära tasakaalustama selle, et tiimis on võrd väärsed levelilt
Mitte levelid, vaid skillid. Ja hetkel ei tööta balanseering põhimõtteliselt üldse anyways.
Töötab küll, ära plära. Kui rahvast piisavalt online'is, siis otsib iga paari matchi järel uued vastased.
Ja ilustatud-sapised kommentaarid võid kohe endale jätta.
Spoiler
Mul mängides meeskondade tasakaaluga mingeid probleeme ei olnud. Tundus, et enamasti ikka suhteliselt sarnased meeskonnad. Samas ma ei tea ühtegi mängu, kus kunagi pole tavalises match-makingus vahel tugevamaid/nõgemaid meeskondi vastas
How about no? Ma arvan, et kui Respawni üks peamisi postitajaid Neogafis confirmib, et matchmakingu täiendused (mis enne olid Beta Matchmakingu nime all peamenüüs) võeti välja kuna nad ei töötanud korrektselt, siis nii ka ilmselt on.
Pole õnnestunud endal katsetada, aga kui keegi sul rodeosse ronib, kas rocket salvoga seina äärde minna ja seina lasta aitab ? Clusteriga saab küll nii
How about no? Ma arvan, et kui Respawni üks peamisi postitajaid Neogafis confirmib, et matchmakingu täiendused (mis enne olid Beta Matchmakingu nime all peamenüüs) võeti välja kuna nad ei töötanud korrektselt, siis nii ka ilmselt on.
Aww sh*t, I got gaf'ed
battlear kirjutas:
Pole õnnestunud endal katsetada, aga kui keegi sul rodeosse ronib, kas rocket salvoga seina äärde minna ja seina lasta aitab ? Clusteriga saab küll nii
Salvo ei tekita järelplahvatusi. Ilmselt ei toimi. Äkki Scart küsib gafis Respawni peamise postitaja käest üle? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.