Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Arvuti ei hakka tööle! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 31.03.2014 17:29:44 Arvuti ei hakka tööle! vasta tsitaadiga

Selline mure et icon_cry.gif täna koju tulles panin arvuti tööle ja arvuti hakkab tööle st et ventilaatorid nagu kõik vuhisevad, aga peale seda kui olin power nuppu vajutanud tegi sellise 10 sekundilise piiksu ja pilti ette ei võtta.... (kirjutan vanast netiarvutist)
Ma ei oska täpselt ja õigesti ehk selgitada aga võtsin siis küljekaane eest ära ja tundub et kõik ventilaatorid töötavad icon_rolleyes.gif toiteploki kohta ei oska öelda täpselt .... eile õhtul arvuti töötas ja ei täheldanud mingeid probleeme... aga täna töölt koju tulles arvuti enam pilti ette ei võtta.

Palun kas keegi oskab mind aidata ja öelda mis tal nüüd siis läbi on või läks ? kas äkki toiteplokk andis otsad ? toiteplokk on Chieftec 850W ja ostetud 2008 sügis .... kuna ma ise ei jaga seda asja kas äkki kellelgi kes jagab seda asja ja oskab korda teha sümboolse tasu eest icon_cry.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marxx20
HV vaatleja
Marxx20

sõnum 31.03.2014 17:35:51 vasta tsitaadiga

Pigem midagi sealt emaplaadi või mälude poole pealt. Võta emaplaadi manuaal ette ja vaata mis see 10 sekundiline piiks võiks tähendada.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 31.03.2014 18:24:52 vasta tsitaadiga

Marxx20, aitäh sulle vastuse eest.

Uurisin seda emalplaadi manuali ja seal on öeldud nii:

1 long 1 short:Memory or Motherboard error
1l long 2 short Monitor or graphics card error

1 long 3 short: Keyboard error
1 long 9 short BIOS ROM error

Viimased 2 on välistatud aga esimesed kaks on kahtlased ... raske on nagu aru saada kas viimane piiks on lühem või pikem.... icon_sad.gif

Kas aitaks kui ma võtaks korra mälud pesast välja ? mul on seal 4X 1gb pulka ... ma ei ole kunagi arvuti juppe vahetanud ega neid kuskilt välja kiskunud ... ja pole teist videokaarti ka võtta et proovida seda ...

Võtsin 2 mälu välja ja panin tagasi,aga ikka teeb samasugust vist üks pikem piiks ja lühem piiks icon_cry.gif kui ma õigesti kuulen ja aru saan ... kas keegi ei oska siis aidata ?
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 31.03.2014 20:26:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Continuous long beeps: Graphics card not inserted properly
Continuous short beeps: Power error

See siis sinu mobo juhendis kirjas, paistab et kaart andis lõpuks ometi saba beer_yum.gif või nihkus paigast. Viga võib ka mujal olla.
Vaata igaks juhuks mobo rev üle, ma vaatasin tegelt rev 1 juhendit, vaevalt seal mingit vahet on, aga...

Kui ise hakkama kuidagi ei saa ja kedagi ei leia, siis võid laupäev läbi tulla, mul on siis aega.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 31.03.2014 20:47:42 vasta tsitaadiga

sant, elupäästja icon_lol.gif ma ei tahaks eriti tüli teha niimoodi icon_redface.gif aga jah kus mul seda abi ikka taevast alla kukub ja ise ma ka ei oska ... kui väga kõrget tunnitasu ei võta ja lootus teada saada mis saba andis ja korda teha siis ma oleksin nõus küll....

kuna mul autot ei ole siis ehk taksoga saaks tulla ?

e:ma seda mobo manuali uurin veel .arvutisse ma ju ei pääse kuna ei võta pilti ette :S (kirjutan veel vanemast arvutist mis veel vanem kui mu profiili oma ja ikka veel töötab icon_biggrin.gif) (AMD athlon 3200+(2.0Ghz 1gb DDR,nvidia geforce6100 integeeritud graafika.7900GS andis 2011 talvel otsad beer_yum.gif )

aga jah profiili arvuti töötas eile õhtul ilusti ja täna ainult piiksus kui tööle panin icon_sad.gif eks vaikselt kogun raha ka uue arvuti jaoks aga jah sellega läheb veel aega icon_cry.gif
tagasi üles
Marxx20
HV vaatleja
Marxx20

sõnum 31.03.2014 23:46:51 vasta tsitaadiga

Tere, polnud meeles ennem vaadata siia teemasse tagasi. Esiteks katsu üle kõik ühendused ja juhtmed seal emaplaadi peal. Samuti proovi mälusid ükshaaval.
Sa ise ütlesid, et on 1 pikk ja 1 lühike piiks, seega püüa lähtuda sellest esialgu. Samuti võid proovida ka mõnda teist videokaarti. Võid ka veel kondekad üle vaadata, et ega neid ei ole paisunud jne.
Kui homme tööl aega üritan veidi otsida guuglist sarnaseid juhtumeid.

sant
HV veteran

sõnum 01.04.2014 00:59:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

profiili arvuti töötas eile õhtul ilusti ja täna ainult piiksus kui tööle panin

See ei tähenda midagi, kui ehk siis viitab mikropragudele kuskil.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.04.2014 15:26:04 vasta tsitaadiga

Marxx20, aitäh abi eest... eks proovin täna vaadata kõik juhtmed ja ühendused üle ... teist videokaarti pole kahjuks võtta mitte kuskilt poole icon_neutral.gif ma eile võtsin kaks mälupulka välja ja panin tagasi aga ikka sama jama thumbs_down.gif ma kahjuks ei tea millised need kondekad on... kahjuks ei oska ega tunne seda asja nii hästi .... ühesõnaga eks ma küsin äkki kuskilt arvutipoodidest on mingit tehnikut võimalik koju kutsuda ....

sant, mis on mikropragud ?
tagasi üles
Marxx20
HV vaatleja
Marxx20

sõnum 02.04.2014 00:55:51 vasta tsitaadiga

Ei, ei, proovi KÕIKI mälusid ükshaaval! Ühe paned kasti ja siis paned arvuti tööle. Samamoodi teise mäluga!
Mikropraod on paljale silmale nähtamatud praod mis võivad tekkida liigsest temperatuuri vahest. Umbes sarnane aga silmale nähtav ja kõrvale kuuldav efekt on siis kui valad jääkuubikule toasooja jooki peale. Mikropraod võivad tekitada seda, et emaplaadist ei käi enam vool hästi läbi ( mõni rada) ei anna ühendust! Sellisel juhul on valikuks otsida endale teine emaplaat või siis leida mõni sõber kes julgeks seda emaplaati "ahjus" küpsetada.

Jõudu beer_yum.gif

laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.04.2014 20:30:25 vasta tsitaadiga

mõistlikum oleks kutsuda külla sõber, kes teab mida ta teeb. kui ise hakata suskima, võib asi lõppeda suurema kaosega kui asi väärt.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.04.2014 20:32:55 vasta tsitaadiga

laurx, seda muidugi,juba üks tuntud ja abivalmis HV kasutaja pakkus oma abi ja arvuti on tema käes remondis icon_wink.gif

esialgsetel andmetel olen teada saanud et videokaart on õhtal .....tugevad kuumakahjustused nagu kasutaja sant arvas icon_neutral.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.04.2014 20:53:55 vasta tsitaadiga

hea, et niigi läks. edaspidi tuleb suruõhupudeliga paari kuu tagant sutsama hakata.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.04.2014 23:18:24 vasta tsitaadiga

laurx, seda ka jah icon_lol.gif ma olen seda muidugi teinud ,aga kaart päris vana raud ka juba oli... 5 aastat rasket elu pluss dual võileib ka default jahutusega... GTX295 siis icon_smile.gif
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 06.04.2014 23:37:16 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
laurx, seda muidugi,juba üks tuntud ja abivalmis HV kasutaja pakkus oma abi ja arvuti on tema käes remondis icon_wink.gif

esialgsetel andmetel olen teada saanud et videokaart on õhtal .....tugevad kuumakahjustused nagu kasutaja sant arvas icon_neutral.gif

Ma igaks juhuks küsin : kes see tuntud ja abivalmis oli? Siiralt uskudes , et häid inimesi leidub pean siiski ära mainima, et Speeke ja Qvadrosid on ka üksjagu.

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.04.2014 23:49:49 vasta tsitaadiga

tänud muretsemast, aga ma päris eile ei ole sündinud icon_biggrin.gif
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 07.04.2014 01:10:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

esialgsetel andmetel olen teada saanud et videokaart on õhtal

Kui muu on korras siis ju läks hästi beer_yum.gif arvestades seda et kaardi turuhind on töötavana 60 euri ümber.

tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 07.04.2014 06:32:46 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
Gap kirjutas:

r
Ma igaks juhuks küsin : kes see tuntud ja abivalmis oli? Siiralt uskudes , et häid inimesi leidub pean siiski ära mainima, et Speeke ja Qvadrosid on ka üksjagu.

Panin kasutaja mainimise boldi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
korsten
HV veteran

sõnum 07.04.2014 10:12:44 vasta tsitaadiga

Märt., thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.04.2014 19:23:32 vasta tsitaadiga

ei tema käes ei ole icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Arvuti ei hakka tööle!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.