Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kuidas vahetad või lased oma autol õli vahetada? |
Ostan õli, filtri ja vahetan ise oma kätega |
|
29% |
[ 77 ] |
Ostan õli, filtri ja lasen sõbral/töökojal vahetada |
|
20% |
[ 55 ] |
Lähen mõnda töökotta ja tellin õlivahetuse (+ hooldus) |
|
18% |
[ 48 ] |
Lähen margiesindusse ja lasen vahetada (+ hooldus) |
|
31% |
[ 83 ] |
|
hääli kokku : 263 |
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
27.03.2014 09:01:58
|
|
|
Kuskil 800.- pidi hakkama neil mootoritel.
Japsist tööautol oli 300.-
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.03.2014 09:11:46
|
|
|
m2ger kirjutas: |
Mis teil autos peavad olema, peale nõuete? Jäin sellel teemal täna tööjuures mõtlema, endal on alati telefoni/tahveli laadija, tulemasin/tikud
Tean ühte, kellel alati tekk autos, samas tihtilugu veetakse kaasas tervet tööriista kohvrit. |
Laadija on elementaarne asi mis autos vedeleb...mul on veel autodokumendid, päikeseprillid, paar cd'd, sääsetõrjevahend ja veel mingit pudipadi kindalaekas.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
27.03.2014 09:15:51
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
m2ger kirjutas: |
Mis teil autos peavad olema, peale nõuete? Jäin sellel teemal täna tööjuures mõtlema, endal on alati telefoni/tahveli laadija, tulemasin/tikud
Tean ühte, kellel alati tekk autos, samas tihtilugu veetakse kaasas tervet tööriista kohvrit. |
Laadija on elementaarne asi mis autos vedeleb...mul on veel autodokumendid, päikeseprillid, paar cd'd, sääsetõrjevahend ja veel mingit pudipadi kindalaekas. |
Mul on sõidujalanõud pikemate otsade jaoks. Kui vaja 200+ korraga sõita, siis tõmban jalga. Kiiver ka, kui vahest ootamatult rinkale või kardirajale satun.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
27.03.2014 11:11:16
|
|
|
Kuna liigun iga nädal 2 elukoha vahel siis on pool elamist autos s.h. ka tööriistakohver just in case.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
27.03.2014 16:34:05
|
|
|
Väike mure seoses meie liikluspolitseiga, kas on mingi võimalus kuidas kiirmenetluse otsust/summat vaidlustada? (olen kuulnud, et tuleb harju maakohtule avaldus teha, kuid mis vormis?) Tagant järele mõeldes käitusid politseinukud väga ebaprofesionaalsalt, kuigi olin äärmiselt hea ja koostöövalmis klient Iga küsimuse peale mis esitasin - vastati, et ärge tekitage omale lisaprobleeme ja lihtsalt võtke kiirmenetlus ning makse 15p jooksul ära (ühesõnaga pealesurutud otsus) Ülimalt kahju, et kogu see jama juhtus tallinnas, sest tartu politsei palju mõstlikum ja rohkem inimese moodi
Küsimusi esitasin, sest pole kunagi varem 8aasta jooksul ühtegi rikkumist toime pannud... ja seekord oli kah mitme juhuse kokkulangemine mille tõttu jäin kerge kiiruseületamisega vahele (tean et rekkadest ei ole mõstlik mööda sõita... vaid tuleb nende taga 75ega kruiisida )
Vähemalt tahaks esitada nende prouade ja härra kohta ametliku avalduse, kui ebaprofesionaalsed nad olid - tean et mõnele meeldib piixu mängida, olgugi et mina kui klient olin äärmiselt vastutulelik ja sõbralik. (suhtumisest jäi mulje, et mis mõttes ma ei oska/tea nendest protsetuuridest midagi... kas tõesti te ei saagi igapäev trahvi )
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.03.2014 17:09:16
|
|
|
Mis klient? Pätt oled, korrarikkuja, mitte klient.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
27.03.2014 17:21:22
|
|
|
tsitaat: |
kuidas valmistada vanaõlist diiselkütet
900 liitri diiselkütte valmistamiseks.
1.vaja läheb tonnine plastmahuti ja 5 kahesajast vaati ilma kaaneta,kõigil kraanid all ja panna kõik ritta.
2.valada 200L vaadid vanaõli täis ja lasta settida 3 päeva.Vaadi põhja ladestuvad rasked mittevajalikud fraktsioonid vesi,tosool,pliiühendid,diislitahm jne.
3.kraanist lasta välja sete ja seda tuleb 20L iga vaadi kohta.
4.ostad metanooli(200 vaat 80€,vähem ei müüda) ja naatriumhüdroksiidi(5kg kott 10€).
5.võtad 50L metallnõu ja valad naatriumhüdroksiidi 3kg ja sinna 7l vett.Tekib reaktsioon,temp tõuseb 80C.Segad 2min kuni on lahustunud.nüüd valad metanooli peale 40L ja segad 5 min.
6.valmissegu valad esimesse vaati 10L ja kaikaga aktiivselt segad 5 min ja iga järgnevaga samamoodi.
7.võtad elektrilise pumba ja esimesest vaadist pumpad solgi tonnisesse tünni kuni seebini.seep on ladestunud vaadi põhja 10kg ja selle tühjendad labidaga.seep läheb rehvikotta.samamoodi iga järgneva vaadiga.nüüd on suures tünnis ~900L solki.
8.paned tühja nõusse viimased 2kg naatriumhüdroksiidi ja valad 7l vett peale,segad kuni lahustumiseni(peab olema lõplikult lahustunud metanoolis ei lahustu) ja valad 40L metanooli peale ja segad aktiivselt.
9.valmismördi valad tonnisesse tünni.tekib keemiline protsess,kus eraldatakse rasvhapped,vaigud,glütseriiniühendid jne.metanool seob kogu niiskuse ja vedeldab.seda on nüüd vaja 30 min segad suvalise elektrimootoriga vaikselt tonnises.
10.settib 4h ja kraanist lased viimased mittevajalikud rasked produktid ~100L välja kuni tuleb puhas küte.
11.valad paaki,keerad võtit-eriline tunne,hüvasti statoil.commonrail süsteemile 5% metanooli sisse segada |
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
27.03.2014 17:49:04
|
|
|
krt, isale tahtsin teha IFis liikluskindlustuse, ütleb et makse on 49.68eur. Maksta ei lase, ütleb et ainult siis, kui sa oled auto omanik vms.
Läks isa siis IFi kontorisse kohapeale, seal tehes oleks 9eur kallim.
Kas see ei ole liiga suur vahe või mis?
Kas kusagil netis selline koht ka on, kus netiteel selle odava hinnaga teha õnnestuks?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
aluke
HV vaatleja
|
28.03.2014 10:49:46
|
|
|
Creat_1, https://www.politsei.ee/et/nouanded/trahvid/nouandeid-seoses-trahvidega/
tsitaat: |
* Kaebus kohtuvälise menetleja otsuse peale esitatakse kirjalikult ja selles märgitakse:
o kohtu nimetus, kellele kaebus esitatakse;
o kui kaebuse esitab füüsiline isik, siis tema ees- ja perekonnanimi, elukoha aadress, telefoninumber ja elektronposti aadress;
o kui kaebuse esitab juriidiline isik, siis tema nimetus ja juriidilise isiku registrikood ning välismaisel juriidilisel isikul registrikoodiga võrdsustatud numbri- või tähekombinatsioon, asukoha aadress, telefoninumber ja elektronposti aadress;
o kui kaebuse esitajal on kaitsja, siis tema ees- ja perekonnanimi, asukoha aadress, telefoninumber ja elektronposti aadress;
o otsuse teinud kohtuvälise menetleja nimetus ja aadress;
o kohtuvälise menetleja otsuse number ja kuupäev ning füüsilisest isikust menetlusaluse ees- ja perekonnanimi või juriidilisest isikust menetlusaluse isiku nimetus, kelle suhtes tehtud otsust vaidlustatakse;
o millises osas otsus vaidlustatakse;
o kaebuse esitanud isiku taotluse sisu ja taotluse põhjendus;
o isikud, kelle istungile kutsumist taotletakse, ja tõendid, mida kaebuse esitanud isiku taotlusel on vaja kohtus uurida;
* Kaebus esitatakse koos koopiatega vastavalt menetlusest osavõtvate isikute arvule
* Kaebuse esitaja peab kaebuses märkima:
o kas ta soovib kohtuistungist osa võtta;
o kas ta soovib, et menetluses osaleb kaitsja, kui tal seda ei ole;
o Kaebusele kirjutab alla selle esitaja. Kui kaebusele kirjutab alla kaitsja, lisatakse kaebusele tema volikiri, kui seda ei ole väärteotoimikus.
* Kaebusele lisatakse:
o kaevatava kohtuvälise menetleja otsuse koopia;
o tõendid;
o tunnistajate nimed ja aadressid, kelle ülekuulamist taotletakse;
o muud kaebuse esitaja poolt vajalikuks peetavad dokumendid.
|
Muud kaebused võid saata vastava prefektuuri e-postile, küll need sealt õigesse kohta edasi suunatakse
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
29.03.2014 00:19:56
|
|
|
Creat_1 kirjutas: |
Väike mure seoses meie liikluspolitseiga, kas on mingi võimalus kuidas kiirmenetluse otsust/summat vaidlustada? (olen kuulnud, et tuleb harju maakohtule avaldus teha, kuid mis vormis?) Tagant järele mõeldes käitusid politseinukud väga ebaprofesionaalsalt, kuigi olin äärmiselt hea ja koostöövalmis klient Iga küsimuse peale mis esitasin - vastati, et ärge tekitage omale lisaprobleeme ja lihtsalt võtke kiirmenetlus ning makse 15p jooksul ära (ühesõnaga pealesurutud otsus) Ülimalt kahju, et kogu see jama juhtus tallinnas, sest tartu politsei palju mõstlikum ja rohkem inimese moodi
Küsimusi esitasin, sest pole kunagi varem 8aasta jooksul ühtegi rikkumist toime pannud... ja seekord oli kah mitme juhuse kokkulangemine mille tõttu jäin kerge kiiruseületamisega vahele (tean et rekkadest ei ole mõstlik mööda sõita... vaid tuleb nende taga 75ega kruiisida )
Vähemalt tahaks esitada nende prouade ja härra kohta ametliku avalduse, kui ebaprofesionaalsed nad olid - tean et mõnele meeldib piixu mängida, olgugi et mina kui klient olin äärmiselt vastutulelik ja sõbralik. (suhtumisest jäi mulje, et mis mõttes ma ei oska/tea nendest protsetuuridest midagi... kas tõesti te ei saagi igapäev trahvi ) |
Räägi siis täpsemalt juba!
"Avalaks 2014 Haapsalus Kiltsi lennuväljal 19.04"
Ehk siis igamehe kiirendusvõistlus.
Igaks juhuks jagan siia
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
29.03.2014 02:14:48
|
|
|
Pole midagi eriti rääkida, oli vaja 3mest rekkast pikal sirgel korraga mööda lasta ja oh õnne, vastutulev auto oli politsei Tehti -8km/h kuid siiski oli kiirus veits üle lubatu seega koostati kiirmentlus... (minule valiku võimalust ei antud) Ametliku kaebekirja panin juba teele põhja prefektuurile - ala et ei osatud minu küsimustele vastata ja üldse mängiti "piixu"(muidugi palju viisakamalt) Suhtumine oli umbes selline, et peaksin kogu seda protsetuuri peast teadma ja kuidas ma üldse julgen mingisuguseid täpsustavad küsimusi küsida. Mainin ära, et küsimustega hakkasin pommitama peale seda, kui olid otsustanud trahvisumma.
Ise olin väga vaoshoitud ja rääkisin rahuliku häälega, kuid korra suutsin ühe proua panna isegi häält tõstma vastas peaaegu kurjalt, et "te kindlasti peate trahvi ära maksma 15p jooksul, muidu tuleb suuri probleeme" (see oli koht kui uurisin rahvi maksmise kohta mitmes osas/ või hiljem - põhjendusega et palgapäevani rohkem kui 15p ning vahepeal on ka vaja elada)
Põhimõtteliselt küsisin küsimusi millele nad peavad vastama, kuid mulle ei vastatud/valetati... eks näis mis saab - esmaspäeval käin juristi juurest läbi ja võibolla annan asja kohtusse (põhimõtte pärast)
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
29.03.2014 09:52:21
|
|
|
Ei tasu jah, eriti kui tehakse min. summa kanti.
Kui keegi ajab mingit lausiba, siis autos tuleb ikka vastu öelda - see jookseb ju kaamerasse.
Aga tavaliselt mängitakse laia lehte siis kui tullakse auto juurde...autos oluliselt mõistlikum jutt.
//
Pärast saad veel märke, et kontrollida... see tähendab oluliselt madalama kiirusega peatamist.
Ida-Virus pidid siis mõnuga peedistama
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
aluke
HV vaatleja
|
29.03.2014 13:13:19
|
|
|
Magic kirjutas: |
Pärast saad veel märke, et kontrollida... see tähendab oluliselt madalama kiirusega peatamist.
Ida-Virus pidid siis mõnuga peedistama  |
Sellise märke tegemine on võimatu
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.03.2014 13:14:31
|
|
|
Creat_1,
Palju siis kokkuvõttes ajaliselt võitsid rekkadest möödumisega?
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
112233
HV kasutaja
|
29.03.2014 14:00:38
|
|
|
Teemaks ei ole ajavõit. Sellises situatsioonis on varsti kohal ralliässad kel vaja nagunii mööda võtta, mõnel õnnestub, mõni tahab aga ei küüni ise või masin jms. Lihtsam on taoline jama siva seljataha jätta, teen nii alati, ohutuse mõttes ...
Ja alati kui tunned, et on liiga tehtud või karistamise protseduurides eksitud (seaduse järgi käib ka see asi) siis saab kaevata, mingit lisamärget sellest ei jää, küsisin.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.03.2014 14:16:12
|
|
|
112233, vaata ette selliste siva seljataha jätmistega. mu viimane kiiruseületamise eest saadud trahv oli mitmest rekkast pikal tühjal sirgel möödasõidul saadud. nähtavasti jõudis kiirus 130km/h kanti...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.03.2014 15:20:46
|
|
|
112233, peatud tee veeres 10ks minutiks ja siis sõidad edasi
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
112233
HV kasutaja
|
29.03.2014 15:29:22
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
112233, peatud tee veeres 10ks minutiks ja siis sõidad edasi  |
Ja põhjus selleks on milline?
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
29.03.2014 15:52:48
|
|
|
Tegin täna 44kw monodiisliga maanteel möödasõitu kahest autost korraga.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
29.03.2014 16:01:50
|
|
|
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.03.2014 17:00:29
|
|
|
112233 kirjutas: |
Ja põhjus selleks on milline? |
Siis ei pea mööduma.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.03.2014 17:02:23
|
|
|
Fakk raisk. Auto saab täpselt 2 päeva puhas olla, siis mingi tiibadega elukas suudab kyljeklaasi täies pikkuses enda heitega elegantselt ära määrida
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
29.03.2014 17:04:54
|
|
|
Super AMOLED, pilti?
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.03.2014 17:08:34
|
|
|
Auto ei jää praegu pildi peale ilusti kuna plekkveljed ilukilpidega on all... A hoovis on mingi kupee mersu mille omanikul on vist suva... Pargib kuskil puu all, värv on tuhm ja igalpool on väljaheide peal
2 seat alteat on ka...äkki elan leinõga samas majas
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |