Razak said "a type of analysis never before used in an investigation of this sort" was employed to verify the flight's fate. That analysis and other calculations were carried out by British satellite telecommunications company Inmarsat. "This is a remote location far from any possible landing sites.
Ehtne või mitte, aga päris suur propaganda relv jälle.- Ning venelasi saab sellega juba piisavalt hirmutada. Vene meedia niigi juba loob pilti sellest, et need on hoopis Ukraina väed mis Vene piiride taha massiliselt koonduvad.
ps: Igati pooldan seda et ajakirjandust tehtaks sedasi, et täpselt sama kirjutist saaks avaldada mõlemas keeles.
Soovitan saata regulaarselt selle suunitlusega e-posti nende peatoimetusele ja omanikele. See ei ole ju normaalne, kui ärihuvides õhutatakse rahvaste vahelist vaenu. _________________ ---
See riik enam ei üllata sellel alal _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Nad on miski 4 meest relvadega ja koer. Ei suuda nad ühte tegelast vahistada, kellel on 5-10cm pikkune tera käes ?
Pealegi ta ju võttis oma kotti selga ja oli valmis vahistamiseks. Või seal jänkistaanis tähendab OK midagi muud ?
Et minna koos talle peale? Jah, ilmselt oleks sel juhul muidugi nad koos suutnud maha väänata, kuid siiski seal tähtsustatakse ka oma turvalisust ning oleks olnud suur tõenäosus, kui too oleks kedagi seal noaga vigastanud. Kuigi kui uuesti vaadata, siis ta lõpus ikkagi hakkas vist minema eemale jooksma ning sel juhul oleks saanud ehk tõesti veidike teisi teidpidi ta peatada kui kohe kuulid teele saata... Aga noh, seal jänkidemaal on politseinikel ka mingid erilised ohutuse tagamiseks olevad õigused. Meil riigis oleks kindlasti seesugused politseinikud süüdi mõistetud
Jänkistanis on iga korrakaitsja jumal. Aga lõpuks vahet pole, nagu öeldakse - hea ameeriklane on surnud ameeriklane ja veel parem ameeriklane on see kes " potentsiaalselt " kunagi kui võimalus peaks avanema - ohverdab ennast meie vabaduse nimel. Muuks nad rahvusena nii ehk naa hetkel enam väga ei kõlba.
viimati muutis MatchMaker 25.03.2014 02:23:21, muudetud 1 kord
Kui tegu just vaimupuudega inimestega ei ole, siis kohalike jõustruktuuride puhul heaks kiidetud jõu kasutamise piire võiks ikka tunda. Mitte, et ma midagi nüüd heaks kiidaks, aga siiski - kui selline asi toimunuks Euroopas, siis oleks olukord hoopis teine, aga USAs väga imestama ei pane. Ja võiks ju eeldada, et kui see juba mind imestama ei pane, siis et kohalikud oleksid piiridega veel paremini kursis.
Shot dead on kerge liialdus, need mingid kummikuulid vms, tundus et tüüp kukkus lihtsalt pea kivi otsa puru. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Ma ei saanudki aru, et kas ta siis võttis noa kätte või? Mis ta sellest kätte võttis? Loog, et saab kuuli siis kohe ju.
Mõtle nüüd veidi oma peaga ja ütle mulle, mismoodi see on loogiline, et nuga kätte võttes võib politsei sind tulistada?
Ärme otsi siin loogikat... seal ka ühiskond "katki" pärast endale kaela kutsutud immigratsioonipoliitikat ja suutmatust enda riigi piire lõunas kontrollida.
Lisada siia veel terrorism ja ongi üsna kadunud kupliga seltskond.
Ma ei saanudki aru, et kas ta siis võttis noa kätte või? Mis ta sellest kätte võttis? Loog, et saab kuuli siis kohe ju.
Mõtle nüüd veidi oma peaga ja ütle mulle, mismoodi see on loogiline, et nuga kätte võttes võib politsei sind tulistada?
Ärme otsi siin loogikat... seal ka ühiskond "katki" pärast endale kaela kutsutud immigratsioonipoliitikat ja suutmatust enda riigi piire lõunas kontrollida.
Lisada siia veel terrorism ja ongi üsna kadunud kupliga seltskond.
jah, kuid Siim159 on Eestis, seega tema loogika järgi võib Eesti politsei ka sama trikki teha.
Kohe tuleb mõni pressiesindaja ja seletab, et mingit provokatsiooni ei olnud ja see tavaline "massikaklus", kui kari tiblasi ühte poisi ja tüdrukut lihtsalt niisama ründavad ja peksavad:
Tõenäoliselt päädib asi tingimisi karistusega, ning ma ei imesta, kui sellest junnist, kes vastutusele võetakse, tehakse teises meedias märter, kes üritas "fashismi vastu võidelda".
Kohe tuleb mõni pressiesindaja ja seletab, et mingit provokatsiooni ei olnud ja see tavaline "massikaklus", kui kari tiblasi ühte poisi ja tüdrukut lihtsalt niisama ründavad ja peksavad:
Tõenäoliselt päädib asi tingimisi karistusega, ning ma ei imesta, kui sellest junnist, kes vastutusele võetakse, tehakse teises meedias märter, kes üritas "fashismi vastu võidelda".
Artikli kommentaaridest.
tsitaat:
Siiras rõõm, et selline nolk peksa sai! / 09:42, 25. märts 2014
Mul on tõsiselt hea meel, et selline jorss nagu Raido Lehiste , just venelastelt peksa sai. Milline iroonia. Tegu on endise vangi ja petisega. Just hiljuti (eelmisel suvel) pettis inimestelt suuremates summades raha välja, müües Robbie Williamsi pileteid, mida tal tegelikult polnud. Ise sattusin samuti pettuse ohvriks ja sai ka politseis avaldus kirjutatud. Ilmselgelt politsei Eestis selliste hälvikutega ei tegele. Ma ütleks selle peale, et tõsine karma! Tema kohta sai palju uuritud, netis on kättesaadavad kõik kohtulahendid. Sellel värdjal on isegi laps ja mul on tõsiselt kahju, et üks süütu laps peab kasvama selliste petistega nagu on tema ema ja isa.
Artikli kommentaaridest.
tsitaat:
Siiras rõõm, et selline nolk peksa sai! / 09:42, 25. märts 2014
Mul on tõsiselt hea meel, et selline jorss nagu Raido Lehiste , just venelastelt peksa sai. Milline iroonia. Tegu on endise vangi ja petisega. Just hiljuti (eelmisel suvel) pettis inimestelt suuremates summades raha välja, müües Robbie Williamsi pileteid, mida tal tegelikult polnud. Ise sattusin samuti pettuse ohvriks ja sai ka politseis avaldus kirjutatud. Ilmselgelt politsei Eestis selliste hälvikutega ei tegele. Ma ütleks selle peale, et tõsine karma! Tema kohta sai palju uuritud, netis on kättesaadavad kõik kohtulahendid. Sellel värdjal on isegi laps ja mul on tõsiselt kahju, et üks süütu laps peab kasvama selliste petistega nagu on tema ema ja isa.
see kommar ise suht lammas, ei tasu igast august pileteid soetada siis. Petis siis petis, aga see ei tähendanda, et kusagil lambist võib teda kolkima hakata _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Eesti mõistes ei olegi loogiline, aga ma olen seda meelt, et kui konkreetses riigis on õiguskord selline, et jõuorganitel on väga laiad volitused, siis kohalikus kontekstis ja selle tüübi jaoks oleks see ikkagi pidanud üsna loogiline olema, et kui ta selle noa kätte haarab, siis sealt mingit väga head väljapääsu enam pole.
Kuna minu definitsiooni kohaselt on USA siiski demokraatlik ja vaba maa, siis ma ei näe probleemi selles, kui neil on võimukandjate volitused defineeritud täpselt selliselt nagu nemad heaks arvavad, isegi kui see meie normidega väga ei haaku. Valimised on seal vabad, nii kohalikul kui riiklikul tasandil, ja meeleavaldusõigus ning vaba ajakirjandus samuti olemas, nii et kui inimestel oleks väljaspool Youtube'i sellega probleem, siis oleks neil olemas kõik võimalused sellega tegelemiseks. Kui sama olukord leiaks aset näiteks Venemaal või mujal (pool)autoritaarses riigis, siis oleks minu jaoks probleem suurem, kuna seal ei ole inimestel võimalust nende normide ja õiguste kujunemisel kaasa rääkida.
Miks USA vaba riigina on otsustanud oma jõuorganitele nii laiad volitused anda, on omaette küsimus, aga eks see ole osaliselt seotud nende relva- ja enesekaitsekultuuriga, ja ilmselt ka sellega, et erinevalt praktiliselt kõigist Euroopa riikidest, ei ole USAs koha peal mingit ajaloolist mälestust võõrvõimude või autoritaarse korra ajal toimuvate jõustruktuuride võimuliialdustega, ja seega on nemad valmis turvalisuse sildi all seda võimu näiteks politseinikele ka rohkem andma. Euroopa kontekstis tuleks sellises olukorras praktiliselt igal pool esile ajaloolised paralleelid kas Saksa- või NSVL vägede ja nende poolt võimule aidatud valitsuste võimuliialdustega, ja seega on ka oma tänapäevaste ja seaduslike võimuesindajate puhul selliste õiguste omamine vastunäidustatud, ja meie mõistes selline asjade käik ei olegi loogiline.
Mingid nagad kaklevad ja kohe selline poliitiline sündmus? Juba hing väriseb sees? Nüüd politsei peaks nad kindlasti vangi panema, siis on õiglus jalule seatud.
fallout3, jah, ameeriklastele see võib olla loogiline. Mulle see ei ole loogiline, sulle ei ole loogiline, siim159-le on loogiline.
ma arvatavasti saaks ka kohe kuuli, kui ma peaksin jänkistanis kuskil campima.. nuga, kirves ja vahetevahel ka matšeete metsas kaasas ja suht tihti kasutuses.
Mendi ameti positsioon koos päästeametnikega on obamalandis suht tipp töökoht avalikus sektoris, respect nende vastu on väga suur. _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma saan aru, et su vaated on marurahvuslikud, aga see, kui venelased ja eestlased omavahel karvupidi kokku lähevad, pole midagi erilist. Samamoodi lähevad venelased omavahel ja eestlased omavahel kokku.
Lihtsalt antud juhtumi puhul on mugav järjekordselt artiklile klikke saada ja s*tta üles keerutada.
Ühest küljest võib see olla Vene provokatsioon, et tõugata Paremsektorit venelastevastasele aktsioonile ning saada seeläbi casus belli Ukraina idaosa vallutamiseks. Teisalt väitis mees ise oma hiljutises videopöördumises, et teda tahavad ära koristada ning süü venelaste kaela veeretada hoopis Ukraina valitsusjõud.
Hing väriseb? Jah, seda postitust kirjutan juba keldrist, kus olen end soola, konservide ja tuletikkudega ära peitnud. Huvitav on samas see, et kui tiblale tibla/kommunist, või neegrile neeger öelda - siis on kogu üldsus turjas, et kuidas sa ikka nii ütled. Õhutad, tuulutad ja ventileerid vaenu. Vastupidisel korral, aga pole mõtet "neile ütlejatele" tähelepanu pöörata. Las arvavad, et nad on üle, me tõmbame küüru ja teame, et tegelikult oleme neist kõigist oma hinges üle.
Rahvuslik rahvuslikuks, kuid vähemalt vägivallatsemise eest tuleb neile junnidele lajatada reaalselt. Kasvõi näiteks teistele. Ma olen igasugusele "tühjast kohast" kallalemineku vastu.
Hing väriseb? Jah, seda postitust kirjutan juba keldrist, soola, konservide ja tuletikkudega end ära peitnud. Huvitav on samas see, et kui tiblale tibla/kommunist, või neegrile neeger öelda - siis on kogu üldsus turjas, et kuidas sa ikka nii ütled. Õhutad, tuulutad ja ventileerid vaenu. Vastupidisel korral, aga pole mõtet "neile ütlejatele" tähelepanu pöörata. Las arvavad, et nad on üle, me tõmbame küüru ja teame, et tegelikult oleme neist kõigist oma hinges üle.
Rahvuslik rahvuslikuks, kuid vähemalt vägivallatsemise eest tuleb neile junnidele lajatada reaalselt. Kasvõi näiteks teistele.
Ei ole hea mõte. Kuna asja uurib politsei, siis neil on sellest sündmusest kõige parem ülevaade ja nad lahendavad selle seaduse järgi.
Hetkel sa üritad ise rahvastevahelist vaenu külvata kuna su ego sai haavata. Meile ei ole seda vaja ja kui dzinn on juba pudelist lastud, ei pane teda sinna tagasi. Meile ei ole vaja venelaste vabadusvõitlust.
vipu, kuidas ma õhutan? Ütlesin, et "vähemalt vägivallatsemise eest...." . Kus sa siin rahvusliku vaenuõhutust näed? Sama moodi oleks "vähemalt" kui need omavahel kraakleks, või meil Jüri ja Jaan läbi ei saaks. Kusjuures politsei võib head tööd teha, aga kohtusüsteem tõmbab paljudel juhtudel pingutustele vee peale andes "tingimisi".
Aga kakluse eest kus keegi tõsisemalt vigastada ei saanud, ei saa mingi karistust määrata peale avaliku korra rikkumise. Seal ongi rahatrahv tavaliselt. Ongi teema läbi.
Mina ei tea üldse millest neil see sõnelus tekkis, aga igavlevad noortekambad on nuhtluseks mujalgi. Tartu Taskus pidid nad samamoodi korda rikkuma. Turvameeste oma pläkk kui nad lasevad kampadel koguneda.
Muidugi meie uudistevaene meedia noppis selle kohe üles ja lajatas esilehtedele. Saab klikke ja kommentaare.
Milline oleks Eesti kui kõigist eestlaste vs venelaste konflikte lahendataks äärmiselt karmilt?
viimati muutis vipu 25.03.2014 12:09:16, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.