isegi pole G2A keyd kätte saanud, aga need 2 kes eile päeval said tegi ka preorderi minust 2 nädalat varem.
Hetke situatisoonis tuleb vist lihtsalt rahu säilitada... Näiteks G2Play on selgelt ütelnud et keyd saadetakse alles 24. märtsi ehk tänase päeva jooksul enamasti laiali.
Sama info on tegelt ka kirjas G2A live supportis, nii et tuleb rahulikult oodata
täna me sulle seda küll kätte anda ei saa mitte mingit moodi. Release on 25.03 ja enne seda müüa ei tohi, blizzardi poliitika selles vallas väga karm ja need trahvisummad on alates 50k euri - mina seda varem kätte andmise eest maksta küll ei taha. Sina tahad?
Rahu internetisõdalane, mine võta tass kohvi ja üks küpsis. Ma rääkisin teavitusest, et tootele võib järgi minna - see aga ei tähenda, et see peaks juhtuma samal päeval. Isiklikult meeldib mulle ette planeerida ja kui saab toimetused ühe jonksuga joonde ajada, seda parem on. Vaatan, et hetk tagasi jõudis e-maili ka teavitus - kui saab homme kätte, olen rahul .
Ise ka ootan g2a võtit. Mul seal mingi kontakt olemas, saatsin emaili sellele, eks näis kas saan mingi vastuse ka
Igatahes, kes tahab koos ROS pelada siis lisage mind.. kui võtme täna kätte saan siis teen otseülekande youtube vahendusel ka Mängiks Reaper Of Soulsi läbi.
Platoon#2200 _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
täna me sulle seda küll kätte anda ei saa mitte mingit moodi. Release on 25.03 ja enne seda müüa ei tohi, blizzardi poliitika selles vallas väga karm ja need trahvisummad on alates 50k euri - mina seda varem kätte andmise eest maksta küll ei taha. Sina tahad?
Rahu internetisõdalane, mine võta tass kohvi ja üks küpsis. Ma rääkisin teavitusest, et tootele võib järgi minna - see aga ei tähenda, et see peaks juhtuma samal päeval. Isiklikult meeldib mulle ette planeerida ja kui saab toimetused ühe jonksuga joonde ajada, seda parem on. Vaatan, et hetk tagasi jõudis e-maili ka teavitus - kui saab homme kätte, olen rahul .
Sorry, viimasel ajal meil hunnik küsijaid, kes kõik tahavad ikka 24 kätte juba saada ja mingid piirangud kedagist ei huvita. Kui kinnitus olemas siis OK. Enda oma peaks ka kolmest kohal olema. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
hmm. allcdkey andis mulle võtme küll 26euriga, aga saatsid emaili, et enne launchi nad võtit saata ei saa.
_________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Mul lõppes kannatus otsa ja ei jaksanud enam seda keyd oodata, ostsin otse blizist digital deluxe, kui nüüd see rossi key tuleb, siis mõtlesin, et annan selle tasuta siin kellelegi ära, eks andke märku kes tahab, eks ma siis otsustan kes saab
Mul lõppes kannatus otsa ja ei jaksanud enam seda keyd oodata, ostsin otse blizist digital deluxe, kui nüüd see rossi key tuleb, siis mõtlesin, et annan selle tasuta siin kellelegi ära, eks andke märku kes tahab, eks ma siis otsustan kes saab
Igatahes mäng aktiveeritud ja ootan nüüd. Kes tahab siis tulge livestreami Youtube vaatama, alustan tiba enne 01:00 Ning kui tahate koos minuga mängida siis kirjutage. Kavatsen täna Reaper Of Soulsi läbi mängida. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Timberg, ma oleksin ka selle poolt, et Timberg saaks mängu
Igatahes Kongor juba mängib ASIA server LIVE!!! Peaks ka proovima
edit: Kui keegi Asia serveris mängida tahab siis kirjutage Alustasin Crusaderiga _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.