Njah..viimased 20-30 mäng pmst kas täis omang või täis feil tiim..ei tea kas Riot ei suuda mingit paremat match making süsteemi välja mõelda? Mõttetu pelada suht kui kummaski mängus väga ei arene.
Minu arust bronze ja alumise silveri puhul on suht tavaline kus hakkab räme ühepoolne omang peale seda kui ette saadakse algul. Pole asi üldse match making süsteemis imo. Lihtsalt tundub, et inimesed ei oska mängida kui nad kaotama hakkavad.
Täielikult nõustun T-force arvamusega. Bronze mängijatel on lihtsalt osad seosed paigast ära. Näiteks rohkem kille ei otsusta sulle võitu. Farm ei ole oluline, killid on. Isegi kui sa üritad neid aidata, siis ega nad sinu abi ikka ei kuula kahjuks.
Kes mingil määral jälgivad Facebooki LoL'i teemalisi gruppe on ehk tähele pannud Ingato teemalisi postitusi. Ingato on siis lühidalt programm, mille abil saab erinevates mängudes(LoL,Dota,CS,WoT,Starcraft) osaleda turniiridel ja punkte koguda. Punktide eest nagu arvata võib peaks saama osta auhindu. Minu küsimus seisneb selles, kui legitiimne on Ingato auhinnasüsteem. Internetis on Ingato kohta väga vähe informatsiooni, kuna Ingato on veel BETAs. Puudub nii negatiivne, kui ka positiivne arvamus selle kohta. Põhiküsimus olekski siis selles, et juhul, kui Ingato on tõesti legitiimne, siis kust tuleb neile kasum. Nii palju, kui ma olen seda kasutanud, siis ei ole märganud ühtegi reklaami ega varianti, kust Ingato omale kasumit saaks teenida. Küsimus siis on, et kuidas saab Ingato teenida kasumit, kui kasutajad esialgse hinnangu põhjal ei maksa midagi ja saavad asju n.ö. tasuta.
Ma mäletan, et omal ajal, kui [L]ockerz tuli, siis oli terve internet igasugust reklaami täis ja auhinnad oli vaid turule sisenemiseks, kas siin puhul võib tegemist olla millegi sarnasega ?
Ma tean, et see küsimus ei ole niivõrd LoL'i teemaline, kuid siiski puutub sellega kokku ja loodan, ehk inimesed foorumis on selle koha pealt targemad, kui mina.
Kes mingil määral jälgivad Facebooki LoL'i teemalisi gruppe on ehk tähele pannud Ingato teemalisi postitusi. Ingato on siis lühidalt programm, mille abil saab erinevates mängudes(LoL,Dota,CS,WoT,Starcraft) osaleda turniiridel ja punkte koguda. Punktide eest nagu arvata võib peaks saama osta auhindu. Minu küsimus seisneb selles, kui legitiimne on Ingato auhinnasüsteem. Internetis on Ingato kohta väga vähe informatsiooni, kuna Ingato on veel BETAs. Puudub nii negatiivne, kui ka positiivne arvamus selle kohta. Põhiküsimus olekski siis selles, et juhul, kui Ingato on tõesti legitiimne, siis kust tuleb neile kasum. Nii palju, kui ma olen seda kasutanud, siis ei ole märganud ühtegi reklaami ega varianti, kust Ingato omale kasumit saaks teenida. Küsimus siis on, et kuidas saab Ingato teenida kasumit, kui kasutajad esialgse hinnangu põhjal ei maksa midagi ja saavad asju n.ö. tasuta.
Ma mäletan, et omal ajal, kui [L]ockerz tuli, siis oli terve internet igasugust reklaami täis ja auhinnad oli vaid turule sisenemiseks, kas siin puhul võib tegemist olla millegi sarnasega ?
Ma tean, et see küsimus ei ole niivõrd LoL'i teemaline, kuid siiski puutub sellega kokku ja loodan, ehk inimesed foorumis on selle koha pealt targemad, kui mina.
Täitsa huvitav asi, lugesin end user license agreement-ti läbi ja seal on kõik korralik, ei ole midagi kahtlast mainitud, et see programm võiks teha midagi pahatahtliku arvutis vms.. Igatahes uurin edasi aga esmamulje tundub et on täitsa legaalne. Õhtul katsetan ja proovin mõne league turniiri ka läbi teha, kui keegi liituda tahab siis ref link regamisel: http://ingato.com/1072866
Täitsa huvitav asi, lugesin end user license agreement-ti läbi ja seal on kõik korralik, ei ole midagi kahtlast mainitud, et see programm võiks teha midagi pahatahtliku arvutis vms.. Igatahes uurin edasi aga esmamulje tundub et on täitsa legaalne. Õhtul katsetan ja proovin mõne league turniiri ka läbi teha, kui keegi liituda tahab siis ref link regamisel: http://ingato.com/1072866
Selle koha pealt on sul täiest õigus. Hetkel tundub kõik OK olevat ja, kui aus olla siis sai programmiga liitutud, et tuua League of Legendsi juurde võistluslik aspekt, mitte tasuta auhindade saamine. Tasuta võib öelda ainult, siis kui aeg ei maksa, sest ajaliselt läheb 2 kuud, et umbes 50€ väärtusega auhind endale saada.
Selle koha pealt on sul täiest õigus. Hetkel tundub kõik OK olevat ja, kui aus olla siis sai programmiga liitutud, et tuua League of Legendsi juurde võistluslik aspekt, mitte tasuta auhindade saamine. Tasuta võib öelda ainult, siis kui aeg ei maksa, sest ajaliselt läheb 2 kuud, et umbes 50€ väärtusega auhind endale saada.
nonii, sai turniir ära tehtud ja kogemused järgmised:
Esiteks registreerid turniirile, tavaliselt on see ELO-ga piiratud kuhu minna saad ja kuna mul on see üle 1000, siis läksin "Pro EU N&E" turniiri. Kui 10 matsi on koos, siis algab "sit&go" turniir. Antakse turniiri võti ja mäng pannakse käima kui kõik on kohal ja õiges meeskonnas. Need kes kellega on, on juba paika pandud korraldaja poolt. Üks üllatus oli et tegi oli normal pickiga, mitte draft. Teine üllatus oli aga et nendest 10-st osalejast osutus 5 eestlasteks . Kõige kõrgem rank tüüp oli diamond 3 ja madalam silver4 vist, ma ise hetkel silver 2-s. Ülemist piiri aga tegelikult polnud, lihtsalt sattus nii et challanger tüüpi ei tulnud xd. See Ingato tundis ise ära et kas meeskonnad on õigesti ja kes võitis ning automaatselt jagas punkte. Kuna mäng sai võidetud ja sain 400 punkti kohe kontole. Turniiri prize oli siis 2000 kokku aga alati see nii pole, low elo omad on tavaliselt 3vs3 ja prize on 900 ehk 300 näkku. Samuti mõni turniir võib maksta, et osaleda ning seal on ka tunduvalt suuremad võidusummad. Hetkel on aktiivne üks turniir mille prize on 70 000 punkti! (küll aga sinna läheb kokku maksimaaslelt 80 mängijat ka)
Nüüd kui auhindu vaadata, siis 400 punkti eest ei saa midagi ning kõige odavam asi mis mulle silma jäi ja mida ma ise tahaks on umbes 95 000 punkti.. Küll aga näiteks CS 1.6 on 8000 punkti ja CS:GO 20 000 punkti ehk minimaalselt 20 võitu ja mäng on käes Auhinnad on muidu täiesti seinast seina alates DOTA 2 itemite ja klaviatuuride/hiirte jms kuni graafikakaartide, monitorite, konsoolide, läpakate, telefonideni ja isegi võid 13 720 000 punkti eest auto soetada xd
ELO vist ei ole selle piirangu kohta päris õige sõna. Sai ka proovitud väike mäng teha ja tiim oli suht segapudru kus pro alla käis ka paar bronzei keskel pesitsevat venda. Rank 1000 saavutatase vist siis kui level 30. Loodetavasti nad natuke krutivad seda süsteemi, et skilli tase võrdsem oleks kõigil mängijatel, mitte ei võeta lihtsalt teami keskmist.
ELO vist ei ole selle piirangu kohta päris õige sõna. Sai ka proovitud väike mäng teha ja tiim oli suht segapudru kus pro alla käis ka paar bronzei keskel pesitsevat venda. Rank 1000 saavutatase vist siis kui level 30. Loodetavasti nad natuke krutivad seda süsteemi, et skilli tase võrdsem oleks kõigil mängijatel, mitte ei võeta lihtsalt teami keskmist.
Sellega nõustun kindlasti, et neild kõik rankid seal segamini on. Näiteks 400punktistel turniiridel on enamus mängijad plat/diamond samal ajal tasuta turniiridel koosneb keskmine meeskond bronze/silver/goldidest ja mõni diamond/plat ka. Samas praeguse kasutajate hulga puhul läheks ilmselt meeskonna moodustamisega liiga kaua aega, kui goldid/platinumid ja kõik rankid eraldi panna. Võimalik, et hiljem muudavad oma süsteeme, kuna hetkel on nad veel BETAs.
Seal on rankid neil enda kohaliku süsteemi järgi. Ehk siis sa pead seal hunnikus neid turniire mängima, enne kui su rank paika saab seal. Kui sa mingi Bronze pelaja oled, siis istud jah kohe algusest peale seal bottomis. Aga kuna seal inimesi ja mänge nii vähe, siis selle saidi ranki paika saamine võtab ikka kuid aega seal, ma usun.
Seal on rankid neil enda kohaliku süsteemi järgi. Ehk siis sa pead seal hunnikus neid turniire mängima, enne kui su rank paika saab seal. Kui sa mingi Bronze pelaja oled, siis istud jah kohe algusest peale seal bottomis. Aga kuna seal inimesi ja mänge nii vähe, siis selle saidi ranki paika saamine võtab ikka kuid aega seal, ma usun.
Minu meelest, on see loli ranki järgi ka ikka, sest kui ma olin gold 1 oli rank 1250, kui sain plat 5 kätte, siis nüüd rank 1310.
Minu meelest, on see loli ranki järgi ka ikka, sest kui ma olin gold 1 oli rank 1250, kui sain plat 5 kätte, siis nüüd rank 1310.
Jep mul ka plat V ja 1310 seal. Järelikult ikka loli järgi.
Seda oleks just ränkedisse vaja.. kopp ees nendest vingujatest "I dont play support" "Mid or feed" "I can only ADC" jne. Idee tundub hea, tahaks natuke praktikas prooviad, vahel on head ideed praktikas väga kuivad saiakesed.
Seda oleks just ränkedisse vaja.. kopp ees nendest vingujatest "I dont play support" "Mid or feed" "I can only ADC" jne. Idee tundub hea, tahaks natuke praktikas prooviad, vahel on head ideed praktikas väga kuivad saiakesed.
Väike muutus tuleks ka siis teha et enne ei saa valida välja championi kuna see võidakse ära bännida aga muidu täitsa sobiks.
Üks muutus oleks veel väga hea mille pakkus välja TheValkrin siin: https://www.youtube.com/watch?v=KZADa6zyaI8 ehk mitte champion swap vaid player order swap, kõvasti kasulikum
Nii kaua kui seda rankedisse ei implementeerita on suht suva sellest...
Kõige suurem pluss selle puhul on võimalus harjutada, mingit championi enne, kui rankedisse mängima lähed, sest seal on garanteeritud, et saad positsiooni mida tahad mängida.
Päris pikk ooteaeg on teambuilderiga, ca 15 minutit läks eile õhtu poole. Siis kui ootasime viimast liiget ADC rolli, tulid sinna suppordina kirja pandud Darius ja Tresh..
Äkki alustaksid probleemi lahendamist endast?
Ma mängin seda lane, mis üle jääb (v.a jungle, sest seda ma tõesti halvasti oskan ja see nagunii suht alati võetud) ja pole see aasta mingeid "mid or feed" või sarnaseid tüüpe näinud.
Ise loodan, et seda rankedisse ei tule või kui tuleb, siis peaks praegune alles jääma ikka.
Äkki alustaksid probleemi lahendamist endast?
Ma mängin seda lane, mis üle jääb (v.a jungle, sest seda ma tõesti halvasti oskan ja see nagunii suht alati võetud) ja pole see aasta mingeid "mid or feed" või sarnaseid tüüpe näinud.
Ise loodan, et seda rankedisse ei tule või kui tuleb, siis peaks praegune alles jääma ikka.
Endast? Ma ei leia endas ühtegi probleemi, igal lanel vähemalt 3 erinevat championit selgeks õppinud, et rankedis mängida. Probleem on pigem selles, et tihti peale mängivad osad ainult ühte kindlat lane ja kui nad seda ei saa, siis on suht piiksus. Mul on üldiselt savi mis lanele satun, nagu öeldud siis olen kõik laned piisavalt hästi selgeks teinud ( jah, mitte küll pro tasemel )
Edit: Sattusin päris humoorika video peale, tooks mängu põnevust küll juurde
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.