Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 426, 427, 428 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 20.03.2014 23:59:19 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:
Cogent link on Sõle tn räkis. Pangu Eestisisene läbi selle käima. Ei saa vähemalt neti.ee pingi näiteks tuua. Praegusel uurmisel on selgunud, et eelistatakse paketikaota kvaliteetsemat linki.

Üks siin teab topoloogiat paremini, kui ma ise ma vaatan (ehk siis tühi mula ja vale vastus). Millisest "eestisisesest" me räägime ? Starman on esindatud nii tix'i, kui tllxi peal, arva, keda seal pole ? Eks asjaga nagu mainitud, tegeletakse. Mis suvalises foorumis mulisemisse puutub, siis teatavasti on ettevõtetel enamasti sellekohta reeglid paika pannud ja siseasju avalikult ei arutata. Paluks seda teadmist austada, ning mitte võtta nende kallal, kes tõesti oma vabast tahtest ja ajast on tulnud oma võimaluste piires abistama.

Täpselt tahtsin sama öelda ,et igal firmal oma sisekorra eeskirjad ja nii ka töölepingutes ,millest naad peavad kinni pidama.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.03.2014 00:08:19 vasta tsitaadiga

ottf, kas sul on lugeisega raskusi? MINA EI OLE NENDE INIMESTE HULGAS, KES SELLISEID ASJU OTSUSTAVAD! LISAKS EI OLE MUL SULLE MINGEID VASTSEID ANDA KUNA SEE EI OLE MINU PÄRUSMAA. Teadmatus on jõud, mina ei tea kuidas see ots köögist töötab. kuna ma välisühenduste kohta midagi ei tea, ei saa ma ka selle kohta "infot anda". capiche?
kui sul on mingi niuts selle kohta, et dota2 ei mängi, niutsu helldeski.

Pailaps
HV Guru

sõnum 21.03.2014 00:19:31 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:
Cogent link on Sõle tn räkis. Pangu Eestisisene läbi selle käima. Ei saa vähemalt neti.ee pingi näiteks tuua. Praegusel uurmisel on selgunud, et eelistatakse paketikaota kvaliteetsemat linki.

Üks siin teab topoloogiat paremini, kui ma ise ma vaatan (ehk siis tühi mula ja vale vastus). Millisest "eestisisesest" me räägime ? Starman on esindatud nii tix'i, kui tllxi peal, arva, keda seal pole ? Eks asjaga nagu mainitud, tegeletakse. Mis suvalises foorumis mulisemisse puutub, siis teatavasti on ettevõtetel enamasti sellekohta reeglid paika pannud ja siseasju avalikult ei arutata. Paluks seda teadmist austada, ning mitte võtta nende kallal, kes tõesti oma vabast tahtest ja ajast on tulnud oma võimaluste piires abistama.

Mina ei kommenteerinud Starmani võrgutopoloogiat, kuna ei oma infot. Mida ma tean aga on see fakt, et Starmani välispartneriteks on Level3 ja Cogent.
Lähim punkt, kuhu saaks ühenduda asub Elioni telehotellis.
Fakt on ühtlasi ka see, et Starman ei ole suutnud probleemi kuude jooksul lahendada. Helpdesk annab seda infot, mida neile öeldakse.

Ma ei küsi siseinfot, vaid reaalset ajakava ja samme, mis on ette võetud probleemi lahendamiseks. Alati on võimalik partneritelt abi küsida telefonitoru tõstes ja helistades. Ma usun, et tead, millised on nõuded Elioni endaga info vahetamiseks lähima internetikanali kaudu.

Hetkeline säästupoliitika ja katteta lubaduste jagamine on viinud tasemeni, kus osa Starmani kliendibaasi soovib hääletada rahakotiga.

ottf
HV veteran

sõnum 21.03.2014 00:24:19 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
ottf, kas sul on lugeisega raskusi? MINA EI OLE NENDE INIMESTE HULGAS, KES SELLISEID ASJU OTSUSTAVAD! LISAKS EI OLE MUL SULLE MINGEID VASTSEID ANDA KUNA SEE EI OLE MINU PÄRUSMAA. Teadmatus on jõud, mina ei tea kuidas see ots köögist töötab. kuna ma välisühenduste kohta midagi ei tea, ei saa ma ka selle kohta "infot anda". capiche?
kui sul on mingi niuts selle kohta, et dota2 ei mängi, niutsu helldeski.

SIIS NII ÜTLEGI, trademaa ja uuessaa.. mida sa jahud, et pole otsuse tegija ja pole kuskil tähtsal koosolekul.
Ütlegi, et SA EI TEA

Markos kirjutas:
tsitaat:

Siis tulebki öelda nii nagu asjad on mitte keerutada...

räige saladus küll kui öelda "Jah asjapulgad on teadlikud ja tegelevad, et routing jälle normaalne oleks"

ebakompetentne mulje jääb ettevõtte töötajatest kui isegi selline info on ilge "siseasi" - tegelt selgub, et lihtsalt pole aimugi

viimati muutis ottf 21.03.2014 00:31:02, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 21.03.2014 00:25:15 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Mis ajast Elioni telehotell Ädala 4 asub? icon_razz1.gif

tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 21.03.2014 00:30:45 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Mis ajast Elioni telehotell Ädala 4 asub? icon_razz1.gif

Sorry, lehekülg kuvab tõesti uuenenud infot. Ehkki nimekirja järgi kontrollides on ühenduvuse võimalus ka Sõle 14 Tallinn.

Site Type Country City, State Building Name Address ZIP Code
CNDC Estonia Tallinn Elisa Datacenter Adala 4 10614

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 21.03.2014 00:32:09 vasta tsitaadiga

kasutu info minu tööülesannete sooritamisel.
Pailaps
HV Guru

sõnum 21.03.2014 00:34:54 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
kasutu info minu tööülesannete sooritamisel.

Ei usu eriti, kui läheksid riket tuvastama inimese juurde, kes kurdab paketikadu. Markos või sina võiksite info edastada ettevõtte siseselt ja klientidele, kes kurtnud, kasvõi meili saata, et kaua läheb probleemi lahendamiseks.
Senine kliendivaenulik poliitika ei lähe kohe.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 21.03.2014 00:47:49 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif beer_yum.gif
Dave20
HV veteran

sõnum 21.03.2014 20:55:10 vasta tsitaadiga

Millegi pärast peale modemi tarkvara uuendust, lülitub netikiirus ise 10mbit peale. Peaks olema 60. Kui jälle paika sätin, siis mõne päeva pärast sama.
Seda ka veel, et starboxi pilt jääb ikka seisma iga kord kui net ära läheb. (ei mõtle kordussaated)
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.03.2014 21:20:02 vasta tsitaadiga

mulle täna helistas tehnik ja ütles, et probleemiga tegeletakse, kogu probleem on telia võrgus. Ja kui mänguserveritesse pöördumine on läbi telia võrgu rootsis näiteks, siis pidavat ka probleem pingiga olema.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.03.2014 21:45:54 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
mulle täna helistas tehnik ja ütles, et probleemiga tegeletakse, kogu probleem on telia võrgus. Ja kui mänguserveritesse pöördumine on läbi telia võrgu rootsis näiteks, siis pidavat ka probleem pingiga olema.

See tähendaks aga automaatselt ka seda, et Elioni ühendustel oleks samad sümptomid.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 21.03.2014 22:20:03 vasta tsitaadiga

fking starmann, kaks aastat lubatakse boxi tarkvara ära parandada ja kui garantii läbi siis tuleb, et ei saa vist kahjuks ja ei ole midagi teha tuleb sellega leppida mis on bla bla...
icon_lol.gif
Tuleb jälle kellakeeramis aeg, järjekordselt lähevad kõik timeris olevad asjad tund aega valeks...
Nagu sellest vähe, täpitähed pandi ka pihta...
Kuidas ei ole ühtegi inimest kes oskaks asja?
icon_evil.gif

tagasi üles
realcobra
HV kasutaja

sõnum 21.03.2014 23:22:34 vasta tsitaadiga

Kas Starman Tallinna TV HDs ei edasta? Miks?
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 21.03.2014 23:37:44 vasta tsitaadiga

realcobra kirjutas:

Kas see on tõesti sd-s olemas???
Ju siis ei leidu vaatajaid.

Edit:
Leidsin, et sellenimeline on tõesti olemas. 31.
Eelnevad spordikanalid
Ja sealt edasi lihtsalt üldharivad kanalid ning antud programm ei kuulu kuidagi nende hulka, mida piiluda võiks.

Oleks tõesti kusagil kodeeerimata HD versioon siis viskaks lihtsalt kvaliteedi huvilisena pilgu peale, mida pakutakse.

viimati muutis wiinanina 21.03.2014 23:47:11, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
realcobra
HV kasutaja

sõnum 21.03.2014 23:52:03 vasta tsitaadiga

wiinanina kirjutas:
realcobra kirjutas:

Kas see on tõesti sd-s olemas???
Ju siis ei leidu vaatajaid.
Mingi aeg oli programmivalikus 900ga Tallinna TV HD aga see ei näidanud midagi.
http://uudised.err.ee/v/eesti/d6edae59-3208-4286-81c6-2af3a3922bb1
SD on jah nr. 31 aga HD on kuhugile kaduma läinud.
Kus on? jälle kokkuhoid?

siis seal on veel mingid test1-test8 mis ei näita ka midagi mis nende mõte on?

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.03.2014 00:05:51 vasta tsitaadiga

kui sa nüüd tähele panid siis teab su seade lisaks telekanalitele ka 24 ja raadiokanalit,kokku koos nende ja testidega on ca 200. vahel 201 , vahel 203. kuna kasutusel on seostatavad seadmed ja sina näed ainult neid, mis sul paketti tellitud on, võib oletada, et keegi näeb ka neid teste. ilmselgelt on need testijad, kelle seadmetele vastavad võtmed antud on. kõik mis hd s saada on, on starman.ee lehel hd paketi kirjeldusest näha. wiinanina, TTV on põhipaketis. seal on kõik eesti kanalid.

edit: kanalid, millele su seadmetel võtmeid pole, annavad sulle teateks " juurdepääs puudub (6)" või šifreeritud / skrambleeritud signaal sõltuvalt seadmest.

realcobra
HV kasutaja

sõnum 22.03.2014 00:24:55 vasta tsitaadiga

Meil on see HD pakett olemas millest vaatame ainult 2te kanalid 12-nest, kuigi loodustaated HD on vinged aga lihtsalt on teisi kanaleid nii palju ei juhtu kunagi nende peale, vahest saab kontserte ka HDs vaadatud aga ikka harva. Tallinna TV HD võiks ju ka seal paketis olla või mis?

viimati muutis realcobra 22.03.2014 00:28:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 22.03.2014 00:26:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:
See tähendaks aga automaatselt ka seda, et Elioni ühendustel oleks samad sümptomid.

Miksä ? Arvad, et Telial on ainult üks pop rootsis või ? Ei maksa seda pilti enda jaoks ikka nii lihtsaks ka mõelda, et kusagil on mingi suurswitch(™), kuhu kõik juhtmed kokku jooksevad.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
realcobra
HV kasutaja

sõnum 22.03.2014 00:30:57 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:

Miksä ? Arvad, et Telial on ainult üks pop rootsis või ? Ei maksa seda pilti enda jaoks ikka nii lihtsaks ka mõelda, et kusagil on mingi suurswitch(™), kuhu kõik juhtmed kokku jooksevad.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.03.2014 01:11:17 vasta tsitaadiga

realcobra, täpselt nii see asi käib. edgariTV HD le kaablit ei jätkunud.
Pailaps
HV Guru

sõnum 22.03.2014 01:12:48 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:

Tervelt 9 on, kuid see ei olegi oluline. Probleeme ei ole Starmanil ainult Telia võrguga ühendumisel, seega ei tasu asja vaiba alla matta.

Nagu ise ütlesid, vähem möla ja rohkem panust vea parandamisele. Senimaani ei näe ma resultaati.

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 22.03.2014 15:22:38 vasta tsitaadiga

Jube tüütu, et SSH sessioonid püsti ei püsi... Vaatad korraks veebis ringi või mida iganes ja selleajapeale juba sessioon ära katkestatud.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 23.03.2014 14:12:57 vasta tsitaadiga

SSH talub igasugu L2 katkestusi iseenesest väga hästi, küllalt lastud vahepealt catalyste booti ja idlevad sessioonid pärast kõik kenasti terved. Küll aga lähevad asjad katki ruuteripoolse keepalive puudumise tõttu või siis, kui kliendi ip peaks sessi käigus muutuma (dhcp renew & rebind fail). Esimest on lihtne testida, pane terminalis midagi jooksma, mis aeg-ajalt natuke andmeid liigutab, näiteks "top". Kui sessid seepeale püsima jäävad, siis on asi selles, et osad ruuterid, eriti need, millel vähe mälu ja palju featuure, kipuvad idlevaid sessioone mättasse lööma.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
recognize
HV vaatleja
recognize

sõnum 25.03.2014 10:19:37 vasta tsitaadiga

Mulle tundub, et neti katkemine on ära kadunud peale neid update. Või vähemalt väga minimaalseks läinud.
Umbes nädal aega pole seda võrgus mängides ette tulnud.
Ping on ikka laes.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 426, 427, 428 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.