ise eelsitan 50 100'ga võimaluse korral olla medikatele toetavaks jõuks, ehk maastik sel kaardil, aga see pole kivisse raiutud reegel vaid pigem üldine juhend mis muutub vastavalt olukorrale. Põhiline selle masina puhul on lõpfaasi ellu jäämine, sest mida vähem on torusi mängus sesta jaburamaks muutub autoloaderite potentsiaal asju pooleks omada. Ürita alguses mitte HP'd tradeda, ära kiirusta oma magasini tühjendamisega ning võimaluse korral ära ole liinis esimene. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Täitsa pees. Mida peab tegema, et Amx 50 100 hästi hakkama saada. Varem oli ikka nii et iga mäng oli seal 1000 baasXP kanti mägud kuid nüüd paar päeva juba ei saa esimest salvegi tühjaks ennem kui suren. või kui saan siis põrkab kõigelt maha. Kuidas on võimalik et järsku on kogu skill kadunud. ja see hakkas keset sesiooni paugust üleeile.juba pea sada mängu lootnud et asi paraneb. Ja sellega Ace rsaada on suht võimatu. Kuidas keegi sellistest mõõnadest välja tulnud on?
Mul endal seda tanki ei ole veel, aga ega sa äkki ei pannud viimast toru peale? Viimane toru pidavat olema väga pika laadimisega ja teeb su palju haavatamaks.
Ise mängin praegu AMX M4 45'ga ja nii kui ma viimase 90mm toru peale panin, siis edasi olid kõik mängud kaotused. Pikk laadimis- ja sihtimisaeg, snaipida täiesti võimatu isegi kui meestel on 95% camoskill ka camonet lisaks.
Is3 nägi mind 400 m pealt ära ja snaipimine muutus väga mõttetuks. Kui panin tagasi selle 90mm stocktoru, siis laadimisaeg lüheness 6,75 sek ja saab tankiga mängida. Mõnedel tankidel on stocktorud palju paremad.
Täitsa pees. Mida peab tegema, et Amx 50 100 hästi hakkama saada. Varem oli ikka nii et iga mäng oli seal 1000 baasXP kanti mägud kuid nüüd paar päeva juba ei saa esimest salvegi tühjaks ennem kui suren. või kui saan siis põrkab kõigelt maha. Kuidas on võimalik et järsku on kogu skill kadunud. ja see hakkas keset sesiooni paugust üleeile.juba pea sada mängu lootnud et asi paraneb. Ja sellega Ace rsaada on suht võimatu. Kuidas keegi sellistest mõõnadest välja tulnud on?
Mul endal seda tanki ei ole veel, aga ega sa äkki ei pannud viimast toru peale? Viimane toru pidavat olema väga pika laadimisega ja teeb su palju haavatamaks.
Ise mängin praegu AMX M4 45'ga ja nii kui ma viimase 90mm toru peale panin, siis edasi olid kõik mängud kaotused. Pikk laadimis- ja sihtimisaeg, snaipida täiesti võimatu isegi kui meestel on 95% camoskill ka camonet lisaks.
Is3 nägi mind 400 m pealt ära ja snaipimine muutus väga mõttetuks. Kui panin tagasi selle 90mm stocktoru, siis laadimisaeg lüheness 6,75 sek ja saab tankiga mängida. Mõnedel tankidel on stocktorud palju paremad.
50 100 on fantastiline tank kui oskad sellega mängida ning kõna alla tuleb ainult suur toru. Laadimisega harjub ära ning on isegi hea mõttepause saada. M4jaga sain rekordkahju 5800 kopikatega tehtud 90 mm relvaga, mulle meeldis see tank üliväga.
Tegin täna mängu kus sain 1120 XPd ja see andis ainult mastery 2 class :O Päris lõbus lahing oli, Saate näha kuidas end laadimise ajal kaitsta http://wotreplays.com/site/705217#self
Mu enda eesmärk on saada amx 50 100 tiimilahinguteks, eks näis kuidas temaga mängida on. Amx m4 ma grindin lühikese toruga läbi ära, sest mulle sobib sedasi rohkem. Kohati lähevad mängud hästi kus ma saan 5-6 võitu järjest ja siis saan samapalju kaotuseid tagasi. Aga üritan võimalikult viimasena surra.
Ja mina mõtlesin, et ma olen täielik äpu, et pole senini üle seitsme killi saanud! Jumal tänatud, et ka teistel see alati ei õnnestu. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Heh, mul on väga pikka aega 7 killi max olnud, ma pole eriti hea carryhard mängija, lihtsalt keskltläbi on mul üsna head tulemused. Muidugi arenguruumi on kõvasti. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Heh, mul on väga pikka aega 7 killi max olnud, ma pole eriti hea carryhard mängija, lihtsalt keskltläbi on mul üsna head tulemused. Muidugi arenguruumi on kõvasti.
Vaatasin järgi ja no mingi ime kombel 3 tükki selliseid
No krt, siis jääb ära, ilma premiumita kohe üldse ei viitsi Tiger I peale ronida.....
Huvitav, miks? Tiger I on väga nauditavaks tankiks buffitud. Grindi väärt
Antikrist kirjutas:
Sain siis enda elus esimese Radley-Waltersi
GG
Vaatasin järele, mul on ~15 200 lahingu peale 18 Radley-Waltersit, 8 Bölterit (kunagi anti 7 killi eest, ammu enne Radley't) ja 227 Top Gun'i. Seega iga 60 mängu kohta üks 6 või enama killiga mäng Eks see kogemuste kasvades tiheneb oluliselt.
No krt, siis jääb ära, ilma premiumita kohe üldse ei viitsi Tiger I peale ronida.....
Huvitav, miks? Tiger I on väga nauditavaks tankiks buffitud. Grindi väärt
Antikrist kirjutas:
Sain siis enda elus esimese Radley-Waltersi
GG
Vaatasin järele, mul on ~15 200 lahingu peale 18 Radley-Waltersit, 8 Bölterit (kunagi anti 7 killi eest, ammu enne Radley't) ja 227 Top Gun'i. Seega iga 60 mängu kohta üks 6 või enama killiga mäng Eks see kogemuste kasvades tiheneb oluliselt.
Tiger I võib hea olla, aga enne seda, paar väga jubedat tanki millega peab kõvasti piinlema :S
Kas need jaapanlased on tõesti nii sitad, et keegi ei kasuta neid?
T-54 kõige lõbusam ja OPm masin WoTis. Skilli on, siis saab selle igasuguseid imeasju korda saata. Endal oli selle WR ~300s mängus solodes 70%+ ja keskmine XP oli ka miskine 1200 kanti. Ise lasin esimesena 140 lahti, ei tule toru nimi meelde mida kasutama pidi selleks. Kõige kõrgema WN8ga aparaat oli.
Kui on sooviks teha palju kille siis tuleb selleks vastav masin valida. Näiteks kas Hetzer või su152. Masinal peab olema kiirust ja ülivõimas toru ja siis saab teha 8-9 killi. Mida kõrgem tier, seda rohkem on mängus õnn.
Ütleks just, et mida kõrgem on tier seda rohkem mängib rolli skill, kuna low tieris on hp/dmg/pen ratio nii paigast ära, et iga suvaline jorss võib sulle 1-2 hit panna kui õiges põõsas juhtub istuma ning seal ei loe armour mitte midagi pmst.
Vaatasin enda tanke: t10nega on rekord 8 killi E50M tankiga, t9saga on rekord 9 killi E50nega ja 8 killi IS8saga. Kõik kolm on kiire sõiduga masinad. Tier 10 võib samamoodi suur TDd põõsast medika naksti ära lasta.
Vot Burda medalist jäi mul kord õnne väheks. Viimase viienda artyga kiirustasin ja ta lasi mu ära. Nüüd Burdat ei saagi vist, ühel päeval oli mängus 5 artyt, kolm lasin ära aga teisteni ei jõudnud.
Vaatasin enda tanke: t10nega on rekord 8 killi E50M tankiga, t9saga on rekord 9 killi E50nega ja 8 killi IS8saga. Kõik kolm on kiire sõiduga masinad. Tier 10 võib samamoodi suur TDd põõsast medika naksti ära lasta.
Vot Burda medalist jäi mul kord õnne väheks. Viimase viienda artyga kiirustasin ja ta lasi mu ära. Nüüd Burdat ei saagi vist, ühel päeval oli mängus 5 artyt, kolm lasin ära aga teisteni ei jõudnud.
Selles tieris on puhtfüüsiliselt masinad üldse kõvasti suurtemate väärtustega ning see TD asukoht on ammuilma teada. Endal oli vist 11 vist rekord... või oli 12. Igatahes 10 killi mänge oli massiivselt ning põhimõtteliselt kõik olid kas tIX või tX peal tehtud.
Muidugi võid sa mingi kuue skillise crew kuskile Marderi või KV1S peale panna ja siis sinna herotama minna, aga see ei anna reaalselt nagu midagi, kuna enamus seal saavutatud skoorid tulevad pimedaid ja kurte lastes.
Üks küsimus selle Intuitsiooni perki kohta. Jag100 töötab see täitsa hästi, aga kas see töötab autoloaderite puhul ka ja kas vahetab terve salve mürsud välja või ainult selle mis torus on?
No saingi ikka AMX 50 100 M kätte. Ja ikka jälle Prokorofka mäe jalamil. Mulle see spot ikka meeldib
9 killi ning seega ka radley medal, oleks STA ka maha saanud siis oleks 10 saanud, kuid sellel hetkel olin ma juba õnnelik Ace badge üle ning seega jätsin STA teistele.
http://wotreplays.com/site/710944#prokhorovka-bluestar-amx_50_100
Tra see pole reaalne, et mingid tiimikaaslased lihtsalt lambist sind lasevad. Kuna korraks riivad ta tanki alguses, siis nutt lahti "Dont block asshole" jne. Ning järgneb lask tracki.
Tra see pole reaalne, et mingid tiimikaaslased lihtsalt lambist sind lasevad. Kuna korraks riivad ta tanki alguses, siis nutt lahti "Dont block asshole" jne. Ning järgneb lask tracki.
Selliseid idulasi väga palju
Vahepeal tore isegi saada üle pika aja t8-10 vahel võit 15:0
Eile õnnestus KV-1-le uus kahur peale saada. Win ratio on hetkel tõusnud ligi 15% (või isegi rohkem) ja k:d paranenud siiani 0,20 võrra (ja tõuseb hoogsalt).
Korraliku relva kasutamine annab siin mängus ikka kõvasti juurde.
Ei ole asi nii võimatu midagi, endal oli ka kuni 1500 mängu rating ikka väga halb, lihtsalt mängisin oma lõbuks ja skoor ei kottinud. Nüüd olen hakanud veits wikisid ja asju lugema, süvenenumalt mängima ja reiting tõuseb. Lihtsalt aega võtab, pead rohkem mängima. Raske see on, aga mitte võimatu, tean omast käest
viimati muutis t2ring 24.03.2014 17:46:37, muudetud 1 kord
Saad ikka, mul olid kunagi samasugused numbrid. Sul on skaalad kõik tõusvad, ju siis iga viimane mäng on parem. Võta ericu manual ette ja järgi seda.
Eile kobistasin ise ühe mängu ära, sain küll kõvasti sõimata, aga lähtusin mängus ainult ellujäämisele.
Juhend sai läbi loetud juba paar päeva tagasi,ega esimesed mängud said vist juba siis tehtud kui Wot üldse välja tuli.Siis sai küll pandud ikka jummala puusalt noh.Ma ei tea palju ma seda mängu ära visanud ja siis uuesti tagasi tömmanud mingi ajapärast.
Mitte ei istu see mäng,tahaks alati ronida köige esimesena kuhugi,aga alati saab tappa.Ei ole üldse püsivust ,et kuskil taga passida ja teha back upi.
Saad ikka, mul olid kunagi samasugused numbrid. Sul on skaalad kõik tõusvad, ju siis iga viimane mäng on parem. Võta ericu manual ette ja järgi seda.
Eile kobistasin ise ühe mängu ära, sain küll kõvasti sõimata, aga lähtusin mängus ainult ellujäämisele.
Olen tähele pannud et Prantsuse tankiga sõites saad suht tihti sõimata sest enamik mängijaid ei jaga ära kui habras prantsuse tank on. Mul on endal juhuseid olnud küll ja küll kus Siemkad sõimavad mind noobiks ja käsivad mul õppida oma tankiga mängimist kuid lõppkokkuvõttes olen ikkagi üksi kolme vastu mängu võitnud. Nad lihtsalt ei jaga välja et need pabertankid ei kõlba suure hurraaga peale lendamiseks vaid kui on rohkem kui üks vastane siis peab väga kaalutletult tegutsema, isegi kui see nõuab kusagil cämpimist. Lihtsalt mängu lõpptulemus sõltub sellest ning kõik otsused on teadlikult läbi viidud mis aga ei jõua nende aju tasemele.
Ja ZENKERile nii palju et sul on veel võimalus isegi Uunikumiks tõusta. Sul veel nii vähe mänge. Mina aga näiteks astusin ämbrisse sest avastasin statsid ja paremaks mängijaks muutumise alles 4500- 5000 mängu juures. Ja nüüd on ikka väga raske kerkida ja et asi veel keerulisem oleks, mõjuvad kaotuselained mulle rängalt. Lohutan ennast sellega et olen siiski parem kui 75-80 % mängijatest kindlasti ehk siis Siemkadest. See annabki mulle innustust edasi pürgimiseks
http://www.noobmeter.com/player/eu/_bluestar_/509679788/
PS. Mis on teie mõtted AMX 50 120 st? Mõtlen veel kas osta või mitte.
Ma ei osanud selles mängus midagi teha, vaatasin oma capi ringi ära ja ma ei suutnud arusaada kuhu läks jag100. Otsustasin siis magasini uuesti laadida ja läksin õnnepeale, sest jag100 oleks võinud mind kergelt ära lasta, aga vist camo skill aitas mul nähtamatuna püsida. Edasi oli kõik õnnemäng. Hea, et ma cäppima ei läinud, siis oleks jag100 kohe teadnud kus ma olen ja üle välja mõnusalt ära lasknud.
rSTO: Suur probleem on laadimine ka, kuna on õige hetk laadida ja mis siis saab kui just siis keegi tuleb peale. Autoloaderid on mulle nüüd täiesti uus maailm, alles nüüd võtsin prantsuse oma käsile. WT auf E100 vennad lähevad samamoodi selle laadimise õnge, taandumiseks ei jäeta viimast lasku alles. Aga amx 50 100 on äge pill, teen kohe mitu sada mängu temaga ja arendan meeskonda.
Ma olen siiani ikka aint sakslastele truuks jäänud:) Praaegu üritan oma tiger II siin midagi paremaks muuta aga ,ilma teise tornita on ta jube kergelt katki minema
Tiger 2 ei ole kerge tank. Kerge tank on KV 3, võimas toru, võimas armor. Võid Tiger 2 pooleli jätta ja teha kv3 ja siis kunagi hiljem kui on oskuseid rohkem, siis teed tiger 2 edasi.
Mulle ka väga meeldib AMX 50 100. Sellega onlihtsalt mõnikord keeruline mängida kui joppad halvale positsioonile. Laadimisega hakkasin juba ära harjuma ning vahepeal isegi üllatusin et juba salv täis Laadmine peab toimuma instinktidest lähtuvalt. On inimesi kes ei saagi seda käppa.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.