Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kakukeo
HV Guru
|
20.03.2014 00:01:02
China clone phones |
|
|
Kui paljudel on kokkupuude odavamate otsa kloonidega ?
St mitte androidil vaid Javal baseeruvate isenditega ?
Oman ise javal baseeruvat s3 koopiat ja sain läbi pika jamamise nüüd interneti tööle(wifi ja wap,gprs) on siis valikud.
Kas on neile java süsteemidele ka mingeid "ägedaid teemasi jms
Kindlasti võib kuulda palju kriitikat ja ega isegi fänna aga kuna meeldib puutekaga smsi saata siis odavalt 4.8" ekraaniga isend osta tundus suht asjalik.
Kui saaks natukene asisema menüü välimuse ja rohkem mänge telefoni, jääks vist üsnagi rahule. Fb-d ja muud asjad kannatab ära külastada.
|
|
Kommentaarid: 237 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
191 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raetsep
HV kasutaja
|
20.03.2014 12:20:23
|
|
|
Endal kokkupuude puudub, kuid arvestades, et uus normaalne android on võimalik saada suht võileivahinnaga tänapäeval, siis ei pea neid ka eriti mõistlikeks.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakukeo
HV Guru
|
20.03.2014 23:25:53
|
|
|
Raetsep kirjutas: |
Endal kokkupuude puudub, kuid arvestades, et uus normaalne android on võimalik saada suht võileivahinnaga tänapäeval, siis ei pea neid ka eriti mõistlikeks. |
Def. normaalne android Ma kasutasin pikka aega LG OPTIMUS L3 E400 2.3gingerbread androidiga ja mulle ei meeldinud.
ütlen ausalt,et kui saaks need ikoonid natukene normaalsemaks ning rohkem teemasi leiaks ning mänge, oleks minu jaoks asi piisav..
Jah, ma tean,et originaalile ta ei küündi 10% ka aga ma maksin ta hinnast ka pmst 10% originaalist ning telefoni jõudlust ei vaja niisuurt kui arvutil.
küsiks ikkagi,kas kellelgi mängude ja teemade suhtes on midagi aimata ?
Edit:minu isend on mtk toodang
emaplaat ütleb mtk5675
süsteem on Java 2.0
|
|
   |
191 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
21.03.2014 00:29:23
|
|
|
~10a tagasi Nokiatesse-SE-desse jõudnud javarakendused olid üks sitahunnik. Sama on paraku ka need hiina "kloonid", ükskõik kui "ägeda" teema sa sinna peale ajad. Mina isiklikult pean iga sellise tootmise kasvõi mõne sendiga toetamist kuriteoks Maa vastu.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakukeo
HV Guru
|
21.03.2014 01:19:13
|
|
|
Tean, kuid antud telefonil jällegi päris palju kasutuses androidil olevaid appe
mängud on androidi ripoff(tomcat,fruit ninja,angry birds)
fb,twitter,g-mail,wifi on tal samuti olemas.
os.välimus ise on 100% androidi ripoff ainult et nagu ikka, mitte väga usutav..
mina kasutan seda peamiselt telefonina,vahel ka mängud ja HV lugemine..
küsimus see,et tausta ja muud saan muuta aga menüü taga olev galaxy s3 võilille pilt häirib mind... selleks ka "teema vahetus", ei oska keegi midagi soovitada ?
|
|
   |
191 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.03.2014 12:47:49
|
|
|
rex kirjutas: |
~10a tagasi Nokiatesse-SE-desse jõudnud javarakendused olid üks sitahunnik. Sama on paraku ka need hiina "kloonid", ükskõik kui "ägeda" teema sa sinna peale ajad. Mina isiklikult pean iga sellise tootmise kasvõi mõne sendiga toetamist kuriteoks Maa vastu. |
Täiesti nõustun. Iga kord kui mingi java appiga ükskõik mis platvormil kokku puutun on probleemid garanteeritud. Eriti armastavad javat toppida igale poole just asiaadid
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
22.03.2014 13:24:36
|
|
|
Eriti armastavad javat Androidi (frontendi) arendajad. Kahju kohe Androidi kasutajatest kui "probleemid garanteeritud" on.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|