praegune kellaaeg 16.06.2025 19:34:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
brixxx
Lõuapoolik

|
20.03.2014 13:52:01
AutoHotKey script sound play, pause, resume, next, pervious ja stop |
|
|
Kuidas kirjutada skript kui tahad selliseid funktsioone teostada kui sound play, pause, resume, next, pervious ja stop, hetkel uurides olen leidnud ainult need skriptid, kus on kindel helifail valitud, tahaks üldised funktsioonid kirjutada. Minu kodu sülearvuti klavituuril, millel on need nupud küljes töötab automaatselt erinevate muusika programme kasutades need nupud. Aga töö arvutil ei ole heli nuppe, valjemaks, vaiksemaks ning mute funktsioonid sain tööle.
viimati muutis brixxx 20.03.2014 17:40:02, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
20.03.2014 16:15:46
|
|
|
Vastavate nuppudega klaver tööjuurde. Problem solved.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
20.03.2014 17:40:59
|
|
|
kuunar kirjutas: |
Vastavate nuppudega klaver tööjuurde. Problem solved. |
Aga peaks saama ka skripti kirjutada, kui juba on võimalik heli valjemaks, vaiksemaks ning mute peale lühiklahve luua.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.03.2014 11:47:10
|
|
|
Võtmesõna on keyboard scan codes, googelda mis nende klahvide scan code on ja proovi neid saata.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
21.03.2014 13:17:10
|
|
|
Oleneb mis progega sa tahad muusikat kuulata, näiteks WinAmp lubab ise omale hotKey programmeerida. See on tal Options - Preferences - Global Hotkeys all. Minu meelest on ka teistel playeritel selliseid võimalusi, WMP olen ka nagu kusagil sellist näinud.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
22.03.2014 11:35:06
|
|
|
andrusny kirjutas: |
Oleneb mis progega sa tahad muusikat kuulata, näiteks WinAmp lubab ise omale hotKey programmeerida. See on tal Options - Preferences - Global Hotkeys all. Minu meelest on ka teistel playeritel selliseid võimalusi, WMP olen ka nagu kusagil sellist näinud. |
Vaja on Spotifyle sellised funktsioonidele skriptid kirjutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno.K
HV vaatleja
|
22.03.2014 12:28:06
|
|
|
Alternatiivse lahendusvariandina võid Spotify puhul proovida "Toastify"-d, mis lisab Spotify'le global hotkeys ja toasti toetuse (toasti saab õnneks ühe nupuvajutusega välja lülitada). Global hotkeys tugi on mh ka play/pause, stop, next, pervious, vol up/down, mute jt funktsioonidel.
Programmi n-ö jalajälg on võrdlemisi väike: installituna suurus ~900 KB ja RAMi sööb ~10 MB.
Kui autohotkey'ga mürada ei viitsi, võid proovida.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
24.03.2014 12:12:07
|
|
|
Rauno.K kirjutas: |
Alternatiivse lahendusvariandina võid Spotify puhul proovida "Toastify"-d, mis lisab Spotify'le global hotkeys ja toasti toetuse (toasti saab õnneks ühe nupuvajutusega välja lülitada). Global hotkeys tugi on mh ka play/pause, stop, next, pervious, vol up/down, mute jt funktsioonidel.
Programmi n-ö jalajälg on võrdlemisi väike: installituna suurus ~900 KB ja RAMi sööb ~10 MB.
Kui autohotkey'ga mürada ei viitsi, võid proovida. |
Ilmselt proovin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
11.05.2014 11:39:30
|
|
|
AutoIT3'ga äkki lihtsam kui AutoHotkey'ga.. AHK rohkem mängude skriptimiseks
Au3'l on mustmiljon UDF'i (User Defined Functions) kust võib vajaliku funktsiooni juba valmiskirjutatuna leida. Windows Media Player'i kontrollimiseks mõeldud UDF eksisteerib kindlalt, on endal vaja läinud.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|