Nii igatahes läpaka tagant suure arvuti taha kolida... hmmm... väga kummaline tunne on ei oska nagu olla kuidagi. ennast tunnen väiksena
igatahes läheb bf-i allalaadimiseks _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Kas need kupongid mis on regadut amd lehel ja kood vastu saadud ei või kuidagimoodi kehtivust kaotada?
Aeguda ei tohiks, kuid alati on olemas võimalus, et see kood nö deaktiveeritakse, kui see kupong on kusagilt X kohast ostetud.
Kust nemad teavad kust see ostetud?
Olen nüüd natuke aega istunud 24 tollise molu taga mida enamus kiidavad... minu arvamus on, et võiks väiksem olla monitor. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Tundub, et tulevad päris asjalikud.
Lennukite ja kopterite osas võik olla ka strateegilisem. Ehk siis nii, et oleks kuskil kaardi kindlas kohas ja mitte iga tiimi baasis, et sünnid ja võtad.
Siis oleks vähemalt miski kontroll nende üle ja nende saamine vajab tiimi tööd. Aga see on jälle selline märg unenägu mida lihtsalt ei juhtu.
Paistab, et üks väga hea DLC tulemas. China Rising oli minu silmis täielik ebaõnnestumine, Second Assault oli väga hea, kuigi Metro mulle endiselt ei meeldi ning Firestorm kuidagi jamaks muudetud. Uued mapid tunduvad igati vinged olema, mõnusa troopilise olemisega ja oma mängustiili arvestades peaks mulle kenasti sobima.
Paistab, et isegi väikestviisi levolution jälle sisse pandud. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kuigi tunduvad väikesed mapid ja tavaliselt ka seesuguste väikeste (eriti veel kinniste) mapide suhtes kriitiline, siis mulle isegi need uued mapid tunduvad täitsa normaalsed ja hakkasid meeldima. Eks näis, kuidas reaalselt mängides tundub.
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.