Pikalt sai käes hoitud xbox 360 pulti ja nüüd siis mõned kuud juba uut one pulti.
ütleks et suurt erinevust pole.
titanfalli plaadiversioon sai tellitud. ehk kuu lõpuks kohal.
hetkel ainuke mäng mida pikalt kohe oodanud. eriti suureks läks tung peale beta lõppu.
Ostsin Titanfalli läbi USA ning hetkel tirib 10MBit ühenduse otsas 5% peal, maksma läks 43.28€ _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
oleneb kätest ka. xboxi puldid on kobakamad ja toetuvad kätele samas kui ps pulte tuleb enamasti näppudega kinni hoida.
mul on suhteliselt suured käed ja ps pulte vähegi pikema mängimise ajal käes hoides saab päris ebameeldiva lihasvalu. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
one pult on parem ikka kui 360 pult, x360 pult väsitab mul käed pika peale ära,xone pole veel väga pikalt mänginud,aga siiani sobib mulle kõige rohkem ps4 pult siiani mugavam pult millega mänginud olen _________________
Kuidas hindate, kas tasuks one praegu ära osta, või pigem gramm oodata? Ei mõtlegi otseselt hinnamuutust, vaid uute mudelitega kaasnevate lastehaiguste teemat (ja vb featuuride lisandumist). Mäletan, et x360 olid igasugu hädad, mis mingi hetk likvideeriti.
Vigu ei ole, pigem softipõhised puudujäägid mis tulevikus uuendustega parandatakse. Funktsionaalsust pean silmas. Aga seepärast ostmata küll ei tasuks jätta. Kõik mis olemas töötab hästi.
Ma ei räägigi sellest. X360 oli esimeste mudelitega teema, et kraapis plaate, xenonitega surid lihtsalt rrodi kätte jne. Aga no kui hetkel kõik toimib, siis on tore.
Vabandan, et ei ole teemaarendusega kursis aga mulle jäi kuskilt silma... oli vist IGN news?
Et Xbox One lasti PS4 hinnapeale? Ainult USA-s ilmselt aga okei.
UK sai vist ka odavama hinna plus titanfalli kaasa?
Ega eestis vist lähiajal ei ole miskit paremat hinda loota kui see 569 vms euronicis? _________________ Aita suve, söö lund!
maitse asi aga ma ise ei riskiks ja ei rikinud ka kusgilt väljamaalt tellimisega.
tegemist siiski alles väljatulnud süsteemiga, millel kõik purunemise ohud olemas.
piisab kui lugeda PS4 foorumit, kus pultide kummide kulumine tekitas kohe lisakulu neile, kes kaugele tagasisaatmisega tegeleda ei tahtnud/viitsinud.
eestis ostetud puldid minu teada vahetatakse kõik garantiikorras välja.
hetkel veel ei tundu olevat odav.
E:Kuskil on indlasti juba 100x küsitud aga kuidas selle UK voolujuhtme ja adapteriga on? Mida siin kasutamiseks vaja on?
hetkel veel ei tundu olevat odav.
E:Kuskil on indlasti juba 100x küsitud aga kuidas selle UK voolujuhtme ja adapteriga on? Mida siin kasutamiseks vaja on?
Interneti gameplays oli näha ,et tennise mängus näitab millal tuleb lüüa ja kust poolt. Ma loodan ,et seda on võimalik kinni panna või kaob hiljem ära.[/youtube]
We’ll have much more to share at a local level towards the end of April, so stay tuned. In the meantime, the confirmed additional launch markets for September include:
• Argentina
• Belgium
• Chile
• Colombia
• Czech Republic
• Denmark
• Finland
• Greece
• Hungary
• India
• Israel
• Japan
• Korea
• Netherlands
• Norway
• Poland
• Portugal
• Russia
• Saudi Arabia
• Singapore
• Slovakia
• South Africa
• Sweden
• Switzerland
• Turkey
• UAE
WTF. MS on täitsa lolliks läinud. Neil ei ole lootustki Sony vastu, boxid koguvad tolmu, aga nemad tõlgivad "youtube manuali" soome keelde.
We’ll have much more to share at a local level towards the end of April, so stay tuned. In the meantime, the confirmed additional launch markets for September include:
• Argentina
• Belgium
• Chile
• Colombia
• Czech Republic
• Denmark
• Finland
• Greece
• Hungary
• India
• Israel
• Japan
• Korea
• Netherlands
• Norway
• Poland
• Portugal
• Russia
• Saudi Arabia
• Singapore
• Slovakia
• South Africa
• Sweden
• Switzerland
• Turkey
• UAE
WTF. MS on täitsa lolliks läinud. Neil ei ole lootustki Sony vastu, boxid koguvad tolmu, aga nemad tõlgivad "youtube manuali" soome keelde.
Miks MS ei too ennem sept. oma konsoole mujale??? Neil on kuhjaga neid konsoole USAs üle aga Euroopase nad ei too.
Sonyi konsoole müüakse 48. riigis, MS konsoole 13. riigis. Uskumatu!
[...] boxid koguvad tolmu, aga nemad tõlgivad "youtube manuali" soome keelde.
Tegelikult ei ole ju otseselt vaja midagi tõlkida ega teha, kõik saaks X360 pealt üle tuua ja One jaoks kohandada. Sony tegi nii PS4 puhul. Sain aru, et see viivitus on pigem sellest, et kinect voice support kõikidesse nende riikide keeltesse toimima panna. Seepärast oli ka algne reliis ainult 13 riigis, nad ei tahtnud poolikut toodet poelettidele visata vaid täisfunktsionaalset, sealhulgas 100% töötav kinect. Eks seal ole ka mingid juriidilised klauslid mille kordaajamine igas riigis on, nagu ikka, väga aeganõudev.
Infoks: http://lucasassis.com/ _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.