praegune kellaaeg 20.06.2025 00:43:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zwky
HV vaatleja
|
17.03.2014 16:59:02
Kodune wifi android telefonis. |
|
|
Tere
Mure selline - ühendasin kodus telefoni (Moto G) kodus oleva wifiga. Esialgu oli kõik hästi ja töötas sujuvalt. Ühel hetkel hakkas aga probleem pihta. Telefon näitab, et on wifiga ühenduses. Pulgad on põhjas, aga interneti ei ole. Olen mitu korda proovinud uuesti parooli panna, ruuteritele restarti teha, mitu minutit ruuterist juhe väljas ja siis uuesti jne. Ikka sama jama. Ilusti ütleb, et on ühenduses, aga netti pole. Milles võib asi olla?
Üks väike detail on, aga ma ei tahaks uskuda, et selles asi. Internet tuleb kodus ühte ruuterisse, mis ei oma wifi võimalusi. See ruuter on omakorda ühendatud teise ruuteriga, millel on wifi võimalus. Arvutil ilusasti nett on olemas ja telefonil oli ka alguses, seega ma ei tahaks uskuda, et asi selles...
Kas kellelegi on olnud sama probleemi ja oskab pakkuda lahendust?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
17.03.2014 22:12:49
|
|
|
tee telefonile ka restart.
_________________ |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
zwky
HV vaatleja
|
17.03.2014 22:15:34
|
|
|
Kahjuks ei aidanud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|