esimesed muljed käes siis - paar lahingut tehtud ja hetkel tundub väga attraktiivne. homme aega pikemalt müdistada, siis teen paar tunnikest. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Sai eile ära proovitud.
Mäng jooksis kenasti ja mis kõige olulisem - jäi sisse tunne, et tahaks veel ja veel.
Need suured robotid võiks tiba võimsamad olla ja kauem vastu pidada.
Kas Beta läheb mingi aeg lukku kui täisversioon välja tuleb?
Beta sai just läbi. Sai oma 15h pandud sinna 100+ matchi. Need burn kaardid annavad ikka omajagu juurde mängule..iga mäng tuleb parajalt ettearvamatu, nii enda kui vastaste poolt vaadates..igaljuhul jääb fulli ootama
Kas SP pole plaanis lisada ka, MP on minusugusele harrastajale suht raske, nagunii 10a poisikesed on just need, kes mind hetk tagasi ära killisid korduvalt
Mängus endas graafika suht OK ning framerate ka hea, aga nägude inimeste, eriti nägude graafika on küll suht aegunud. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Veel vara öelda aga tundub, et Euronicsi omad peale Tallinna peavad jälle uue nädala algust ootama..
E: Soomes tõsteti mängud juba eile hommikul välja ostmiseks, paistab, et Eestis ei tähenda sõna "release day" midagi või siis jaguneb riik kaheks. Tallinna ja muu vahel.
loodan vähemalt teisipäeval pärnu euronicsist selle eeltellimise kätte saada,aga võibolla ei jõuta selleks ajaks ka siis jääb reedeks _________________
Eile umbes neli tundi tehtud. Kõik on väga sujuv ja mõnus, jään hinnangu 7/10 juurde. Pikemalt tüütab kindlasti ära, kuid võrreldes Battlefield 4 ja Call of Duty Ghostsi multiplayeriga on Titanfall oluliselt parem Battlefieldis on muidugi rohkelt erinevaid masinaid ja majade lammutamine, millest Titanfallis jääb puudu. Üldiselt tegelikult ma ei ole kunagi väga multiplayerit mänginud ja eelistanud single playerit. X1 on seda vaikselt muutmas - Titanfall, Battlefield 4 ja Forza 5.
kuid võrreldes Battlefield 4 ja Call of Duty Ghostsi multiplayeriga on Titanfall oluliselt parem
mmmm julged sõnad.... kuna mulle peale beta proovimist Titanfall midagi uut ei pakkunud ja ostma täishinnaga ei kutsunud siis äkki seletaksid mulle miks ta parem on, ehk mu arvamus muutub
Endal ainult probleemid Titanfall:ga see tööle saada..kõik jookseb aina kinni..kas lihstalt ei hakka streamima..ei liigu lõpuni välja seal valikutes ja viskab tagasi, küll ei saa puldist enam konsooli kinni panna..force shutdown aitab või ei lase enam mängu menüüs sisse logida..konsoolile restart aitab ainult.
kuid võrreldes Battlefield 4 ja Call of Duty Ghostsi multiplayeriga on Titanfall oluliselt parem
mmmm julged sõnad.... kuna mulle peale beta proovimist Titanfall midagi uut ei pakkunud ja ostma täishinnaga ei kutsunud siis äkki seletaksid mulle miks ta parem on, ehk mu arvamus muutub
See on minu arvamus Miks mulle rohkem Titanfall meeldib on mängulisus. Battlefieldis on minul, kui algajal multiplayeril, suhteliselt raske vastaseid tabada... Titanfall on rohkem mängulisem (loe arcade ) Muidugi Battlefield 4 on omad plussid, Ghost istub mulle aga kõige vähem.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.