Sai siis ka Mehhikos shoppamas käidud (tava versiooni valisin), ning nüüd siis eellaadimine käimas. Kui mu vanaraua peal see käima ei lähe, siis saan vast raha tagasi küsida Kuigi, kui jutte uskuda, siis peaksin min. nõuetele vastama
Will see.
Mängul hoverdades näitab, et 13 Märts 01:00 AM. Oletan, et see on meie aja järgi mitte GMT vms. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Nonii. Sai ka siis mehhiko poodi külastatud ja võetud Digital Deluxe versioon Season Passiga. Ümber arvutades tuleb välja, et siis 27 eurot on põhimäng ja 5 eurot on Season Pass, mis tundub naeruväärselt odav summa olema seaon passi eest.
Igatahes praegu preloadib juba (seda rekord kiirustel, kuna mu 12/1 Elioniga näitab origin mulle kiiruseks 2.8 MB/sec, mis peaks olema võimatu). Kas need kellel juba preloaditud saavad öelda, kas mäng võtab lõpuks tõesti 50GB ruumi või ikka vähem?
Homme saab siis mängida. Siit tekib veel üks küsimus...kas saame ehk kuskil TSis kokku ja mängime koos või tahetakse pigem lone wolfida?
Sai siis hommikul, enne tööle minekut paar raundi tehtud. Esmamulje on muidugi hea, kuna ise pole suurem asi FPS-ide mängija (va. Borderlands), siis see oli uus ja huvitav kogemus. Eks hiljem oskab rohkem muljetada, kuid seniks, 28 eurot, well spent
Tahtsin ka hommikul proovida aga ennäe, surus mulle treeningu peale ja kui selle ära sain tehtud, pidin juba tööle sõitma, niiet eks pärast tööd proovib.
Kel huvi võib astuda läbi TSist mis mul allkirjas, olen Titanfall kanalis (seda siis alles pärast 17:00).
Proovisin, kas sellel saab kuidagi rohkem fpsi ka kätte kui 60?
lülita vsync välja _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Tra, mida värki. Proovisin veits ja kohe hoobilt mingid häkkerid mängus
Muidu täitsa tip-top kui uue matchi leidsin. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.