Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui tihti teha HV serveris wipe? |
Iga 1 nädala tagant |
|
19% |
[ 26 ] |
Iga 2 nädala tagant |
|
12% |
[ 17 ] |
Iga 3 nädala tagant |
|
7% |
[ 10 ] |
Iga kuu tagant |
|
31% |
[ 43 ] |
Mitte kunagi |
|
28% |
[ 39 ] |
|
hääli kokku : 135 |
|
autor |
|
lahma
HV vaatleja
|
13.03.2014 15:49:16
|
|
|
Sa Tatikas mõtle järgmine kord ikka hästi järele ennem, kui teisi ajuklounideks hakkad sõimama!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.03.2014 16:41:57
|
|
|
lahma kirjutas: |
Sa Tatikas mõtle järgmine kord ikka hästi järele ennem, kui teisi ajuklounideks hakkad sõimama! |
Võta rahulikult nüüd. Saada talle email või PM kui mingi isiklik viha on, ei pea foorumit läbustama.
Admin teeb wipe siis kui vaja / heaks arvab ja kui Sulle ei sobi siis on see Sinu mitte Tema viga.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
13.03.2014 17:14:06
|
|
|
lahma kirjutas: |
Sa Tatikas mõtle järgmine kord ikka hästi järele ennem, kui teisi ajuklounideks hakkad sõimama! |
Mõtle natuke keda sa sõimad, tema on jumal ja kuningas, see on tema server. Sa pead siin serveris teda kummardama ja austama tema tegusid. Mine tee endale ise server või mine kuhugi mujale kui ei meeldi.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
13.03.2014 17:20:07
|
|
|
Shorty kirjutas: |
Remove oleks pidanud peale seda wipe töötama kuid ei funka...mis seis sellega on ? :/
Ja kui uus patch kohe kohe uksele koputab siis kas tuleb peale seda samuti koheselt wipe ikkagi või mis ? |
Hetkeseisuga pole plaanis uue patchi saabudes wipe teha.
Remove tooliga on lugu sedasorti, et lasti pluginale uuendus välja ning lubati, et on ära parandatud, kuid nagu välja tuleb, ei tööta ta endiselt.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
lahma
HV vaatleja
|
13.03.2014 17:49:05
|
|
|
Mr.Killer tahtis, et postitaks selle kuna tal endal pole kontot siin.
Mr.Killer: võta block maha
george.w.bush is now Away.
Mr.Killer: palun
Mr.Killer: kuule tead ma näen et ajad paska mulle selle et paned kivi alla magamiskoti
Mr.Killer: proovisin ei saa sinna kuhugile panna ja proovisin mitmeid kohtasid
Mr.Killer: taga nüüd räägi kuidas sa said koos jackiga sinna üles ilma trepita ja sul olid asjad kõik peal ainuke viis tp muud võimalust seal ei ole
george.w.bush is now playing Rust. Click here to join.
Mr.Killer: kuule palun võta maha ban
george.w.bush: Sa tõsiselt palud sellist asja pärast seda, mida sa mulle siin vahepeal saatnud oled?
Mr.Killer: kuule kasva suureks ja võta ban maha kurat 3 korda juba palunud
Mr.Killer: mis sul viga on
george.w.bush: Ma tulen töölt koju ja mingi alusetu laim ja süüdistamine vahib mulle vastu, väga ei tekita tuju sulle vastu tulla
Mr.Killer: nu aga näita siis kuidas sa maja sinna ehitasid ma hitleriga ka rääkisin juba 1 kuu ei saa end kivi sisse gbugida saad kohe surma ä
Mr.Killer: kas sa oled loll või mis ma ytlesin et käisin koha peal ja proovisin mina ei saanud kuidas sina said
Mr.Killer: ma pole midagi laimanud ega süüdistanud
george.w.bush: See, et sina ei suuda, tähendab kohe, et minul ei saanud see õnnestuda?
george.w.bush: Palun näita mulle ette mõni admini tööriist, millega saab kivide sisse minna, ma prooviks meeleldi järgi
Mr.Killer: näita mulle kus ma sind süüdistan täna ütle palun ma ainult ütlesin et mina ei saanud
Mr.Killer: kus ma süüdistan ja laiman mina sellist teksti siin ei näe ma teen sellest koopia ja panen HV forumi ja küsin siis teiste arvamust
george.w.bush: HV foorumis juba ammu olemas
Mr.Killer: kas ma lasimasin sind täna ja süüdistasin
Mr.Killer: ei laimanud ega süüdistanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.03.2014 17:54:54
|
|
|
Suht hea suhtumine ikka:
"Ooo ma olen kolm korda palunud, võta ban maha nüüd."
"Oo, ma pole sind TÄNA laimanud ega süüdistanud, kõik muud korrad unusta ära"
Täiesti lamp ikka, müts maha adminni ees kes selliseid vendi serverist eemale hoiab.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
13.03.2014 17:57:54
|
|
|
Mr.Killeri isiksuse kohta on kirjas minu SELLEL postitusel
HV foorumi poolt on küll roppused tsenseeritud, kuid aimu saab endiselt ning küsijatele võin tsenseerimata versiooni saata.
viimati muutis pohmakas, 13.03.2014 18:58:49, muudetud 1 kord |
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
13.03.2014 18:02:34
|
|
|
Ja mida me siit peaks välja lugema?
Et üks inimene ei suuda end kivi sisse bugida?
See, et tal chat ban pean oli on täitsa normaalne arvetades et ma tean mis jutt enne seda tuli.
Olen ise ka selles samas serveris admin ja võin täitsa julgelt öelda, et JAH seal kivi sees on trepp ja EI adminidel pole võimalust mingite eritööriistadega end kivi sisse suruda. Kõige ligilähedasem asi on teleport aga sellega sa maandud kivi peal mitte sees.
Ma olen siiani suht vait olnud aga mul ka viskab üle, et ma pole natuke aega mänginud ja tulen siia, et teada saada mida uut juhtunud ning pean alguses läbi kaevandama kilomeeter läbu laimu. Teiseks ajab lõpuks närvi see, et pidevalt süüdistatakse admine millegis. Me oleme kurat mitu kuud järjest hoidnud serverit üleval (kusjuures omast taskust, mitte sentigi ei ole palunud toetust) ja oleme pidevalt kuulanud oma mängijaskonda kui midagi huvitavat või head on soovitatud. Teised kes halasid uhkelt, et sitt server ja sitad adminid, neile soovitasime oma serverit teha ja tehtigi...mis sellest nüüdseks saanud on? Meie server ikka üleval ja aktiivse mängijaskonnaga...nende serveritest osad on üleval aga seal varitseb täielik tühjus. Niiet vast midagi me teeme õigesti.
Ja jõuan ma ikka ja veel sama sõnumini mis varemgi. Kui on midagi tarka öelda siis öelge ja me võtame kuulda teid. Võite ka kritiseerida ja kuulame ka selle ära ning võtame arvesse. Aga lihtlabane sõim, hala ja ülbitsemine ei käi produktiivse kritiseerimise alla.
Need, kes tunnevad ennast praegu nende ülbitsejate ja halajatena ära, kellele kunagi midagi ei meeldi ja admine ei usalda. Minge minema ja tehke oma server ning majandage seda nagu tahate.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
14.03.2014 20:21:34
|
|
|
Nendest tüüpidest ei tasu välja teha, kes ei taipa, mis on alpha toode. Aga servut hoidke ikka, pole veel ajapuudusel soetada mängu, tahan varsti ka proovida.
Võiks esimeses postituses ka olla alternatiiv link lisaks ametlikule müügile, ei mäleta ja tüütu on lapata lehekülgi, et leida mängu teisi müüjaid ehk linke.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
15.03.2014 16:25:47
|
|
|
Tänud! Mäng olemas, ja õhtul siis süüvin.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
16.03.2014 00:26:35
|
|
|
Kes tiimi võtab, võib lisada zlangemon
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
MightyO
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
17.03.2014 08:18:42
|
|
|
Kas tegelase jätmine oma majja metallukse taha ei garanteeri ellujäämise? Selles suhtes on kurb kui paar abivalmis kutti jagasid nänni ja seegi läinud. Mida pean tegema, et selline üllatus teinekord ei tuleks?
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZuluXE
Kreisi kasutaja

|
17.03.2014 09:10:41
|
|
|
FD, pead majale parema asukoha leidma, seest labürindiks tegema, metalluksi täis panema, nn "varandusekambri" kavalamasse tuppa paigutama.
Uuri youtube'st kuidas griefimine üldse välja näeb. Saad aimu, kuidas seda vältida.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
18.03.2014 16:12:42
|
|
|
Lasin teemasse uue küsitluse panna
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
18.03.2014 22:31:42
|
|
|
Iga päev võiks teha.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
18.03.2014 22:53:20
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
Iga päev võiks teha.  |
Miks?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
18.03.2014 23:02:13
|
|
|
Siis ollakse tõsiselt ja 24h mängus, et midagi saavutada enne kui wipe tuleb. Tegelikult oli see nali, vastasin "kord kuus".
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
18.03.2014 23:23:54
|
|
|
Olen üllatunud, et hetkeseisuga on üsnagi võrdväärselt teiste variantidega hääli "mitte kunagi" valikul. Sellise variandi lasin küsitlusse puhtalt huvi pärast panna - mäng ise on nii toores, et see oleks üsnagi võimatu.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
19.03.2014 11:31:07
|
|
|
pohmakas, kirjutas: |
Olen üllatunud, et hetkeseisuga on üsnagi võrdväärselt teiste variantidega hääli "mitte kunagi" valikul. Sellise variandi lasin küsitlusse puhtalt huvi pärast panna - mäng ise on nii toores, et see oleks üsnagi võimatu. |
Ega isegi kui mäng kunagi ka full final versioonina välja tuleb, siis kahtlen kas saab minna never wipe peale, kuna ma ei kujuta ette mis ja kui palju sisu nad peavad lisama, et selline olukord saavutada.
Hetkeseisuga arvan, et parim lahendus oleks 2 nädala tagant, kuna kuu aega pole mängus järjest midagi teha, pärast 2 nädalat mängu on sul kõik olemas ja kõik on kõigi poolt läbi-lõhki reiditud ja ümber kolitud, et hakkab juba mäng lagima sellepärast, et liiga palju objekte on.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
19.03.2014 12:53:37
|
|
|
Pikema perioodiga wipe on siis võimalik kui mängu arendajad suudavad välja töötada korraliku mahajäetud maja lagunemise. Kui maja on reiditud ja inimene kes selle ehitas pole 2 päeva jooksul sinna uusi detaile lisanud (näiteks uut ust või seina pannud) siis võiks automaatselt see maja kaduda. Praegusel hetkel jääb tohutu hulk poollagunenud ehitisi kaardile seisma ja ei lagune täielikult lühemal perioodil ära. Aga eks need probleemid olegi sellepärast ,et mäng alles poolik. Loodetavasti tulevikus tuleb ka uusi võimalusi maja kindlustamiseks sest praegune süsteem kus pead maja ümber hunniku pillareid toppima (tekitab jällegi hulgaliselt lisadetaile mapile) ,et keegi ei saaks sulle treppi maja kõrvale ehitada on jabur.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
19.03.2014 15:06:08
|
|
|
Imo on ka kaks nädalat üsnagi mõistlik aeg. Praegu nädal wipest möödas ning mängijatel pole muud teha, kui kaljude pealt kaugust hüpata..
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
19.03.2014 15:26:52
|
|
|
Ja mida see wipe siis huvitavat kaasa toob? Hakkame otsast peale sama 5x5 maja ehitama ja 2 ringi vundamente paigutama pillarite jaoks? Või loodame et peale wipe hakkame kastidest midagi uut ja huvitavat leidma? Siis kui server vajab jõudluse vähenemise tõttu wipe siis on arusaadav ,et see on vajalik aga muudel asjaoludel on see mõttetu kuna pole kellelgi takistatud uue kohapeale maja ehitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
19.03.2014 15:46:26
|
|
|
Poole aasta pärast vast tasub mängu uuesti proovida, nüüd juba kuu aega pausi olnud.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|