skyhigh, ilmselt puuteekraani teema.
Endal oli ka Nokia'ga sama teema, ei tahtnud reageerida suvalistel hetkedel ja lõpuks ei reageerinud üldse enam. Vahepeal aitas sisse-välja lülitamine, aga pärast enam mitte.
Viimasena nimetatud probleemiga juba korra käis garantiis, ju tuleb uuesti viia, kuigi olen selle suhtes totaalselt umbusklik.
Ära ole, kui 3 korda asjatult käidud, võid järgmisel korral tagasi ostmist nõuda.
Parandamine, ümbervahetamine, tagasiost. Seaduse silmis võivad nad pakkuda enne sama toodet (uut), kui annavad raha tagasi :/
Tuttav ka juba vist 2x käinud 1020'ga garantiis. Nokia smart cam. vms ei tööta/teeb imelikke pilte. Lastakse aga rõõmuga uus soft peale ja "korras". Aga ei ole... Mõttetu jebimine.
Esindusest telefoni tagasi andes öeldi, et tehti küljelülitite vahetus. Tunduvad ikka kole nirud osad olema, kui paari nädala pärast taas jukerdama hakkavad ning kuu pärast enam üldse ei reageeri.
Tutikas 520 sattus näppu. Mikrofon helistades lihtsalt ei tööta. Mina teisi kuulen, teised mind ei kuule. Samas häälsõnumit salvestades toimib ideaalselt. Käis juba esinduseski. Väidetavalt tehti midagi tarkvaraga, aga no testida keegi ju ei viitsi.
Kas seadetes võib midagi nii ära sättida, et mikrofon ei tööta kõne ajal? _________________ Arbeit macht frei.
Tutikas 520 sattus näppu. Mikrofon helistades lihtsalt ei tööta. Mina teisi kuulen, teised mind ei kuule. Samas häälsõnumit salvestades toimib ideaalselt. Käis juba esinduseski. Väidetavalt tehti midagi tarkvaraga, aga no testida keegi ju ei viitsi.
Kas seadetes võib midagi nii ära sättida, et mikrofon ei tööta kõne ajal?
Kui igakord sama asi, siis see võib-olla pole probleem, aga helistades on võimalik vajutada kas mingi hääletu nuppu vms, mis mikrofoni välja lülitab. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Naljakas juhtum, mul endal on 5 asja taustaks (alustades Battery ja Facebookiga).
Ju seal midagi lolliks läks, peale mõnda aega aku tagant ära olemist ja hiljem uuesti täis laadimist läks nagu korda. _________________ Jogani pogani pooh
see aku asi on imelik see battery näitab kui palju tarbib ka graafikuna ja mõni öö toimetab midagi 0.6 % tunnis teine öö 0.16% mis toimetab seda ju ei tea aga setingud on samad.
Nagu ma aru saan, siis Eesti lihtsurelikele pole seedaval Nokia Music+ jah?
kui kontod näiteks UK-sse teed, siis on
edit: lugesin valesti. Music+ kohta ei oska öelda _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
viimati muutis striker13 17.03.2014 21:51:39, muudetud 1 kord
Mis see music+ mulle juurde muidu annaks? _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
Kas kellelgi on veel esinenud sellist juhtumit, et telefon lihtsalt ei lase helistada? Kõik muud funktsioonid toimivad korralikult aga kui avan telefoniraamatu, valin isiku nime, kellele helistada ning telefon hakkab numbrit valima, tuleb ette kiri, et kõne lõpetatud ja kõik. Vahepeal töötab telefon korralikult. Proovitud restarte jne aga sellist olukorda esineb aina enam. Mõtlesin, et vb asi levis aga kogu aeg on 3,5g levi põhjas ning asun õues, mitte kusagil keldris. Telefoniks Nokia Lumia 620.
Kas kellelgi on veel esinenud sellist juhtumit, et telefon lihtsalt ei lase helistada? Kõik muud funktsioonid toimivad korralikult aga kui avan telefoniraamatu, valin isiku nime, kellele helistada ning telefon hakkab numbrit valima, tuleb ette kiri, et kõne lõpetatud ja kõik. Vahepeal töötab telefon korralikult. Proovitud restarte jne aga sellist olukorda esineb aina enam. Mõtlesin, et vb asi levis aga kogu aeg on 3,5g levi põhjas ning asun õues, mitte kusagil keldris. Telefoniks Nokia Lumia 620.
Ma mõtlen, siis mul vist naisel tegi 820 midagi sarnast peale mingite updatede pealelaskmist.
Tegi mingihetk formati telefonile ja käib nagu kellavärk siiani... _________________ Jogani pogani pooh
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.