praegune kellaaeg 18.06.2025 14:44:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kuripaha
HV kasutaja

|
12.03.2014 17:24:06
Probleem WD Black 1TB serveri ketastega |
|
|
Ehk oskab keegi anda nõu.
Mul on 6x WD1002FBYS ketast mis käituvad kõik ühtemoodi ehk BIOS näitab neid kuigi ketta suuruseks näitab 0mb. Samas windows (7 ultimate) neid ei näe.
Arvuti käivitades hakkab ketas ka tööle kuid lülitab siis mingi minuti jooksul end välja. Ma olen proovinud igasuguseid nippe mida netist olen leidnud ja tulemus ikka 0 . Viisin kettad ka ühte Tartu arvuti firmasse kus neid samamoodi tööle ei saadud.
Nad ütlesid, et peaks proovima neid kettaid mõnes serveri arvutis et äkki siis saab toimima ja saab teha formati. Nad arvasid veel, et kõigil ketastel on vist korraga firmware lolliks mingil moel läinud ja seetõttu ei saa nendega tava arvutiga kontakti.
Kas on kedagi või siis kasvõi mõnd firmat kes oskaks (Tartus) need kettad töökorda uuesti seada?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuripaha
HV kasutaja

|
12.03.2014 22:22:47
|
|
|
WD utility ei näe neid st ma olen selle utility küll alla laadinud aga tolku pole kuna ei oska neid omavahel kokku viia.... aga kui oled nõus katsetama siis võin homme mõne sinu kätte tuua....
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|