Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist panka eelistad? |
Swedbank |
|
34% |
[ 17 ] |
SEB Pank |
|
20% |
[ 10 ] |
LHV |
|
36% |
[ 18 ] |
Luminor |
|
0% |
[ 0 ] |
Coop |
|
6% |
[ 3 ] |
Holm Bank |
|
0% |
[ 0 ] |
Bigbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Inbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Mõni muu pank |
|
2% |
[ 1 ] |
|
hääli kokku : 49 |
|
autor |
|
Renka
HV Guru

|
12.03.2014 22:57:03
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Renka kirjutas: |
Elementaarne turvalisus, et limiiti ei saa muuta sama kanali kaudu mille kaudu teenust kasutad  |
ei ole elementaarne, kuna sula masinas sa ei saa neti limiiti muuta
Ja ma olen seda ammusest ajast imestanud, et kui ma kasutan ainult ID-kaardiga neti panga tarbeks, siis mis see panga peed torgib, mida ma oma konto ja rahaga teen.
Ja muidugi millal. |
ATM ei ole mingit pidi turvaline kanal kuskaudu sa üldse peaks saama limiite muuta ju
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
12.03.2014 22:57:18
|
|
|
See oli ka üks põhjustest miks ma kunagi SEB-i läksin, ise tean mida oma asjadega teen.
Muidugi ka see, et kõik maksed on tasuta, mis hakkasid oma pead Swedis tõstma ca 8-9a tagasi.
Elementaarne turvalisus, et limiiti ei saa muuta sama kanali kaudu mille kaudu teenust kasutad  |
ei ole elementaarne, kuna sula masinas sa ei saa neti limiiti muuta
Ja ma olen seda ammusest ajast imestanud, et kui ma kasutan ainult ID-kaardiga neti panga tarbeks, siis mis see panga peed torgib, mida ma oma konto ja rahaga teen.
Ja muidugi millal. |
ATM ei ole mingit pidi turvaline kanal kuskaudu sa üldse peaks saama limiite muuta ju  |
ID-kaart on turvaliseim isikutuvastus, kuid see ei koti Swedi, tema ikka muretesb kunde heaolu üle, muidugi
viimati muutis WäntWõll 12.03.2014 23:00:04, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
12.03.2014 22:59:11
|
|
|
See oli ka üks põhjustest miks ma Kunagi SEB-i läksin, ise tean mida oma asjadega teen.
Muidugi ka see, et kõik maksed on tasuta, mis hakkasid oma pead Swedis tõstma ca 8-9a tagasi. |
SEBs sa ei saa samuti ju netipanga limiite muuta netipangas
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.03.2014 23:03:02
|
|
|
Novot, ma saatsin SEB-i juba aastaid tagasi pikalt, aga Swedi ei saa, kuna seal on see pensionisammas, mida nad ära ka kinkida ei luba.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
12.03.2014 23:03:05
|
|
|
Mõni aeg tagasi veel sai, täna ei tea tõesti.
Imelik on veel see et Swed tuvastab isku Mobiil-ID-ga ja ikka pead minema tädile kuskil putkas nägu näitama.
Müstika 2014a, turvalisi lahendusi ja innovatsiooni on jalaga segada aga ikka pead seiklema ja sõltuma kellestki või millestki elementaarsete toimingute tarbeks.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
12.03.2014 23:05:54
|
|
|
Imelik on veel see et Swed tuvastab isku Mobiil-ID-ga ja ikka pead minema tädile kuskil putkas nägu näitama.
Müstika 2014a, turvalisi lahendusi ja innovatsiooni on jalaga segada aga ikka pead seiklema ja sõltuma kellestki või millestki elementaarsete toimingute tarbeks. |
Ainult pangas saad muuta netipanga limiite. Ja minuteada ei ole see asi mittekunagi vastupidiselt toiminud - ei Swedis ega SEBs.
Mis põhjusel sa Swedis nägu näitama pead minema? Mis toimingu peale?
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.03.2014 23:08:50
|
|
|
Müstika 2014a, turvalisi lahendusi ja innovatsiooni on jalaga segada aga ikka pead seiklema ja sõltuma kellestki või millestki elementaarsete toimingute tarbeks. |
Helistasin Skypega neile, üritasin moosida, ütlesin, et mul on kaamera, irvitas ainult ja ei miskit.
Kokku sai 13 min (5+8) liinil ka oodatud. Fääbjulous.
Spoiler 
Rääkis mingist telefonipangast, mida mul muidugi polnud LOL.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 12.03.2014 23:10:23, muudetud 2 korda |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
12.03.2014 23:09:46
|
|
|
Siimul nüüd vesi ahjus
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
12.03.2014 23:10:32
|
|
|
tsitaat: |
Ainult pangas saad muuta netipanga limiite
|
|
Ise küsid ise vastad nagu selgub.
Selle, just arutelul olnud teema valguses tuleb nii välja.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.03.2014 23:11:31
|
|
|
SKG kirjutas: |
Helistasin Skypega neile, üritasin moosida, ütlesin, et mul on kaamera, irvitas ainult ja ei miskit.
Kokku sai 13 min (5+8) liinil ka oodatud. Fääbjulous.
Spoiler 
Rääkis mingist telefonipangast, mida mul muidugi polnud LOL. |
ot: |
polnudki järgmine inglike... |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.03.2014 23:13:32
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Siimul nüüd vesi ahjus |
Jah nõme. Papp on, aga kätte ei saa. Jupita päeva kaupa. Kas sellist Eestist me siis tahtsimegi.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
12.03.2014 23:15:34
|
|
|
Siimul nüüd vesi ahjus |
Jah nõme. Papp on, aga kätte ei saa. Jupita päeva kaupa. Kas sellist Eestist me siis tahtsimegi. |
Saada kellelegi kiri, et sul on palju raha, kuid kahjuks ei saa seda kätte. Ütle, et sul on 500 eurot vaja.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.03.2014 23:18:18
|
|
|
Siimul nüüd vesi ahjus |
Jah nõme. Papp on, aga kätte ei saa. Jupita päeva kaupa. Kas sellist Eestist me siis tahtsimegi. |
Saada kellelegi kiri, et sul on palju raha, kuid kahjuks ei saa seda kätte. Ütle, et sul on 500 eurot vaja. |
ot: |
Oleks palju raha, poleks probleemi. Raha pole kunagi palju. |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
12.03.2014 23:19:32
|
|
|
Ainult pangas saad muuta netipanga limiite
|
|
Ise küsid ise vastad nagu selgub.
Selle, just arutelul olnud teema valguses tuleb nii välja. |
Ja SEBs siis ei pea või või mõnes muus pangas?
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
12.03.2014 23:24:26
|
|
|
Ainult pangas saad muuta netipanga limiite. Ja minuteada ei ole see asi mittekunagi vastupidiselt toiminud - ei Swedis ega SEBs.
Mis põhjusel sa Swedis nägu näitama pead minema? Mis toimingu peale? |
Kui oled peale viimast pangaskäiku uue id-kaardi saanud näiteks.
Mingi seaduse kohaselt peab neil olema lepingu sõlmimise hetkel(limiitide muutmiseks) olema koopia kehtivast isikust tõendavast dokumendist (N)
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.03.2014 12:48:37
|
|
|
See on ikka üks tore teema, mis iga paari kuu tagant üles tuleb. Minu jaoks on see ka suhteliselt ilmselge ja elementaarne turvaküsimus, et limiite ei saa samast kohast muuta, kus neid kasutatakse. Sel juhul võiks ju limiidid üldse ära võtta.. kellele ja milleks?
Miskipärast ma kardan, et see bravuur, et "minu raha, minu mure" kaob suhteliselt kiiresti, kui keegi peaks netipangale ligipääsu saama ja limiitide puudumise tõttu kõik säästud korraga Somaaliasse ära liigutab.. siis on ikka pank süüdi ju.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
13.03.2014 13:26:11
|
|
|
Ei saa muidugi sama oksa saagida mille otsas istud. Sama on ju ka arvuti puhul, ei saa kustutada seda faili mida parasjagu vaatad. Ole nii super administraator kui tahes.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.03.2014 13:40:20
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
See on ikka üks tore teema, mis iga paari kuu tagant üles tuleb. Minu jaoks on see ka suhteliselt ilmselge ja elementaarne turvaküsimus, et limiite ei saa samast kohast muuta, kus neid kasutatakse. Sel juhul võiks ju limiidid üldse ära võtta.. kellele ja milleks?
Miskipärast ma kardan, et see bravuur, et "minu raha, minu mure" kaob suhteliselt kiiresti, kui keegi peaks netipangale ligipääsu saama ja limiitide puudumise tõttu kõik säästud korraga Somaaliasse ära liigutab.. siis on ikka pank süüdi ju.  |
Okei fair point, samas tihti sellistest juhtumitest kuulda on, et kellegi netipangale on ligipaas saadud?
Huvitav, et siinmaal saab sellised asjad telefoni teel aetud. Vaja ainult teatud salakysimustele vastata.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.03.2014 13:45:22
|
|
|
See pole ju keeruline. Isegi ülilihtne ID-kaardiga (pin kalkulaatoriga oli see pea võimatu va. selle kaotamine).
Sisuliselt on vaja jälgida nädal kaks arvutit ja panna piistu id-kaarti PIN. See eristatav kuna ükski teine rakendus ei kasuta 4 kohta + 5 kohta. Nüüd unusta ID arvutisse ja ongi su kaart "lahinguvalmis".
Isikuriski tasemel on id-kaart ikka päris ohtlik asi.
Keylogerit vältivaid lugejaid paraku ei jaga ju keegi...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.03.2014 13:48:06
|
|
|
Ma arvan, et sellised lollused vaarivadki oppetundi. Lahed kodust valja ja jatad ukse parani lahti sisuliselt.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.03.2014 14:17:06
|
|
|
Magic kirjutas: |
See pole ju keeruline. Isegi ülilihtne ID-kaardiga (pin kalkulaatoriga oli see pea võimatu va. selle kaotamine).
Sisuliselt on vaja jälgida nädal kaks arvutit ja panna piistu id-kaarti PIN. See eristatav kuna ükski teine rakendus ei kasuta 4 kohta + 5 kohta. Nüüd unusta ID arvutisse ja ongi su kaart "lahinguvalmis".
Isikuriski tasemel on id-kaart ikka päris ohtlik asi.
Keylogerit vältivaid lugejaid paraku ei jaga ju keegi... |
Pole vaja ju isegi unustada.. paljud tegelased, kel digiallkirjastamist tihti ette tuleb, hoiavadki oma ID-kaarti (või suisa digi-ID kaarti) pidevalt lugejas ja ei viitsi seda sealt välja võtta. Siis on tõesti ainult PIN-ide väljakavaldamise vaev...
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.03.2014 20:46:07
|
|
|
Keylogerit vältivaid lugejaid paraku ei jaga ju keegi...
|
Paranolistele on 25€ köömes, seega osta PINpad
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.03.2014 20:49:19
|
|
|
kasutage mobiil-id parem
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.03.2014 22:24:31
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
kasutage mobiil-id parem  |
Mingisse nutifoni on ilmselt samavõrra lihtne keyloggerit paigaldada kui tavalisse arvutisse, seega ega ta nüüd väga turvalisem selles mõttes pole..
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |