Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 353, 354, 355  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 02.03.2014 10:39:16 vasta tsitaadiga

Aliexpressis, müüakse ju sama kaupa, mida siin enamasti hiinast tellitakse.
Aliexpressis pidi müüa saama raha kätte alles peale ostja kinnitust, et on toote kätte saanud.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 03.03.2014 17:51:47 vasta tsitaadiga

Keegi juba e-deklareerimisega on kokku puutunud? Kuidas asi käib? Või on kõik vajalik postkasti saadetaval paberil olemas?
kaspar737
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 04.03.2014 10:34:25 vasta tsitaadiga

Kui ma kandsin raha paypal topupiga, aga unustasin sisestada viitenumbri ja kirjelduse (polnud tärniga märgitud, aju kuidagi automaatselt ütles et pole tähtsad väljad), mis nüüd? Jõuab raha mu paypalile või kannavad kontole tagasi?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 04.03.2014 11:42:48 vasta tsitaadiga

Ma tühistasin sellises olukorras tehingu. Läks 3,2€ aga vähemalt tuli kiiresti tagasi.
kaspar737
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2014 13:26:14 vasta tsitaadiga

Nordeal ka tehingu lõpetamise võimalus on? Ja raha tuleb muidu igal juhul tagasi, ükskõik kas lõpetan või mitte?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 05.03.2014 15:04:38 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tailased pole hiinalsed thumbs_up.gif
16 õhtul tellisin
February 17, 2014 10:11:19 NGAM WONG WAN Accept
February 17, 2014 18:16:49 NGAM WONG WAN Items Into Container
February 17, 2014 18:16:56 NGAM WONG WAN Dispatch
February 18, 2014 22:56:15 LAK SI MAIL CENTER Container Received
February 19, 2014 08:44:22 SUVARNABHUMI MAIL CENTRE Container Received
February 19, 2014 15:12:34 SUVARNABHUMI MAIL CENTRE Departure From Outward OE
võiks edasi ka nii liikuda ...
täna jõudis kohale thumbs_up.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Jüri Öö
HV kasutaja
 Jüri Öö

sõnum 05.03.2014 16:44:08 vasta tsitaadiga

Juhtus selline lugu, et müüja saatis mulle vale asja. Avasin eBay's case'i ja nüüd sain eBaylt ilmselt automaatse vastuse, et pean raha tagasi saamiseks asja oma kuludega müüjale tagasi saatma. Kas eBay's käibki nii, et kui müüja saadab vale asja, siis peab ostja tema vea kinni maksma?
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 05.03.2014 16:54:12 vasta tsitaadiga

Kui müüja saatis vale asja, siis peaks see ikka müüja asi olema probleem nii lahendada, et kliendile täiendavaid kulusid ei kaasne. Kui tahad tagastada lihtsalt selleks, et ei meeldi(st. toode vastab kirjeldusele ja ei ole defektne), siis on muidugi teine teema.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Jüri Öö
HV kasutaja
 Jüri Öö

sõnum 05.03.2014 17:32:27 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Kui müüja saatis vale asja, siis peaks see ikka müüja asi olema probleem nii lahendada, et kliendile täiendavaid kulusid ei kaasne. Kui tahad tagastada lihtsalt selleks, et ei meeldi(st. toode vastab kirjeldusele ja ei ole defektne), siis on muidugi teine teema.

Kusjuures uurisin mujalt ka järgi ja ma pole esimene, kes nii petta on saanud. Müüja võib misiganes asja mulle saata. Ostja on sunnitud raha tagasi saamiseks selle asja oma kuludega tähitult tagasi saatma, mis võib olla päris kallis ja enne võib case lõppeda kui see asi üldse kohale jõuab. Nii et selline petuskeem on eBay poolt täiesti aktsepteeritud ja ostja ei saa sinna midagi parata, kui nii juhtub.

Kui eBay tõesti nii töötab, siis on vist edaspidi mõistlikum valetada, et ma ei saanud asja üldse kätte, kuna sellistel juhtudel olen alati raha tagasi saanud.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 05.03.2014 19:50:13 vasta tsitaadiga

Jüri Öö, kas sa müüjat teavitasid oma probleemist icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 368 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 284
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 05.03.2014 20:13:33 vasta tsitaadiga

Täielikult idiootne see tolliteema. Saadetakse koju kiri, et selle ladustamisnumbriga on mingi pakk tulnud märgitud lähteriigist. Nii, nüüd mine sellel aadressil, otsi oma kristallkuul välja ja las see kristallkuul näitab siis, mis täpselt pakis on ja palju see kaalub.
Jüri Öö
HV kasutaja
 Jüri Öö

sõnum 05.03.2014 20:15:41 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:

Loe uuesti eelmist postitust. Case on avatud ja kuna müüja tegi seal mingi valiku, siis mina saan ainult asja teele panna, tagastatud eseme jälgimise koodi sisse trükkida ja loota, et müüja suvatseb raha tagasi maksta. Kuigi minu juhutmi puhul saatis müüja ilmselt kogemata vale asja, siis saab tänu sellisele süsteemile üsna kergelt ka sihilikult petturlusega tegeleda. Mõned näited, mis leidsin:

http://community.ebay.com/t5/Miscellaneous/Buyer-Protection-really-just-a-scam-I-bought-50-watches-from/qaq-p/11447731
http://community.ebay.com/t5/Feedback/Seller-sent-wrong-brand-of-lot-Item-misdescribed-I-have-to-pay/qaq-p/18441775
http://community.ebay.com/t5/Auction-Listings/Seller-sent-wrong-item-Who-pays-40-return-shipping/qaq-p/4653789

Ebayl on selliste juhtumite kohta selge seisukoht: ostja maksab tagastamise kinni, ükskõik kelle viga oli.
tsitaat:
Return the item for a full refund

The seller may ask you to return the item so you can receive a full refund (that covers the item cost and original shipping). When you ship the item back, you'll need to ship it with a tracking or Delivery Confirmation number. You'll be asked to enter the tracking numbers into the case, and this will be your proof that you've returned the item. Once the tracking information shows the item has been delivered, you'll receive a refund of the item cost and original shipping charges. eBay requires buyers to pay the cost of return shipping, unless you and the seller have come to a different agreement. In unusual circumstances, eBay may pay the cost of return shipping.

viimati muutis Jüri Öö 05.03.2014 20:17:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 05.03.2014 20:17:11 vasta tsitaadiga

Jüri Öö, endalegi nii tehtud, õnneks mitte minu raha eest.. Lõpuks läkski üle 30€ petturile...
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 05.03.2014 20:22:17 vasta tsitaadiga

The_Boss, viimati email tolli, et saatke deklareerimiseks vajalikud dokumendid, saadeti ilusti vastu pilt paki sildist jne.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 05.03.2014 20:32:45 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, ja miks nad siis ise ei võiks kõik vajaliku sisestada? S.t ise lisan ainult arve ja võin arve pealt kasvõi summa sisse toksida. Kus on loogika selles, et paki saaja peaks teadma paki kaalu?

Raha meeldib neil küsida, aga kliendi jaoks toimivat lahendust pole (ei loe seda lahenduseks, et saadan arve eesti posti ja maksan 10-15€ selle eest)

attrs
HV Guru
attrs

sõnum 05.03.2014 21:04:35 vasta tsitaadiga

The_Boss, jah nad võiks seda teha kuid lisainimeste palkamise maksaks lõpuks ikkagi kinni tarbija suurenenud tolliarvete näol.
Kommentaarid: 418 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 368
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 05.03.2014 22:16:03 vasta tsitaadiga

Jüri Öö, sõnastan oma küsimuse ümber: kas sa enne case avamist suhtlesid müüjaga?
Kommentaarid: 368 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 284
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 05.03.2014 23:12:40 vasta tsitaadiga

The_Boss, nende all sa mõtled keda, eesti posti või mta'd? Mta ei saa ju kaalu teada kui pakk on eesti posti tollilaos.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 06.03.2014 00:54:04 vasta tsitaadiga

Eesti post kasvõi. Lisagu see siis teatele, mis koju tuleb.
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 06.03.2014 15:02:25 vasta tsitaadiga

Jüri Öö kirjutas:
beastbeats kirjutas:

Loe uuesti eelmist postitust. Case on avatud ja kuna müüja tegi seal mingi valiku, siis mina saan ainult asja teele panna, tagastatud eseme jälgimise koodi sisse trükkida ja loota, et müüja suvatseb raha tagasi maksta. Kuigi minu juhutmi puhul saatis müüja ilmselt kogemata vale asja, siis saab tänu sellisele süsteemile üsna kergelt ka sihilikult petturlusega tegeleda. Mõned näited, mis leidsin:

http://community.ebay.com/t5/Miscellaneous/Buyer-Protection-really-just-a-scam-I-bought-50-watches-from/qaq-p/11447731
http://community.ebay.com/t5/Feedback/Seller-sent-wrong-brand-of-lot-Item-misdescribed-I-have-to-pay/qaq-p/18441775
http://community.ebay.com/t5/Auction-Listings/Seller-sent-wrong-item-Who-pays-40-return-shipping/qaq-p/4653789

Ebayl on selliste juhtumite kohta selge seisukoht: ostja maksab tagastamise kinni, ükskõik kelle viga oli.
tsitaat:
Return the item for a full refund

The seller may ask you to return the item so you can receive a full refund (that covers the item cost and original shipping). When you ship the item back, you'll need to ship it with a tracking or Delivery Confirmation number. You'll be asked to enter the tracking numbers into the case, and this will be your proof that you've returned the item. Once the tracking information shows the item has been delivered, you'll receive a refund of the item cost and original shipping charges. eBay requires buyers to pay the cost of return shipping, unless you and the seller have come to a different agreement. In unusual circumstances, eBay may pay the cost of return shipping.

Mulle saadeti Ebay'st ostetuna kunagi üks kasutatud raamat.
Eseme kirjelduses oli hinna kõrval seisukorraks märgitud "Brand New" ja kuskil teksti sisse peidetult "Good".
Tegelikuses tuli mulle postiga täielik kapsas - avasin Not as described Case'i ja panin oma mure kirja.
Müüja sokkis vastu, et on "Good".

Mina tegin selle peale kapsast 20 digifotot ja lasin upload.ee'sse üles ning lisasin albumi linki oma vastusesse.
Nõudsin jäärapäraselt tuttuues seisukorras raamatut või kohest täielikku rahatagastust.
Lubasin omal initsiatiivil ka vana raamatu tagasi saata juhul, kui müüja maksab saatmiskulude eest.
Põhjenduseks kirjutasin, et ei kavatse ühtegi dollarisenti enda raha kulutada müüja eksimuse klaarimiseks.

Lisasin juurde tähitud paki saatmiskulude kalkulatsiooni - linkiga viitasin ülbelt Eesti Posti eestikeelsele hinnakirjale.
Tähitud saadetise hind koos kindlustusega tuli samasse kanti raamatu algse müügihinnaga.
Lisasin juurde, et kaspsast raamatut ma ei soovi ja kui vastust ei tule siis 10 päeva pärast annan raamatu üle jäätmekäitlusele.
Läks mingi nädal aega ja Ebay otsustas mulle raha tagastada, ilma et ma oleksin pidanud oma raha eest kapsa tagastama.
Müüja loobus tagastamise eest maksmisest ja kui lubatud 10 päeva täis sai, viisin kapsasraamatu uuskasutuskeskusse.

Seega soovitan asjaajamises sama resoluutset teemakäsitlust koos pädevate ja vastuvaidlemist mittevõimaldavate selgitustega.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 06.03.2014 16:49:03 vasta tsitaadiga

Sain täna 2 hiinast tellitud pakki kätte... esimese tellisin täpselt 45päeva tagasi ning teise 13päeva tagasi. Naljakas oli, et paki numbrid olid samad välja arvatud viimane number (erinevatelt inimestelt, erinevatel aegadel icon_smile.gif )
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 06.03.2014 17:34:27 vasta tsitaadiga

Mul kah üks pisike ca 3 eur asi viibinud juba 45 päeva (arvutatud ostja üteldud kuupäevast).
Tellitud 19. jaanuaril, müüja jutu järgi 21. jaanuaril posti pandud. Samas Ebay Acticity lehel näitab 19. jaanuari.
Ebay näitab Estimated Delivery: Mon. Feb. 3 - Fri. Feb. 21

Müüjale kirjutasin 25. veebruaril murest, et pole kohale jõudnud. Vastas nii:
tsitaat:
Your item has been sent out on 2014-01-21 via China post flat mail.

It usually takes about 35-50days to arrive as the distance is quite far and mail system varies with more complicated shipping procedures(such as customs, transit stations etc. From our experience, it seems that the delivery of your post office is much slower than most countries.

Would you please wait 2 weeks patiently? That would be greatly appreciated.
Please don't worry ,we are responsible for our clients .If you still not receive your parcel at the estimated date ,please feel free to contact us .We will take the full responsibility.

Mille järgi ma tean, mis ajani mul on õigus case avada?
Activity lehel ei näe kuskil otsest infot ostude juures, kaua mul veel kaebuse esitamisega aega on.
Sõnumite all näitab mulle müüja vastuse juures veergu nimega "Item ends" ja seal on 8. märts.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 06.03.2014 17:45:33 vasta tsitaadiga

sosssepp,
tsitaat:
If you haven't received an item: You can open a case after the estimated delivery date has passed. You must open a case within 30 days of the estimated delivery date.

Ja seejärel on sul veel 30 päeva aega.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 06.03.2014 17:48:37 vasta tsitaadiga

Chidori kirjutas:
sosssepp,
tsitaat:
If you haven't received an item: You can open a case after the estimated delivery date has passed. You must open a case within 30 days of the estimated delivery date.

Ja seejärel on sul veel 30 päeva aega.

Selge, et siis Feb. 21+30 päeva= 23. märtsini.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 06.03.2014 18:10:42 vasta tsitaadiga

ebays ilmub selle ostu alla kiri miski 2 nädalat enne aja otsasaamist (juhul kui feedbacki pole andnud) kus kuupäev antud
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 06.03.2014 18:45:54 vasta tsitaadiga

Kunagi oli juhus, kui saadeti defektiga toode. Mina nõudsin loomulikult uut või raha tagasi - müüa maksis ainult toote hinna, postikulu mitte. Panin negatiivse kommi. Suht mingi 15min jooksul tuli kiri, et kui pettunud ta ikka on, et ma oma plaanidest ei teavitanud. Seejuures enne käis kogu kirjavahetus päevase intervalliga. Kandis raha tagasi...
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 07.03.2014 14:07:41 vasta tsitaadiga

Nii ta on, kui lahendad oma probleemi viisakalt, aga resoluutselt, kasutad kõiki võimalusi tõestuseks, omad head veenmisvõimet, siis saad kogu raha tagasi. Endalgi kaks taolist näidet. Mõlemal juhul jäi ostetud asi minule. Teine näide Amazonist paari nädala tagant. 72€ maksev asi, tagasi ei pidanud saatma, lisaks veel fullrefund. Ehk siis 72€ maksev toode tasuta. Ja vahe tellitud tootega praktiliselt olematu...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
foxy007
HV vaatleja

sõnum 08.03.2014 22:39:13 vasta tsitaadiga

Minul lõppes ka just üks positiivne case ebayga, kus saadetud tuttuue videokaamera asemele kulunud närakas, kus puudus sees isegi aku ning seadmel olid liimimise jäljed. saatsin müüjale seadmest foto ja müüja palus seadme tagasi saata ning ta oli nõus hüvitama ka postikulu. Hüvitamist tuli muidugi küsida ja selgitada. Igatahes 5-7 kirja järel sain ma uue videokaamera ja postikulu. Müüja oli iirimaalt ning õnneks mahtus kogu tegevus case avamise vahele kenasti ära! Nii et suhelge kui kannatab müüjatega ja tuleb asju otse ja konkreetselkt küsida. Keegi oma raha vabatahtlikult niisama ära ei anna! thumbs_up.gif
tagasi üles
Yeekim
HV vaatleja

sõnum 09.03.2014 12:31:44 vasta tsitaadiga

Hispaaniast 5 päevaga toode käes icon_cool.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 11.03.2014 16:23:06 vasta tsitaadiga

Tellisin poolteist nädalat tagasi zavvi.com'ist Philipsi kõrvaklapid. Sain täna hommikul kätte ning kuigi väline pakend ise oli avamata, siis avastasin, et kaasasolnud pehmete kummiotsikute kott oli pooleldi lahti ning üks neist oli puudu, ehk 6 otsiku asemel oli vaid 5. Kirjutasin Zavvi'sse ning paari tunni pärast tuli vastus, et saadetakse uus toode ning vana võin endale jätta thumbs_up.gif see on alles teenindus!
neiuke
HV vaatleja

sõnum 11.03.2014 20:04:14 vasta tsitaadiga

Kas paypal´iga saab maksta, kui krediitkaardi konto omanik ja kaardi omanik on erinevate nimedega? Ehk siis konto on minu nimel, kaart teise inimese nimel?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 11.03.2014 20:18:58 vasta tsitaadiga

Paypal saadab koguaeg meeldetuletusi, et krediitkaart on aegunud ja ma peaks sisestama uue kaardi andmed. Ma pole viitsinud kuu aja jooksul reageerida. Kas mulle sellest mingit jama ei või tekkida we? Noh, nagu trahvi või?
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 11.03.2014 20:22:16 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, teevad trahvi jah, 50-100 euri tavaliselt
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 11.03.2014 22:19:14 vasta tsitaadiga

Normaalne - hiinast pakk 7 päevaga kohal. thumbs_up.gif Mäletan kui eelmine aasta soome saatsin pakki - liikus eesti postiga üle 2 nädala....
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
green
HV veteran

sõnum 12.03.2014 10:36:02 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, ära hirmuta inimest icon_smile.gif , pole keegi veel trahvinud...
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 12.03.2014 10:37:46 vasta tsitaadiga

green kirjutas:
KillFrenzy, ära hirmuta inimest icon_smile.gif , pole keegi veel trahvinud...
alati on keegi esimene
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 12.03.2014 13:29:59 vasta tsitaadiga

neiuke kirjutas:
Kas paypal´iga saab maksta, kui krediitkaardi konto omanik ja kaardi omanik on erinevate nimedega? Ehk siis konto on minu nimel, kaart teise inimese nimel?

üldiselt peaks tehingu õnnestumiseks kõik 100% klappima, mingid "ebatäpsused", mingite andmete erinevus tekitab alati probleeme.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 12.03.2014 22:54:49 vasta tsitaadiga

Ebay.com alt tuli selline teade:

Unfortunately, your purchase is no longer eligible for eBay Buyer Protection since 30 days have passed since the estimated delivery date of the item.

Ebay.co.uk all teade, et mul on veel päev aega pretensioon avada, ent ostetud ebay.com alt ja seal uued reeglid.Pole enam 45 päeva ostukuupäevast, vaid 30 päeva eeldatavast saabumipäevast.Kuradi skeemitamine, mingi nädala hammustasid maha, sest müüjal oli eeldatav kättesaamine märgitud 7 päeva.
hea tüng.Õnneks meenutati mulle, et paypal.com all saab kka 45 päeva jooksul avada vaidlust.

viimati muutis soodent 12.03.2014 23:18:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 12.03.2014 23:18:10 vasta tsitaadiga

Aga PayPal pretensioonide aeg on ju endiselt 45 päeva?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 13.03.2014 09:26:28 vasta tsitaadiga

Praeg selline värk, et ostsin Free shippinguga asja. Müüja saatis sõnumi, et shipping ei ole ikkagi Free ja maksa juurde.
Ütlesin, et ei sobi ja maksa tagasi. Nüüd avas Cancel transaction Case-i.
Müüja ütleb:
accept the cancellation i will refund
Aga Ebay ütleb:
You should only accept the cancellation request if you haven't paid yet or you've already received your refund from the seller. If you haven't received your refund, contact the seller

Miks peaks müüja tahtma et ma ennem acceptiksin?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 13.03.2014 09:47:08 vasta tsitaadiga

Seda pead müüja käest küsima. Mina saan aru, et kui accept vajutad, siis sa enam case avada ei saa ehk müüja käest raha tagasisaamine võib oluliselt tülikam olla, kui ta maksta ei suvatse.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 13.03.2014 11:50:59 vasta tsitaadiga

Küsisin mis värk on. Tegi kohe refundi. Tõenäoliselt lihtsalt algaja müüja siis.
Paypal näitab, et raha kantud krediitkaardile tagasi. Mul läheb alati 30 päeva, et reaalselt arvele jõuaks.
Kas raha hoiab kinni Swedbank?
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 13.03.2014 12:09:29 vasta tsitaadiga

Vaba tagasimaksega krediitkaardiga on jah vahel see jama, et raha ripub 30 päeve broneeringus. Kui sul on selle tagasisaamisega kiire, siis võid panka helistada ja käsitsi saavad nad selle broneeringu ka varem vabastada. Aga kui täna tagasi tuli, siis oota mõni päev, hetkel võib ka olla, et see info pole veel panka jõudnud.
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 13.03.2014 18:03:20 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et scam. Lootis lihtsalt sinu accepti ning siis oleksid oma rahast und võinud näha.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 13.03.2014 20:17:03 vasta tsitaadiga

kaubaarve, tellimuse kinnitus ja ladustamisteade

Mida siin siis täpsemalt tahetakse?
Ladustamisteade on igatahes olemas, aga mis need teised 2 endast kujutavad?

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 17.03.2014 15:24:50 vasta tsitaadiga

jaank kirjutas:
Ma arvan, et scam. Lootis lihtsalt sinu accepti ning siis oleksid oma rahast und võinud näha.

Seekord vist mitte. Nüüd võttis tootelt Free shipping ära ja pani sama summa mida mult juurde nõudis.

Täna tuli 5 Hiina pakki 1,5-3n thumbs_up.gif
tagasi üles
m
Kreisi kasutaja
m

sõnum 18.03.2014 16:03:39 vasta tsitaadiga

Kas on kuidagi võimalik neid müügilimiite suurendada?
Hetkel mingid naeruväärsed limiidid - 30 päeva joooksul maksimum 10 müügikuulutust mille koguväärtus ei ületa 500$ ja kõik müüdavad esemed peavad olema erinevas kategoorias.
PS. seal mingi jutt 90 päevast. Jube keeruline see värk seal esmapilgul. Keegi ehks seletab lühidalt?

Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 18.03.2014 16:18:07 vasta tsitaadiga

m kirjutas:
Kas on kuidagi võimalik neid müügilimiite suurendada?
..

Ikka on. Oleks tulnud lihtsalt varem kasutaja teha ja midagi müüa. Nüüd jääb üle ainult müüa ja oodata.
Ehk siis limiidid on ikkagi ostjate kaitseks petismüüjate eest.
Saksa ebays aitas varem see, kui müüja omas verified staatust, ehk siis tuli isikutunnistus näpus saksamaal mõnda postkontorisse astuda. Kuidas see tänapäeval käib, ei tea, sest selliseid limiitepeal pole.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
m
Kreisi kasutaja
m

sõnum 18.03.2014 16:44:19 vasta tsitaadiga

No kasutaja mul since: Apr 29, 2011, aga pole lihtsalt müümisega tegelenud.
Ehk mul jääb üle siis oodata nagu ma aru saan.
Ja üks küsimus veel kas PayPalil aasta limiit 2500$ premium vms kasutajal?

soodent
HV Guru

sõnum 18.03.2014 17:36:34 vasta tsitaadiga

Kas keegi ebay.co.uk all müüjana on ka tähele pannud, et UK-s millegipärast tracking on enamasti nähtamatu.Mujale euroopasse saates pole paki teekonnaga sellist pimesiku mängimist.Seda siis nii parcelforce, kui royal mail puhul.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 353, 354, 355  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.