Tegelikult küll pole tiblastan lihtsalt maamiine keelavale hartale alla kirjutanud.
tea nüüd. usa pole samuti ja kui ma õigesti mäletan, siis on alla mitte kirjutanuid 30+. eesti kirjutas alla ~10 aastat tagasi - ma mäletan sellele allkirjastamisele päris tugevaid vastuhääli.
edit: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_parties_to_the_Ottawa_Treaty
Ometigi ajateenistuses õpetatakse endiselt maamiinide kasutamist
Jalaväemiinid peaks minu teada ainult keelatud olema. Ajateenistuses õpetatakse tankimiini kasutamist/paigaldust ning pioneeridele ja osadele teistele üksustele ka kaitselaengute kasutamist/paigaldamist.
eesti kirjutas alla ~10 aastat tagasi - ma mäletan sellele allkirjastamisele päris tugevaid vastuhääli.
Super AMOLED kirjutas:
Eesti on alati see esimene tallalakkuja kes tõttab kõike allkirjastama ja täitma igasugust jama piinliku täpsusega.
Nii külajutu tasandil olen mina kuulnud seda, et Eesti kirjutas küll lepingule alla, aga kaitsevarud on salajased ja Venama rünnaku korral on siiski "ümbrikus" kirjas see, et vaenlase tee mineeritakse esimese asjana nii korralikult ära kui vähegi võimalilk. Ja et see ei pidanud olema Eesti kaistetaktika juures just viimase prioriteedina kirjas.
Ühesõnaga, USA ja Venemaa võivad küll tuumarelvastuse piirangutega paberil nõustuda, aga kui sõjaks peaks minema, siis võib selle paberiga tagumikku pühkida. Ja miks peaks Eesti selles suhtes erinema. Parem rahvusvahelist kokkulepet eirata, kui kaotada.
Ühesõnaga, USA ja Venemaa võivad küll tuumarelvastuse piirangutega paberil nõustuda, aga kui sõjaks peaks minema, siis võib selle paberiga tagumikku pühkida. Ja miks peaks Eesti selles suhtes erinema. Parem rahvusvahelist kokkulepet eirata, kui kaotada.
Kahjuks tundub mulle, et meie "sõbralik" idanaaber kavatseb vist tõesti tuumarelvastuse paberitega tagumikku pühkida.
tsitaat:
Russian Defence Ministry to stop receiving US inspectors under New START Treaty
Tegelikult küll pole tiblastan lihtsalt maamiine keelavale hartale alla kirjutanud.
tea nüüd. usa pole samuti ja kui ma õigesti mäletan, siis on alla mitte kirjutanuid 30+. eesti kirjutas alla ~10 aastat tagasi - ma mäletan sellele allkirjastamisele päris tugevaid vastuhääli.
edit: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_parties_to_the_Ottawa_Treaty
Ometigi ajateenistuses õpetatakse endiselt maamiinide kasutamist
Jalaväemiinid peaks minu teada ainult keelatud olema. Ajateenistuses õpetatakse tankimiini kasutamist/paigaldust ning pioneeridele ja osadele teistele üksustele ka kaitselaengute kasutamist/paigaldamist.
Jalaväe vastase laengu/ miini kasutamist võib kasutada siis vaid, kui oma nö juures yhesõnaga miin ei tohi ripakile jääda.
IED kooliga mehi meil siin piisavalt ja too ei lähe standardse miini alla.
Iga sõda saab ükskord läbi, aga jalaväemiinid, need väiksed, need jäävadki vedelema ja süütud inimesed olenemata rahvusest hakkavad viga saama. Ei oska öelda kui tõhus üldse tänapäeval väljade mineerimine on. Kokku korjamine on pärast kulukam kui neist saadud kasu.
miiniväli ikka vaenlase tehnika ja elavjõu kahjustamiseks, vaenlase edasiliikumise pidurdamiseks/takistamiseks ning omade hoiatatamiseks, et vaenlane tuleb.
Parempoolse partei VABADUS liider Tjagnibok jutustab kes sponseeerib Maidaani, mis moel, kui palju makstakse meeleavaldajatle ja palju muud
Piilukaamera
http://www.youtube.com/watch?v=iQpWW0jtMHI
Selline näeb välja Krimmis planeeritava referendumi plakat. Valikuid on 2, nagu näha. Huvitav on seejuures, et kuigi haakristiga valik justkui tähendaks Ukraina koosseisu jäämist, siis teadaolevalt küsitakse "ainult" seda, kas tahate iseseivat Krimmi või kohe Venemaa koosseisu minna.
Meil ka siin viies kolonn ruigab..
Huvitav, et kui putler viiendat kolonni ja teisi ahve koju kutsus, neile maad ja värki pakkus siis polnud minejaid kuskil.
Aga muidu ikka 24/7 ruig kui halb ja millised väiksed natsid siin kõik on.
Huvitav, et kui putler viiendat kolonni ja teisi ahve koju kutsus, neile maad ja värki pakkus siis polnud minejaid kuskil.
Tibla ei lähe eales koju, sest teab väga hästi, et enne on kodune tibla alati esimesena lasknud maha väljamaal peesitanud tibla.
Läheks koju oleks nagu win-win olukord, ainult et ...
... siis ei jääks ju siia viiendat kolonni, keda vabastama tulla.
Saudi Arabia has threatened to blockade its neighbouring Gulf State Qatar by land and sea unless it cuts ties with the Muslim Brotherhood, closes Al Jazeera, and expels local branches of two prestigious U.S. think tanks, the Brookings Doha Center and the Rand Qatar Policy Institute.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.