Vahetult enne traditsioonilist Genfi autonäitust avalikustas Apple oma nägemuse sõiduautodele mõeldud meelelahutussüsteemist.
Peamiselt Siri häälkäskluste najal toimiva CarPlay-ga saab juht vastata kõnedele, saata tekstisõnumeid või mängida muusikat võtmata käsi roolilt. Uus teenus on seotud ka Apple'i kaardirakendusega - see võimaldab kasutajail kuvada teejuhiseid otse sõiduki ekraanile.
CarPlay toimib üksnes Lightning-pesaga telefonidel (iPhone 5, 5s ning 5c).
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Võid TomTomi, Navigon, Garmini appi samuti käima panna. Kes krt sõitmiseks Google või Apple mapi kasutab
Igasuguste kaartidega on see teema, et up to date kaardid jõuavad suht hilinemisega. Google maps on eesti osas täiesti arvestatav kaart navigeerimiseks ja aeg ajalt kasutan seda. Peamiselt Tallinnas x tänavate leidmiseks. See selleks... _________________ Asju saab kah teisiti teha!
Kui mobiiltelefoniga rääkimine on sõidukit juhtides keelatud, siis selliste seadmete kasutamine on veelgi ohtlikum kui mobiiltelefoniga rääkimine. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Kui mobiiltelefoniga rääkimine on sõidukit juhtides keelatud, siis selliste seadmete kasutamine on veelgi ohtlikum kui mobiiltelefoniga rääkimine.
Mobiiltelefoniga rääkimine ei ole sõidukit juhtides keelatud. Samuti ei saa ma aru kuidas see lahendus nüüd järsku ohtlikum on kui muu autos oleva tarkvara kasutamine? _________________ There is no place like 127.0.0.1
Võid TomTomi, Navigon, Garmini appi samuti käima panna. Kes krt sõitmiseks Google või Apple mapi kasutab
Mina. Mul pole telefonis muud kaarti peale waze ja google mapsi. Yleeiile oli vaja jõuda seitsme kliendini, kohtades kus ma varem ei olnud käinud ja google maps mind ilusti juhendas. Problem?
Isegi reisides on google maps suht hea, sest on pidevalt up to date ja ei nõua yleliia palju andmemahtu. Mingite offline mapsidega ei viitsi küll jantida....mitu korda aastas antakse uuendusi ja siis jälgi, et sul oleksid uued ja adekvaatsed kaardifailid kuskil mälukaardi, olemas....ebamugav toimetamine. Nutiseade peab sind teenima mitte vastupidi, et sina pead koguaeg hoolitsema ta eest. Apple mapsi kohta ei oska kosta...eestis igastahes paaril korral olen aadressi otsinud ja on suht kahtlases kohas näidanud seda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.