Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Euro Truck Simulator 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 164, 165, 166  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eero78
HV vaatleja

sõnum 21.02.2014 20:06:34 vasta tsitaadiga

rainisk kirjutas:
Mul ikka mäng kole kooma tõmbab, linnades on lag kuigi arvuti peaks ikka parajalt võimas olema et seda pela muretult jooksutada icon_sad.gif

Ma jooksutan mängu GTX660 ja HIGH sätete peal+ 4.5.9 kaart ja mõningad modid. Sätetel tuleks mõned asjad maha võtta, näiteks MLAA ja HDR. Hetkel jookseb mäng super ilusti, mõni pisike katkumine on just linnades, kuid see väga ei häiri ja HIGH on paras sellele mängule.
Uus kaart on siin, muidugi Eestit sees ei ole. http://ets2.lt/en/category/maps/page/2/
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

sõnum 22.02.2014 02:43:21 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, parkimisega puhkealal küll probleeme pole, ehk jääd liiga vara seisma lihtsalt? vabakäiguga kulutabki kütust niisama, ökom on mäest alla sõites käik sisse jätta ja gaas lahti lasta, sellisel juhul kütusesegu mootorisse ei pritsita, erinevalt tühikäigust, kus mootori töös hoidmiseks kulutatakse kütust. see asjandus, mille külge poolhaagis kinnitub, peaks olema sadul minu teada.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 22.02.2014 16:58:07 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
LiivaneLord, parkimisega puhkealal küll probleeme pole, ehk jääd liiga vara seisma lihtsalt? vabakäiguga kulutabki kütust niisama, ökom on mäest alla sõites käik sisse jätta ja gaas lahti lasta, sellisel juhul kütusesegu mootorisse ei pritsita, erinevalt tühikäigust, kus mootori töös hoidmiseks kulutatakse kütust. see asjandus, mille külge poolhaagis kinnitub, peaks olema sadul minu teada.

Minul isiklikult ka probleeme pole puhkealal, vabakäiku mul praktiliselt polegi, va puhke, ja haagise järelevõtmise ajal. Mina hoian gaasi põhjas kuni 6.käiguni ja siis lasen poole peale- ehk vaiksemalt hakkab üles minema. Muidugi ka käikudega mängimine on üks suur roll icon_smile.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 22.02.2014 22:37:07 vasta tsitaadiga

Ma kasutan automaatkäiguvahetust ning kui mäest alla sõidan ning gaasi ei anna, siis kütust kulub. icon_neutral.gif

Muidu poleks midagi, aga öko eest pappi ei saa ning neidsamuseid skill punkte. icon_neutral.gif

EDIT: Heh, kütusekulu ei muutunud vaatamata vabale sõidule, kuna menüüst tuli eraldi seadistada "Kütusekulu simuleerimine". icon_biggrin.gif

Aga krdi häiriv on kaamera. Oleks vaja ristmikule lähenedes vaadata vasakule ja paremale, kuid sellega läheb kaamera paigast ära ja jõle tüütu on seda number ühte taguda, kuna väike sõrm ei tiku seda üles leidma, sest kirjutamisasendi tõttu läheb see vasakule poole valele klahvile. Kas midagi sellist asja ka võimalik on, et näiteks vaatan ringi ning seejärel automaatselt kaamera liigub juhi selja taha, et ma ei peaks fikseerima kaamera asukohta? Eelistan vaadet juhi kabiinist, kuna siis tajun paremini, kui kurvides hakkan külili kalduma, samuti näeb kaugust paremini eesolevate objektideni jne.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
rene p
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.02.2014 13:46:50 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Ma kasutan automaatkäiguvahetust ning kui mäest alla sõidan ning gaasi ei anna, siis kütust kulub. icon_neutral.gif

Muidu poleks midagi, aga öko eest pappi ei saa ning neidsamuseid skill punkte. icon_neutral.gif

EDIT: Heh, kütusekulu ei muutunud vaatamata vabale sõidule, kuna menüüst tuli eraldi seadistada "Kütusekulu simuleerimine". icon_biggrin.gif

Aga krdi häiriv on kaamera. Oleks vaja ristmikule lähenedes vaadata vasakule ja paremale, kuid sellega läheb kaamera paigast ära ja jõle tüütu on seda number ühte taguda, kuna väike sõrm ei tiku seda üles leidma, sest kirjutamisasendi tõttu läheb see vasakule poole valele klahvile. Kas midagi sellist asja ka võimalik on, et näiteks vaatan ringi ning seejärel automaatselt kaamera liigub juhi selja taha, et ma ei peaks fikseerima kaamera asukohta? Eelistan vaadet juhi kabiinist, kuna siis tajun paremini, kui kurvides hakkan külili kalduma, samuti näeb kaugust paremini eesolevate objektideni jne.

Kasuta vaatamiseks parema käega numbriklahve äkki? 5 viib vaate keskele tagasi, 4 vaatab vasakule, 6 paremale jne...
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 25.02.2014 14:50:16 vasta tsitaadiga

rene p kirjutas:

Kasuta vaatamiseks parema käega numbriklahve äkki? 5 viib vaate keskele tagasi, 4 vaatab vasakule, 6 paremale jne...

Neid kasutangi, isiklikult number ühte. Siiski tahaks sageli lihtsalt piiluda kõrvale ilma staatilist vaadet muutmata. Kui hiirega liigutan kaamerat, siis see kaamera jääbki sellisesse asendisse ning pöördel kaob taju sellest, kui kaugel on tee äär ja millal peab keerama vms.

Aga noh, enamasti ristmikule välja sõites riskin sellega, et keegi võib külje pealt sisse sõita. Kaamera asendit muutes sõidan enamasti ise vabatahtlikult kraavi. icon_biggrin.gif

EDIT: Kaherealisel teel saab punase fooritule eest ilma trahvita läbi, kui minna ristmikule vastassuunavööndi kaudu ja autosid ristmikul vähe. Üldiselt vastassuunas sõidu eest siis trahvi ei saa või on see vaid 100€. Aga need kiiruskaamerad on küll mu silma jaoks liiga tihti peidetud.

EDIT: Otsustasin vahepeal kaardil ringi sõites, et saan lubada endale uue veoki, et sellele palgata juht. Tegin kõik asjad ära ja siis kui soovisin jätkata sõitu, toimus millegipärast olematul kiirusel mingi kummaline kokkupõrge ning mina ei näinud muud, kui ümberringi sinist taevast ning veok tiirles seal, nagu oleks gravitatsioon kadunud ning veok kukub taevasse. icon_biggrin.gif Tulemuseks oli 100% vigastus, mis läks maksma peaaegu 200 000€. 4,5 päevaks oli pangale võlg üleval, õnneks autojuhid teenisid piisavalt, et ei pidanud ise veoseid vedama ning võlg sai kaetud. icon_smile.gif
tagasi üles
Masochist
HV vaatleja
Masochist

sõnum 26.02.2014 23:32:23 vasta tsitaadiga

Rääkige, kui napilt teil bensukogustega läinud on?

Minul jutus täna nii, et keset Saksamaa kiirteed hakkas järsku kompuuter karjuma, et kütus hakkab otsa saama. Järgmine tankla oli alles oi kui kaugel. Lõpuks 100-150 km enne tanklat oli masendus peal, et ei jõuagi kohale. Kogusin kiiruse üles 100-110 peale, suretasin mootori välja ja veeresin vabaga kuni 70 km/h. Kogusin uuesti hoo üles ja jälle samamoodi. Lõpuks kui tanklasse jõudsin oli mul paagil järgi kõigest ÜKS LIITER kütust!! Üritasin ka fototõestust teha, kuid ei saanud kuidagi selle pildi tegemisega seestvaates hakkama. Aga päris huvitav kogemus oli, võttis ikka higistama küll! icon_biggrin.gif

rainisk
Kreisi kasutaja

sõnum 26.02.2014 23:40:29 vasta tsitaadiga

Mootori välja ja sisse lülitamine peaks ju tegelikkuses rohkem kütet võtma kui sõita ns otse tanklasse icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 28.02.2014 18:40:40 vasta tsitaadiga

Ei pea mootorit välja suretama, kui gaasi ei anna, siis kütet ei ole kulunud.

EDIT: Sellist ummikut, nagu oli Verona lõunaküljest sisenemisel, pole veel näinud. Tahtsin sõita lõuna poolt linna ja silla all oli üks veok ja selle ees vist veel üks sõiduauto. Ootasin minuti, ootasin kaks-kolm ning too veok ei liigutanud ennast kuhugi suunda. Tagasi ma ka liikuda enam ei saanud, üritasin nügida veokit edasi, aga jaksu polnud. Tee oli ääretult kitsas, aga nii palju ruumi oli, et kuidagi läbi surma pigistasin ennast veoki ja äärekivide vahelt läbi. icon_smile.gif

Ei viitsi kunagi ummikus passida, need krdid lasevad kõik muud autod läbi ja siis alles hakkavad ise liikuma. icon_evil.gif

Aga 75 000 kilti on vist juba täis. icon_smile.gif Autojuhid toovad ööpäevaga sisse umbes 180 000€, millest ise sõidan sodiks umbes 50 000. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Janari1993
HV vaatleja
Janari1993

sõnum 28.02.2014 21:04:58 vasta tsitaadiga

Ma ikka oskan, suutsin välja sõita ja kinni jääda icon_biggrin.gif
Ja kas keegi teab mõnda moddi, et saaks juurde juhte. Kõik on ära palgatud aga garaaszides kohti veel palju.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 02.03.2014 07:36:10 vasta tsitaadiga

Janari1993, võid proovida haagise lahti ühendada, aga kas pärast seda haagise tagasi ka saab ühendada, see on iseküsimus. icon_biggrin.gif Enamasti edasi-tagasi vasakule-paremale nikerdades saab välja.

tsitaat:
Ja kas keegi teab mõnda moddi, et saaks juurde juhte. Kõik on ära palgatud aga garaaszides kohti veel palju.

Vist tuleb kaardil sõita, et leida töötubüroosid. Need on need küsimärgiga alad.
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 02.03.2014 10:09:57 vasta tsitaadiga

Ma olen pool tunnikest kokku mänginud (ajab vahel närvi see liiklus icon_biggrin.gif) ja ei ole täpselt aru saanud, kas need rekkad, mis vastu sõidavad on päris mängijad?
prtv
HV Guru

sõnum 02.03.2014 10:56:37 vasta tsitaadiga

Ei ole.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 02.03.2014 18:13:50 vasta tsitaadiga

TeaMeTzu kirjutas:
Ma olen pool tunnikest kokku mänginud (ajab vahel närvi see liiklus icon_biggrin.gif) ja ei ole täpselt aru saanud, kas need rekkad, mis vastu sõidavad on päris mängijad?

Oleks see vaid nii. icon_razz1.gif icon_sad.gif

Ise mõtlesin, et kas enda palgatud autojuhte ka reaalselt liikluses kohtab? Ja, et värvida kõik rekad spetsiaalset värvi või mustrit, mida kerge ära tunda ning siis hoida silmad lahti. icon_biggrin.gif
tagasi üles
eero78
HV vaatleja

sõnum 02.03.2014 18:42:58 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, Ei kohta palgatud juhte samuti! 18 wheel of steel simus kohtas neid küll ja sa ka vestelda mingilmääral, mis on muidugi selle simu juures miinus, et sellised asjad välja jäetud on.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Jyrx2
HV vaatleja

sõnum 03.03.2014 19:17:53 vasta tsitaadiga

Ikka vist proovitakse saada multiplayer ka ets2 mängu sisse,või mulle tundub icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

https://www.youtube.com/watch?v=RhCrJE2ZNds&feature=c4-overview&list=UUymqCGBX0BYyG_wpLz8latg

Videos nagu vend toimetab,ja masinad liiguvad. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Janari1993
HV vaatleja
Janari1993

sõnum 04.03.2014 21:36:35 vasta tsitaadiga

Järgmine uuendus on päris hea, fixitakse liiklust.

http://blog.scssoft.com/search/label/Euro%20Truck%20Simulator%202
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 04.03.2014 21:47:21 vasta tsitaadiga

Ma üritasin ükskord autot rongi ette sööta, punased tuled vilkusid, kuid rongi ei tulnudki, tõkkepuu ei langenud alla.
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 04.03.2014 23:45:38 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, endal oli täna just selline kogemus, et punane tuli vilkus, tõkkepuu polnud alla langenud mõtlesin, et lasen tuimalt läbi, aga
täpselt tõkkepuu kohal arvas, et langetab ennast natuke - tulemus oli muidugi selline nagu oleks betoonseina otsa sõitnud. icon_lol.gif
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 05.03.2014 00:21:11 vasta tsitaadiga

KoldK, jah, sein tuleb automaatselt ette, kui tõkkepuu hakkab langema. Võib-olla ka enne seda, pole proovinud. Mõtlesin ka korra, et lipsan läbi, aga tulemuseks oli 70%-line vigastus.
tagasi üles
kakukeo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.03.2014 01:39:04 vasta tsitaadiga

Mul muidu mäng toimib ilusti aga lampi keset sõitu vaatan,et 70% vigastus ja masin edasi ei liigu(ei sõitnud kellelegi otsa) mingit lukus ala midaig pole ja lihtsalt maanteel edasi ei sõida... vasakule paremale keerab aga otse oleks kui mingi sein :S kellelgi veel nii olnud ?
Kommentaarid: 237 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 191
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 05.03.2014 01:49:15 vasta tsitaadiga

kakukeo, mul on kaks või kolm korda juhtunud seda, et vigastus tekib äkitselt 70% või 100%.

Aga pange tähele, et mäng salvestab iga teatud aja tagant automaatselt. Selleks valige Lae mäng ning all pange linnuke sinna kasti, mis näitaks automaatselt salvestatud mänge. Kellaaja järgi saab leida sobiva, aga uusim on tavaliselt kõige ülemine.

Vahest sõidan kraavi vms ja sealt väljasaamine oleks võimatu või ilge keberniit, siis hea laadida.
tagasi üles
Janari1993
HV vaatleja
Janari1993

sõnum 05.03.2014 11:36:07 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Janari1993, võid proovida haagise lahti ühendada, aga kas pärast seda haagise tagasi ka saab ühendada, see on iseküsimus. icon_biggrin.gif Enamasti edasi-tagasi vasakule-paremale nikerdades saab välja.

tsitaat:

Vist tuleb kaardil sõita, et leida töötubüroosid. Need on need küsimärgiga alad.

See ei aita, olen enamus bürood avastanud. Kui oled juba ühe büroo leidnud saad kõik juhid ära osta teatud aja jooksul.
tagasi üles
rainisk
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2014 12:41:07 vasta tsitaadiga

Kuskohast selle 1.9 public beta patchi tõmmata saan steamis??
prtv
HV Guru

sõnum 06.03.2014 12:47:06 vasta tsitaadiga

rainisk kirjutas:
Kuskohast selle 1.9 public beta patchi tõmmata saan steamis??

Kõigepealt teed paremkliki mängu peal
Spoiler Spoiler Spoiler

Siis lähed "BETAS" nupu peale ja valid nimistust omale sobiva versiooni
Spoiler Spoiler Spoiler

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Euro Truck Simulator 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 164, 165, 166  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.