Pigem polnud küsimus selles, jah seal ja umbluud ka. Lihtsalt asjalikku inffi liigub seal ka.Ja mitte vähem kui mujal. Samamoodi võin ma öelda et õhtuleht/delfi kirjutab artikleid ikka väga lambi teemadel, aga see selles. _________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉
Tere päevast. täna on 3 märtst esmaspäev ning Krimmis toimub vastasseis. Soovin pöörduda enda toetajate ning ka nende poole, kes mind vaatavad Venemaal.
Kõikjal kus ma kohtun inimestega, palun neid mitte tulistada vene sõdureid. Need on noored poisid, kelled hull (безумный) Putin saatis just selleks, et nende pihta tuli avataks Ukraina poolelt ning tekitada põhjus suuremate vägede sissesaatmiseks.
Kuid asi polegi tegelikult selles, vaid hoopis et nendel relvastatud noortel poistel (kes varjavad omi nägusid maskide taga) on emad Venemaal.
Ukraina ja Venemaa on seotud veresuguluse kaudu ning ka minul on väga palju sugulasi Venemaal. Mina Балашов, Геннадий Викторович olen ise ka venelane, mu esivanemad olid venelased ning kes sõdisid veel omalajal Napoleoniga. Ma ei kujuta endale ettegi, kuidas ma hakkan tulistama venelase pihta.
Kui soovite tulevahetust, siis moodustage esiliin tadžikidest või mõnedest muudest rahvustest, kuid relvastatud venelasi keda te saadate Krimmi ning kes ähvardavate pilkudega silmitsevad meie rahvast...
Kui Putin arvab et tänapäevane sõda toimub tulirelvade vahendusel, siis ta sügavalt eksib. Tänapäeva sõda on ökonoomiline ning relvadeks on raha, millise sõja ta ka kaotanud on. Putin ainuüksi pole mitte maha mänginud enda gaasi potentsiaali, vaid ka oma armee.
See et ta saatis siia kontingendi relvastatud noori poisse, ei räägi mitte millestki. Saadetud armee on sama nõrk kui ka Ukraina oma, kes pole võimelised sõdima, kus tehnika sisuliselt ei liigu ja pole kaasaegne.
Kahtlemata kaasaegne tehnika (n. Nato ja USA) võib selle kõige hävitada hetkega selle sõna otseses mõttes, kogu selle Venemaa mereväe uputada, ilma et nad suutaksid mingitki vastupanu osutada.
Ainus, mis sellel hullul (безумный) Putinil on, on tuumarelv ja nupp. Me ei tea, millises konditsioonis/olekus on tema aju, kuid nagu ütles ka Merkel on Putin kaotanud igasuguse reaalsusetaju. Täna on tema koht pea et ajalugu kuna maailmamajanduses tema tegevus suurt enam ei mõjuta, ainus mida ta veel teha saab on ilmutada enda kui hullu kohaolekut suurematele riikidele.
Meie Ukraina kodanikud peame hetkel hoidma rahumeelsele poolele. Krimmi saadetud noored poisid on lõppude lõpuks Putini probleem, millega neid toita ning kuidas nendeni toimetada muid vahendeid. Lõppeks näevad ka saadetud Vene sõdurid, kuidas elatakse Krimmis ning millised on sealsete elanike igapäevaprobleemid.
Rahvamass kes karjub patriootlikke loosungeid parlamendihoone ees Krimmis ning kes lehvitavad Venemaa sümboolikat, need on inimesed kes on enda aju ära joonud.
Võimalik, et need on endised ohvitserid, kes mäletavad nõukogude liitu, võimalik, et inimesed kes on pettunud ning on töötud, kuid ärge unustage, et see Янукович kes teid omalajal röövis, see sama Янукович toetab ning finantseerib seda vähemusrahvuslikku liikumist.
Sellepärast kutsungi ma ülesse Krimmis kui ka siin Kiievis, mitte alustada tulevahetust nende noorte poiste pihta. Ma usun, et ülejäänud mailm avaldab piisavat survet hullule Putinile ning ainukene millega me riskime on see, et ta on tõeliselt hull ning et tal on tuumarelva nupp pihus.
Millisel hulgal ta enda hullumist ilmutab me ei tea, võimalik et teda on vaja ravida nagu ka rahast pööras hulluks meie president Виктор Янукович kelle varandus ületas riigi tagavara (kuld) väärtust ning kes tundis ennast jumalana.
Ukraina selle sõna otseses mõttes lihtsalt viskas ta välja ning sundis põgenema. Kahjuks läks see Ukraina kodanikele maksma u. 100 noore inimese elu.
Ma ei kujuta ettegi kui peaks Venemaal saama alguse selline situatsioon või kui suureks võib osutuda sealne hukkunute arv, kuid kõikide hukkunute inimelud jäävad seltsimees (Господин) Putini südamitunnistusele selle hullu ja ära pööranud diktaatori ning kes arvas et ta võib kõike.
kuid kaasaegses maailmas härra president ei suuda te mitte midagi ning te ei läinud ajalukku, kui Krimmi vabastaja või kui inimene, kes võitist Krimmi tagasi Vene impeeriumile. Te sattusitte jamasse, kuna sõdime teiega keegi ei hakka ja pole ka mõtet, sinu ambitsioonide pärast raisk tappa sinu enda sõdureid, Putin sitapea (хренъ собачий) kao välja meie riigist ja võta palun kaasa saadetud sõdurid kellede emad neid koju ootavad. Ära jäta neid ilma nende lastest sa hullumeelne ***(безумный чорт).
Vene keel on väga rikas ning õigeid vasteid meie emakeelest leida polegi, kuid loodan et mõte saab selgeks.
Kindlasti leidub kiiresti kirjutatud tõlkes kirjavigu.
Kes peab vajalikuks täiendada minu kirja pandut, palun tehku seda.
Juku-Kalle Raid kommenteeris oma FB kontol Ukraina kriisi arutelu Riigikogus.
tsitaat:
Juku-kalle Raid
STALNUHHIN ON IKKA PARAS MÖLAKAS KÜLL: Täna on erakorraline istung Ukraina teemadel, mõte on esitada toetuskiri Ukrainale, mis mõistab üheselt hukka Venemaa tegevuse.
Aga pulti voolas sm Mihhail Stalnuhhin, kes hakkas patrama midagi Narva teede olukorrast ning nimetas seda palju olulsemaks probleemiks. Stalnuhhini pea läikis sealjuures õliselt, ilmselt on pestud seda šampooniga "Eedik".
Vaadakem näkku ka õnnetusele nimega Keskerakond üldse: Ukraina toetuseks andis allkirja vaid KUUS Keskerakonna liiget (Olga Sõtnik, Aivar Riisalu, Jüri Ratas, Mailis Reps, Enn Eesmaa, Kadri Simson), ülejäänud saast kesikute nimekirjas troppis asja.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉
Juku-Kalle Raid kommenteeris oma FB kontol Ukraina kriisi arutelu Riigikogus.
tsitaat:
Juku-kalle Raid
STALNUHHIN ON IKKA PARAS MÖLAKAS KÜLL: Täna on erakorraline istung Ukraina teemadel, mõte on esitada toetuskiri Ukrainale, mis mõistab üheselt hukka Venemaa tegevuse.
Aga pulti voolas sm Mihhail Stalnuhhin, kes hakkas patrama midagi Narva teede olukorrast ning nimetas seda palju olulsemaks probleemiks. Stalnuhhini pea läikis sealjuures õliselt, ilmselt on pestud seda šampooniga "Eedik".
Vaadakem näkku ka õnnetusele nimega Keskerakond üldse: Ukraina toetuseks andis allkirja vaid KUUS Keskerakonna liiget (Olga Sõtnik, Aivar Riisalu, Jüri Ratas, Mailis Reps, Enn Eesmaa, Kadri Simson), ülejäänud saast kesikute nimekirjas troppis asja.
Otseselt midagi väga põrutavat ju jutus polnud, seda et snaiperid tulistasid mõlemat poolt räägiti juba alguses ja ülejäänud on lihtsalt kellegi arvamus. Samas kontekstist välja võetuna sai Venemaa suure propaganda relva. Kahju et jälle Eesti seotud.
viimati muutis MatchMaker 05.03.2014 16:25:12, muudetud 1 kord
The file was reportedly uploaded to the web by officers of Security Service of Ukraine (SBU) loyal to ousted President Viktor Yanukovich who hacked Paet’s and Ashton’s phones.
Snaiprite teema oli algusest peale teada ja ma ei saa aru, kus see uudis on. Kohe peale Euromaidani rahulikuks muutumist oli väljas info, et Berkuti vormides mehed tulistasid nii meeleavaldajaid kui politseinikke.
05.03.2014 16:31:35
Urmas Paeti ja Catherin Ashtoni telefonikõne kuulati pealt
Seoses Ukrainas toimuvaga on viimastel päevadel rohkem reisinud Eesti Välisminister Urmas Paet, kes viibis hiljuti ka Kiievi iseseisvusväljakul. Pärast Kiievi külastust pidas Paet telefonikõne Euroopa Liidu välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja Catherine Ashtoniga. Äsja laeti YouTube’i videokeskkonda pea 10 minutit kestnud Paeti ja Ashtoni vaheline telefonikõne. Poliitikud arutlesid kõnes Ukrainas toimuva üle. Väidetavalt laadis kõne YouTube’i Ukraina Julgeolekuteenistuse töötajad, kes on endiselt lojaalsed kukutatud presidendile Viktor Yanukovichile.
Snaiprite teema oli algusest peale teada ja ma ei saa aru, kus see uudis on. Kohe peale Euromaidani rahulikuks muutumist oli väljas info, et Berkuti vormides mehed tulistasid nii meeleavaldajaid kui politseinikke.
Kuula veel seda, Paet arvas, et kuna uus valitsus(koalitsioon nagu ta seal nimetas) asja uurimisest väga huvitatud ei ole, siis üsna tõenäoline, et keegi sellest koalitsioonist on nende snaiprite taga, mitte Janukovitš.
Kuula veel seda, Paet arvas, et kuna uus valitsus(koalitsioon nagu ta seal nimetas) asja uurimisest väga huvitatud ei ole, siis üsna tõenäoline, et keegi sellest koalitsioonist on nende snaiprite taga, mitte Janukovitš.
Ning? See on ühe inimese arvamus olukorrast. Ma mäletan üsnagi selgelt Ukrainast tweete, kus Maidani esindajad nõudsid snaiprite tegevuse uurimist.
trip, kaotasin oma elust 26 minutit selle klipi pärast...hahaha, eht goblinlik, tõsine jura....vene laevastikus räägiti sellist juttu iga jumala esmaspäeval poliitõppe käigus, ainult siis olid ukraina asemel teised riigid...
Pärast uudise avalikustamist õnnestus Välisministeeriumi pressiesindaja saada telefonitsi kätte. Pressiesindaja sõnul on nad videost teadlikud aga rohkem kommentaare ei anna hetkel. Märkimisväärne on ka see, et just uudise kirjutamise ajal (ca. kella 15:00 paiku) oli vm.ee ja mfa.ee veebilehtedele ligipääs piiratud. Sai proovitud nii Eesti, kui USA IP alt. Aga kuna katkestus oli vaid lühiajaline ei saa seda vist DDoS rünnaku alla lugeda. _________________ Varsti on meil kõigil kiip sees
viimati muutis kiip 05.03.2014 17:06:02, muudetud 1 kord
Tweetimine tweetimiseks, oluline on siiski see, kas lõpuks uuritakse või mitte ning mida uurimine välja selgitab. Kui tulebki välja, et Maidani enda tegelased nende snaiprite taga on, siis on see Maidanile päris valus löök ning ainult vesi venelaste propagandaveskile.
Väga kvaliteetne kõne, pealtuulamine on ikka lihtne tänapäeval, kuulatakse kõiki pealt.
Turvalisuse huvides tuleks ise 10 minutiks brüsselisse sõita või kirjatuvi kasutada _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Väga kvaliteetne kõne, pealtuulamine on ikka lihtne tänapäeval, kuulatakse kõiki pealt.
Turvalisuse huvides tuleks ise 10 minutiks brüsselisse sõita või kirjatuvi kasutada
Kui muidu vingutakse, et poliitikud nii palju edasi-tagasi sõidavad lihtsalt vestlusi/nõupidamisi pidama siis selle lekke valguses paneb mõtlema, et lennupiletid on ikkagi kommiraha mainekao kõrval...
Rohkem huvitab muidugi, et kumb osapool turvanõuete vastu on eksinud või oligi see nii lihtsalt korjatav asi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.