Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui tihti teha HV serveris wipe? |
Iga 1 nädala tagant |
|
19% |
[ 26 ] |
Iga 2 nädala tagant |
|
12% |
[ 17 ] |
Iga 3 nädala tagant |
|
7% |
[ 10 ] |
Iga kuu tagant |
|
31% |
[ 43 ] |
Mitte kunagi |
|
28% |
[ 39 ] |
|
hääli kokku : 135 |
|
autor |
|
H-E-F
HV vaatleja
|
04.03.2014 19:15:25
|
|
|
Aga ehk annad täpsema kirjelduse oma plaanist? Kui on hea plaan siis võiks kah vabalt mingi osa anda.
Veel küsiks, kas keegi ei tea mõnd head välismaist serverit, eeldatavalt inglisekeelset ja kus oleks nii agressiivseid PvP mängijaid kui ka rahulikke ja sõbralikke mängijaid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.03.2014 19:18:24
|
|
|
H-E-F kirjutas: |
Aga ehk annad täpsema kirjelduse oma plaanist? Kui on hea plaan siis võiks kah vabalt mingi osa anda.
Veel küsiks, kas keegi ei tea mõnd head välismaist serverit, eeldatavalt inglisekeelset ja kus oleks nii agressiivseid PvP mängijaid kui ka rahulikke ja sõbralikke mängijaid. |
Isiklikult kahjuks ei tea. Kõik välismaised serverid, kus käinud olen, on olnud täidetud grieferitega.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
04.03.2014 19:38:02
|
|
|
Kuna Rusti serverite omanikke peaks siin paar tükki leiduma/ehk keegi soovib omale teha, siis avalikult oma nö promomudeleid ei lahka. Oma headest ideedest päris niisama ilma ei sooviks jääda.
H-E-F kirjutas: |
Veel küsiks, kas keegi ei tea mõnd head välismaist serverit, eeldatavalt inglisekeelset ja kus oleks nii agressiivseid PvP mängijaid kui ka rahulikke ja sõbralikke mängijaid. |
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Val81
HV kasutaja
|
05.03.2014 00:40:02
Uus server |
|
|
Name: Estonia /PVP/Sleeper/Remove/Airdrop 15+/04.03
Connection Info: 5.9.136.105:28015
powered by: Nitrous Networks
Kui on huvi tulge mängima, hetkel 7 eestlast siin.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.03.2014 01:19:18
Re: Uus server |
|
|
Val81 kirjutas: |
Kui on huvi tulge mängima, hetkel 7 eestlast siin. |
Sinu server?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Val81
HV kasutaja
|
05.03.2014 01:24:44
|
|
Timberg kirjutas: |
Sinu server? |
Jep. Lisadest ainult player list ja remove tool.
Server alles läks üles et paar putkat on püsti.
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.03.2014 01:28:53
|
|
Sinu server? |
Server alles läks üles et paar putkat on püsti. |
Lahe Loodetavasti server varsti täidetud rahvaga. Mis serveri reeglid on?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
05.03.2014 01:36:03
|
|
|
Jõudu ning jaksu minu poolt
Kuigi veidikene läbimõtlemata tundub olevat see Eesti siltidega serverite tegemine. Eesti Rusti kommuun pole nii suur, et isegi ühte serverit korralikult ära täita (erinevatel vanusegruppidel erinevad mänguajad, jne), lisaks Eesti sildid ei kutsu eriti väljamaalasi serverisse (tean omast kogemusest vga hästi), ometigi neid servereid järjest sigineb
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Val81
HV kasutaja
|
05.03.2014 01:37:18
|
|
Sinu server? |
Server alles läks üles et paar putkat on püsti. |
Lahe Loodetavasti server varsti täidetud rahvaga. Mis serveri reeglid on? |
PVP server ja kõik lubatud. Lihtsalt tuleb arvestada et remove tool on olemas seega maja aluse omanik saab eemaldada seinu poste lagesid jne.
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
05.03.2014 01:39:38
|
|
|
Eks erinevatel mängijatel ole erinevad soovid serveri osas ja kompromissini pole jõutud. Nüüd ongi olukord sealmaal kus on 3-4 eesti serverit tehtud ja igaühes helgemal hetkel 10 mängijat sees kükitab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
05.03.2014 01:46:33
|
|
|
Ma panustasin pohmakas, peale. Hetkel küll ise Rusti lainel pole, kuid kui millalgil jälle, siis loodetavasti on üks enam-vähem Eesti server ka püsti
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
05.03.2014 01:57:38
|
|
|
No meie HV serveri kohta olen veidi ringi küsinud, mida mängijad näha soovivad ning kohe-varsti saab hakata muutusi ellu viima. Toimuvad ka nö läbirääkimised serveri promo jaoks.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.03.2014 02:05:38
|
|
|
Jack.igg kirjutas: |
Eks erinevatel mängijatel ole erinevad soovid serveri osas ja kompromissini pole jõutud. Nüüd ongi olukord sealmaal kus on 3-4 eesti serverit tehtud ja igaühes helgemal hetkel 10 mängijat sees kükitab. |
Mõnes mõttes täiesti õige. Teisalt... kurb ja tuttav nähtus. Nii paljudes mängudes näha olnud, kuidas inimesed lihtsalt ei saa omavahel läbi ja teevad üha uusi servereid, gilde jms. Kohati ka täiesti mõttetult - selle asemel, et koostööd aretada ning mingi kõrgema eesmärgi nimel kompromiss teha.
Kuid noh... eks rust ka nii uus mäng, et siin veel lootust on.
Ma pakun välja täiesti ebareaalse idee, millega keegi kaasa ei taha minna.
Tehke koos server. Mõelge välja reeglid ja põhimõtted, mis teile kõigile sobivad. On rohkem aktiivseid serveri arendusega tegelejaid, odavam hostida, rohkem mängijaid.*
* Projektist loomulikult väljaarvatud lambad, kes HV serveris korduvalt banaani said reeglite rikkumise pärast ja oma serverid tegid (teie jääge oma serverisse ).
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
05.03.2014 04:12:08
|
|
|
Õgh, tegin pika postituse valmis ja postitades otsustas HV mulle mitte vastata. Kirjutan uuesti, kuid lühidalt.
tsitaat: |
Mõnes mõttes täiesti õige. Teisalt... kurb ja tuttav nähtus.
|
On õige ning on kurb. Kui saab olema nii, et igas serveris on 5 eestlast, siis on minu silmis Eesti kommuun läbikukkunud, tühjas serveris pole pooltki nii fun, kui 30-40 mängijaga serveris.
Loomulikult on pidevaks probleemiks, ning seda pea igas mängus, see, et eestlased ei suuda omavahel läbi saada. Pidevalt on kellelgi vaja kellelegi tõestada, et tal on suurem e-peenis.
Ma pakun välja täiesti ebareaalse idee, millega keegi kaasa ei taha minna.
Tehke koos server. Mõelge välja reeglid ja põhimõtted, mis teile kõigile sobivad. On rohkem aktiivseid serveri arendusega tegelejaid, odavam hostida, rohkem mängijaid.*
|
Jah, idee jääb sinna reaalse ning ebareaalse vahele kõikuma. Meie, kes kõige esimese Eestlaste jaoks mõeldud serveri valmis tegime, ei kavatse hetkel kindlasti serverist loobuda ning järgnevad 3 kuud on juba kindlustatud ka. Algul oli serveri eesmärk rohkem omalõbu saavutamine, kuid praeguseks on see 101% kommuuni nimel, seetõttu küsin ka pidevalt arvamusi, mida serveris näha tahetakse ning oma ressursside eest (v.a üks lahke, kes meile väikese toetuse saatis ning mida kasutame serveri arenduseks) arendame serverit, nüüd ka üritan veidikene 'reklaami' serverile saada.
Lähtudes nüüd sinu ideest - kuna meie oma serverist loobuda ei kavatse, jääksid üle teised serveriomanikud. Nagu ajalugu näidanud on, ei pruugi teised serveriomanikud koostöö ideedest sugugi mitte vaimustatud olla ning saadetakse sinnasamusesse. Fakt on, et me oleme valmis looma kompromisse, kuid vaid kindla piirini. Arendusideed ning arutelu on alati vägagi teretulnud, küll aga suhtume skeptiliselt adminide valikusse. Meie (märgin ka ära, et 'meie' all pean silmas siis algset punti, kes Rusti serveriga välja tulid - kes teemat jälginud on, need teavad) serveris saavad olla adminid vaid need, keda me kõik usaldame. Ühelgi võhivõõral poleks lootustki, kuna minu kogemused teiste mängude serveritega on näidanud, millise katastroofi selline asi kaasa võib tuua.
* Projektist loomulikult väljaarvatud lambad, kes HV serveris korduvalt banaani said reeglite rikkumise pärast ja oma serverid tegid (teie jääge oma serverisse ).
|
Afaik on nende server juba mõnda aega maas olnud, paraku oli tegemist algusest lõpuni täieliku ebaõnnestumisega (ning see on vaid minu vaatenurk, võib öelda, et kogenud silmaga).
Seega, kui keegi soovib meiega väed ühendada, siis on see igati teretulnud, kuid arvesse peab võtma kõike eelmainitut.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Antz8077
HV vaatleja
|
05.03.2014 11:47:05
|
|
|
Olen püsivalt sees olnud. Siis kui rohkem inimesi ka oli.
Ja minuteada inimesed langesid ära peale craftimis-piiranguid. Nagu täiega.
Ma ise osaliselt toetan craftimispiiranguid...aga its just my opinion that what might have happened.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
05.03.2014 11:56:23
|
|
|
Hetkel enam craftimise piiranguid pole.
Kõigi selliste muutuste mõju aktiivsusele on raske ette ennustada, mäng on toores alpha ning serverite poole pealt on lihtsalt tükk eksperimenteerimist.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
05.03.2014 13:45:43
|
|
|
Minu arvamus on, et piiranguid ei tohiks üldse olla. Las mängijad mängivad nii nagu tahavad. Jah, KOS-e tuleb palju, aga see ongi rust. Samas remove mod vms võiks ikkagi olla.
Lisan, et mul 250h mänguaega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
05.03.2014 14:17:02
|
|
|
Ise pooldan piiranguid, sest siis ei tule neid KOS-e nii palju, mis Rusti ära rikuvad. Rust peaks olema rohkem "player vs nature" stiilis survival, mitte tavaline shooter.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
05.03.2014 14:18:17
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
Ise pooldan piiranguid, sest siis ei tule neid KOS-e nii palju, mis Rusti ära rikuvad. Rust peaks olema rohkem "player vs nature" stiilis survival, mitte tavaline shooter. |
See on üks taktika, mis on osa rustist. Sellega harjub ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wanur
HV kasutaja

|
05.03.2014 14:33:44
|
|
|
mkutt kirjutas: |
Ise pooldan piiranguid, sest siis ei tule neid KOS-e nii palju, mis Rusti ära rikuvad. Rust peaks olema rohkem "player vs nature" stiilis survival, mitte tavaline shooter. |
See on üks taktika, mis on osa rustist. Sellega harjub ära. |
Mõned harjuvad, paljud ei harju ja lahkuvad. Ja siis imestatakse miks server tühi on.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
05.03.2014 14:36:33
|
|
|
Wanur, täpselt sellepärast mina enam ei mängigi, esiteks KOS ja teine asi igavus. Sai kõik lõpuni arendatud ja polnudki midagi teha. Ilmselt ootan veel mõne kuu, siis vast mäng vähe mõistlikum ja põnevam.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
05.03.2014 15:19:57
|
|
|
Wanur kirjutas: |
See on üks taktika, mis on osa rustist. Sellega harjub ära. |
Mõned harjuvad, paljud ei harju ja lahkuvad. Ja siis imestatakse miks server tühi on. |
Olen täiesti kindel, et lõppkokkuvõttes jääb serverisse rohkem inimesi, kui server on reguleerimata, kui siis kui bännitakse inimesi KOS eest. Kui maja ja asjad olemas, ei olegi ju enam muud teha. Mina pooldan vaba serverit.
EDIT: Rääkimata sellest, et kõik eredamad momendid seoses PVP-ga
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
05.03.2014 18:34:14
|
|
|
mkutt, +1
Endal üle 350h mänguaega koos ja ei saa kohe üldse aru mida need inimesed siit mängust otsivad kellel PvP vastukarva on. Kõik mu mälestused on sellest mängust ikkagi PvP-st ja suurejoonelistest sõdadest milleni on PvP viinud. Mitte ükski teine mäng pole mulle sellist adrenaliini pakkunud nagu seda Rust teeb, ausalt.
Mis mälestused teil seal HV serveris siis ka jäävad? Ehitate omale mingi puidust kuuri püsti ja siis tulete foorumisse nutma, et mäng on nii paha ja igav. Kõik tapavad ning kui neile ban antakse, nutate, et mängus ei toimu mitte midagi. Muidugi mängus ei toimu midagi, sest selle majaga POLEGI midagi teha peale oma vara kaitsmise teiste mängijate eest. Aga milleks kaitsta oma vara kui keegi nagunii ei tohi PvP-d teha? Ei jäägi muud üle kui quit panna, ja siis arutada kuhu kõik mängijad kaovad.
Siit ka jutu point. Kui tahate kõigile meelepärane olla, siis unistage edasi. Kui tahate PvP-d keelustada, leppige oma madala populatsiooniga. Kui tahate enamusele meelepärane olla, võtke kõik piirangud maha.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
H-E-F
HV vaatleja
|
05.03.2014 21:21:31
|
|
|
No äärmisel juhul ma piiraks C4 tegemist. Kuna siis toore grindimisega saab igalepoole. Pigem võiks ju leida radidest neid ja siis kogudes pead läbi mõtlema kogu rünnaku, aga kui neid on siis pole kah hullu. Military crafting aga peaks olema sees ja PvP lubatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.03.2014 22:27:08
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
Mis mälestused teil seal HV serveris siis ka jäävad? |
Sai mingisse ukseta (varem külastatud ja teadaolevalt tühja) majja mindud ühe eestlsega koos. Uurisime, mis seal muutunud on. Hakkame välja minema majast, mingid tüübid avasid meie pihta tule. Läksime majja tagasi. Mina katsin ust, teine mees vaatas katuselt, mis toimub. Nägime... 3 mängijat piiravad meid. 1 tuleb uksest sisse, saab valangu, jookseb tagasi välja. Hiljem lasime nad majja, taganesime ise üles. Esimene mees, kes trepist üles tuli ja tuppa sisenes sai surma. Teised jooksid välja. Oleme majas edasi. Ikka maja piiratakse. Ühel hetkel paneb üks piirajatest maja ette rauast ukse, et me välja ei pääseks. Järgneb väike läbirääkimine, mis on edutu. Lõpuks lõime käega ja ütlesime, et kui tahavad kevlarit meilt saada, siis tulgu ja võtku, kui saavad. Siis sai info edastatud enda tuttavatele mängijatele mängus, kes olid sees. Nad tulid kohale ja hakkasid piirajaid taga ajama, meie hüppasime katuselt kalju peale ja järgisime neile. Näiteks üks mälestus. Toimus selles samas serveris. .. ja veel igasugust pvp kraami on olnud. Minu jaoks on siiani olnud tegemist parima rusti serveriga, sest see võimaldas soovijatel (vähem verejanulistel mängijatel) ühel konkreetsel alal natuke rahulikumas tempos areneda ja verejanulistel oli ülejäänud kaart.
Minu arvamus on, et piiranguid ei tohiks üldse olla. Las mängijad mängivad nii nagu tahavad. Jah, KOS-e tuleb palju, aga see ongi rust. Samas remove mod vms võiks ikkagi olla.
Lisan, et mul 250h mänguaega. |
Saan aru teie vaatenurgast, kuid ei nõustu.
Kui piiranguid pole, siis domineeriksid mängu häkkerid ja grieferid. Küllalt välismaistes serverites mingeid speedhackereid või relvakangelasi nähtud. Reeglid ja head kombed on selleks, et inimeste elu lihtsamaks teha.
Kui endal oli rohkem aega mängimiseks, jäi mulje, et enim mängijaid online rustis oli just siis, kui olid inimestel talvepuhkused/vaheajad ja oli serveris see safezone. Tapmine serveris polnud keelatud, see on mingi veider tõlgenudus serveri tolleaegsetest reeglitest.
Ärge seda anarhia juttu ajage, anarhia ei tööta.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|