Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tupsu
HV Guru

|
04.03.2014 01:21:27
|
|
|
kqpahv kirjutas: |
Ma ei saa täpselt aru mida sa kahe esimese lausega öelda tahtsid ?
Minu point oli selles, et Asicute saabudes muutub Scrypti kaevandamine sama mõttetuks kui seda hetkel on Bitcoini kaevandamine. Vahe on selles, et Bitcoin oli teerajaja ja oma koha juba kinnitanud aga LTC pole põhimõtteliselt mitte kuhugi veel jõudnud. Kui kaevamine suurte Asic parkide poolt tsentraliseeritakse ja suurem osa kommuunist lahkub siis kuidas see münt kuhugi jõudma peakski ? LTC koha "hõbedana" võtab sisse hoopis mõni muu tehniliselt arenenum münt, mis tänu kommuuni toetusele suudab ka adaptsiooni tagada.
See on puhtalt minu nägemus asjast ja kindlasti ei pretendeeri absoluutsele tõele
Ma uskusin LTC edusse ise ka kuni Jaanuarini aga nüüdseks olen kõik LTC positsioonid kõrvaldanud ja hoian BTC'd. |
Tahan öelda seda, et mina ei usu, et scrypt asikute projekt nii varases faasis läbi kukub, et ostjatele üldse midagi tagasi ei teeni.
Kui ettetellijad on oma papi saanud, siis võib ta põhja minna. Varem vaevalt, sest üldisest tasemest kõvasti allapoole ei saa mingi ports erinevaid münte paljalt seepärast kukkuda, et neid saab nüüd asicutega kaevanda.
Võtan selle järelduse aluseks kombo mündi Mediterranean Coin, mille kaevandamine on hetkel sõltuvalt kaevandusproge ASIC seadme GH/s võimsuse ära kasutamise oskuses, üle 10x tasuvam, kui otse BTC sama seadmega kaevata. Lisaväärtuseks on ainult võimsa prose kasutus, mis iseenesest ei tohiks kuidagi mündi hinda mõjutada.
Zanzhu kirjutas: |
Kuidass sellel scryptguildil tootlus per mhash on? |
Pole esialgu suurem asi. Nädala lõpuni veel proovin ja siis ilmselt loobun sellest kohast. Esialgu jätsin teisel märtsil lisandunud automaatse vahetuse võimaluse aktiveerimata. Saab ka ise panna cryptsy.com lehele neid münte kandma ja vahetada seal ise. sobival ajal
|
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Slaava007
HV Guru

|
04.03.2014 15:36:39
|
|
|
Keegi MAZA (MCZ) coini tahab osta?
_________________ Custom arvutite e-pood Eestis: www.nordicgamer.ee
Sõidusimulaatori rent, tellimustööd, VR teenused sündmustele: www.artofgaming.eu
Pulmafilmide, aftermovie`de ja muu cinematic contenti loomine |
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
04.03.2014 15:48:52
|
|
|
Slaava007 kirjutas: |
Keegi MAZA (MCZ) coini tahab osta? |
cryptorush on umbes vai?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
04.03.2014 22:23:50
|
|
|
asrock h81 btc pro. On siis kuue kaardi puhul powered risereid vaja või ei ?
Ühed räägivad jah, teised räägivad et mõnedel hakanud powered riserid lausa sulama, peaks tavalisi kasutama. Pidavat nendest kahest molexist tulema piisavalt voolu kõigile kaartidele (kahtlane)
1) Emaplaadilt lisa kaks molexit ära võtta ja kasutada osadel kaartidel powered risereid.
2) Emaplaadi molexid külge jätta ja kasutada lisaks osadel kaartidel powered risereid (samast toitekast kõik riserid ja lisatoide plaadile) Seda ei pidavat kindlasti tohtima teha, et võtta riserite ja emaplaadi lisa toide eraldi plokkidest.
3) Kõik 6 kaarti ilma powered riseriteta ja molexid külge emaplaadil.
Selliseid variante lugenud.
Nüüd ei teagi mida uskuda või mis teha.
viimati muutis ufo56 04.03.2014 22:24:17, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
04.03.2014 22:23:56
|
|
|
endal siis 5 seda 270 tavalised
ühel platel vaatsin ,et ma neid kas 4 molex ei pannudki külge ja kõik riserid on powerita ja tötöab.kaevanud sellega maxi ja dark
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
04.03.2014 22:26:40
|
|
|
mul h61 jah neid on kaks.kuid mul ühel konfil pole need emaplaadile külge pandud.
samas on 2x 4 korda 280 masinat millel on küljes ja kolmel on need kaks 4 molexit küljes.pole probleeme olnud:D
ise ka imestsin ,et kuidas ma unustasin need 2x 4 molex ühendada ja asi toimib
|
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
04.03.2014 22:33:56
|
|
|
Kas kellelgi on emaplaat maha põlenud sellepärast, et powered risereid pole kasutanud ???
Mul ühel plaadil 5 ja teisel 6 280X kaarti ilma powered riseriteta, ja töötab nii nagu peab. Mitte mingeid probleeme.
Mul hakkab juba kahtlus tekkima, et see power riseri teema on üle pingutatud....
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
04.03.2014 22:34:29
|
|
|
Lihtsalt muretsen sellepärast kuna 6x280 võivad äkki liiga teha. Nii palju erinevaid versioone netis, paha hakkab juba.
50%- kasuta powered risereid vähemalt mõnel kaardil.
50%- jumala pärast ära kasuta ühelgi, võivad seda ja toda teha
|
 |
martin366
HV Guru

|
04.03.2014 22:36:55
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Lihtsalt muretsen sellepärast kuna 6x280 võivad äkki liiga teha. Nii palju erinevaid versioone netis, paha hakkab juba.
 |
Tahaks fakte näha/kuulda, väljamõeldised ei huvita
|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
04.03.2014 22:39:23
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
 |
No ega ta paha ei tee kui selliseid koguseid kaarte kasutada, et paar tk on power riseritega.
Parem karta kui kahetseda, ise sai tellitud igaljuhul.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
04.03.2014 22:43:07
|
|
|
Ilmselt lükkan ka kaks või kolm kaarti powered riserite järgi ja asi vask. Samast toitest vool peale.
psu1. kolm kaarti ja emaplaat ning powered riserid
psu2. kolm kaarti lihtsalt riserite taga.
ah siis peab veel kõigil biossid ära vahetama ka et volti alla tuua. hetkel stock 1.2v
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
04.03.2014 22:44:10
|
|
|
Nii peaks igati turvaline olema
Ise mõtlen, kui 5.-st juba 2tk powered siis no worries.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
04.03.2014 23:06:20
|
|
|
martin366 kirjutas: |
Kas kellelgi on emaplaat maha põlenud sellepärast, et powered risereid pole kasutanud ???
Mul ühel plaadil 5 ja teisel 6 280X kaarti ilma powered riseriteta, ja töötab nii nagu peab. Mitte mingeid probleeme.
Mul hakkab juba kahtlus tekkima, et see power riseri teema on üle pingutatud.... |
http://highoncoins.com/litecoin-rig/how-to-build-crate-litecoin-rig-with-5-or-6-graphic-cards/
Võtsin siit õppust. Tüüp väidab, et pole mingit probleemi, pigem on see powered teema see mis jamasid põhjustab. Ise ka ei kasuta 4 kaardiga. Minu sisetunne ütleb, et kui miskit peaks läbi põlema, siis teeb ta seda lähima 10 sekundi jooksul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
04.03.2014 23:07:31
|
|
|
tava plated oli et kui 3 ja üle sisi võiks 4-6 ole powered. btc plaat powered ei lähe tarvis kuna on 2x 4 molex lisatoidet emaplaadile
mul 6 plaati ja kaks kuud ok
|
|
tagasi üles |
|
 |
riksike
HV vaatleja
|
05.03.2014 00:01:27
|
|
|
Tervist, olen bitcoini kohta uurinud ja end asjaga kurssi viinud. Laadisin rahakoti alla ja nüüd oleks vaja saada kuskilt mõned mündid, ca 130e eest. Et kas te oskaksite öelda, kust oleks neid hea hankida. Bitstampi ei saa, kuna pole 18 veel. :/ Ja see eesti leht pandi ka kinni vist, aga mis te arvate sellest saidist? http://www.fastbitcoinexchange.com/et
Aitäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
05.03.2014 00:07:13
|
|
|
riksike kirjutas: |
Tervist, olen bitcoini kohta uurinud ja end asjaga kurssi viinud. Laadisin rahakoti alla ja nüüd oleks vaja saada kuskilt mõned mündid, ca 130e eest. Et kas te oskaksite öelda, kust oleks neid hea hankida. Bitstampi ei saa, kuna pole 18 veel. :/ Ja see eesti leht pandi ka kinni vist, aga mis te arvate sellest saidist? http://www.fastbitcoinexchange.com/et
Aitäh |
Osta selle 130 eur eest siitsamast kellegi käest need btc kümnendikud ja rahu majas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
riksike
HV vaatleja
|
05.03.2014 00:22:50
|
|
|
yerba kirjutas: |
Aitäh |
Osta selle 130 eur eest siitsamast kellegi käest need btc kümnendikud ja rahu majas. |
Kes neid müüb?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
05.03.2014 00:29:00
|
|
|
Kas mindfactorys tuleb asukohaks mõni muu Euroopa riik panna ning Eestisse saatmist tuleb nende käest e-maili teel küsida?
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
05.03.2014 00:31:20
|
|
|
Kes neid müüb? |
Ma eeldan, et täna liitunud kasutajale väga vähesed.
|
|
tagasi üles |
|
 |
riksike
HV vaatleja
|
05.03.2014 00:42:29
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
Kes neid müüb? |
Ma eeldan, et täna liitunud kasutajale väga vähesed. |
Hmm mks nii? Kuskilt ikka peab saama neid ju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
05.03.2014 00:54:23
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
Kes neid müüb? |
Ma eeldan, et täna liitunud kasutajale väga vähesed. |
Hmm mks nii? Kuskilt ikka peab saama neid ju. |
kraken.com
Rikud seadust, paha-paha.
Panga arve olemas, siis pole probleemi. Kui hakkad SEPA makset tegema võib error tekkida. Krediitkaardi saad teha, siis üks variant Sulas BTCd Eestis ei müü ilmselt ükski võõras.
_________________ Ära kunagi vaidle rumalaga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega. - Mark Twain
Ära vaidle rumalaga. Kõrvalvaataja ei pruugi teil vahet teha. |
|
tagasi üles |
|
 |
|