Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Thief 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 03.03.2014 03:38:08 vasta tsitaadiga

Sain ka siis lõpuks mängu tõmmatud ja installitud... tundub väga huvitav ja väga ilus graafika mäng....meeldib nagu väga aga kahjuks jah minu arvuti on juba liiga ront selliste mängude jaoks icon_sad.gif niipalju kui seda graafikat saan näha ,kuna täitsa põhjas graafikaga ma mängida ei saa siis isegi nii alla keeratud graafika settingutega jõnksutab mis kole icon_evil.gif ja jooksutasin siis huvi pärast seda benchmarki. FPS oli seal alguses mingi 10-15 vahel ja siis korraks lõi 20-30 vahele ja max fps on 41,6 icon_cry.gif mängus ka kohati jookseb hästi ja siis jälle suke lag sees et jube ..,,, siis hakkasin mõtlema mis kaardiga arvuti tuleks osta et seda mängu normaalselt saaks mängida ...

heretic666, sul on päris hea arvuti ja jookseb hästi kindlasti nagu ma lugesin, siis ei tea kas mingi GTX780-st piisaks või siis hoopiski mõttekam mingi R9 290 võtta uude arvutisse ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.03.2014 09:14:41 vasta tsitaadiga

selle järgi, mis siin keegi kirjutas (mäng ise tahtis juba 4GB mälu), siis kogu süsteemi peale kokku 4GB on vähe. Eks see ka mõjutab. Täna peaks miinimum kindlasti 8GB olema mängarvuti puhul.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.03.2014 09:40:57 vasta tsitaadiga

Jep 4GB süsteem jääb lahjaks selle mängu jaoks. Olen isegi 6GB+ mälukasutust näinud siin mängus. Tavaline on siiski 5GB kandis. VRAM kasutus on kah 2GB peal ära käinud. Tavaliselt siiski 1700MB kandis.
Hetkel 18 tundi mängitud. 6 chapterit ära tehtud ja nagu ma aru saa, siis Chapter 7 on viimane. Hetkel siiski teen sidequeste. Selle paksu Bosso vms käest saab 25 sidequesti. 23 neist on eraldiseisvad ja ühekordsed. 2 tk on nö client questid kes annavad igaüks veel 3 questi. Seega 29 kokku. Kui just mujal linnas veel queste pole.

Sellega seoses paraku jällegi tuleb esine see üsna kohutav mapi süsteem siin mängus. Polnud harvad korrad, kus ma otsisin 10 minutit kuidas saada järgmisse linnajakku kus quest peaks asuma. Muidugi nn "pääsupunkte" kaardil märgitud pole, seega tuiadki pool aega nagu loll mööda seinaääri ringi icon_lol.gif . Vahel panin täiesti lampi kuskilt läbi ja lootsin, et jõuan õigesse kohta. Avastasin enda jaoks ka focus pointide ostmise Beggars Queen käest. Varem ostsin ainult equipmenti ja nooli. Samas isegi Thief raskusastmel on osad asjad ikka ülmekallid. Näiteks on mitu 28000 kulda maksvat asja. See on ikka ulmesumma, sest isegi kõikide sidequestidega ei saa sellist summat kokku. Võibolla terve mängu peale saab, kui kõik looti kokku korjad. Ei taha mõeldagi palju asjad veel karmimal raskusastmel maksavad icon_neutral.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.03.2014 09:57:43 vasta tsitaadiga

Gap, GTX780 eelis on G-Sync tugi, selle kuu lõpus peaksid lõpuks ometi need monitorid ka turule saabuma. Hinnad muigui neil esialgu kirved. 290 eelis on ilmselgelt Mantle tugi. Thief ise on AMD-le optimeeritud mäng.

Tomorrow,

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 03.03.2014 12:21:28 vasta tsitaadiga

AMD logo ma nägin jah enne mängu algust,samamoodi nagu viimase Hitman Absolutioni alguses on amd logo (gaming evolved vms) siis jookseb absolution minu vanaraua peal talutavalt ja saab normaalselt mängida... mitte et vahepeal jookseb mängitavalt ja siis äkki hakkab kohutavalt jõnksutama icon_confused.gif ütleks veel et viimane batman mis on mitu korda ilusama graafikaga jookseb põhjas graafikaga väga hästi minu rondi peal. Huvitav kas seal mängus ongi koguaeg siis öö ja pime on koguaeg icon_rolleyes.gif ilusat graafikat nägin ma siis kui ma alguse proloogis seal kuskil toas olin
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 03.03.2014 12:26:24 vasta tsitaadiga

ue3 mootor, mis krdi ilus graafika jutt icon_lol.gif
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 03.03.2014 13:14:25 vasta tsitaadiga

trip kirjutas:
ue3 mootor, mis krdi ilus graafika jutt icon_lol.gif

trip, no alguses seal toas ringi vaadates tundus küll et päris ilus ....

ahjaa leidsin sellise asja siis netis tunhnides + steami foorumis on kisa et viletsalt optimiseeritud thumbs_down.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

nende nõuete järgi peaksin saama küll mängida ... 4gb jah ehk vähe

tsitaat:
A lot of users are reporting this fixes a lot of slowness, lag and stutter and I saw my minimum frame rate jump from 6.1fps to 32fps
täpselt sama mul

[/url]http://forums.thedarkmod.com/topic/16001-thief-4-tweaks-fixes/[url]

edit: leidsin sellise asja steami foorumist et

tsitaat:
Go to: \SteamLibrary\SteamApps\common\Thief\Binaries and RENAME the "Win64" folder to whatever you want e.g. "Win64Backup". Then COPY the "Win32" folder, so it should be "Win32 - Copy" and then RENAME the "Win32 - Copy" folder to "Win64" - A lot of users are reporting this fixes a lot of slowness, lag and stutter and I saw my minimum frame rate jump from 6.1fps to 32fps

prooviks järgi,ega hullemaks minna ei saa aga ma ei saa aru kas win32 folderi kopin win64 folderisse või vastupidi ? icon_redface.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 03.03.2014 13:34:56 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

tsitaat:
Go to: \SteamLibrary\SteamApps\common\Thief\Binaries and RENAME the "Win64" folder to whatever you want e.g. "Win64Backup". Then COPY the "Win32" folder, so it should be "Win32 - Copy" and then RENAME the "Win32 - Copy" folder to "Win64" - A lot of users are reporting this fixes a lot of slowness, lag and stutter and I saw my minimum frame rate jump from 6.1fps to 32fps

prooviks järgi,ega hullemaks minna ei saa aga ma ei saa aru kas win32 folderi kopin win64 folderisse või vastupidi ? icon_redface.gif

Point selles nagu ma aru saan, et petad mängu ära. Muudad Win32 kausta Win64 nimeliseks (Aga enne muidugi originaal Win64 kausta nime muudad ära ning win32 kausta otse ümber ei nimeta, vaid teed koopia ja selle nimetad ümber) ja mäng kasutab siis järelikult 64bitise versiooni jooksutamisel 32bitise faile. Ma pole nii tech savy, et aru saaksin, mis valemiga perff nii meeletult tõusta võiks aga kui töötab ja midagi katki ei lähe, siis ju võib proovida.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 03.03.2014 17:37:31 vasta tsitaadiga

Tomorrow , Ütlesid, et oled isegi 6GB mälukasutust näinud mängus. Mul 8Gb kokku ja win8.1 kasutab ise 2,6 see tähendab, et mäng peaks lagima hakkama? Millega vaatad mälukasutust?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 03.03.2014 17:53:56 vasta tsitaadiga

hm, vahet pole, võid ju ka otse shortcuti muuta, seal on nii 32 ui 64-bit exed kaasas. 64-bit protsess saab rohkem mälu kasutada,
32-biti limiit oli vist 2gb protsessi kohta. mis on ilmselgelt uute mängude jaoks liiga vähe. võib-olla viitsin mingi hetk ka Q6600 peal
ära proovida, siiani on see masin ka lahja videoaardiga Raged ja Far Cry 3ed ilusti ära jooksutanud. suht okei prose, baastakt ainult
veidi madal, endal kellasin lisaperfi saamiseks 2.95GHz peale - paljud asjad ei oska mitut tuuma ära kasutada.

kuna nii ps4 kui xone kasutavad radeon kaarte (7850 vs 7790), siis arvatavasti optimeeritakse lähemate aastate mänge nende jaoks..
arvatavasti see linnakaartide layeriteks jagamine ka kuidagi konsoolide perfiga seotud.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.03.2014 18:51:44 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:
Tomorrow , Ütlesid, et oled isegi 6GB mälukasutust näinud mängus. Mul 8Gb kokku ja win8.1 kasutab ise 2,6 see tähendab, et mäng peaks lagima hakkama? Millega vaatad mälukasutust?

Sorry unustasin täpsustada, et see 6GB on koos Windowsiga (7.1). HWiNFO64 ja MSI Afterburner OSD ei näita mängu enda RAM kasutust.
tagasi üles
goga
HV kasutaja

sõnum 03.03.2014 19:47:26 vasta tsitaadiga

Tänud, järgisin õpetust ja tõesti mõjus. senine lag on kadunud. loodame et mingi tulviku patch toetab paremini 64bit

[/url]http://forums.thedarkmod.com/topic/16001-thief-4-tweaks-fixes/[url]

edit: leidsin sellise asja steami foorumist et

tsitaat:

prooviks järgi,ega hullemaks minna ei saa aga ma ei saa aru kas win32 folderi kopin win64 folderisse või vastupidi ? icon_redface.gif[/quote]
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 03.03.2014 20:48:21 vasta tsitaadiga

Järgisin ka õpetust ning FPS muutus kõvasti. Endise 5-40 asemel 65-75 (75 on käsitsi piiranguks pandud) thumbs_up.gif
Tänud kasutajale Gap tarkuse jagamise eest thumbs_up.gif
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 03.03.2014 23:25:33 vasta tsitaadiga

Eks pean ka proovima, kohati ole tõesti märgata probleeme frameratega. Peale tänast peaks töötsükkel läbi saama ja on aega kasvõi 12 tuni jutti ringi luusida.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.03.2014 15:50:33 vasta tsitaadiga

Palun palun icon_biggrin.gif tore et sain millegagi kasulik olla. Ise pole jõudnud veel proovida,loodan et mul hakkab ka paremini jooksma... nii nõrk ei ole ka ju mu arvuti et see mäng ei peaks veel jooksma,.... hämmastav ikka et mõnede firmade/tootjate arust pead ise hakkama häkkima/nuputama kui mäng kehvasti jookseb et saaks normaalselt mängida icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.03.2014 16:30:39 vasta tsitaadiga

Lol mul 7 aastane õepoeg vaatas pealt kuidas ma mängisin. Kommenteeris, et linn on kuidagi tühi ja igav.
Lapsesuu ei valeta icon_lol.gif thumbs_up.gif

YESS kõlas iga kord, kui mõni paha nuiaga pähe sai. Lõpp oli WTF?! icon_lol.gif
22+ tundi.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.03.2014 16:34:44 vasta tsitaadiga

Kui on keskaeg kus agressiivsed valvurid patrullivad kuna öisel ajal on kodunt väljas liikumiskeeld, siis peakski linn tühi olema?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.03.2014 00:07:47 vasta tsitaadiga

ma proovisin nüüd ise ka seda trikki teha,aga tegin vist midagi valesti ma arvan icon_neutral.gif läägib ikka.... oskab nagu keegi natuke täpsemalt lollile seletada mismoodi täpsemalt ? kas ma pean need kaustad eraldi kuhugi kopeerima või sealsamas kaustas tegema copy või kuidas ? icon_redface.gif
tagasi üles
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 05.03.2014 01:00:19 vasta tsitaadiga

Sai kah proovitud mõned tunnid. Mäng on nagu lihtsamaks läind võrreldes vanemate Thiefidega ja kuidagi toores on see mäng, vahepeal valvurid korrutavad enda juttu nagu katkised plaadid ja siis räägivad korraga sama juttu. Ja see läägi jama andis ka tunda.
Muidugi kena naerupurse tuli, kui üks valvur lootis, et ega nad ei pea peeniserõngaid otsima hakkama laipadelt.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.03.2014 01:19:01 vasta tsitaadiga

ma ei tea tuleb järgmisena ikka AMD kaardiga arvuti osta .... pusin ja pusin siin aga ikka ei saa sellest lausest aru et Then COPY the "Win32" folder, so it should be "Win32 - Copy kas ma pean selle folderi kopima või ta lihtsalt ümber nimeta siis mida ja kuhu ma sellest COPYN ???
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 05.03.2014 01:36:44 vasta tsitaadiga

mingi sitavarase simulaator see mäng, tõmba kõik mis särab icon_lol.gif

Gap, win32 kausta ctr+c/ctrl+v, siis /binaries/ sees sul kolm kaustad, win32 / win32 - Copy / win64.
nimeta win64 ümber või lisa kriips vms, win64-orig nt, win32 - copy kausta nimi muutu win64-ks.
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.03.2014 08:13:15 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Palun palun icon_biggrin.gif tore et sain millegagi kasulik olla. Ise pole jõudnud veel proovida,loodan et mul hakkab ka paremini jooksma... nii nõrk ei ole ka ju mu arvuti et see mäng ei peaks veel jooksma,.... hämmastav ikka et mõnede firmade/tootjate arust pead ise hakkama häkkima/nuputama kui mäng kehvasti jookseb et saaks normaalselt mängida icon_rolleyes.gif

Proovisin, ei avaldanud absoluutselt mitte mingit mõju minu kasti puhul. Muidu praegu juba mõningaid üsna tüütuid buge kohatud, peale loadimist ei kipu vaenlased oma vana tegevust jätkama vaid võtavad sisse positsioonid mis olid sidequesti päris alguses, teeb ghostina ää tegemise täiesti võimatuks, kui just ei joppa ja ei tee esimese korraga, või ei jätasave pointi täpselt enne seda kui NPC'da skriptitud tegevus muutub.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 05.03.2014 08:31:20 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
ma ei tea tuleb järgmisena ikka AMD kaardiga arvuti osta .... pusin ja pusin siin aga ikka ei saa sellest lausest aru et Then COPY the "Win32" folder, so it should be "Win32 - Copy kas ma pean selle folderi kopima või ta lihtsalt ümber nimeta siis mida ja kuhu ma sellest COPYN ???

Pole midagi keerulist.
Nimeta 'Win64' kaust ümber, pane selle nimeks 'Win64 Copy'
Tee selle asemele uus kaust nimega 'Win64'
Kopeeri failid 'Win32' kaustast uude 'Win64' kausta
Käivita mäng

Või julgematele härradele
Kustuta kausta 'Win64' sisu
Kopeeri 'Win32' kausta sisu 'Win64' kausta
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 08.03.2014 13:53:18 vasta tsitaadiga

Mingi uuendus toimus eile õhtul ... huvitav mis siis muutus ka ? mängib keegi veel seda ... kõigil on juba läbi mängitud nagu siit lugeda võis ... tommorrow-il käis eriti ruttu see ... päris lühike mäng vist icon_biggrin.gif
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 08.03.2014 13:58:35 vasta tsitaadiga

http://steamcommunity.com/app/239160/discussions/0/558749824652381627/
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Thief 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.