Olen kaks uut mängijatüüpi leidnud. Nimelt mängijad, kes kindla võidu või kaotuse korral hakkavad venitama.
Kindel võitja: kuigi võiduks piisaks ühest kaardist (või spellist), kasutab mängija ära kõik oma kaardid, mis lauale saab laduda. Siis ta ootab, viimasel hetkel kasutab spelli.
Kindel kaotaja: põhimõtteliselt sama. Erinevus on selles, et enne viimast käiku (tema kaotust) hakkab ta lauale laduma kõiki kaarte, ründama sinu kaarte ja ta ei lõpeta käiku ära või lõpetab viimasel hetkel.
Esimeste vastu aitab "concede" nupp, ise vaatan, et kui vastane ei lahenda kohe oma võitu ära vaid hakkab ükskõik mis overkill kombot tekitama või kaarte lauale loopima, siis koheselt concede, pole vaja ajaraiskamist taluda...
Teise situatsiooni puhul aitab ehk võidurõõm natuke probleemi siluda...
Peale mitmeid kaotusi, milles sain vaid halba kaardiõnne süüdistada tuli jälle nädala varu kaardiõnne vist ühe mänguga kätte. +2 mana andev kaart lubas selle vasakpoolse randomilt pommitava minioni esimesel käigul välja käia ja edasi tulid juba täpselt sobivad kaardid. Siinsete pro'de jaoks kindlasti mitte midagi erilist, aga minu kui "mõni-õhtu-mõne-mängu-teen" peaaegu basic pakiga mänguri jaoks on see küll kiirusrekord
Tuli viimases ranked hooajas rank 9 ära. Mitte midgai erilist, aga eks vaikselt arenen. Rank 9 puhul muidugi tundsin väga palju seda, et kui vastased epic/lege kaarte pidevalt tõmbavad, siis endal... pakk jääb natuke lahjaks. Saavutatud suhteliselt tavalise "kõik murloc caardid + knife thrower ja veel mingid asjad" pakiga.
expressive palju õnne. mul isiklik rekord vist 3 või 4 managa võit ka. Ei mäleta, ei juhtu tihti sellist asja.
Proovisin maagi arenas. Algus läks viisakalt, oli kujunemas freeze control deck (no sheeps,no fireball,no pyro, no flamestrike, 1 blizzard). Selle eest oli 4 frostbolti, 3 water elementalit., ice lancid jpms....3-0 arenas ja siis kas kukkus mu kaardijooks ära või vastaste rng oli max lvl . 3-3, gg.
Selle mängu võtab alustajale kokku nii - RNG kepib sind niikaua kuni mänguisu läinud. Ei viitsi lihtsalt enam. Koguaeg vastasel kukub kätte head kraami. Rebuildi oma decki palju tahad, mõne lolli tõmbad maha, ja siis nutad jälle nurgas kui teerulliga kümneid kordi üle sõidetakse. Ajuvaba on RNG mängud raisk. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Selle mängu võtab alustajale kokku nii - RNG kepib sind niikaua kuni mänguisu läinud. Ei viitsi lihtsalt enam. Koguaeg vastasel kukub kätte head kraami. Rebuildi oma decki palju tahad, mõne lolli tõmbad maha, ja siis nutad jälle nurgas kui teerulliga kümneid kordi üle sõidetakse. Ajuvaba on RNG mängud raisk.
Mind ajab närvi see, et kaardid hüppavad laua peal. Täna jälle tuli kaotus, et Defender of Argus läks mööda
Kui ma tahan puhast RNG mängida, siis võib täringut ka loopida. Aga no need kaardimängud ongi suuresti RNG. Eks kindlasti loeb oskus ka, et mida sa kaartidega teed ja kuidas sa paki komplekteerid - aga kui vastasel on käsi koguaeg materjali täis, mida ette sööta, ja sulle kukub kõige kasutumat kraami sellel hetkel - siis pole asjal jumet. Mul on lihtsalt sitt õnn vist. Ei istu päriselus ka ükski kaardimäng. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Oleneb. Kui kehvasti läheb, soovitan paladin või shaman. Kõik herod on tegelt küllalt võrdsed kuid need 2 on kaugelt kõige lihtsamalt kasutatava hero abilitiga + saab väga häid lihtsaid combosi teha. Ülejäänud tegelased vajavad veits paremat oskust. Samas Trump teeb hetkel basic mage kaartidega päris head tööd ka hulga legedega vendade vastu, endal pole tal pakkis ühtegi lege ja vist 1 epic.
Väga hea algus combo shamaniga (mitu korda vastane kohe pmst concede teinud 0_0): injured blademasta + shamani 0 managa full heal + taunt kaart. coiniga teise käigu lõpus 4/7 taunt laual ajab vastasel tavaliselt närvi mustaks... Kui sinna veel flametongue kõrvale tekib ja healing totem... _________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist?
Selle mängu võtab alustajale kokku nii - RNG kepib sind niikaua kuni mänguisu läinud. Ei viitsi lihtsalt enam. Koguaeg vastasel kukub kätte head kraami. Rebuildi oma decki palju tahad, mõne lolli tõmbad maha, ja siis nutad jälle nurgas kui teerulliga kümneid kordi üle sõidetakse. Ajuvaba on RNG mängud raisk.
Võtsid sõnad suust. Viimased arenad on jubedad, üle 6-7 võidu lihtsalt ei saa, iga kaardi vastu on kellelgi midagi panna. _________________
Võtsid sõnad suust. Viimased arenad on jubedad, üle 6-7 võidu lihtsalt ei saa, iga kaardi vastu on kellelgi midagi panna.
Keskmise mängija arena run on mingi 2/3 3/3, seega 6-7 on vägagi hea tulemus ju
12-2 kahtlase priesti pakiga. Ligadi-logadi curve, palju nigelaid kaarte, aga õnneks sattusid vastu pakid, mis ei teinud eriti palju tempot ja lasid kaardiedul kasvada.
Priest vastu, ei tulnud alguses õigeid kaarte. Priest spawnis light elemendi (ei saand kohe lahti)... järgmise käiguga oli see 20/20 ja käigu lõpuks oli mul 3hp... tal 30.. Mõtlesin juba concede aga siis tuli hex
3 käiku hiljem võitsin ikka 3hp peal olles.
Järgmine mrglrglrwarsokk.. Jälle midagi alguses käimiseks kätte ei saand... suht kähku 6hp peal.. 5 käiku läks ja võitsin ikka 6hp peal olles irw.
Doomhammer ja spitefull smith on ka hea combo. 2x4 dam per käik. Veel funnim kui smithist facelessiga koopia teha... 2x6 dam per turn. _________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.