|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
puna
HV Guru

|
05.02.2014 17:33:06
|
|
|
| Th3NewGuy, täpselt nii ongi
|
|
| Kommentaarid: 361 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
11.02.2014 11:23:43
|
|
|
| Dave20 kirjutas: |
Mõtlesin ja kaalusin, et kui ma üldse kunagi ostaks iphone veel, siis on see iphone4. Vaatasin poes i4 disainilt kõige ilusam, iphone5 müüsin eelmine aasta juba ära, iga päev laadimine käis ka pinda  |
Disainilt pole 4S sugugi koledam, aga kui ka aku pidavus arvesse võtta, on 4 tõesti uuematest etem. Alumiinium on (erinevalt läpaka korpusest) telefoni jaoks natuke liiga pehme materjal (õhuke liistakas paindub ja ka pind kulub kergelt) ja iOS7 on ikka krdi inetu. Ma olen juba mõni aeg konkureerivate liinide peal olnud. iPhone'i prooviks ehk uuesti, kui raami materjalina tuleks tagasi roostevaba teras või siis Apple'i poolt juba aastaid tagasi promotud "liquid metal", sama ekraanisuuruse juures muutuks telefon paari cm jagu lühemaks ja OS käiks läbi mõne hea maitsega disaineri käe alt.
Edit: kuna eelnevad postid juba lillatäpistati, lisan selguse huvides igaks juhuks tsitaadi.
|
|
| Kommentaarid: 249 loe/lisa |
   |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
11.02.2014 22:49:30
|
|
|
Paindub ? No ma ei tea...vibuna tahad telefoni kasutada ? Ise omanud nii 5 kui praegu 5S ja kui 5-da puhul võis täheldada raami kiiremat kulumist või täkete tekkimist, siis 5S puhul seda ei ole. Telefon kasutusel eelmise aasta oktoobrist ja raam täkkevaba ja kulumisjälgedeta. iOS7 ei oska ka mitte midagi ette heita. Käed külge sain eelmise aasta suvel väljastatud betaga ja harjub kiirelt. Huviga uue(te) iPhone-de ootuses. Suuremat ekraani tahaks
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
13.02.2014 09:50:18
|
|
|
| kena kitsas raam. Eks suvel tuleb palju maasikaid korjata ja ära osta.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
13.02.2014 10:24:32
|
|
|
Samsungi S3 ju
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
13.02.2014 10:53:50
|
|
|
| imelik jah, kaubamaja hakkas ka partner-krediitkaarti väljastama ja disainilt samasugune, nagu ülejäänud krediitkaardid (loe: kas on meeletult disainialternatiive, kui telefon on 6mm paksune liistakas, esikülg kooseb 95% ekraanist, tagakülje osas ollakse nii kriitilised ja harjunud minimalismga, et kui seal mõni nupp või väljaulatuv kaamerasilm figureerib, on kohe üledisainitud ja kisa lahti).
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
13.02.2014 11:28:59
|
|
|
home nupp on nendel piltidel küll ilge käkk peal. Muidu näeb päris popp välja jah
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
13.02.2014 11:40:36
|
|
|
Kahtlen, et Apple landscape asendis vaadatuna ebasümmeetriliselt paigutatud ekraaniga seadme toodaks. Siis keeraks küll SJ hauas ümber. Võibolla tuleks isegi asjaosalisi kummitama.
See suur ümmargune home-nupp / sõrmejäljeskänner on paratamatult loodud ikkagi ovaalsemaks muutuma või üldse füüsilisel kujul kaduma. Nii scanner kui kaamera võivad vabalt ekraani taga olla. Apple'il on muide ka patent kaamera ekraani taha paigaldamise kohta. Ootan juba ammu, kuna see käiku lastakse. Videokõne silmast-silma side on võimalik ainult sellise lahenduse korral. Kui kaamera on ekraani kõrval, vaatad vestluspartneri silmast mööda.
viimati muutis rex 13.02.2014 11:44:43, muudetud 1 kord |
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
13.02.2014 11:42:05
|
|
|
Pähh, nagu kondine naine näeb välja - vaadata ju võib aga omada ei tahaks.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iFlop
Kreisi kasutaja

|
13.02.2014 14:15:33
|
|
|
Aru ma ei saa, milleks on vaja üldse arutata sääraste "lekkinud" iPhone piltide üle. Tegu on küllaltki ilmselge fake'ga:
| macrumors.com kirjutas: |
| Update: A few readers have pointed out why they believe these images to be fake: repeating textures, wrong font, copied texture. |
http://www.macrumors.com/2014/02/12/alleged-iphone-6-prototype/
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
13.02.2014 15:07:56
|
|
|
| See on üks põhjus miks ma olen enamuse mobiilsete vidinate portaalide (näiteks GSMarena) lugemise lõpetanud - liiga palju on selliseid uudiseid, kus jälle midagi lekkis justkui. Eks mõne lekkimised on tõesti ka reaalse taustaga aga üldiselt on see lihtsalt mõttetu praht. Kui vidin reaalselt müügil on siis tasub sellest rääkida, mitte enne.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
13.02.2014 15:38:19
|
|
|
| jah, enne ametlikku reliissi ei taha ühtegi sõna kuulda ifoon kuuest
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
13.02.2014 15:52:54
|
|
|
| Einoh, kui on huvi siis ei saa arutlust nende fake piltide ja uduste spioonifotode üle ju keelata.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
13.02.2014 15:57:40
|
|
|
jah
lekkisid ka pildid uuesti iphone nanost
Spoiler 
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
13.02.2014 17:07:03
|
|
|
Tundub ässa pakkumisena!
Tegelikult arvangi, et nii head pakkumist kaks korda elus ei tule ja mina raban ühe ligi
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2014 17:52:19
|
|
|
Ma lootan, et tuleb klapiga iphone, siis muudaks kohe oma usku
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
17.02.2014 02:33:14
|
|
|
Vahepeal mõned erinevad telefonid olnud. Viimase 7 kuu jooksul
HTC One - Parim disain ja ehituskvaliteet.
Sony Xperia Z Ultra - 6.4" ekraaniga,mille kasutamine oli küll super,kuid antud hetkel oli mul ebamugav seda kaasas kanda ning teades oma telefonide kestvust,siis klaasist esi ja tagapaneel ei ole mulle mõeldud.
HTC One - parim disain ja ehituskvaliteet.
Kuna mudelit One olen kokku kasutanud varsti pea rekordilised 7 kuud, siis see on ära tüüdanud + ekraan ka liiga väike (4.7"). Sooviks iOS isendiga telefoni ligi võtta eeldusel, et sellele hakatakse normaalset ekraani suurust pakkuma (normaalne= al. 5" ekraan) ning hipsteris interface disainerite asemele võetakse uued inimesed, kes suudaks elegantsemaks asja tagasi muuta.
Nüüd lihtsalt küsimus,et millal uus iPhone välja tuleb ja kas viitsin oodata või võtan tulevase One M8.
Tegelikult mis mind üldse ajendas kirjutama oli see,et need,kes vinguvad ekraani suuruse üle...milleks teile üldse nutitelefon,kui väiksemat ekraani tahate.
Teile on telefone küll - eksisteerib veel vanu nokiaid + nt see
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
17.02.2014 02:57:13
|
|
|
Mina leian, et mulle täitsa piisab iPhone ekraani suurusest. Mul on täitsa suva, mis suuruses ta on ja ma isegi ei oska peast öelda, kas ta on nüüd 4", rohkem või vähem. Kui kogu süsteem toetab seda ekraani suurust, siis on ideaalne telefon.
Kui on vaja midagi suuremat teha, siis kasutan läptopi. Telefon on ikkagi selle jaoks, et kui mõni vastus vaja kiiresti saata või otsida kiirelt mingeid telefoninumbreid jne. Nutitelefoniga ei pea käima ajalehti lugemas. Selle jaoks on iPad ja muud loomad. Kuigi saab ka iPhonega kõik loetud, kui vaja ning ei ole probleemi. Silmad ka korras.
Aga sina võta One M8. iPhone ei ole igasuguste vingatsite jaoks, kes vinguvad, et ekraan on liiga väike.
Ja iPhone uus mudel tuleb ikka sügisel.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
17.02.2014 08:40:57
|
|
|
| Milleks tassida kõiki asju kaasas kui täna suudab korralik telefon suurema osa sellest katta. Ma müüsin üksaeg oma tahvli ja läppari maha just selle mõttega, et telefonis saan absull kõik asjad aetud. Kodus korralik lauakas, tööl läppar suure ekraaniga ja vahepealse aja saadan kaunilt mööda iPhonega. Omanud iPad-i, oli pigem emotsionaalne ost ning pärast 2h näppimist istus järgmised 4 kuud kummutisahtlis. Samas eks maitseid ja vajadusi ole erinevaid. Ise pooldan kompaktsust, kuid see peab olema korralikult viimistletud ehk nutitelefon peab olema hea asendaja. Loomulikult ei suudaks näiteks 200€ telefon asendada tahvlit või läpparit, sest see on suhtkoht ebamugav, minu arvamusel vähemalt. Seega ootan ise põnevusega sügist, et suurema ekraaniga föön võtta, sest praegune on väike, tunnen seda juba ca üle aasta, et vajadus suurema telefoni järele on tõsiseltvõetav.
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
17.02.2014 08:58:47
|
|
|
Mario - see sõltub, milleks sa kasutad oma tarka telefoni ja millised on eelistused - kas niisama mängimiseks, või töötelefonina. Viimasena kasutades on päris oluline, kas su telefon mahub taskusse või pead käes kandma. Ma olen harjumuse ohver ja koguaeg taskus kandnud telefone, sest käes on muud nodi. 5 ja up tolli telefonide puhul kaob ära see erinevus tahvlitega - samahästi võiks ipadiga helistada.
Minu silmad ei ole nii head ning sellepärast jäigi iphone5 ostmata, et minu jaoks tundus poes ekraan väike. Sutsu suuremat eelistaks aga see pigem maitse asi ja isiklik eelistus.
OS'i eelistused on erinevad - kui palju kõnesid ja meile päeval, siis oluline, et os on kiire ja toimib selliselt, et vahepeal kooma ei lähe, näiteks telefoniraamat. Olgu siis primitiivsem või udupeen kellade viledega.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.02.2014 09:42:03
|
|
|
| mario20031 kirjutas: |
| Tegelikult mis mind üldse ajendas kirjutama oli see,et need,kes vinguvad ekraani suuruse üle...milleks teile üldse nutitelefon,kui väiksemat ekraani tahate. |
Ise küsid, ise vastad:
| Sony Xperia Z Ultra - 6.4" ekraaniga,mille kasutamine oli küll super,kuid antud hetkel oli mul ebamugav seda kaasas kanda |
Kellelgi meist poleks midagi 55" telefoni (või nimetagem seda pigem taskunutiseadmeks) vastu, kui see oleks kerge ja mahuks mugavalt pihku ja taskusse.
| Teile on telefone küll - eksisteerib veel vanu nokiaid + nt see |
Pole neilgi häda midagi. Mul on Nokia 100 ka ühe vaid helistamiseks kasutatava numbriga pidevalt taskus. Väike, kerge, akut laen kord või kaks kuus. Suvel oli põhinumber ka tihti N1100 sees (ehk telefonile pole tegelikult isegi värvilist ekraani vaja). GPS-i ja fotoka puudumise üle jäin siis vist kõige rohkem puudust tundma.
Tegelikult võikski ikkagi olla eraldi kõnetoru + tahvel kombo, aga kui midagi on mugavam alati kaasavõtmise asemel nauanurgale "unustada", siis nii ka läheb. Kogesin seda juba 10+ aastat tagasi Palm'e ja Psion'eid kasutades. Seega kõnetoru peaks olema tahvlist sõltuv - BT-ga näiteks.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
17.02.2014 10:16:54
|
|
|
| Imelik lugu, aga mul on endiselt telefoni puhul prioriteediks helistamine. Sellepärast ei olegi isu kolaka järele. Kõik muud funktsioonid on teisejärgulised, aga siiski vajalikud.
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
17.02.2014 10:28:20
|
|
|
| miga kirjutas: |
Sellise telefoni kuju tekitamiseks tuleb küll seda hoorata ma ei tea mil viisil. Android on saatanast  |
No uus IOS7 näeb ju väga androidi moodi välja juba, see ka saatanast?
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
17.02.2014 11:14:36
|
|
|
| raxz kirjutas: |
Kui on vaja midagi suuremat teha, siis kasutan läptopi. Telefon on ikkagi selle jaoks, et kui mõni vastus vaja kiiresti saata või otsida kiirelt mingeid telefoninumbreid jne. Nutitelefoniga ei pea käima ajalehti lugemas. Selle jaoks on iPad ja muud loomad. Kuigi saab ka iPhonega kõik loetud, kui vaja ning ei ole probleemi. Silmad ka korras.
Aga sina võta One M8. iPhone ei ole igasuguste vingatsite jaoks, kes vinguvad, et ekraan on liiga väike.
Ja iPhone uus mudel tuleb ikka sügisel. |
Vingats? Minu jaoks ei ole telefon ainult mõne kiire meili saatmiseks. Minu jaoks on telefon kõigeks, mis ei vaja arvutit. Aka kui mingit video-, fototöötlust, arvete koostamist ja muid suuri asju teha pole vaja,siis ma ei vaja arvutit. Mul on kõige muu jaoks "telefon"....tänapäevase mõistena pigem "nutiseade". Milleks on mul vaja mingid ipadi kaasas kanda lisaks telefonile, kui ma isegi arvutit ei viitsi kaasas kanda? Point on selles,et ma tahan All-In-One seadet, mitte mitut.
Kui uus iPhone alles sügisel, siis ilmselt alguses võtangi One M8 niikauaks.
| rocki kirjutas: |
| OS'i eelistused on erinevad - kui palju kõnesid ja meile päeval, siis oluline, et os on kiire ja toimib selliselt, et vahepeal kooma ei lähe, näiteks telefoniraamat. Olgu siis primitiivsem või udupeen kellade viledega. |
ma küll ei tea, kuidas on stock tarkvaraga,kui moditud originaal androidid ning cyanogenmod androidid on alates snapdragon 600 seeria protsessoritest lägitu. Telefoniraamat avaneb momentaanselt ning nõnda ka muud asjad - sujuvus oli kunagi väga suureks probleemiks, mida iPhone entusiastid välja tõid, kuid see mure on kadunud nüüdseks.
| Anti kirjutas: |
| Imelik lugu, aga mul on endiselt telefoni puhul prioriteediks helistamine. Sellepärast ei olegi isu kolaka järele. Kõik muud funktsioonid on teisejärgulised, aga siiski vajalikud. |
Kui ainult helistamine,siis sobib minu lingil toodud telefon sulle väga hästi.
| sukelduja kirjutas: |
| No uus IOS7 näeb ju väga androidi moodi välja juba, see ka saatanast? |
Android näeb välja täpselt selline nagu kasutaja seda tahab. Kui android oleks sunnitud olema sama lapsik, kui iOS 7, siis ilmselt kaotaks nad nii mõnegi kliendi. Kas iPhonel peale jailbreake'i on võimalik ikoone ja teemasid modida?
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
17.02.2014 11:22:34
|
|
|
| Android näeb välja täpselt selline nagu kasutaja seda tahab. Kui android oleks sunnitud olema sama lapsik, kui iOS 7, siis ilmselt kaotaks nad nii mõnegi kliendi. Kas iPhonel peale jailbreake'i on võimalik ikoone ja teemasid modida? |
http://lmgtfy.com/?q=iphone+jailbreak+change+icons
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
17.02.2014 11:52:29
|
|
|
| Anti kirjutas: |
| "]Imelik lugu, aga mul on endiselt telefoni puhul prioriteediks helistamine. Sellepärast ei olegi isu kolaka järele. Kõik muud funktsioonid on teisejärgulised, aga siiski vajalikud. |
Kui ainult helistamine,siis sobib minu lingil toodud telefon sulle väga hästi.
|
ega sa vist väga korralikult ei lugenud mu postitust? Helistamine on prioriteet. Kõik muud funktsioonid on vajalikud, aga nende arvelt lükata helistamismugavus tahaplaanile, muutes telefoni mingiks kaustikuks, et hea foorumeid oleks sirvida ja multikaid vaadata, ei ole eriti minu teema. Nagu raxz ütles, siis telefoni eesmärk on pakkuda esmavajaduse rahuldamist mis iganes vallas vallas peale helistamise (nett, video, pilt, e-post). Reaalseteks toiminguteks on teised riistad.
Ja olge tublid poisid ärge risustage seda teemat mingite arusaamatute sõnadega nagu cyanogenmod, lääg, romm, custom jne jne. Esiteks läheb süda pahaks ja teiseks on see rohkem androidi pärusmaa.
Point on selles,et ma tahan All-In-One seadet, mitte mitut.
|
siis ole õnnelik oma kuradi telerisuuruse androidiga
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
17.02.2014 15:45:45
|
|
|
| rocki kirjutas: |
| OS'i eelistused on erinevad - kui palju kõnesid ja meile päeval, siis oluline, et os on kiire ja toimib selliselt, et vahepeal kooma ei lähe, näiteks telefoniraamat. Olgu siis primitiivsem või udupeen kellade viledega. |
ma küll ei tea, kuidas on stock tarkvaraga,kui moditud originaal androidid ning cyanogenmod androidid on alates snapdragon 600 seeria protsessoritest lägitu. Telefoniraamat avaneb momentaanselt ning nõnda ka muud asjad - sujuvus oli kunagi väga suureks probleemiks, mida iPhone entusiastid välja tõid, kuid see mure on kadunud nüüdseks. |
Androidi peamine vahe iOSga on see, et kui ühte toodetakse miljonile mudelile + tootjad poogivad oma cräppi juurde ja ikka on vigane tihti ja bugine, siis IOS on paarile mudelile ja testitud korralikult ja siiani androidile sujuvuselt silmad ette teinud.
rääkides stock rom'ist siis.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
17.02.2014 16:00:47
|
|
|
| Peame nüüd natuke vaidlemises pausi.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hnz
HV kasutaja

|
01.03.2014 18:25:30
|
|
|
Nonii, kõikidele kellel aku ei pea.
EMT-i simme vahetama, appelspotist käis see teema läbi ning proovisin ka ise. Telefoniks 5s, nimelt oli paar kuud tagasi emtil simmidega probleeme.
Eile käisin vahetamas ning aku kestvus paranes märgatavalt, enne läks ööga 15% nüüd 0%. Ühesõnaga aku peab vastu nii nagu enne (iPhone 4)
Standby tiksub ilusti 2-3 päeva nüüd.
Vahetus peaks olema tasuta ning EMT-i väitel enam esindustes neid praak simme ei eksisteeri.
_________________ HP Omen |
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
01.03.2014 18:44:46
|
|
|
| huvitav huvitav. Ööga läheb 0%, aga standbys kestab aku ainult 2-3 päeva? Mul tiksub 4S ööga isegi airplane režiimil mõned protsendid maha.
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hnz
HV kasutaja

|
01.03.2014 18:59:58
|
|
|
Minu 4 küll ei tiksunud, ei tiksu 5s ka enam. no standby + usage.
Praegused statsid - kasutatud netti ja kõike jura - standby 23tundi ja 52minti, usage 3tundi ja 16minti (51% akut jäänud veel).
Enne pidas kasutades vastu 17tundi. (2tundi usage, 15 standby)
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.03.2014 11:36:37
|
|
|
| tsitaat: |
enne läks ööga 15% nüüd 0%
|
wow, kui telefoni ei kasuta, seisab öökapil aasta aega ja aku ikka 100%
edit:
mis 4g sagedusel see uus föön ei tööta?
mul üks sõber plaanib siin ostu.....
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
02.03.2014 11:39:13
|
|
|
| jah, see jäigi arusaamatuks, et ööga (no oletame 8h) standbys seistes kukub 0% aga 2-3 ööpäevaga (48-72h) standbys tiksudes sööb ikkagi aku tühjaks. Kas päevasel ajal tarbib telefon standbys rohkem akut, öösel aga mitte?
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
02.03.2014 11:42:57
|
|
|
| 5s töötab enamus kasutavates võrkudes
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
02.03.2014 12:00:05
|
|
|
Eestis minu teada 4G toimib ainult EMT võrgus.
Targemad parandavad, kui ma eksin.
Mudel A1457
| jeesus188 kirjutas: |
mis 4g sagedusel see uus föön ei tööta?
mul üks sõber plaanib siin ostu..... |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
02.03.2014 12:46:05
|
|
|
| 4G on jah ainult EMT lõbu selle telefoniga.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.03.2014 13:07:39
|
|
|
njah, ta radiolinjas
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
02.03.2014 13:12:48
|
|
|
Ka seda võrku ei ole juba ammust ajast enam.
Ja seal see 4G toimetama ei hakka
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eestirula3
HV kasutaja

|
02.03.2014 15:30:37
|
|
|
| 5S ja 5C on 4G võrgud olemas. iPhone 5 oli ainult üks 4G sagedus.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
02.03.2014 15:33:55
|
|
|
| eestirula3, seda küll, aga eestis töötab 4g ainult emt simkaardiga
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
03.03.2014 11:21:01
|
|
|
iPhone 5s.
Kui telefon on standbys (nt öösel), kõik on välja lülitatud (andmeside, wifi, BT). Mingeid synce seega ei toimu.
Kas aku tühjenemine ööga, ütleme 8-9 tunniga 10% on OK?
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
03.03.2014 12:01:21
|
|
|
| natuke palju tühjeneb
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hnz
HV kasutaja

|
03.03.2014 12:27:23
|
|
|
Palju on see igaljuhul.
minul tühjeneb reaalselt ööga 0%, siin ka väike proof.
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
03.03.2014 12:30:10
|
|
|
| Seega tasuks proovida SIMi vahetust?
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hnz
HV kasutaja

|
03.03.2014 12:54:41
|
|
|
Kindlasti, tükki küljest ei võta.
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
03.03.2014 20:48:34
|
|
|
| 5S puhul see 100% battery kuvabki üsna pikka aega (mul vähemalt), siis kui protsente allapoole hakkab kiskuma, teeb seda suht hea tempoga. Petlik protsentuaal.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
04.03.2014 09:41:05
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
| 5S puhul see 100% battery kuvabki üsna pikka aega (mul vähemalt), siis kui protsente allapoole hakkab kiskuma, teeb seda suht hea tempoga. Petlik protsentuaal. |
See on tõenäoliselt nii seatud aku kaitseks. Liitiumakut tapab nii täielik täitmine kui täielik tühjendamine seega näidatakse kasutajale juba enne täielikku täitumist 100% - selleks, et aku eluiga pikendada.
Tesla elektriautol näiteks tuleb sisse lülitada eraldi "pikema sõidu" režiim, mis lubab aku täitsa täis (või vähemalt rohkem kui tavaliselt) laadida ning ka siis soovitatakse suhteliselt kohe teele asuda, et akut mitte pikalt nii täis hoida (kasutab ka liitiumelemente).
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.03.2014 15:02:00
|
|
|
| Laadimiselektroonika ei lase tegelikult kasutajal akut tappa ei üle laadides ega liigselt tühjendades. Lülitab telefoni teatud voldi pealt välja ka, kuigi akus oleks reaalselt veel särtsu küll. Pikem 100% näitamine on tõenäoliselt seatud seepärast, et kui kasutaja näeks kohe pärast laadija sabast tõmbamist 99%, nagu ongi reaalne, siis oleks kasutajatoes pigev vigin lahti, et miks aku täis ei lae.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|