praegune kellaaeg 22.06.2025 00:34:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KkAa
HV vaatleja
|
27.02.2014 01:45:28
Mälukaardi lugeja ei toimi |
|
|
Probleem selles, et ühel hetkel lihtsalt lakkas minu Dell sülearvutil mälukaardi lugeja töötamast. Alati ja ilusasti sain enda fotokast pildid mälukaardiga arvutisse, aga ühel hetkel enam mitte. Laeb laeb ja siis lööb ette errori, et see tegevus pole kättesaadav.
Mälukaart teistes arvutites aga töötab.
Kas keegi oskaks abistada mind võhikut, mis võiks viga olla? Tolmu juba puhusin ära, ehk sellest ei saa viga olla. Kas võib asi olla selles, et mingit uut driverit vaja vms?
Arvuti siis Dell ning Windows 7.
Tänan juba ette abi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
-froggy
HV kasutaja
|
27.02.2014 11:40:47
|
|
|
Delli kodulehelt uusimad driverid peale, ka BIOSI uuenduse võid ära teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KkAa
HV vaatleja
|
28.02.2014 22:44:28
|
|
|
-froggy kirjutas: |
Delli kodulehelt uusimad driverid peale, ka BIOSI uuenduse võid ära teha. |
Kas saaksid palun täpsustada, millist draiverit peaksin uuendama?
Väga vabandan, ma olen tõesti väga võhik ja kusagilt mujalt abi ei oska otsida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
02.03.2014 23:16:58
|
|
|
Mine Delli sülearvutite valiku lehele (link), võta valikust oma konkreetne arvuti ning kategoorias Chipset peab olema kas eraldi draiver mälukaardi seadmele või on siis lihtsalt üks komplektne kiibistiku draiver.
Selle võiksid alustuseks installeerida. Võib-olla on senini toiminud draiver lihtsalt "hapuks" läinud mingil põhjusel. Kui ei toimi, saab edasi mõelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|