ma ei ostaks t8 vaid t7 ja e25 -e. Palju lõbusam kui need t8 -d. Ja pappi teenib ta sama hästi, igastahes mitte oluliselt vähem. Lisaks on ta palju odavam kui need t8 -d
Ise eelistan IS6.
Noobmeetri järgi ka parim tier8 heavy op reitingu järgi.
Kas T34 ja IS6 vahe polnud ka veel selles, et T34 viskab ka kaks levelit kõrgemate tankidega kokku, aga IS6 on alati topis, maks 8 level? _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Jep. Minu arust on IS-6 omapära ka see, et T8s on ta täiesti OP, aga T9 mängus tihti suht abitu, ka kullaga. indu on teda muidugi rohkem mänginud, võib vast täpsemalt kommenteerida.
See on kuidas kellelegi.
T34
+ on hea hull down tank. Turrentist naljalt miski läbi ei lähe.
+Väga hea gun soomuse läbistavuse poolest + 400 keskmine dmg.
+Kiirendus on ok
+Gun depression -10
-jube kaua sihib
-jube nõrk kere soomus
-torn liigub aeglaselt
-väga halb tabavus liikumise pealt
IS6
Väga hea alpha-dmg
Tier 9 max,
Väga hea kaldega kere. Bouncib hästi.
Väga hästi teenib raha.
Hea mobiilsus tier8 heavy kohta.
SU-122-44 toob praktiliselt sama hästi raha sisse kui Type 59. TD-de mõistes on teda lihtsam ja võibolla ka meeldivam mängida kui E-25-t nt, millega tasemel mängimine nõuab tuletiheduse tõttu väga head fookust.
Su-122-44 toob Type59'ga võrreldes 0 sisse. Keskmine type neto on 19448, SU-122-54'l aga 10490 hetkeliste serveri andmete järgi. Kuna premiumite krediiti suuruseid muudeti nüüd, siis on ka TOP3 muutunud. Esimene on Jagd, siis tuleb T34 ja Type59.
Selle põhjal on 8,8 Jagd ja T34 isegi natuke parema sissetulekuga kui Type. Löwe ja FCM jäävad natuke maha, edasi toovad juba märksa vähem sisse. SU-122-44 toob nimetatutest pea poole vähem sisse.
Premiumi puhul pen päris oluline (teiste puhul muidugi ka), kullaga lastes sööb kasumi liiga ära, ilmselt see ka põhjus miks IS-6 ja KV-5 nii vähe sisse toovad ning Jagd 8,8 on kõige kasumlikum.
brokenarm, Mauno Lurbe, võibolla ma oleksin pidanud täpsustama, et minu käes toovad SU-122-44 ja Type 59 praktiliselt sama palju sisse.
Minu puhul siis puhaskasumid 41 883 vs 49 330 keskmiselt mängu kohta, ja ma kasutan SU-122-44 peal Extra Combat Rationsit (-10K per mäng). Mingi vahe on seega, aga mitte kuigi suur.
brokenarm, Mauno Lurbe, võibolla ma oleksin pidanud täpsustama, et minu käes toovad SU-122-44 ja Type 59 praktiliselt sama palju sisse.
Minu puhul siis puhaskasumid 41 883 vs 49 330 keskmiselt mängu kohta, ja ma kasutan SU-122-44 peal Extra Combat Rationsit (-10K per mäng). Mingi vahe on seega, aga mitte kuigi suur.
Eks see sõltub mängijast loomulikult, aga statistiline keskmine näitab millise tankiga keskmiselt võib rohkem teenida. Kas see extra ration annab piisavalt juurde, et tasub kustuti vms maha jätta. Vaatasin, et sul Leo peal oli ka kustuti asemel šokolaad. Endal läheb aeg-ajalt kustutit ikka vaja ja veel rohkem tunnen puudust topelt remondikomplektist. Leoga on vähe sissesaadud laske, mis korraga roomikuid ja laskemoonaresti ei tabaks.
Tegelen praegu BDR G1 B - ga. Üritan ässa saada, kuid see tundub vist suht peaaegu võimatu. Olen 160 mängu teinud sellega ja kõige rohkem 1080 raw XPd saanud. See oli Tier 7 mäng kus killisin 3 seitsmenda astme tanki ja 2 viienda astme tanki. kahju midagi 2000+ ja spottisin kaks vaenlast. Ei saa aru kuidas nii vähe kogemust.
Vaatasin Wotreplays.com-ist et seal on üks vend samuti killinud 5 tanki ja kahju 1800 teinud ning seda kõigest viienda astme mängus ja siis ka saanud 1300 XPd. Spoting damage polnud märkimisväärne. Ebaõiglus ma ütlen.
Küsimus ka, kas kusagilt saab vaadata meeskonnaliikme kasutamata XPd ? Tahan BDRist ARLi sajaprotsendilise meeskonna panna ning selleks pidi vist umbes 60 prossa lisaoskuust olema et konvertides põhioskus 100 jääks. Hetkel lisaoskuseid peal pole just sellepärast.
Minu prem tankid:
Vanasti oli hea kv-5 nüüdseks maha müüdud
Pz4-strum vms, troll tank ei teeni, nüüdseks maha müüdud
Type-59 toob väga hästi sisse, kui satud tier 10 mängu siis spotid ja teenid ikka hea raha.
su122-44 toob ilusasti sisse, kui saad dammi teha, kuid type-59ga ei võistle. Kuigi su122-44 on mõningate mängijate käes OP.
e-25 troll tank, ei teeni piisavalt võrreldes teistega.
Sai kah üks enda jaoks täitsa okei lahing maha peetud. 2016 damaget.
Noobmeteris on PR kõver päris huvitav:
Aga jah, SU85-ga oleneb ikka meeskonnast meeletult, üksinda jäädes oled tinapaberist kirstus ja ei aita ükski loits. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Kas nende team killeritega ka midagi tehakse? Ikka kohtab neid debiile... Jäin korraks ELC-ga seisma ja kv-1s paneb oma tiimist paugu ära 1 laksuga dead, põhjuseks oli, blockisin teda.....wtf.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.