Võtaks ka ligi, hetkel on tunne, et sellisest no-brainer shooterist on puudus mida õhtuti unise peaga lasta. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Sina said G2A'st ostetud? Sai proovitud üle kümne korra kahe päeva jooksul. Erinevate browseritega, sama/erineva emailiga kontoga, mis paypalil, erinevad aadressi sõnastused jms. Mina ja ükski mu sõber sealt ostetud ei saanud, sama probleem mõnel HV kasutajal ja jäi ka redditis silma. Miks ei saanud - sest nende süsteem ei võta inimeste paypali vastu ja nende klienditeenindus ei suutnud midagi kommenteerida/lahendada.
Timberg, mul õnnetus tellimus samas _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Ahh pohhui. Võtab siis kunagi mingi 30-40ga random kohast, kui see väidetavalt turvalisem kui Mehhikost ostmine. Ei viitsi paari euro pärast tõmmelda rohkem.
Meanwhile on global võtmed müügis 29 euriga, aga endiselt on vaja riskida sellega, et konto poe osa kinni tõmmatakse. Lasteaed
Scart sul mõni viide selle kohta, kuidas inimestel teisest regioonist mängude ostmisel EA poolt konto kinni pandud?
Thanks for contacting EA Customer Experience, my name is Vaibhao. How may I assist you today?
you
Hi. I would like to know if buying a game from Mexican Origin is legal if I live in Europe?
Vaibhao
You have to purchase your game from your Own region .
you
is it illegal to buy it from another origin?
Vaibhao
No .
Vaibhao
You can not purchase it , Because it won't allow you .
you
It will allow you to purchase it if you use a mexican proxy or vpn.
it's a technical solution that makes it look like you were making a purchase from another country.
Vaibhao
Yes I know that . But we do not recommend that ,
Vaibhao
It all depends on you but according to us we will never recommend that .
you
so there arent actually terms of service that forbid this?
Vaibhao
I want to inform you that Origin is region specific that is why it wont allow you to make purchase . That is why we also do not recommend that .
you
So you dont recommend using a VPN or proxy to buy from another region , but it isnt forbidden by any terms of service or user agreements by EA?
Vaibhao
Yes .
you
Has anyone ever been banned by buying from another region? lets say for buying from mexico if they live in us?
Vaibhao
May be .
Vaibhao
But we never recommend that , It means it is not right thing to do .
you
could you perhaps ask from one of your co-workers?
Vaibhao
I want to inform you some negative points of using proxy , may be you will get billing error or may be you will not able to receive the game in to your account . There are lots of risk involved in it .
Vaibhao
These are the main reason we never recommend the customer to purchase from another region .
Olen mingi... 3-5 CE'd minevikus ostnud. Umbes. See CE jätab kuiadgi eriti külmaks. St. robotid on lahe teema. Samas see CE ei õigusta minu arust hinda.
Timberg, olen ka rääginud EA suppordiga sel teemal, kas võib mehhiko vpn'iga osta ning öeldi, et selle eest midagi ei teha.
Aga proovi järgi siis. Ja võid meid ka teavitada kas juhtus midagi. Aga oma kogemusest võin öelda, et sai ka Mehikost ostetud BF3-e premium ja bänniti kohe Originist ostlemine ära. Nüüdseks on lahti tehtud.
Timberg, olen ka rääginud EA suppordiga sel teemal, kas võib mehhiko vpn'iga osta ning öeldi, et selle eest midagi ei teha.
Aga proovi järgi siis. Ja võid meid ka teavitada kas juhtus midagi. Aga oma kogemusest võin öelda, et sai ka Mehikost ostetud BF3-e premium ja bänniti kohe Originist ostlemine ära. Nüüdseks on lahti tehtud.
See jutt on lihtsalt hirmutamiseks väga väga väike võimalus on, et su accile midagi tehakse, ju siis sina olid see 0.001% kes ban sai.
Ise olen nii rohkem kui ühe mängu ostnud ja siiani on origin shop minu jaoks open. _________________ Origin: Qufi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.