Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
25.02.2014 21:48:42
|
|
|
henri123 kirjutas: |
wifi pulk kaotab pidevalt ühendust ruuteriga, ühendab küll kohe uuesti kuid keskmist hashrate-t tõmbab alla küll.
Kui ei kaevanda, siis ühendust ei kaota. Driverid nii emaplaadi kui ka pulga poolt installitud, rohkem nagu ei oska midagi peale hakata
Ideid?
E: Töötava lahenduse eest pakun näiteks 6.66€!! |
palun abi  |
Sarnane lugu oli mul, käima pannes wifiga toimis, kuid vahel olid katkestused. Lõpuks läks asi nii hulluks, et enam ei tulnud midagi. Lahendus: Kaabel
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
25.02.2014 21:51:52
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
Lahendus: Kaabel  |
+1
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri123
HV kasutaja

|
25.02.2014 21:56:52
|
|
|
tegelt ka ütletegi et kaabel on ainuke lahendus? See küll sadat krooni ära ei teeni tahaks siiski ilma kaabeltamata läbi saada...
Kusjuures huvitav, et maxi puhul oli kadu mõni %, praegu kolisin tagasi scrytpi peale ja nüüd pilt selline:
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kirsa
Kreisi kasutaja
|
25.02.2014 21:58:08
|
|
|
Mul on kasutuses kaks pci wifi kaarti ja üks usb pulk wifi.
Eraldi antennidega pci kaardid on palju stabiilsemad. Pulk kadus mul ka pidevalt ära.
Minu 2 senti...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
25.02.2014 22:01:20
|
|
|
henri123, kuidas 9999RPM ka kõlab?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
henri123
HV kasutaja

|
25.02.2014 22:04:51
|
|
|
no kurat, kui kolm tarka juba soovitab siis vast on tõesti need netipulkad pasad, torrenteid ja muud internetikasutust pole küll kunagi seganud. eks peab hakkama siis ruuterit ümber tõstma just olin paar päeva tagasi õnnelik, et lõpuks on kogu ehitamisega ühel pool - kaevur kaevab ning peaaegu kütab 2 toalise korteri ära, ainult teamvieweriga vahepeal vaja coini vahetada ja muudkui münte müüa!
salatoimik kirjutas: |
henri123, kuidas 9999RPM ka kõlab?  |
fan-id seisavad, siis näitab 9999 (kuigi mulle tundub et sa teadsid seda )
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
25.02.2014 22:05:54
|
|
|
no kurat, kui kolm tarka juba soovitab siis vast on tõesti need netipulkad pasad, torrenteid ja muud internetikasutust pole küll kunagi seganud. eks peab hakkama siis ruuterit ümber tõstma just olin paar päeva tagasi õnnelik, et lõpuks on kogu ehitamisega ühel pool - kaevur kaevab ning peaaegu kütab 2 toalise korteri ära, ainult teamvieweriga vahepeal vaja coini vahetada ja muudkui münte müüa!
fan-id seisavad, siis näitab 9999 (kuigi mulle tundub et sa teadsid seda ) |
A Sa ära kuula neid tarkasid. Tee ikka omamoodi ja paku mõnele tipptasemel vennale 6,66 eur, et ta Su netipulga õigeks sätiks
|
|
tagasi üles |
|
 |
henri123
HV kasutaja

|
25.02.2014 22:13:07
|
|
|
yerba kirjutas: |
fan-id seisavad, siis näitab 9999 (kuigi mulle tundub et sa teadsid seda ) |
A Sa ära kuula neid tarkasid. Tee ikka omamoodi ja paku mõnele tipptasemel vennale 6,66 eur, et ta Su netipulga õigeks sätiks  |
Aga äkki sa oled minu tipptasemel vend kes mu netipulka sätiks?
Kuigi kaldun arvama et mul on lihtsalt rämedalt si** pulk - Kristoferri pakutud pulgaga võrreldes on minu oma selle korgi suurune
|
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
25.02.2014 22:16:31
|
|
|
lasen selliste junnidega . taitsa muretult(oleneb vahemaast muidugi)
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
25.02.2014 22:22:15
|
|
|
droz kirjutas: |
djkiller kirjutas: |
..
süsteemi millega saaks füüsiliselt mitte kohal olles restartida ja käivitada masinad.
10+ pc süsteem.
.. |
KVM over IP |
kui riistvaraline high cräsh? mis siis saab ikka rea tehtud.
biosis panen siis ,et kui vool taga siis automaatselt käivitub?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
25.02.2014 22:40:50
|
|
|
kiidan seda. Mul ka miski sarnane
|
|
tagasi üles |
|
 |
AgentDeus
HV kasutaja
|
25.02.2014 22:44:23
|
|
|
Wifi on saatanast. Mainitud mikroskoopiline pulk sai kahe päeva pärast maha kantud ja kaabel veetud. See lisaantenniga jublakas on suurem lootus aga mitte kortermajas, mis on wifit paksult täis. 3G sai ka maha kantud ja garaazi kaabel veetud.
_________________ kindel on see et miski pole kindel
viimati muutis AgentDeus 25.02.2014 22:45:03, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
2ndalpha
HV kasutaja

|
25.02.2014 22:44:41
|
|
|
djkiller kirjutas: |
nii oleks veidi tarvis tarka nõu.
süsteemi millega saaks füüsiliselt mitte kohal olles restartida ja käivitada masinad.
10+ pc süsteem.
üks variant on pxe + mingid lülitid läbi lan või siis sms teel? (targa kodu lahendused)
on keegi midagi kokku nuputanud,et ei peaks kaevanduse läheduses toimetama ja ootama sms ,et masin jooksis kokku mine nüüd resama:D |
Hakkan just endale midagi sellist leiutama.
Masinaid õnneks vaid kolm.
https://www.dropbox.com/s/tfz93ffor8fpsg3/2014-02-25%2021.42.26.jpg
|
|
tagasi üles |
|
 |
AgentDeus
HV kasutaja
|
25.02.2014 22:49:39
|
|
|
Remote power katkestus... võiks ju kasutada pikendusi, millel on master-slave pesad aga need kannatavad ainult 550W max koormust. Outband karp panna master pessa ja siis ülejäänd slave pealt toidet võtma. Kui kasutada releesid, mis rohkem ampreid vastu peaks, siis isegi oleks mõttel jumet AGA need valmis master-slave pikendused tahavad minimaalselt kas 40 või 70W koormust saada, mida üks DD-Wrt/openWRT/mikrotiku (ssh access + COM port) karp pole võimeline võtma seinast
_________________ kindel on see et miski pole kindel |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
25.02.2014 23:10:08
|
|
|
Ehh, need tavalised pikendused (lülitiga) üle 550W ei kannatagi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
25.02.2014 23:25:14
|
|
|
kuni 16 a olen näinud ehk 3500w
|
|
tagasi üles |
|
 |
AgentDeus
HV kasutaja
|
25.02.2014 23:26:42
|
|
|
ma räägin sellisest: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/Varia+lisaseadmed/272148/
Endal on teleri taga selline ja kui teleri sisse lülitan, siis lülitatakse järgi ka võim ja teleri taga olevad LED suundvalgused. Teine samasugune on mul suure PC taga, kus on kolm monitori ja 2.1 komplekt järel. Kui masina välja lülitan, siis lülitab kõik ülejäänd ka välja ja ei jäta monitore ning 2.1 stand-by'sse. Slave pesad on reeglina 550W minu omadel olnud (2 tk olen garantiisse saatnud, sest lülitus pole toiminud). Ma vaatan, et siin toote kirjelduses on 10A rated ehk 2,2kW, sellega võiks isegi ühte kaevurmasinat toita
Tavapikendused peavad rohkem vastu, kuigi ma neid lülitiga ei usalda. Lülitid on otsi andnud mul ja kui vaja 24h töötavat masinat, siis ma olen ilma lülitita pikendust kasutanud.
_________________ kindel on see et miski pole kindel |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
25.02.2014 23:28:49
|
|
|
teamvieweriga saab ju ükskama kust maailma otsast resa teha.
Ning juhuks kui elekter peaks näiteks kaduma, seadistad sedasi, et toite taastudes tõmbab masin end uuesti automaatselt käima.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
25.02.2014 23:37:32
|
|
|
AgentDeus kirjutas: |
Wifi on saatanast. Mainitud mikroskoopiline pulk sai kahe päeva pärast maha kantud ja kaabel veetud. See lisaantenniga jublakas on suurem lootus aga mitte kortermajas, mis on wifit paksult täis. 3G sai ka maha kantud ja garaazi kaabel veetud. |
Mul see wifi pulk leidis siin vahepeal ka vist lausa 12 võrku ja töötab koduvõrgus sellegipoolest laitmatult.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
tagasi üles |
|
 |
AgentDeus
HV kasutaja
|
25.02.2014 23:38:53
|
|
|
Ning juhuks kui elekter peaks näiteks kaduma, seadistad sedasi, et toite taastudes tõmbab masin end uuesti automaatselt käima. |
Point on selles, et enda kernel panicus masinale teha resa voolukatkestusega. Selline masin ei tõsta toru sul ei RDP, TeamViewer, SSH, Telnet ega muu kaugligipääsu pealt. SAmuti ei suuda masin ise booti minna, kui näiteks oled mingi "watchdog" asjanduse sisse ehitanud või kasvõi iga 2h tagant sundreboot cron/task schedule'sse sisse kirjutanud.
EDIT: unustasin, et olen Intel AMT on ka olemas
_________________ kindel on see et miski pole kindel
viimati muutis AgentDeus 26.02.2014 00:01:45, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
25.02.2014 23:38:57
|
|
|
Ning juhuks kui elekter peaks näiteks kaduma, seadistad sedasi, et toite taastudes tõmbab masin end uuesti automaatselt käima. |
ma kuulnud ,et kui ikka totaalselt kinni jooksnud sisi aitab ainult füüsiline resa
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
25.02.2014 23:41:40
|
|
|
Point on selles, et enda kernel panicus masinale teha resa voolukatkestusega. Selline masin ei tõsta toru sul ei RDP, TeamViewer, SSH, Telnet ega muu kaugligipääsu pealt. SAmuti ei suuda masin ise booti minna, kui näiteks oled mingi "watchdog" asjanduse sisse ehitanud või kasvõi iga 2h tagant sundreboot cron/task schedule'sse sisse kirjutanud |
IPMI, mul endal ühel platel siin MEGARAC. Lülita toidet välja või tee mis tahad. Kahjuks ei tea kuidas mitte-serverite platedele seda saada.
Megaraci mingid kaardid on olemas küll link
|
 |
KAMY
HV kasutaja
|
25.02.2014 23:59:19
|
|
|
Magic kirjutas: |
kiidan seda. Mul ka miski sarnane  |
samuti kasutusel miski 3 kuud. Alguses, kui oli otse emaplaadi küljes, siis vahel tekkisid katkestused. Aga siis viisin kaasas olnud usb-kaabliga natuke eemal ja töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
26.02.2014 00:12:27
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Point on selles, et enda kernel panicus masinale teha resa voolukatkestusega. Selline masin ei tõsta toru sul ei RDP, TeamViewer, SSH, Telnet ega muu kaugligipääsu pealt. SAmuti ei suuda masin ise booti minna, kui näiteks oled mingi "watchdog" asjanduse sisse ehitanud või kasvõi iga 2h tagant sundreboot cron/task schedule'sse sisse kirjutanud |
IPMI, mul endal ühel platel siin MEGARAC. Lülita toidet välja või tee mis tahad. Kahjuks ei tea kuidas mitte-serverite platedele seda saada.
Megaraci mingid kaardid on olemas küll link |
see läheks kalliks kui iga masinale vaja
teine variant on pxe ja kõik masinad või jaotada nii ära ,et kui teatud mobla nr tuleb kõne restardib kõik masinad ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
|