No tiiger on parem kui ta varem oli, IS-ide vastu peaks hakkama saama küll, T-29 on aga paras pähkel, kui just tiim ei saa aru, et DPM sõja võidab tiiger ja neid ei rushi. Endal on confrontation välja lülitatud, täiesti absurdselt balansist väljas gamemode. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Tiger I on peale 8.8 patchi täiesti eepiline masin, ülihea DPM ja pene, lisaks sai juurde kiirust ja HP-d. Kui omavahel kokku lasta IS vs Tiger I, siis viimane peaks igal juhul peale jääma.
Confrontation oleneb täiesti mapist
Sakslased omavad 9 korral 10mnest lahtistel kaartidel igas tieris kõik muud ära, aga kuskil erlenbergis või enskis tiger vs IS on eos gg küll jah.
(btw minuarust ´uus´ tiger H on parim T7 tank! sidescrape vägagi potentne ja relv lihtsalt super, hull dpm. Ise ka ei märka kuidas dmg kukub. ja sama hp mis IS3l
Mul muidugi seal 3 skilliga crew ka peal ja ma harjunud saksasi mängima, aga ikkagi.
(btw minuarust ´uus´ tiger H on parim T7 tank! sidescrape vägagi potentne ja relv lihtsalt super, hull dpm. Ise ka ei märka kuidas dmg kukub. ja sama hp mis IS3l.
Millist tanki sa silmas pead? VK 36.01 H on VI leveli tank, rohkem H-e kõrgemal tasemel ei leidnud. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Tra no pole reaalne. Tiger I confrontation IS vastu
Mis seal siis nii väga häda. Tiigriga saab edukalt IS vastu, T29 ei ole ka probleem kui neid kusagilt künka tagant just ei pea välja suistetama. Tiiger laeb kiiresti ja relv on täpne. Mängin enamasti sakslasi ja confrontation üldjuhul võidetakse.
Kas xpi koefitsente on salaja vähendatud? T10 võiduga 1k raw xp saada tundub hetkel üpris ulme. 3-4k dämmi 1-2 k spotti ja viskab 800-900 xp võiduga heal juhul. Patch tagasi olid kuidagi vähe teised numbrid ees selliste lahingute puhul.
Okei, mis kurat toimub, jsut avastan, et WoT jookseb lauakal lukustatuna 30FPS peale, patch 8.11ga tulnud jama, kuidas sellest lahti saab? vsync ei ole peal _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Mu sõbral on sama mure. Mäng jooksis algul ilusti ja siis mingi hetk tõmbab FPSi 5 või 10 peale ja ping on laes.
Arvuti on tal vägagi võimekas ja nett ka pole eriti nõrk.
Ehk keegi teab milles jama on.
Fps jebib pidevalt, kord 40, kord 10-20. T-34-1 on ikka eriti rõvedaks tankiks ära läind, üle 1 lahingu pidevalt süttib põlema ja veel 2 korda järjest ka...
Leidsin üles enda tõrke, viga oli nvidia driveri setingutes ja see mäng sümboliseerib tervet tänast päeva, lihtsalt tee mis tahad, ei saa võita
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.