Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  HV foorumiga seotud mured/ettepanekud/lahendused IX märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 53, 54, 55  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 15.02.2014 01:30:25 vasta tsitaadiga

Suur see papihunnik olema peab?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 15.02.2014 01:41:37 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Suur see papihunnik olema peab?

ot:
Mis sa kavatsed nüüd siia teemasse kah "tootma" hakata? icon_rolleyes.gif

tagasi üles
viisnurk
HV kasutaja
viisnurk

sõnum 15.02.2014 02:36:14 vasta tsitaadiga

Võibolla on see juba teemaks olnud, või võibolla pole see päris õige koht selleks, aga oleks ettepanek: Kui vajutada otsing rohelist noolt, et siis saaks kohe lahtrisse kirjutama hakata, ilma et peaks veel eraldi sinna lahtrisse vajutama.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 15.02.2014 06:01:35 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Mida tegema peab, et Aeg Maha staatusest paari päeva jooksul vabaneda? Paluks konstruktiivseid ettepanekuid.

Pmst pead andma sama lubaduse, mis eelmine kord.
Aga selle täiendusega, et kui läheb jälle käest ära samasuguseks lahmimiseks ja sa hoiatusele ei reageeri, läheb peale AM 1p vähemalt 3 kuuks.
Pead aru saama, et kuskil jookseb ka meie kannatlikkuse piir.

Kommentaarid: 463 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 360
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 15.02.2014 08:06:34 vasta tsitaadiga

Ja soovitaks selle lubaduse uuesti ka allkirja panna et meelest ei läheks, aga see kustus sealt eelmine kord kole ruttu ära ja nagu näha siis ununes. Ehk siis +allkiri lukku.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.02.2014 09:07:42 vasta tsitaadiga

Luban mitte läbustada ja annan endast parima, et teiste kasutajate poolt tekitatud läbuga kaasa ei lähe.

Mis teksti pean allkirja panema? Ma ei mäleta eelmist.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 15.02.2014 11:15:29 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Luban mitte läbustada ja annan endast parima, et teiste kasutajate poolt tekitatud läbuga kaasa ei lähe.
Kle see on veel parem thumbs_up.gif
softis
HV Guru
softis

sõnum 15.02.2014 14:52:12 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:
Kle see on veel parem thumbs_up.gif

Eelmine kord oli pm sama lubadus ju. Teame kõik, kuhu see lõpuks välja viis jälle icon_rolleyes.gif

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.02.2014 15:42:21 vasta tsitaadiga

softis, lõpp oli teine või lõpp hoopis puudus. Ja allkirjast eemaldasin liiga ruttu ära ning seetõttu juhtus, et mida ei mäleta, seda pole olnud. See mitmekuuline AM oli tõeline painaja mu jaoks. icon_cry.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 15.02.2014 19:12:11 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, AM eemaldatud, aga jäta meelde mu sõnad.
Kolmandat võimalust me enam ei anna.

tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.02.2014 19:16:54 vasta tsitaadiga

Tanel, selge.
tagasi üles
terminator
HV Guru
terminator

sõnum 23.02.2014 16:21:04 vasta tsitaadiga

Kas ei saaks kuidagi teha (MOBIIL)TELEFONI NUMBRI lisamise PROFIILI KOHUSTUSLIKUKS?

JUBE TÜÜTU kui aastal 2014 peab ootama PS-i või meili nagu keskajal kirja või siis tüütama teisi antud kasutajat kommenteerinud foorumikasutajaid üritades saada neilt kasutaja tel. nr:it icon_evil.gif

Olen antud probleemiga just viimasel ajal KORDUVALT kokku puutunud ja olen märganud et ma pole ainuke-mitmel kasutajal allkirjas loosung "Telefoninumber profiili!"

tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 23.02.2014 16:32:40 vasta tsitaadiga

Kasutajate lähenemine asjaajamisele on erinev; kes nõuab, kes keeldub.
Mina ei soovi teiega nii heaks sõbraks saada, et iga kell mesijuttu oodata - sobilik aeg kõne tegemiseks on täpselt siis, kui olen valmis numbri andma - kes tahab osta, küsib numbri, kellelt ostan, küsin vajadusel ise. Kui tekib huvide konflikt ja kannatamatus, on targem tehing katki jätta. Kiire äri huvides on neid, kes lubavad ka helistada, aga minult seda nõuda ma ei luba.

Numbriga figureerides ilmub nädal peale müümist ostja välja, et tema tahaks nüüd kaupa omandada, et kunagi olla müügis.
Rohkem kui kord. Sellised kõned ja seletamised on minu aja raiskamine icon_evil.gif

viimati muutis Mario. 23.02.2014 16:35:25, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Th3NewGuy
Kreisi kasutaja

sõnum 23.02.2014 16:33:31 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:
Mina ei soovi teiega nii heaks sõbraks saada, et iga kell mesijuttu oodata - sobilik aeg kõne tegemiseks on täpselt siis, kui olen valmis numbri andma - kes tahab osta, küsib numbri, kellelt ostan, küsin vajadusel ise. Kui tekib huvide konflikt ja kannatamatus, on targem tehing katki jätta. Kiire äri huvides on neid, kes lubavad ka helistada, aga minult seda nõuda ma ei luba.

Numbriga figureerides ilmub nädal peale müümist ostja välja, et tema tahaks nüüd kaupa omandada, et kunagi olla müügis.
Rohkem kui kord. Sellised kõned ja seletamised on minu aja raiskamine icon_evil.gif

+1

Ei avalikusta enda nr. ilma asjata icon_smile.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 23.02.2014 16:42:39 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:

thumbs_up.gif

Ei jah, mul oli ka kunagi number avalik... eriti hea oli ükskord keset tööpäeva mingi mati26 käest kõne saada kuna uuris kuidas ma mingisse torni kunagi olin roninud ja pilti sealt teinud ja fotofoorumisse pannud... no fakk...alguses küsi kolm korda kellega on tegu ja siis ka tekib tahtmine toru hargile visata.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
terminator
HV Guru
terminator

sõnum 23.02.2014 16:45:40 vasta tsitaadiga

OkOk näen juba milline laviin siit tulla võib. Eks see oli vähe ka hetkeemotsiooni ajel postitatud kuna ajas närvi nagu oleks tegemist presidendi või palgamõrtsukaga. Kuid eks saab ju igasuguseid lahendusi välja mõelda-et tel. nr soovija saab selle nt vaid teatud tingimustel ja vaid teatud aja jooksul. Samas nt Mercedese foorumis foorum.clubmb.ee lähevad kõik äriteemad ilma pikema jututa koheselt vastavasse arhiivi kui pole lisatud kontakte aga eks see ole nö maitse asi.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 23.02.2014 16:51:03 vasta tsitaadiga

Mul on olnud mõned korrad nii, et müün jubinaid ja siis hakkavad mingid kujud helistama, et ostan kohe ära või tulen kohe järgi, pakkudes jube odavat hinda. Ise küll olen rahulikult asja võtnud ja pole neile reageerinud.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 23.02.2014 16:54:25 vasta tsitaadiga

Ei pane kunagi tel.numbrit avalikuks. rate.mobiil oli kunagi avalik. oi mis terror käis.... Tahad numbrit? Küsi!

esimene mobiil oli ka avalik. algul tüütasid kaupmehed... pärast tüütasid inkassaatorid...
mingi eit oli võtnud telefoni raamatust minu numbri ja seda siis enda omana esitanud....
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 23.02.2014 16:59:02 vasta tsitaadiga

Mingi pseudo teema icon_smile.gif
Kes tahab see paneb, aga suuremat mõtet selles ei näe... PS sõnum jookseb ju läbi gmaili või msn'i moblasse nagunii.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 23.02.2014 17:17:45 vasta tsitaadiga

Jutt lühike - numbrivälja kohustuslikuks ei tee päris kindlasti - ja pealegi, kes saakski numbri õigsust kontrollida. icon_smile.gif
Minul on ka kindlad äritehingud siin ära jäänud, kuna ei saanud müüjaga/ostjaga õigeaegselt ühendust (priva ei loetud mitu tundi) ja puhtalt tema loss - aga mis seal ikka, elu läheb edasi, sellega tuleb lihtsalt arvestada. Ise ei näe numbri varjamises pointi, esiteks neid suvaline regamata inimene ei näe ja teiseks, neid üleliigseid kõnesid olen kogu HV tegutsemisaja jooksul saanud ehk vaid 5tk.

P.S. EMT ja TELE2 pakuvad virtuaalnumbri teenust, kes enda privaatsuse vms pärast kardab, saab seda kasutada.

tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.02.2014 18:47:23 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Jutt lühike - numbrivälja kohustuslikuks ei tee päris kindlasti

thumbs_up.gif

Foorumis äri tehes ongi parim see, et vastus antakse siis, kui kasutajal selleks kõige sobivam aeg on või tal vajalik info olemas on ning siis vastab. Helistamise korral ei ole tavaliselt kunagi sobiv moment ning samuti pole meeldiv teist inimest tülitada tööajal või töövälisel ajal. Kuidas keegi kaupa teeb, mõnel on see töö, mõnel lõbu jne. Põhjuseid on mitmeid.

Seevastu ei külasta praktiliselt kunagi osta.ee, sest ma lihtsalt ei jaksa oodata neid päevi kaupade järgi, millel puudub ostakohe hind ja viimasel minutil tuleb mingi jorss ja pakub üle. Ilgelt närvi ajab. Foorumis saab asjad enamasti kiirelt ära teha, üldjuhul mitte tundidega, vaid kokkulepitud hulga päevadega. icon_smile.gif

Kes soovivad numbriga kasutajalt osta, peaksid hääletama jalgadega ehk leidma parema pakkumise. thumbs_up.gif Isiklikult ei tõmbleks numbri avaldamisega. icon_smile.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 23.02.2014 22:15:05 vasta tsitaadiga

See Tele2 vilkuv bannerreklaam tahab silmad peast välja kõrvetada.
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 23.02.2014 22:17:54 vasta tsitaadiga

Mark0, kliki sellel ja saada palun täpne link ps. Hetkel välismaal olles seda Eestile suunatud bannerit ei näe.
tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 24.02.2014 02:19:31 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Mario. kirjutas:

thumbs_up.gif

Ei jah, mul oli ka kunagi number avalik... eriti hea oli ükskord keset tööpäeva mingi mati26 käest kõne saada kuna uuris kuidas ma mingisse torni kunagi olin roninud ja pilti sealt teinud ja fotofoorumisse pannud... no fakk...alguses küsi kolm korda kellega on tegu ja siis ka tekib tahtmine toru hargile visata.

Ma ei kavatse enda kahte numbrit ealeski siia foorumisse üles panna peale seda kui mingi tohlakas, kellel oli vist öösel mäng pooleli jäänud, helistas mulle kell 4 öösel sisse ja soovis kiiret diili saada videokaardi osas mis mul müügis oli. Uuriti lausa et ehk saan kohe ära tuua.
Arvan et oluliselt lihtsam ja selgem on kui (juba ses osas et, siis on mul selge ülevaade kes kus mida pakkunud on) kasutada foorumit suhtlemiseks ja vajadusel anda telefoni nr hiljem. Närviminejatel soovitaks alustada koheselt meditatsiooniga ja kui seda ei viitsi, siis tasub vahest klaas suhkruvett ära rüübata.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.02.2014 09:54:36 vasta tsitaadiga

Keegi lajatage selle super amoleedile ükskord üks AM ära. Igas teemas ta provotseerib ja haugub. Alati on tal midagi öelda - ikka kui mõttetud ja lollid teised on ja miks temal just õigus on. Täiesti üle hakkab juba viskama. Ja minul on lõuapoolikute postid täielikult peidetud skriptiga, aga inimesed tsiteerivad teda ja sealt see jama välja imbub thumbs_down.gif
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  HV foorumiga seotud mured/ettepanekud/lahendused IX mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 53, 54, 55  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.