Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
21.02.2014 12:32:17
|
|
|
Ma tahtsin eile salvestust vaadata, esmaspäevne ....+10 last.
Läksin siis salvestuste alla, vqjutasin play nuppu. Tykk aega mõtels ja teatas, et salvestust ei saa esitada, proovige hiljem uuesti. No ma proovisin krd 5 korda, sama jama. Refresh ka ei aidanud.
Siis mõtlesin, et olen kaval ja läksin esmaspäeva saatekava peale ja seal see saade ilusti sinise palliga märgistatud.
Vajutasin play nuppu ja voilaa, hakkas tööle
Tegu motorola vana nutitv-ga.
Palju ei jäänud puudu, et lapsel pisar oleks silma tulnud..........
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gants
HV vaatleja
|
21.02.2014 14:33:26
|
|
|
Ma sain ka lõpus oma uue puldi ja Philipsi teleka suhtlema. Panin s2 puldile erinevaid koode, sobis 462. ja siis hakkas uue nutiTV pult tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
21.02.2014 16:39:13
|
|
|
Olen täheldanud sellist viga Motorolal koos uue puldiga: Kui vahetada noole Nuppudega kanalit kas üles või alla liikudes, siis jäävad vahepeal osad kanalid vahele. Seda eriti siis kui vahetada kanaleid nii kiires tempos et inforiba ei ole veel ekraanilt kadunud. Sama viga Samsungi appiga pole.
Olen kasutanud uut NutiTV menüüd mitu kuud Motorolal ja juba aasta aega Samsungil. Käisin eile sõbra juures vana menüüd vaatamas ja kui aus olla siis vana tundub nüüd väga vana ja imelik. Tagasi küll minna ei taha. Uus tundub ikka modernsem ja kasutajasõbralikum. Vanasti ei saanud arugi kui vanamoodne see vana oli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
blackpoint
HV vaatleja

|
21.02.2014 16:39:19
|
|
|
Cloner kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
Mul on tekkinud selle kanali eelvaatega peale viimast uuendust jama, on nagu ühe kanalivahe võrra üleval pool kui olema peaks. |
Endal on see probleem kogu aeg olemas olnud.
PIP aken asub ühe kanalirea võrra kõrgemal ning selliselt, et varjab ühe kanali ülevalt ära.
Paar korda olen seda PIP akent õiges asukohas ainult näinud,muidu arvaks, et peabki nii olema. |
Mul on see varem alati õiges kohas olnud, eile peale uuendust läks asi valeks. |
Kas teil on motorola ühendatud telekaga läbi A/V võimendi? Mul on nii ühendatud ja algusest peale oli PIP aken üles-nihkes, aga alati läks paika kui motorolale resa teha.
Tegelikult töötab asi kui panna motorola tööle kõige viimasena oodates ära kuni telku ja võim end paika seavad. Ise tegin selleks harmony puldil makro. Aga noh tegelikult on see bugi mis vajaks Elioni poolset fiksimist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.02.2014 17:21:24
|
|
|
Motorolad on HDMI kaudu teleriga otseühenduses.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
21.02.2014 18:06:54
|
|
|
Kas ja kuidas saab "back" nuppu mõnele teisele puldile selgeks õpetada? LG Magic Remotele tekkis möödunud aastal Motorola tugi, v.a. see ainuke nupp...
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
21.02.2014 18:35:49
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Kas ja kuidas saab "back" nuppu mõnele teisele puldile selgeks õpetada? LG Magic Remotele tekkis möödunud aastal Motorola tugi, v.a. see ainuke nupp... |
Arvatavasti seda teab ainult LG tugi.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
21.02.2014 20:15:04
|
|
|
Gants kirjutas: |
Ma sain ka lõpus oma uue puldi ja Philipsi teleka suhtlema. Panin s2 puldile erinevaid koode, sobis 462. ja siis hakkas uue nutiTV pult tööle. |
Kõigepealt tänud kasutajale Pailaps vihje eest. Mina ja ilmselt ka Gants oleme tänulikud
Proovisin hommikul ka ema teleka puldiga õpetades juhtida Elioni puldiga ema telekat (32PF7331) - samad sümptomid, välja lülitab, sisse enam mitte.
Minu telekas on Philips 37PFL7332, mis hakkas tööle õpetades S3 pulti S2 puldiga, kasutades S2-s eelnevalt koodi 397 - ehk kellelegi tulevikus abiks.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
21.02.2014 22:14:32
|
|
|
Samsungi teleri äpis hakkas silma telekavas ja saateinfos tag <font color=red>UUS HOOAEG</font>.
Saate tutvustuse tekstis kuvati tekst õigesti ehk punasena.
Muudes kohtades oli tag näha.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
21.02.2014 23:42:59
|
|
|
Six kirjutas: |
Samsungi teleri äpis hakkas silma telekavas ja saateinfos tag <font color=red>UUS HOOAEG</font>.
Muudes kohtades oli tag näha. |
See on ilmselt mingi üldine saateinfo "jama", sest mul on ka XML failis, mille ma saan DVB-T võrgust, see sees:
<desc lang="et">Me armastame Eestit - <font color=red>UUS HOOAEG</font> |
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
21.02.2014 23:48:07
|
|
|
raitm kirjutas: |
Muudes kohtades oli tag näha. |
See on ilmselt mingi üldine saateinfo "jama", sest mul on ka XML failis, mille ma saan DVB-T võrgust, see sees:
<desc lang="et">Me armastame Eestit - <font color=red>UUS HOOAEG</font> |
|
Ühe saate tutvustus on tõesti metsas.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
22.02.2014 02:38:30
|
|
|
blackpoint kirjutas: |
Mul on tekkinud selle kanali eelvaatega peale viimast uuendust jama, on nagu ühe kanalivahe võrra üleval pool kui olema peaks. |
Endal on see probleem kogu aeg olemas olnud.
PIP aken asub ühe kanalirea võrra kõrgemal ning selliselt, et varjab ühe kanali ülevalt ära.
Paar korda olen seda PIP akent õiges asukohas ainult näinud,muidu arvaks, et peabki nii olema. |
Mul on see varem alati õiges kohas olnud, eile peale uuendust läks asi valeks. |
Kas teil on motorola ühendatud telekaga läbi A/V võimendi? Mul on nii ühendatud ja algusest peale oli PIP aken üles-nihkes, aga alati läks paika kui motorolale resa teha.
Tegelikult töötab asi kui panna motorola tööle kõige viimasena oodates ära kuni telku ja võim end paika seavad. Ise tegin selleks harmony puldil makro. Aga noh tegelikult on see bugi mis vajaks Elioni poolset fiksimist. |
Minul läks asi peale taaskäivitust korda ja pole enam seda viga olnud. Telekas käib mul tööle-kinni läbi boxi.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
22.02.2014 12:19:14
|
|
|
Oskab keegi targematest öelda, kas praegu saab Motorola boksile vana softi uuesti peale downloadida, kui minna tagasi vanale (või siis olles vanal) kui boksil on hetkel uus soft peal?
Ehk kui tahaks boksile vana softi, siis kas piisab, kui lähen kellegi juurde, kellel vana nutiTV ja ühendan oma boksi võrku ning saan downloadida vana softi peale?
Või siis pole asi nii lihtne?
viimati muutis Six 22.02.2014 12:19:34, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2014 12:19:18
|
|
|
kui sul oli vana ja läksid uue peale enne x veebruarit, siis saab
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
22.02.2014 12:26:41
|
|
|
Krt, esitasin küsimuse liiga segaselt.
Tegelikult oleks soov teada, kuidas saab Motorolale kõige lihtsamalt peale vana softi, et ise ei peaks oma teenuseid muutma?
Kas piisab, kui minna kellegi juurde, kellel vana nuti ja seal boks taha ühendada? Kas downloaditakse vana soft peale?
jeesus188 kirjutas: |
kui sul oli vana ja läksid uue peale enne x veebruarit, siis saab |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.02.2014 12:28:52
|
|
|
Kanalitel Seitse ning Alo-TV puududb vähemalt hetkel PIP. Ilmselt ei peaks see nii olema.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2014 13:04:43
|
|
|
Krt, esitasin küsimuse liiga segaselt.
Tegelikult oleks soov teada, kuidas saab Motorolale kõige lihtsamalt peale vana softi, et ise ei peaks oma teenuseid muutma?
Kas piisab, kui minna kellegi juurde, kellel vana nuti ja seal boks taha ühendada? Kas downloaditakse vana soft peale?
jeesus188 kirjutas: |
kui sul oli vana ja läksid uue peale enne x veebruarit, siis saab |
|
ei usu, helista, tehakse ära
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
22.02.2014 14:10:25
|
|
|
Kanalitel Seitse ning Alo-TV puududb vähemalt hetkel PIP. Ilmselt ei peaks see nii olema. |
PIP on hetkel vaid põhikanalitel. Alo-TV ja Seitse nende alla ei kuulu.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.02.2014 14:12:01
|
|
|
Aasoo. Tänan teavitamast.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
22.02.2014 15:16:54
|
|
|
Plaan järgmine. Viin Intenost kaabli kõrvalhoonesse ja sinna otsa TG784, kuna otse Intenost jääb wifi levi teise majja nõrgaks ja suvekülalised tahavad wifit.
Küsimus. Kas kõrvalhoones saab üle TG784 wifi arvutis telekat ka vaadata?
Varuplaan. Panen teise majja TG784 asemele hoopis Engenius EAP150. Kas sel juhul on võimalik üle wifi arvutis vabu kanaleid vaadata?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
irdna
HV vaatleja
|
22.02.2014 16:55:27
|
|
|
Kas piisab, kui minna kellegi juurde, kellel vana nuti ja seal boks taha ühendada? Kas downloaditakse vana soft peale? |
Jah. Box korra vana nutiTV taha ja vana soft installitakse kenasti automaatselt peale. Sai just hiljuti üks uue softiga motoroller teise vaatajakohana käima aetud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
22.02.2014 17:24:28
|
|
|
Tänan info eest.
Kas soft installitakse täiesti automaatselt või vaja kuidagi download režiimi minna?
irdna kirjutas: |
Kas piisab, kui minna kellegi juurde, kellel vana nuti ja seal boks taha ühendada? Kas downloaditakse vana soft peale? |
Jah. Box korra vana nutiTV taha ja vana soft installitakse kenasti automaatselt peale. Sai just hiljuti üks uue softiga motoroller teise vaatajakohana käima aetud. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
22.02.2014 20:01:22
|
|
|
see T784 USB ketta pealt ei suuda 720p videot mängida. proovisin läbi tahvli ja kohe restart. muid faile liigutas. Seega peab ikka lauakas töötama samal ajal.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
irdna
HV vaatleja
|
23.02.2014 12:11:45
|
|
|
Tänan info eest.
Kas soft installitakse täiesti automaatselt või vaja kuidagi download režiimi minna? |
Juhtmed külge, power-on puldilt. Korra viskab uue nuti ette ja siis hakkavad pallid ise jooksma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
23.02.2014 20:43:08
|
|
|
harakas kirjutas: |
Plaan järgmine. Viin Intenost kaabli kõrvalhoonesse ja sinna otsa TG784, kuna otse Intenost jääb wifi levi teise majja nõrgaks ja suvekülalised tahavad wifit.
Küsimus. Kas kõrvalhoones saab üle TG784 wifi arvutis telekat ka vaadata?
Varuplaan. Panen teise majja TG784 asemele hoopis Engenius EAP150. Kas sel juhul on võimalik üle wifi arvutis vabu kanaleid vaadata? |
Proovisin siis Inteno DG301A-ga ühendatud 8.C.D.9 tarkvaraga TG784 wifi leviala laiendamiseks ära - viimane ei näita wifi kaudu telepilti. Või on seda kuidagi võimalik seadetest muuta, et näitaks?
Järeldan sellest, et ka Engenius EAP150 ei näitaks, nii et pole mõtet vist selle peale kulutada, teise maja katab TG784 wifiga kenasti ära.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|